Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός

Φροντίζετε τη δουλειά σας… ή παρασύρεστε από όνειρα; Το Σάββατο, ο πνευματικός Ερμής βρίσκεται στην Παρθένο και στον τακτοποιημένο έκτο οίκο σας. Σας εμπνέει να τακτοποιήσετε τις λεπτομέρειες. Αλλά προτού μπορέσετε να ξεκινήσετε, οι περισπασμοί έρχονται από όλες τις κατευθύνσεις. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ο πλανήτης της επικοινωνίας θα είναι σε αντίθεση με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα στον δωδέκατο οίκο σας. Κόψτε στη μέση τη δουλειά με λίγο χορό ή μια αναζωογονητική ανταμοιβή (μασάζ δέκα λεπτών σε καρέκλα;). Προσέξτε να μην απορροφηθείτε στο να καθαρίσετε το χάος κάποιου άλλου. Τελειώστε τα δικά σας σχέδια πριν πάτε να σώσετε τους άλλους.

Την Κυριακή, ο Δίας φέρνει πιο άγρια ενέργεια στη διαδικασία σχεδιασμού σας. Σας εμπνέει να ονειρευτείτε έξω από τα τετριμμένα. Αλλά μην προσπαθήσετε να υλοποιήσετε αυτές τις ιδέες αμέσως –απλά βάλτε τες στον πίνακα. Αυτό το ταξίδι στο Παρίσι ή στο Μαρακές μπορεί να έχει ή να μην έχει νόημα το 2019, αλλά πρέπει να οραματιστείτε τη ζωή σαν να είναι όλα δυνατά.

Ταύρος

Αν βλέπετε κάτι, το λέτε; Ίσως όχι αυτό το Σάββατο. Ο πνευματικός Ερμής στον παθιασμένο και εκφραστικό πέμπτο οίκο σας βρίσκεται σε αντίθεση με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα στον ομαδικό τομέα σας. Το να παρέμβετε πολύ γρήγορα μπορεί να δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερη σύγχυση. Δαμάστε τις αντιδράσεις σας, ιδιαίτερα σε κοινωνικά περιβάλλοντα. Ένας φίλος ή συνάδελφος μπορεί να φαίνεται αναστατωμένος ή ευερέθιστος, αλλά μπορεί να είναι της φαντασίας σας. Μην βιαστείτε να ζητήσετε εξηγήσεις, ειδικά εάν αισθάνεστε ενοχλημένοι. Όταν έχετε αμφιβολίες, περιμένετε.

Την Κυριακή, τα συναισθήματα γίνονται πιο έντονα και μπορεί να φτάσουν στο δραματικό άκρο, καθώς ο Ήλιος στον θεατρικό πέμπτο οίκο σας σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στον έντονο όγδοο οίκο σας. Δεν χρειάζεται η υπερβολική έμφαση, Ταύροι. Κάτω από αυτούς τους ουρανούς, μπορεί να μην γνωρίζετε τη δική σας δύναμη. Θυμηθείτε ότι η λεπτότητα είναι μια μορφή τέχνης και κάντε τις συζητήσεις σας με διακριτικότητα. Πριν αφήσετε την καχυποψία σας ελεύθερη, δώστε στον άλλον το ευεργέτημα της αμφιβολίας. Ενώ δεν θέλετε να κλείνετε τα πάντα μέσα σας τόσο που οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν, ξεκινήστε κάνοντας ερωτήσεις αντί να δράτε βάσει υποθέσεων. Μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα.

Δίδυμοι

Αφήστε στην άκρη σημαντικές αποφάσεις που προκύπτουν το Σάββατο. Ο κυβερνήτης σας, Ερμής, είναι στην Παρθένο και ενεργοποιεί τον συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας. Ενώ αυτό σας φέρνει σε επαφή με τα συναισθήματά σας, μπορεί να είναι πολύ έντονα για να τα θεωρείτε αξιόπιστο οδηγό. Μέσα στην ημέρα, ο πλανήτης της επικοινωνίας θα σχηματίσει αντίθεση με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα στον οίκο της καριέρα σας και των μακροπρόθεσμων σχεδίων. Μπορεί να τρομάξετε σκεπτόμενοι το μέλλον σας ή να πνιγείτε στη δουλειά. Αντί να τροφοδοτείτε αυτή την (προσωρινή) έλλειψη προοπτικής, κόψτε ταχύτητα και φροντίστε τον εαυτό σας.

Μετά από ένα μάθημα γιόγκα ή ένα καλό γεύμα (που θα φάτε μακριά από τις συσκευές σας), θα νιώσετε ανανεωμένοι και έτοιμοι. Προσέξτε να μην το παρακάνετε και στις σχέσεις σας την Κυριακή! Είναι δύσκολο να ξαναγίνετε η «καυτή μαμά» όταν περάσετε σε εδάφη «μαμάς που πληρώνει για τα πάντα». Αν αυτός που λατρεύετε έχει πρόβλημα, δεν χρειάζεται να τρέξετε για να το λύσετε ακόμα κι αν μπορείτε. Κάντε μια κουβέντα, δείξτε τους ποιοι πόροι είναι χρήσιμοι. Η πίστη σας στις ικανότητές τους είναι η καλύτερη μορφή υποστήριξης.

Καρκίνος

Τα λόγια είναι ευκολα το Σάββατο, αλλά τα αποτελέσματα μπορεί να είναι περισσότερα απ’ όσα θέλατε. Ο ομιλητικός Ερμής βρίσκεται αντιμέτωπος με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα στον υπεραισιόδοξο ένατο οίκο σας. Έχετε επαληθεύσει τα γεγονότα πίσω από αυτούς τους ισχυρισμούς σας; Προσέξτε πριν πείτε οτιδήποτε που δεν μπορείτε να υποστηρίξετε. Διαβάστε τα ψιλά γράμματα πριν βιαστείτε να δεχτείτε οποιεσδήποτε προσφορές, επίσης. Μπορεί να είστε εύπιστοι ή να επηρεαστείτε εύκολα από κάποιον καλό πωλητή.

Κοιτάξτε τον εαυτό σας την Κυριακή: Μήπως έχετε δαγκώσει περισσότερα από όσα μπορείτε να μασήσετε πάλι; Αντί να δουλεύετε όλη μέρα για να το κάνετε και να εξαντληθείτε και να απογοητευτείτε, αγκαλιάστε τη δύναμη της συνεργασίας. Αφιερώστε τη μέρα στην οργάνωση και τη συστηματοποίηση. Θα είναι ευκολότερο να μαζέψετε συνεργάτες εάν οι οδηγίες είναι ξεκάθαρες. Ίσως ακόμη να πρέπει να γράψετε και την πρόθεσή σας για την αποστολή. Οι άνθρωποι θα είναι περισσότερο παρακινημένοι να σας βοηθήσουν αν μπορείτε να τους ζωγραφίσετε την εικόνα του αποτελέσματος που θέλετε να δημιουργήσετε.

 Λέων

Είναι επένδυση… ή λάκκος με λεφτά; Το Σάββατο, ο θολός Ποσειδώνας στον όγδοο οίκο σας μπορεί να σας βάλει στον πειρασμό να πετάξετε τα λεφτά που έχετε βγάλει δουλεύοντας τόσο σκληρά. Καθώς ο ομιχλώδης πλανήτης αντιτίθεται στον παρορμητικό Ερμή στον δεύτερο οίκο σας των οικονομικών, μπορεί τα λεφτά σας να δημιουργούν μια τρύπα στην τσέπη σας. Μην βιαστείτε να τα ξοδέψετε όλα σε ένα μέρος, Λέοντες. Αντί να κάνετε μια μεγάλη οικονομική δέσμευση, κάντε την έρευνά σας. Βεβαιωθείτε ότι θα δώσει πραγματικά τις αποδόσεις που θέλετε και ότι δεν είστε υπερβολικά αισιόδοξοι.

Το δυναμικό τετράγωνο της Κυριακής μεταξύ του Ήλιου και του Δία βάζει τους επιχειρηματικούς τροχούς σε κίνηση. Δεν χρειάζεται να παραιτηθείτε από την αγάπη σας για πολυτέλεια εάν τα κεφάλαια είναι λίγα ή επειδή εξοικονομείτε χρήματα για μια πιο πρακτική αγορά. Σκεφτείτε: δημιουργική χρηματοδότηση. Ίσως μπορείτε να ανταλλάξετε αγαθά για υπηρεσίες ή να κάνετε μια εργασία για να χρηματοδοτήσετε μερικά μαθήματα σε αυτό το φανταστικό στούντιο γιόγκα.

 Παρθένος

Ο ομιλητικός Ερμής στην Παρθένο αυτό το Σάββατο στρέφει την προσοχή στο νούμερο ένα. Επιτέλους! Αγωνιάτε να βουτήξετε σε ένα προσωπικό έργο που όλο αναβάλλατε. Αλλά προσέξτε την έλξη ενός λαμπερού περισπασμού. Ο σαγηνευτικός Ποσειδώνας στον διαπροσωπικό οίκο σας θα σχηματίζει αντίθεση με τον πλανήτη της επικοινωνίας: Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας σας παρασύρουν εκτός πορείας. Μείνετε συγκεντρωμένοι, ακόμη και αν το πιο μαγευτικό πλάσμα σας διακόψει. Κάντε σχέδια για αργότερα ώστε να έχετε κάτι να προσβλέπετε –μια ανταμοιβή για την αφοσίωσή σας!

Η αποστασιοποίηση δεν είναι ποτέ εύκολη, αλλά την Κυριακή θα σας βοηθήσει να παραμείνετε αντικειμενικοί. Αλλά μην τραβηχτείτε τόσο πίσω που δεν θα ακούτε τα συναισθήματά σας. Παρατηρείστε πώς σας επηρεάζει κάποιος και απολαύστε το. Μην ξεχνάτε: Επειδή ένα σμήνος πεταλούδες περνά από το στομάχι σας δεν σημαίνει ότι πρέπει να περάσετε στη δράση (ή να τρέξετε από φόβο). Πάρτε μερικές βαθιές αναπνοές όταν η καρδιά σας αρχίζει να τρέχει. Και αν χρειαστεί, πάρτε μια στιγμή για να ηρεμήσετε και να επικεντρωθείτε και έπειτα μιλήστε πάλι.

Ζυγός

Το Σάββατο, ο πνευματικός Ερμής βρίσκεται στον θολό δωδέκατο οίκο σας και απαιτεί πιο αργό ρυθμό. Όμως θα σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα, που θολώνει τα όρια, στον έκτο οίκο σας. Οι προσπάθειές σας να ηρεμήσετε θα διακοπούν από ενοχές, ψευδοκρίσεις και «επείγουσες» προθεσμίες. Υπενθυμίστε στον εαυτό σας ότι το «όχι» είναι πλήρης πρόταση και μην αισθάνεστε άσχημα αν πρέπει να την χρησιμοποιήσετε!

Η δυναμική γωνία της Κυριακής μεταξύ του φιλοσοφικού Δία και του Ήλιου θα μπορούσε να ανοίξει το μυαλό σας σε νέες οπτικές γωνίες. Πριν διατυπώσετε μια τελική άποψη, κάντε ανεξάρτητη έρευνα και διαβάστε. Ενώ η διαίσθησή σας έχει αξία, μπορεί να μπερδεύεται από κάποιους παλιούς φόβους. Μην αφήσετε τα ανεπίλυτα ζητήματα να σας εμποδίσουν να προχωρήσετε. Η συζήτησή τους με έναν φίλο μπορεί να φέρει μια διορατική οπτική για τη ζωή. Εύρηκα!

Σκορπιός

Υπερφόρτωση! Το Σάββατο, ο ομιλητικός Ερμής βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σας της ομαδικής δραστηριότητας και σας δυσκολεύει να βρείτε προσωπικό χώρο. Στο χάος προσθέτει και η αντίθεση Ερμή με Ποσειδώνα, στον δραματικό πέμπτο οίκο σας όλη την ημέρα. Όπου κι αν πάτε, οι άνθρωποι μπορεί να μιλάνε δυνατά, να σας λένε τις απόψεις τους χωρίς να θέλετε ή να απαιτούν την προσοχή σας. Σκεφτείτε το διπλά πριν ζητήσετε συμβουλές, εκτός αν θέλετε εκατό αντικρουόμενες απόψεις. Και μην πάρετε τον ρόλο του μεσολαβητή ανάμεσα σε αντίπαλες φατρίες φίλων.

Γίνετε η σταθεροποιητική δύναμη σε μια ομάδα την Κυριακή. Οι άλλοι μπορεί να είναι τρομαγμένοι, αλλά εσείς δεν χρειάζεται να πέσετε μέσα στην λαγουδότρυπα. Ο δρόμος προς το κέντρο είναι μέσα από την απλοποίηση των πάντων. Σπάστε την κοινή αποστολή σε μικρότερα καθήκοντα και δώστε σε όλους έδαφος για να καλύψουν. Αλλά απ’ την άλλη, μήπως αυτή η ομάδα έχει γίνει πολύ αποδιοργανωμένη για τις προτιμήσεις σας; Μπορεί να είναι καιρός να προχωρήσετε και να διαμορφώσετε τη δική σας οργάνωση, με ανθρώπους που είναι αφοσιωμένοι και πιο υπεύθυνοι.

Τοξότης

Είστε έτοιμοι να μπείτε στο Σαββατοκύριακο και να κάνετε πραγματικότητα τους υψηλότερους στόχους σας; Και με τη βοήθεια του πνευματικού Ερμή στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, μπορείτε να κάνετε σοβαρή πρόοδο. Αλλά προσέξτε: Το Σάββατο, μια έντονη αντίθεση με τον Ποσειδώνα στον οίκο του σπιτιού και της οικογενειακής σας ζώνης μπορεί να προκαλέσει δράματα στην προσωπική σας ζωή. Εκεί που ξεκινάτε, περισπασμοί από συγγενείς ή γείτονες μπορεί να σας απασχολήσουν. Ακόμα κι αν κατορθώσετε να τους κρατήσετε μακριά, θα πρέπει να δαμάσετε τον ρυθμό σας.

Η χαοτική σύγκρουση της Κυριακής ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία στον Τοξότη μπορεί να σας δυσκολέψει να καταλάβετε πότε το παρακάνετε. Πάνω στον ενθουσιασμό σας, μπορεί να προσφερθείτε να αναλάβετε πάρα πολλά πράγματα ή να συμφωνήσετε σε ένα σχέδιο που δεν έχετε πραγματικά χρόνο να το υλοποιήσετε. Για να αποφύγετε οποιαδήποτε ακραία κατάσταση (από χανγκόβερ μέχρι εξάντληση), απλώς πείτε «μπορεί». Ελέγξτε το πρόγραμμά σας και να είστε ρεαλιστές για το τι είστε σε θέση να κάνετε. Πάνω απ’ όλα, αφήστε την αίσθηση της υποχρέωσης και αφιερώστε χρόνο σε στόχους που προκαλούν χαρά.

Αιγόκερως

Η αλήθεια θα σας απελευθερώσει; Σίγουρα, όσο οι άλλοι δεν παρερμηνεύουν τα μηνύματά σας! Δυστυχώς, αυτό ακριβώς θα κάνουν το Σάββατο, όσο σαφείς κι αν πιστεύετε ότι είστε. Μπορείτε να ευχαριστήσετε τον ομιχλώδη Ποσειδώνα για τα μπλεγμένα σήματα: Όλη τη μέρα θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον ομιλητικό Ερμή στον επικοινωνιακό ένατο οίκο σας. Οι άνθρωποι (κι εσείς) είναι επιρρεπείς σε περισπασμούς. Η υπερβολική ειλικρίνεια μπορεί να πληγώσει τα συναισθήματα ενός συναδέλφου ή φίλου. Κόψτε ταχύτητα, να είστε διακριτικοί και εξηγείτε αυτό που λέτε μερικές φορές, για να βεβαιωθείτε ότι σας έχουν καταλάβει.

Ναι, μερικοί πρέπει να σκληρύνουν – αλλά γιατί να πάρετε το ρίσκο; Με τον Ήλιο και τον απεριόριστο Δία σε ένα μπερδεμένο τετράγωνο την Κυριακή, οι ηδονιστικές σας παρορμήσεις πιάνουν το τιμόνι. Αν βρεθείτε να λέτε «μόνο αυτή τη φορά», είναι πιθανώς ώρα να πατήσετε το φρένο όχι να βιαστείτε να προχωρήσετε. Αντί να αυτοθεραπεύεστε με γλυκά ή ποτά, αλλάξτε το πρόγραμμά σας ώστε να χρησιμοποιήσετε την ημέρα για επαναφόρτιση. Θα είστε πολύ πιο παραγωγικοί μετά από ένα πεντικιούρ, μασάζ ή λίγη καταναλωτική θεραπεία. Αλλά να πληρώνετε με μετρητά για να αποφύγετε τα υπερβολικά έξοδα.

Υδροχόος

Μην πιέζετε τον εαυτό σας να κάνει δημόσια μια μεγάλη αποκάλυψη ακόμα, Υδροχόοι. Το Σάββατο, ο εκφραστικός Ερμής στον μυστικιστικό όγδοο οίκο σας θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον απατηλό Ποσειδώνα. Ενώ δεν χρειάζεται να είστε εντελώς αδιαφανείς, αφήνοντας λίγους υπαινιγμούς θα ανοίξετε την όρεξη των άλλων για περισσότερα. Αν κάποιος υπεκφεύγει απέναντί σας, μην υποθέτετε ότι είναι αναξιόπιστος. Ίσως απλά να μην αισθάνεται άνετα να σας πει όλη την ιστορία του. Δώστε στα πράγματα τον χρόνο για να αναπτυχθούν με φυσικό ρυθμό.

Αφήστε τον έλεγχο την Κυριακή, Υδροχόοι. Απλά αφήστε τη ζωή να κυλήσει. Καθώς ο επεκτατικός Δίας συγκρούεται με τον Ήλιο, το να προσπαθήσετε να ενορχηστρώσετε τα πάντα θα σας εξαντλήσει γρήγορα. Ίσως προσπαθούσατε πολύ έντονα να φέρετε ένα αποτέλεσμα ή να κάνετε μια ομάδα ανθρώπων να δεσμευτεί. Ο μόνος ενήλικας για τον οποίο μπορείτε να είστε υπεύθυνοι, είναι ο εαυτός σας. Βγάλτε τον από τον βούρκο με κάποια πνευματικώς διεγερτικά πράγματα. Παρακολουθήστε μια διάλεξη ή πηγαίνετε μια βόλτα ακούγοντας ένα ηχογραφημένο βιβλίο από έναν εμπνευσμένο συγγραφέα. Ένας κύκλος διαλογισμού μπορεί να έχει το όνομά σας πάνω του.

 Ιχθύες

Πολλή ενέργεια περνά μέσα από τον διαπροσωπικό τομέα σας το Σάββατο: Ο ομιλητικός Ερμή βρίσκεται στην Παρθένο και στον οίκο των σχέσεων σας. Αλλά ο πλανήτης της επικοινωνίας θα σχηματίζει αντίθεση με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Θα σας αποσπά την προσοχή και θα σας κάνει να απορροφάστε στον εαυτό σας. Σημαντική συμβουλή: Μην γεμίσετε το πρόγραμμά σας. Αν αρχίσετε να τα παίζετε στη μέση, είναι το σημάδι που λέει ότι χρειάζεστε λίγο χρόνο μόνοι σας. Ακόμα και 10 ή 15 λεπτά ηρεμίας, είναι καλύτερα από το τίποτα… Ειδικά για ένα ζώδιο σαν το δικό σας, που απορροφά τα συναισθήματα των άλλων σαν σφουγγάρι!

Την Κυριακή δεν θα νιώθετε ικανοποιημένοι με την προσέγγιση «βλέποντας και κάνοντας» στις σχέσεις. Με τον Ήλιο και τον περιπετειώδη Δία σε ένα δυναμικό τετράγωνο, θέλετε να έχετε μια ιδέα για το πού κατευθύνεστε. Ξεκινήστε το διάλογο. Η παγίδα: Αν είστε πολύ έντονοι σε αυτές τις συζητήσεις, οι άλλοι θα νιώσουν πιεσμένοι. Ίσως είναι η ώρα να κάνετε τις πρώτες σας διακοπές μαζί ή να ξεκινήσετε ένα φθινοπωρινό έργο. Επικεντρωθείτε στα επόμενα βήματα αντί να προσπαθείτε να σχεδιάσετε ολόκληρο τον δεσμό σας.