Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός

Ποιος θα μπορούσε να επωφεληθεί από το θεραπευτικό σας άγγιγμα, Κριοί; Η Πανσέληνος στους Ιχθύες θα ρίχνει τις ακτίνες της στον παρηγορητικό δωδέκατο οίκο σας νωρίς το Σάββατο: Θα πάρετε βαθιά ικανοποίηση από το ανιδιοτελές δόσιμο. Έχετε πολλά να μοιραστείτε από χρόνο, από συμβουλές είτε από πόρους. Δείξτε γενναιοδωρία σε αξιόλογους ανθρώπους και σκοπούς. Η Σελήνη μπορεί να φέρει έναν μέντορα, δίνοντάς σας την ευκαιρία να απορροφήσετε καθοδήγηση. Υπάρχει κάποιο ενεργειακό βαμπίρ στην παρέα σας; Μπορεί να αποκαλυφθούν τα αληθινά «χρώματα» κάποιου. Μείνετε μακριά από ανθρώπους με κίνητρα και εστιάστε στις αμοιβαίες σχέσεις.

Η αγάπη κερδίζει, ξεκινώντας αργότερα αυτό το Σάββατο! Ο ερωτικός Ερμής και μετά η Αφροδίτη, μπαίνουν στον Ζυγό. Δημιουργούν μεγάλα κύματα στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων, μέχρι τις 3 και 8 Οκτωβρίου αντίστοιχα. Τις επόμενες εβδομάδες θα ανέβει η θερμοκρασία στην προσωπική ζωή σας, με επιθυμία και εκπλήρωση! Ελεύθεροι ή δεσμευμένοι, θα βιώσετε μια δόση αγάπης. Ένα περιστασιακό φλερτ μπορεί να μεταμορφωθεί σε κάτι αληθινό. Σε σχέση; Η ένωσή σας μπορεί να γίνει πιο βαθιά ή, αν είχε γίνει ουδέτερη, να ξανανάψει.

Ταύρος

Σηκώστε το ποτήρι σας! Νωρίς το Σάββατο, η Πανσέληνος στον ενδέκατο οίκο σας της ομαδικής εργασίας φέρνει σε εσάς και τους φίλους σας κάτι για να γιορτάσετε. Μπορεί να νιώσετε την εκτίμηση για τη στάση σας, που εμπνέει δέος. Μην την κρατάτε μυστική! Κάντε τον σύνδεσμο ανάμεσα σε φίλους, συναδέλφους και γείτονες. Κάντε γνωριμίες ανάμεσα στα πιο έξυπνα μέλη της ομάδας σας και δείτε αν θα έχουν χημεία. Ο ενδέκατος οίκος κυβερνά και την τεχνολογία; Είναι η τέλεια ημέρα για μια ψηφιακή αρχή ή για να πατήσετε «δημοσίευση» σε ένα ποστ που θα γίνει βάιραλ.

Βάλτε τη φροντίδα στο πρόγραμμά σας όσο το δυνατόν συχνότερα, αν και μπορεί να μην χρειάζεστε υπενθύμιση: Ο Ερμής και στη συνέχεια η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη, μπαίνουν στον Ζυγό και στη ζώνη της ευεξίας σας αργότερα το Σάββατο. Θα μείνουν στον έκτο οίκο σας της αυτοφροντίδας, μέχρι τις 3 και 8 Οκτωβρίου αντίστοιχα. Πεντικιούρ και μασάζ είναι μια καλή αρχή, αλλά είναι καιρός να φροντίσετε όλες τις ανησυχίες για την υγεία σας. Αντιμετωπίστε τα συμπτώματα αλλά κάντε και προληπτικά θεραπείες όπως βελονισμό ή ρέικι. Η τακτική άσκηση, τα θρεπτικά γεύματα και η επαρκής ενυδάτωση, είναι οι πιο ολιστικοί τρόποι για να αποκτήσετε πανέμορφη λάμψη!

Δίδυμοι

Νωρίς το Σάββατο, η Πανσέληνος στου Ιχθύες και στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας δίνει επιπλέον χάρη στους στόχους σας. Όλη η σκληρή σας δουλειά τους τελευταίους έξι μήνες, θα αποδώσει καθώς φτάνετε σε ένα σημαντικό ορόσημο. Εάν νιώθατε σαν χάμστερ σε τροχό στη δουλειά, η Σελήνη μπορεί να αποκαλύψει ένα συναρπαστικό νέο μονοπάτι για να ακολουθήσετε. Βοηθήστε την άνοδό σας, επενδύοντας σε επαγγελματικό σύμβουλο ή μιλώντας με κάποιον μέντορα για να τελειοποιήσετε τη στρατηγική σας.

Αργότερα το Σάββατο: Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής και μετά η ερωτική Αφροδίτη, μπαίνουν στον πέμπτο οίκο σας της φήμης, του ρομαντισμού και της δημιουργικής αυτοέκφρασης. Θα μείνουν εκεί μέχρι τις 3 και 8 Οκτωβρίου αντίστοιχα. Μην σκύβετε, Δίδυμοι! Τις ερχόμενες εβδομάδες είναι πιθανό να καρφωθείτε από τα βέλη του Έρωτα. Οι ελεύθεροι που αναρωτιόνταν πότε θα φτάσει η αγάπη, μπορεί να μπουν ξανά στο παιχνίδι. Αλλά μην περιμένετε να σας βρει, γίνετε ενεργητικοί! Συνδεθείτε πάλι σε εφαρμογές ραντεβού, αλλάξτε τις παραμέτρους αναζήτησης, βγείτε περισσότερο και γνωρίστε άτομα που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας. Τα ζευγάρια θα απολαύσουν μια ρομαντική επανεκκίνηση, από σήμερα μέχρι τις 8 Οκτωβρίου. Βάλτε περισσότερο χρόνο για παιχνίδι και ραντεβού στο κοινό ημερολόγιο!

Καρκίνος

«Η αλήθεια και μόνο η αλήθεια, χωρίς φόβο και πάθος»: Αυτό είναι το σύνθημά σας νωρίς το Σάββατο, καθώς η Πανσέληνος στους Ιχθύες φωτίζει τον ευθύ ένατο οίκο σας. Πείτε την αλήθεια, ακόμα κι αν ταράξει τους άλλους ή σας κάνει να νιώθετε ευάλωτοι. Αυτό το σεληνιακό φως μπορεί να προσελκύσει και μια ευκαιρία από μακριά. Ίσως για να διδάξετε, να σπουδάσετε ή να εργαστείτε. Κάποια καβούρια μπορεί να εξερευνήσουν δουλειές σε διαφορετικό μέρος της χώρας – ή της ηπείρου! – να κάνουν σχέδια για επικές διακοπές.

Ταυτόχρονα, θα θέλετε να κρατήσετε τη φωτιά αναμμένη στο σπίτι. Ο κοινωνικός Ερμής και μετά η Αφροδίτη, θα μπουν στον Ζυγό και στον τέταρτο οίκο σας αργότερα το Σάββατο. Με αυτούς τους χαρούμενους πλανήτες εδώ, μέχρι τις 3 και 8 Οκτωβρίου αντιστοίχως, το σπίτι θα γίνει κυψέλη δραστηριότητας. Να έχετε σνακ και ποτά, για αυθόρμητες βραδιές ταινίας και επισκέπτες. Και όταν κοιτάζετε το σπίτι σας μέσα από τα μάτια της Αφροδίτης, μπορεί να εμπνευστείτε να ομορφύνετε λίγο τον χώρο σας. Οι δεσμευμένοι μπορεί να το μετατρέψουν σε κοινό σχέδιο. Αν ζείτε χωριστά, να αρχίσετε να νιώθετε πιο άνετα ο ένας στο σπίτι του άλλου.

Λέων

Κάντε το επίσημο… ή κλείστε το θέμα. Νωρίς το Σάββατο, η μόνη Πανσέληνος του έτους στους Ιχθύες ενεργοποιεί τον όγδοο οίκο σας και βάζει μια στενή σχέση στο στόχαστρο. Είστε είτε μέσα είτε όχι, κάτω από αυτές τις ακραίες ακτίνες. Νιώθετε ότι είστε καλύτερα μαζί απ’ όσο χώρια; Πάρτε την πρωτοβουλία και θίξτε το θέμα της αποκλειστικότητας. Οι Λέοντες σε μακροχρόνιες σχέσεις, θα ξυπνήσουν από τον ύπνο τους με κάποια γοητευτική, αισθησιακή ενέργεια. Πριν πέσετε με τα μουτρα στο κρεβατι – ή υπογράψετε μια δεσμευτική επιχειρηματική συμφωνία – εξομαλύνετε τυχόν θέματα εμπιστοσύνης. Μην αφήσετε καμία λεπτομέρεια!

Αργότερα το Σάββατο, ο Ερμής και η σαγηνευτική Αφροδίτη περνούν στον Ζυγό και στη γωνία της επικοινωνίας σας. Μέχρι τις 3 και 8 Οκτωβρίου αντίστοιχα, θα ανεβάζουν τα επίπεδα του μαγνητισμού σας. Είναι λίγο να πούμε ότι έχετε το χάρισμα του λόγου. Έχετε κάτι μεγάλο να δώσετε στους πελάτες σας; Υπάρχει ένα σεμινάριο που θα θέλατε να ξεκινήσετε; Κινηθείτε, Λέοντες! Κρατήστε ανοιχτό μυαλό, όσο αφορά τα ερωτικά σας και τους νέους φίλους σας. Μερικοί πολύ διαφορετικοί τύποι μπορεί να προκαλέσουν το ενδιαφέρον σας και να δημιουργήσετε εκπληκτικές συνέργειες.

 Παρθένος

Δεσμευτείτε! Η Πανσέληνος του Σαββάτου στον έβδομο οίκο σας των σοβαρών σχέσεων, μπορεί να μετατρέψει μια αναπτυσσόμενη σύνδεση σε κάτι ουσιαστικό. Είτε πρόκειται για δουλειά είτε για έρωτα, ένα κοινό μέλλον βρίσκεται στο τραπέζι. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, η Σελήνη θα σας βοηθήσει να εναρμονίσετε και να δημιουργήσετε μεγαλύτερη αίσθηση ισότητας. Κρατήστε τη συζήτηση επικεντρωμένη στις αμοιβαίες επιθυμίες, στο πώς μπορείτε να νικήσετε και οι δύο. Ένας αρραβώνας ή μια συναρπαστική προσφορά μπορεί να φτάσει τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Οικονομικοί περιορισμοί μπορεί να απαιτούν μεγάλη δύναμη θέλησης, ξεκινώντας από το Σάββατο. Ο παρορμητικός Ερμής και η Αφροδίτη που αγαπά την πολυτέλεια, θα είναι στον Ζυγό και τον δεύτερο οίκο σας μέχρι τις 3 και 8 Οκτωβρίου αντίστοιχα. Η παρόρμηση για έξοδα μπορεί να αποδειχθεί ακαταμάχητη – αλλά προσέξτε: Αντ’ αυτού, προτιμήστε αγορές που θα αποτελέσουν επένδυση… Πρακτικές και όμορφες, που η καρδιά σας θα τραγουδά κάθε φορά που τις κοιτάτε. Κάντε έρευνα και βρείτε την καλύτερη προσφορά – είναι η αγαπημένη σας πρόκληση! Επικεντρωθείτε και στο εισόδημά σας: Τις επόμενες εβδομάδες μπορεί να μιλήσετε και να γοητεύσετε κάποιον που θα σας προσφέρει μια κερδοφόρα ευκαιρία.

Ζυγός

Επαναφορά νωρίς το Σάββατο! Η Πανσέληνος στον έκτο οίκο σας της ευεξίας και της αποτελεσματικότητας, σας προτρέπει να καθαρίσετε το σπίτι – τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά. Μόλις εξαλείψετε την ακαταστασία, επικεντρωθείτε στις δουλειές που θα σας φέρουν το μεγαλύτερο κέρδος. Εάν περιμένατε νέα σχετικά με μια δουλειά, η Σελήνη μπορεί να τα παραδώσει τις επόμενες δύο εβδομάδες. Αλλά σιγάστε τον εαυτό σας που θέλει να ευχαριστεί τους άλλους, Ζυγοί. Εάν βγαίνετε πάντα τελευταίοι, πείτε τις ανάγκες σας. Και η υγιεινή διαβίωση είναι στο προσκήνιο. Ξεκινήστε γυμναστική ή κόψτε μια αυτοκαταστροφική συνήθεια. Βέβαια, χωρίς καν να προσπαθείτε, μπορεί να ακτινοβολείτε σε βαθμό που τυφλώνει από αυτό το σαββατοκύριακο!

Μπορείτε να ευχαριστήσετε τον Ερμή και την γαλαξιακή σας φύλακα, την Αφροδίτη. Το Σάββατο οι δύο πλανήτες μπαίνουν στον Ζυγό μέχρι τις 3 και 8 Οκτωβρίου αντίστοιχα, και σας κάνουν λαμπερούς. Κατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων, αφιερώστε λίγο περισσότερο χρόνο στην εμφάνισή σας, τελειοποιείστε ένα τελετουργικό ομορφιάς είτε δοκιμάστε μια νέα κόμμωση. Η ετήσια κρουαζιέρα της Αφροδίτης στο ζώδιό σας, σας υπενθυμίζει αν το χρειάζεστε: Όταν φαίνεστε στα καλύτερά σας, η αυτοπεποίθησή σας ανεβαίνει – και αυτό μπορεί να επηρεάσει άμεσα σε κάθε πτυχή της ζωής σας.

Ελεύθεροι, Ζυγοί: Να είστε ενεργητικοί στην αναζήτηση της αγάπης, αλλά μην επιτρέπετε σε κανέναν να υποβαθμίσει το πνεύμα σας. Δεσμευμένοι; Προσθέστε περισσότερες ρομαντικές εκπλήξεις στο μείγμα, ίσως μερικά νέα σύνολα και εσώρουχα.

 Σκορπιός

Φώτα, κάμερα, δράση! Μια πανίσχυρη Πανσέληνος στους Ιχθύες και στον πέμπτο οίκο σας της φήμης, σας φέρνει πιστούς οπαδούς και νέους θαυμαστές νωρίς το Σάββατο. Εάν έχετε ένα μήνυμα να μοιραστείτε ή ένα δημιουργικό ταλέντο να αναδείξετε, η Σελήνη σας δίνει το πράσινο φως. Είστε η γοητεία προσωποποιημένη, Σκορπιοί, οπότε μην συγκρατηθείτε. Στο μέτωπο του έρωτα, μια σύνδεση μπορεί να φτάσει σε σημείο βρασμού τις επόμενες δύο εβδομάδες. Να είστε τολμηροί και κάντε τα πράγματα να προχωρήσουν. Ακόμα κι αν δεν το κάνετε, η φαντασίωση θα σας βρει μόνη της πιθανώς, Σκορπιοί. Αργότερα το Σάββατο, ο ερωτικός Ερμής και η Αφροδίτη μπαίνουν στο Ζυγό και πασπαλίζουν νεραϊδόσκονη τον ονειρικό δωδέκατο οίκο σας.

Μέχρι τις 3 και 8 Οκτωβρίου αντίστοιχα, τα οράματα, οι ονειροπολήσεις και οι ιδέες σας μπορεί να είναι πιο ελκυστικές από τη συνηθισμένη ζωή. Αυτό δεν είναι κακό! Όταν πρόκειται για δημιουργικές και πνευματικές επιδιώξεις, θα είστε σε συνεχή επικοινωνία με τη μούσα. Ρομαντικά, αυτή η κοσμική ενέργεια μπορεί να σας στείλει σε μια γλυκιά απόδραση. Στραφείτε προς τα μέσα και ακούστε τη διαίσθησή σας. Όταν αυτό δεν αποδίδει, μην βάζετε τους ρόδινους φακούς. Μάθετε τα γεγονότα πριν ερωτευτείτε ακόμα περισσότερο!

Τοξότης

Φτιάξτε τη φωλιά σας, Τοξότες! Νωρίς το Σάββατο, η Πανσέληνος στους Ιχθύες και στον τέταρτο οίκο σας μπορεί να σας εμπνεύσει να ανανεώσετε τον χώρο σας: Νέο ντεκόρ και θετική ενέργεια! Από το βάψιμο των υπνοδωματίων σε τολμηρά χρώματα, το γκρέμισμα ενός τοίχου ή την προκαταβολή για νέο μέρος, αφήστε την καρδιά σας να σας οδηγήσει. Κάτω από αυτούς τους συναισθηματικούς ουρανούς, αισθάνεστε νοσταλγικοί. Επισκεφθείτε έναν αγαπημένο συγγενή ή κοιτάξτε φωτογραφίες και οικογενειακά κειμήλια. Μια συμπονετική γυναίκα μπορεί να πάρει μέρος στα γεγονότα.

Αργότερα το Σάββατο, ο κοινωνικός Ερμής και η ρομαντική Αφροδίτη μπαίνουν στο Ζυγό και στον προοδευτικό ενδέκατο οίκο σας μέχρι τις 3 και 8 Οκτωβρίου αντίστοιχα. Ενώ αγαπάτε το στυλ, θα έλκεστε περισσότερο από τη διάνοια και τα ιδανικά ενός ατόμου απ’ όσο από την επιφάνεια. Αν και, γνωρίζοντάς σας, θα ρίξετε και μια ματιά στο πακέτο. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου με έμφαση στην επικοινωνία και τη συνδεσιμότητα, το μεγαλύτερο διεγερτικό θα είναι ο διάλογος και το πνεύμα. Τα ζευγάρια θα απολαύσουν περισσότερο χρόνο μαζί, κάνοντας πράγματα που προκαλούν τη σκέψη. Κλείστε ραντεβού σε διαλέξεις, ντοκιμαντέρ και νυχτερινές παραστάσεις.

Αιγόκερως

Είναι ώρα για δυναμικά ντουέτα! Η Πανσέληνος του Σαββάτου στους Ιχθύες και στον διαδραστικό τρίτο οίκο σας, μπορεί να προσελκύσει ένα αδελφικό πνεύμα στη σφαίρα σας. Παρ’ όλο που αυτή η σύνδεση είναι πιθανότατα πλατωνική, θα ενθουσιαστείτε από τις προοπτικές. Μια υπάρχουσα συνεργασία παίρνει επίσης μια δόση έμπνευσης. Αξιοποιήστε όλες τις δυνατότητες της σχέσης σας και δεσμευθείτε σε μια κοινή προσπάθεια τις επόμενες δύο εβδομάδες. Η διερεύνηση αυτής της συνέργειας μπορεί να αποδώσει καλά.

Αργότερα το Σάββατο, ο κοινωνικός Ερμής και η Αφροδίτη περνούν στον Ζυγό και τον δέκατο οίκο σας της καριέρας, μέχρι τις 3 και 8 Οκτωβρίου αντίστοιχα. Με αυτή τη γοητευτική ενέργεια, μπορεί να αισθανθείτε σπίθες με έναν συνάδελφο ή κάποιον που συναντάτε σε εκδηλώσεις της δουλειάς σας. Αυτή είναι μια ευκαιρία να γίνετε και πιο φιλικοί με μερικούς συνεργάτες. Είναι καλό για το ηθικό σας – και μπορεί να έχετε περισσότερα κοινά απ’ όσα νομίζετε… Σε τελική ανάλυση, πού ξοδεύετε περισσότερες από 40 ώρες την εβδομάδα; Η Αφροδίτη ενισχύει και τη δημιουργικότητά σας: Προσπαθήστε να πλησιάσετε μια κατάσταση που σας έχει δυσκολέψει, από διαφορετική γωνία. Μπορείτε να αποκτήσετε τη φήμη της ιδιοφυΐας στο γραφείο!

Υδροχόος

Τζακ ποτ νωρίς το Σάββατο! Η μόνη Πανσέληνος του έτους στους Ιχθύες, φωτίζει τον δεύτερο οίκο σας της εργασίας και των χρημάτων και σας φέρνει μια δελεαστική προσφορά. Αν δεν εμφανιστεί μια προσφορά ή μια εξωτερική ευκαιρία, έχετε τα αυτιά σας ανοιχτά για στοιχεία τις επόμενες δύο εβδομάδες. Αν μείνατε πιστοί στον προϋπολογισμό σας, έχετε το κοσμικό «ναι» να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με κάτι λογικό και σέξι… Ίσως μια κομψή τσάντα για φορητό υπολογιστή ή μπότες με χαμηλό τακούνι;

Μην βάζετε όρια στην αγάπη από το Σάββατο. Ο Ερμής και η ερωτική Αφροδίτη μπαίνουν στον Ζυγό και φωτίζουν τον οίκο σας της κοσμικής επέκτασης, μέχρι τις 3 και 8 Οκτωβρίου αντίστοιχα. Οι ελεύθεροι Υδροχόοι πρέπει να παραμείνουν ανοιχτοί σε πιθανές προοπτικές: Είτε είναι μεγαλύτερες, είτε νεότερες, είτε από διαφορετικό υπόβαθρο ή θρησκεία. Αν νιώσετε μια σπίθα, εξερευνήστε τη! Οι δεσμευμένοι Υδροχόοι θα επανασυνδεθούν, σχεδιάζοντας μια απόδραση. Μπορεί να περιλαμβάνει ένα μάθημα ή εργαστήριο, ακαδημαϊκό ή ίσως κάτι λίγο πιο απολαυστικό. Ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σας, θα εκτιμήσετε ότι έχετε την ελευθερία να ανοιχτείτε προς νέες κατευθύνσεις. Με τον πλανήτη της αγάπης σε αυτή τη ζώνη, οι σχέσεις εξ αποστάσεως δεν χαλάνε τη συμφωνία. Αυτό μπορεί να σας κάνει παγκόσμιο πολίτη!

Ιχθύες

Οι προβολείς είναι πάνω σας, Ιχθύες! Η ετήσια Πανσέληνος στο ζώδιό σας γεμίζει τον ουρανό νωρίς το Σάββατο, δίνοντάς σας την άδεια να συγκινήσετε. Όλη η σκληρή δουλειά σας τους τελευταίους έξι μήνες, τελικά αποδίδει και να περιμένετε μερικά χειροκροτήματα. Απολαύστε τα βραβεία! Αυτή η Πανσέληνος μπορεί να αποτελέσει και μια στιγμή αποκάλυψης για τις προσωπικές σας επιθυμίες, δείχνοντάς σας μια δραστικά διαφορετική πορεία. Προετοιμαστείτε να κάνετε μια σημαντική αλλαγή, κάποια στιγμή μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Στο ενδιάμεσο των δημόσιων υποκλίσεων, μπορεί να έχετε την όρεξη να κλείσετε την πόρτα και να τραβήξετε τις κουρτίνες.

Τα πράγματα θα γίνουν πολύ πιο προσωπικά, καθώς ο εκφραστικός Ερμής και η ερωτική Αφροδίτη περνάνε στον Ζυγό. Θα φωτίσουν τον σαγηνευτικό όγδοο οίκο σας, μέχρι τις 3 και 8 Οκτωβρίου αντίστοιχα. Ελεύθεροι είτε χαρούμενοι στη σχέση σας, οι επόμενες εβδομάδες μπορούν να σας βοηθήσουν να κατευθύνετε μια σχέση σε βαθύτερα νερά. Πρέπει να βρείτε πάλι τον ρυθμό σας; Ξεκινήστε με απαλές κινήσεις, όπως γιόγκα. Κάποιοι Ιχθύες μπορεί να προτιμάνε περισσότερο τον χορό της κοιλιάς ή καμπαρέ. Δημιουργικά, θα κάνετε απίστευτη δουλειά παρασκηνιακά. Αφήστε ένα κενό στο ημερολόγιο. Η μούσα μπορεί να σας ξυπνήσει ακόμα και στη μέση της νύχτας, αφού σας στείλει έμπνευση σε όνειρο!