Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο
Κριός

Αυτό το Σάββατο δεν πρόκειται να είναι βαρετό, Κριάρια! Μια περιπετειώδης, αυθόρμητη Σελήνη στον Τοξότη ρίχνει φως στον ένατο Οίκο σας της επέκτασης και τροφοδοτεί την περιέργειά σας έως το βράδυ. Οτιδήποτε είναι διαφορετικό, εξωτικό ή εκτός της ζώνης άνεσής σας θα σας φαίνεται ελκυστικό. Μην ανησυχείτε αν δεν έχετε καθαρά σχέδια. Θα περάσετε καλύτερα αποφασίζοντας στη στιγμή τι θέλετε να κάνετε παρά αν κλείσετε εισιτήριο από πριν.

Μπείτε πάλι σε λειτουργία στόχων την Κυριακή, καθώς ο συντονισμός της Σελήνης και του δομημένου Κρόνου θα συμβεί στον δέκατο Οίκο σας της καριέρας. Αν οι φιλοδοξίες σας δεν έχουν δει αρκετή πρόοδο τελευταία, κάντε ένα σχέδιο και προσπαθήστε. Θέστε μερικά εφικτά βήματα δράσης για την επόμενη εβδομάδα. Ακόμα και τα μικρά βήματα θα σας πάνε πιο μακριά απ’ το να στέκεστε και να σκέφτεστε.

Ταύρος

Σκεφτείτε το διπλά πριν πείτε ναι σε μια μεγάλη και αναπόφευκτα θορυβώδη παρέα αυτό το Σάββατο. Με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Τοξότη και στον προσωπικό όγδοο Οίκο σας, θα λαχταράτε γαλήνη και ησυχία –μόνοι ή με την παρέα λίγων και καλών. Βέβαια, αφού ο όγδοος Οίκος κυβερνά τις πικάντικες επαφές, το ιδανικό σενάριο μπορεί να είναι με εσάς και κάποιον αγαπημένο με προαιρετική την ενδυμασία.

Την Κυριακή, η Σελήνη και ο σταθεροποιητικός Κρόνος συναντιούνται στον τολμηρό ένατο Οίκο σας. Η επιθυμία σας να τα κάνετε όλα σε ταχύτητα υπερανθρώπου είναι αξιοθαύμαστη, αλλά δεν είναι πάντα ρεαλιστική. Υπάρχει ένας λόγος που οι άνθρωποι ακολουθούν πρωτόκολλα: Υπάρχουν δοκιμασμένες προσεγγίσεις σε καταστάσεις που θα βγάλουν όντως αποτέλεσμα. Προσέξτε όλες τις λεπτομέρειες. Ό,τι αξίζει να γίνει, αξίζει να γίνει σωστά!

Δίδυμοι

Σχεδιάστε να περάσετε ποιοτικό χρόνο με ένα μόνο άτομο αυτό το Σάββατο, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στον Τοξότη και στον έβδομο Οίκο σας των σχέσεων έως το βράδυ. Τα ζευγάρια μπορούν να μείνουν στη φούσκα τους και να κλείσουν απ’ έξω τον υπόλοιπο κόσμο. Οι ελεύθεροι Δίδυμοι θα πρέπει να εντείνετε την προσπάθεια να βρείτε το ταίρι σας, είτε αυτό σημαίνει να δοκιμάσετε μια νέα εφαρμογή ραντεβού είτε να ζητήσετε από έναν φίλο να σας κάνει καλές γνωριμίες. Αν δεν συμφωνείτε με έναν δημιουργικό ή επαγγελματικό συνέταιρο, προσεγγίστε τους και ξεκινήστε μια ανοιχτή, ειλικρινή (και με σεβασμό) συζήτηση.

Με την ισχυρή σύνδεση της Σελήνης με τον σοβαρό Κρόνο την Κυριακή στον έντονο όγδοο Οίκο σας, είστε στο παιχνίδι ή μέσα εξολοκλήρου ή έξω. Είτε πρόκειται για μια δουλειά είτε για έναν έρωτα που ανθίζει είτε για μια οικονομική επένδυση, θα πρέπει να ξέρετε αν θα λάβετε καλές απολαβές. Αν αυτό αφορά όντως μια υπόθεση καρδιάς, δεν θα σας φτάνει κάτι χαλαρό. Θέλετε τον έναν και αν κάποιος δεν μπορεί ή δεν θέλει να σας δώσει αυτή την ασφάλεια, δεν αξίζει να σπαταλάτε τον πολύτιμο χρόνο σας.

Καρκίνος

Με τη Σελήνη στον Τοξότη και στον έκτο Οίκο σας της τάξης και της αποτελεσματικότητας για τα μεγαλύτερο μέρος του Σαββάτου, μπορεί να ξυπνήσετε έτοιμοι για δράση. Αλλά μην εξουθενώσετε τον εαυτό σας με έναν στόχο τύπου να βάλετε όλο το σπίτι σε τάξη. Επιτεθείτε σε έναν χώρο τη φορά. Αυτή η ενέργεια θα βοηθήσει το συναισθηματικό ζώδιό σας να γίνει αδίστακτο με αυτά τα σπασμένα και σαπισμένα αντικείμενα που έχουν όμως συναισθηματική αξία για σας.

Με την ευαίσθητη Σελήνη και τον προσανατολισμένο στην δέσμευση Κρόνο να συγχρονίζονται στον τομέα των συνεργασιών σας την Κυριακή, μπορεί να νιώθετε μεγάλη πίεση να πάρετε μια απόφαση. Δεν είναι κάτι απλό, ότι πείτε θα έχει έντονο αντίκτυπο και σε κάποιον άλλο. Καθώς μπορεί να χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, δείτε αν μπορείτε να κερδίσετε λίγο χρόνο για να κάνετε την απαραίτητα αναζήτηση μέσα σας.

Λέων

Αν η μαγεία σας εμφανιζόταν σε αργή κίνηση, τα άστρα του Σαββάτου θα ανεβάσουν τις θερμοκρασίες! Η Σελήνη στον Τοξότη και στον δημιουργικό, παθιασμένο πέμπτο Οίκο σας το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας θα ανεβάσει την ένταση σε διασκέδαση, καινοτομία και γενική ευθυμία. Αν και μερικοί Λέοντες μπορεί να μην θέλετε τίποτα άλλο από λίγο χρόνο με τον καμβά ή την κάμερά σας, άλλοι θα περάσουν καλύτερα καλώντας φίλους στο σπίτι για δείπνο –με καλό φαγητό, ποτό και κουβέντα.

Ο έρωτας σίγουρα υπάρχει στην ατμόσφαιρα, γι’ αυτό φορέστε κάτι πιο αισθησιακό και μείνετε ανοιχτοί σε όλες τις πιθανότητες –και τα ζευγάρια! Μπορεί να κάνετε μια εκδρομή να κρατήσει μέχρι αργά τη νύχτα! Η συγκέντρωσή σας είναι εστιασμένη σαν ακτίνα λέιζερ την Κυριακή, καθώς η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με τον δυνατό Κρόνο στον έκτο Οίκο σας της οργάνωσης. Ενώ είστε έτοιμοι να τελειώσετε όλες τις δουλειές σας, οι άλλοι μπορεί να πνίγονται στις λεπτομέρειες. Για να αποφύγετε μια ενοχλητική κατάρρευση, βγείτε για γυμναστική το μεσημέρι ή συναντήστε έναν φίλο για καφέ. Μέχρι να γυρίσετε πίσω, οι άλλοι θα σας έχουν σχεδόν προφτάσει.

Παρθένος

Αρκετό τρέξιμο! Αυτό το Σάββατο, η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και στον άνετο τέταρτο Οίκο σας μέχρι το βράδυ και βγάζει στην επιφάνεια τη θεά Εστία. Πιθανότατα βέβαια δεν θα κάθεστε όλη μέρα προσπαθώντας να βρείτε κάτι για να περάσει ο χρόνος σας! Ο περιπετειώδης, αυθόρμητος πλανήτης μπορεί να σας εμπνεύσει να βάψετε την κρεβατοκάμαρά σας, να κατεβάσετε από τα ράφια τα αγαπημένα σας βιβλία μαγειρικής και να ετοιμάσετε ένα γκουρμέ γεύμα τόσο φανταστικό που θα πρέπει να καλέσετε τους φίλους σας για να το μοιραστείτε.

Την Κυριακή δεν θα έχετε δυσκολία να ξεχωρίσετε την ήρα από το στάρι. Η διαισθητική Σελήνη ενώνεται με τον σταθερό Κρόνο στον πέμπτο Οίκο σας του έρωτα, της δημιουργικότητας και της φήμης. Αυτή η σταθεροποιητική συνάντηση σάς δίνει αυτοπεποίθηση και αίσθηση εξουσίας για να μπορέσετε να βάλετε τα όριά σας και να τα κρατήσετε. Δεν έχετε διάθεση για παιδιαρίσματα ή ψευτιές, έτσι αν κάποιον δεν προτίθεται να πληρώσει για τις υπηρεσίες σας ή δεν μπορεί να σας ικανοποιήσει συναισθηματικά, ευγενικά αλλά με σιγουριά δείξτε του την εξώπορτα.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και στον εκφραστικό τρίτο Οίκο σας μέχρι το βράδυ, γεγονός που θα γεμίσει ζωντάνια και κοινωνικότητα το Σάββατό σας. Η οικογένειά σας μπορεί να σας επισκεφτεί αναπάντεχα, φίλοι που ζουν εκτός πόλης μπορεί να σας κάνουν έκπληξη (και να θέλουν ένα μέρος να κοιμηθούν)… Είτε μπορεί να αποφασίσετε να καλέσετε την παρέα σας – αλλά μην ξεκινήσετε μια αδύνατη αποστολή. Το να προσπαθήσετε να φτιάξετε ένα εκπληκτικό δείπνο για οχτώ μέσα σε δυο ώρες, θα αποτελούσε πρόκληση ακόμα και για έναν επαγγελματικά. Αντίθετα, καλέστε τους για ποτό στο σπίτι και μεταφέρετε τη γιορτή σε ένα εστιατόριο.

Αφήστε ένα μεγάλο κενό στο πρόγραμμα της Κυριακής για χρόνο χαλάρωσης, καθώς η διαισθητική Σελήνη θα συγχρονιστεί με τον χαμηλών τόνων Κρόνο στον τέταρτο Οίκο σας. Έχετε την άδεια του σύμπαντος να κάνετε ό,τι χρειάζεται για να μπλοκάρετε το χάος. Μετά τη χαλάρωση, μπορεί να νιώσετε αρκετά παραγωγικοί: Κάντε μερικές δουλειές στο σπίτι, ενώ χορεύετε με μια λίστα τραγουδιών και καίτε τα αγαπημένα κεριά σας.

Σκορπιός

Αυτό το Σάββατο υπόσχεται να φέρει μια πινελιά πολυτέλειας σε όλες τις αλληλεπιδράσεις και τις δραστηριότητές σας. Άντε, λοιπόν: Βγάλτε το καλό σερβίτσιο και το καλό σας σύνολο, έτσι, γιατί το θέλετε! Το μυαλό σας μπορεί να στραφεί στους οικονομικούς στόχους σας, αλλά δεν είναι αρκετή μόνο η σκέψη. Για να τους πετύχετε, πρέπει να έχετε ένα ρεαλιστικό πλάνο κέρδους και εξοικονόμησης που θα σας επιτρέψει να αγοράσετε αυτό που θέλετε ή να πάτε αυτό το ταξίδι. Ξεκινήστε τώρα και μπορεί να πετύχετε τον στόχο σας νωρίς μέσα στο 2019.

Μην εγκαταλείψετε τον ρόλο σας ως Ελβετία την Κυριακή. Με την Αφροδίτη ανάδρομη να θαλασσώνει την συνεργασία και την ευαίσθητη Σελήνη να ευθυγραμμίζεται με τον επικριτικό Κρόνο στον εκφραστικό τρίτο Οίκο σας, μπορεί να μπλεχτείτε στην προσωπική κρίση κάποιου. Ίσως δεν ακολούθησαν την προειδοποίηση του Κρόνου να σκεφτούν διπλά πριν μιλήσουν, γράψουν κάτι στο Twitter ή πατήσουν Αποστολή. Αλλά το ξύπνιο ζώδιό σας ξέρει ότι μόλις βγει το τζίνι από το μπουκάλι, δεν μπορείς να το βάλεις πάλι μέσα. Γι’ αυτό πείτε καλή τύχη στον φίλο σας και μείνετε μακριά από το χάος.

Τοξότης

Μην δεσμευτείτε πολύ το Σάββατο, Τοξότες. Με τη Σελήνη στο ανεξέλεγκτο ζώδιό σας, θα θέλετε χρόνο και χώρο να πετάξετε ελεύθεροι και ανενόχλητοι. Μπορεί να νιώθετε την υποχρέωση να περάσετε όλο το απόγευμα στο πάρτι ενός συναδέλφου ή να συνοδεύσετε το ταίρι σας σε δουλειές… Αλλά κανείς δεν σας αναγκάζει να υποφέρετε! Κάντε μια εμφάνιση αν πρέπει, αλλά έχετε μια στρατηγική εξόδου πριν δεσμευτείτε.

Την Κυριακή, θα μπορέσετε να διαχειριστείτε τα χρήματά σας σαν επαγγελματίες. Αυτό χάρη σε μια σταθεροποιητική συνάντηση της Σελήνης και του σταθερού, δομημένου Κρόνου στον οικονομικά υπεύθυνο δεύτερο Οίκο σας. Ποιες φορολογικές δουλειές αναβάλλατε έως τώρα; Πρέπει να μιλήσετε με την τράπεζά σας για κάποια περίεργη συναλλαγή; Είναι ώρα να κάνετε μια συνάντηση με έναν οικονομικό σύμβουλο; Πάρτε σήμερα τηλέφωνο, όταν έχετε στη γωνία σας τον Κρόνο.

Αιγόκερως

Αν θέλετε να περάσετε απαρατήρητοι το Σάββατο, μην ανησυχείτε για το τι θα σκεφτούν οι άλλοι. Ίσως αναρρώνετε από μια εξουθενωτική εβδομάδα ή θέλετε απλώς λίγο χρόνο για τον εαυτό σας: Να διαβάσετε, να κάνετε δουλειές ή να κοιμηθείτε. Μην απολογείστε σε κανέναν! Κάντε ότι πρέπει να κάνετε για να βρείτε πάλι την ισορροπία σας. Και αν κάποιος σας πιέζει να ακούσετε τα παραμύθια του ή να πάτε μαζί του κάπου, βήξτε και ρουφήξτε τη μύτη σας και πείτε τους ότι απλώς δεν μπορείτε.

Την Κυριακή, η ευαίσθητη Σελήνη στο ζώδιό σας ενώνει τις δυνάμεις της με τον συμπονετικό Κρόνο: Σας προτρέπει να κόψετε ταχύτητα και να σκεφτείτε τις πρόσφατες πράξεις σας. Ποτέ δεν θέλετε να αφήνετε στην απέξω κάποιον, αλλά ένας φίλος μπορεί να νιώθει αγνοημένος μετά την παραμέλησή του σε ένα σχέδιό σας. Ωστόσο, μην κάνετε τεμενάδες για να σας συγχωρέσει. Ίσως αυτό που χρειάζεται είναι μερικά νέα όρια –αντί για την προσδοκία ότι όλοι μπορούν να έρθουν σε όλες τις εκπληκτικές βόλτες σας.

Υδροχόος

Κάντε τη χάρη στο πάρτι άνιμαλ που κρύβετε μέσα σας και κάντε φιλόδοξα σχέδια για το Σάββατο. Με τη Σελήνη να περνάει από τον Τοξότη και στον ενδέκατο Οίκο σας της ομαδικής δραστηριότητας, όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα! Καθώς ο ενδέκατος Οίκος είναι αυτός που σχετίζεται με το κοινωνικό, εκλεκτικό ζώδιό σας, καλέστε όλους τους καλλιτεχνικούς, γκατζετάκηδες, παράξενους φίλους σας στο πάρτι της χρονιάς.

Την Κυριακή, μην κρύβετε τα συναισθήματά σας όταν κάτι σας ενοχλεί. Είναι στην ανθρώπινη φύση να νιώθετε πληγωμένοι ή στεναχωρημένοι όταν οι σχέσεις ή οι καταστάσεις δεν πάνε όπως ελπίζατε. Ο συγκυβερνήτης σας ο συγκρατημένος Κρόνος ευθυγραμμίζεται με την συναισθηματική Σελήνη, στον δωδέκατο Οίκο σας της θεραπείας και της απελευθέρωσης. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανοιχτείτε και να συζητήσετε μερικά τρικυμιώδη συναισθήματα. Και έτσι θα μπορέσετε να βρείτε τις λύσεις απ’ το να κάθεστε και να κοιτάτε το δράμα να ξεφεύγει.

Ιχθύες

Ο ουρανός είναι το όριο για τα όνειρα και τα σχέδια αυτό το Σάββατο, χάρη στη Σελήνη στον Τοξότη που κάνει επίσκεψη στον δέκατο Οίκο σας της φιλοδοξίας. Το καλύτερο κομμάτι είναι ότι θα υπάρχει μέθοδος στην τρέλα σας και θα καταλαβαίνετε έμφυτα τι πρέπει να κάνετε, όσο τεράστιο κι αν είναι αυτό. Κάντε την αρχή σε μια δουλειά της επόμενης εβδομάδας, οργανώστε ένα γεύμα για μια εκλεκτική παρέα φίλων, ερευνήστε τις καλύτερες ζωντανές μουσικές της πόλης: Ό,τι κι αν αναλάβετε, θα είστε ψάρια σε αποστολή!

Την Κυριακή, η τρυφερή Σελήνη θα ενωθεί με τον ρεαλιστικό Κρόνο στον τομέα της συνεργασίας σας. Μπορεί να διχαστείτε ανάμεσα στο να δώσετε λίγη παραπάνω στοργή σε κάποιον ή να τους δώσετε τη σκληρή αγάπη που πιστεύετε ότι χρειάζονται. Μην το κάνετε προσωπικό. Είτε όλοι κουβαλούν το βάρος τους είτε υποφέρει ολόκληρη η ομάδα. Μόνο αν κάποιος υποφέρει πραγματικά, θα πρέπει η ομάδα να τον υποστηρίξει. Διαφορετικά, μην εμπλακείτε!