Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο
Κριός

Μην τροφοδοτείτε το τέρας της χειραγώγησης, Κριοί! Μια δυσάρεστη συνομιλία θα έχει το Σάββατο ο αγγελιοφόρος Ερμή με τον «πληγωμένο θεραπευτή» Χείρωνα. Αυτή μπορεί να σας αφήσει ευάλωτους μπροστά στις μηχανορραφίες κάποιου. Ωστόσο, μπορείτε να προετοιμαστείτε και να παραμείνετε σε επιφυλακή… Για δράματα ή όσους προσπαθούν να σας προκαλέσουν ενοχές. Η φύση του πολεμιστή μέσα σας ενεργοποιείται εύκολα. Αλλά αξίζει πραγματικά τον χρόνο και την ψυχική σας ενέργεια; Δίνετε σε ανθρώπους – που είναι μια άβυσσο απαιτήσεων – αυτό που θέλουν; Δεν βοηθάτε κανέναν από τους δυο σας. Θυμηθείτε: Το «όχι» είναι πλήρης πρόταση!

Μην αποφεύγετε τις συζητήσεις για δουλειά την Κυριακή! Η δημιουργική Αφροδίτη ανταλλάσσει φιλικά πυρά με τον πρωτοποριακό Ουρανό, στους οίκους της δουλειάς και των χρημάτων σας: Ο καφές μπορεί να εξελιχθεί σε μία από τις καλύτερες συνεδρίες ανταλλαγής ιδεών! Αφού τελειώσετε τη συνάντηση, πάρτε έναν καφέ και πηγαίνετε στο γραφείο σας για να δημιουργήσετε!

 Ταύρος

Όλα καλά; Δεν νομίζω, Ταύροι. Τότε γιατί διστάζετε να το αναγνωρίσετε; Το Σάββατο ο εκφραστικός Ερμής βρίσκεται απέναντι από τον «πληγωμένο θεραπευτή» Χείρωνα. Μπορεί να ανέβει στην επιφάνεια κάποια βαθιά θαμμένη δυσαρέσκεια. Αλλά μην την καταπίνετε και αντιδράτε με παθητικο-επιθετικότητα μπροστά σε αυτούς που αγαπάτε. Εάν βράζετε σιωπηλά, είναι άσκοπο να προσποιείστε ότι όλα είναι καλά. Μόλις πείτε ό,τι έχετε να πείτε, μπορεί να μάθετε ότι ήταν μια γιγαντιαία παρεξήγηση. Να ανακουφιστείτε και όλοι να επιστρέψουν στη δουλειά τους με καθαρή συνείδηση.

Την Κυριακή έχετε πολύ καλύτερη διάθεση. Ο κοινωνικός Ερμής στη ρομαντική ζώνη σας, τα κάνει πλακάκια με τον αυθόρμητο Ουρανό στο ζώδιό σας. Μην πάτε σε συνηθισμένα μέρη, μην προσκαλέσετε όποιον θέλει να του κρατάτε το χέρι. Είναι σπάνιο να αισθάνεστε τόσο ελεύθεροι. Θέλετε να κινείστε στον κόσμο, χωρίς να ανησυχείτε αν νιώθει κάποιος εγκαταλελειμμένος… Ειδικά αν αποφασίσετε να φύγετε με κάποιον που γνωρίσατε στην πορεία!

Δίδυμοι

Όρια, Δίδυμοι! Η σύγκρουση του Σαββάτου ανάμεσα στον κυβερνήτη σας Ερμή και τον πληγωμένο θεραπευτή Χείρωνα, απειλεί να βραχυκυκλώσει το κύκλωμά σας. Ιδανικά, θα περνούσατε την ημέρα στην προσωπική σας φούσκα: Λύνοντας προβλήματα ή δουλεύοντας για να προλάβετε μια προθεσμία. Όμως, μια σειρά προσωπικές διακοπές το κάνει αδύνατον να συγκεντρωθείτε. Δεν θα θέλετε να φανείτε αγενείς ή απαθείς. Αλλά το να σπαταλάτε πολύτιμο χρόνο μιλώντας με υπερβολικούς φίλους για – ακόμα μία – κρίση, δεν θα κάνει καλό σε κανέναν.

Γι’ αυτό εφευρέθηκε η λειτουργία πτήσης. Ή να αναβάλλετε το κατέβασμα ιδεών μέχρι την Κυριακή. Ένα ρέον τρίγωνο του έξυπνου Ερμή με τον τρελό Ουρανό, φέρνει την ευκαιρία να περιπλανηθείτε στο λαβύρινθο της έμπνευσης. Μην κρίνετε ό,τι σας έρθει στο μυαλό, απλά σημειώστε το. Αν μπορούμε να εγγυηθούμε ένα πράγμα, θα είναι ότι τα οράματα σας θα είναι παράξενα – αλλά και υπέροχα!

 Καρκίνος

Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την καριέρα σας το Σάββατο, Καρκίνοι. Μια μπερδεμένη γωνία μεταξύ του Ερμή και του πληγωμένου θεραπευτή Χείρωνα στην επαγγελματική σας ζώνη, μπορεί να σας κάνει να αμφισβητήσετε ολόκληρη την τροχιά σας. Δεν χρειάζεστε υπενθύμιση… Αλλά όσο αφορά τον βιοπορισμό σας, δεν θέλετε να κάνετε βιαστικές κινήσεις. Γι’ αυτό πριν στείλετε στον προϊστάμενό σας λίστα με αιτήματα ή ανακοινώσετε δημοσίως ότι αναζητάτε εργασία, πάρτε μια βαθιά ανάσα. Καλή είναι η ψυχική αναζήτηση… Αλλά για κάτι πιο οριστικό, περιμένετε πριν πάρετε αποφάσεις!

Είτε ας περιμένετε μέχρι την επόμενη εβδομάδα, επειδή υπάρχουν κοινωνικά σχέδια για την Κυριακή Ο αυθόρμητος Ουρανός και ο Ερμής συναντιόνται στα πιο ανθρωποκεντρικά τμήματα του χάρτη σας. Κοιτάξτε όλα τα πολιτιστικά προγράμματα στην περιοχή σας. Αν δεν υπάρχουν εισιτήρια, απλώς δημοσιεύστε ένα «Σε αναζήτηση» στα κοινωνικά μέσα. Με τόση τύχη στο πλευρό σας, ένας φίλος μπορεί να σας βάλει κάπου δωρεάν!

 Λέων

Υπό τη σκιά των Ερμή – Χείρωνα το Σάββατο, θέματα με χρήματα μπορεί να γίνουν παράξενα με τα αγαπημένα σας άτομα. Ο αγγελιοφόρος πλανήτης βρίσκεται στη ζώνη των χρημάτων σας: Αυτή η τοποθέτηση είναι πιο πιθανό να μπερδέψει τα σήματα παρά να τα διευκρινίσει. Πριν μοιραστείτε ποτά ή φαγητό, ζητήστε ξεχωριστούς λογαριασμούς. Μην το θεωρείτε δεδομένο. Το άλλο άτομο μπορεί να σκεφτεί ότι επειδή εσείς προτείνατε να βγείτε, πληρώνετε και τον λογαριασμό. Αν είναι ένας γύρος μπύρες, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλά αν δεν θέλετε να πληρώσετε για δείπνο τριών πιάτων, μιλήστε.

Τούτου λεχθέντος, Λέοντες, έχει ο καιρός γυρίσματα! Την Κυριακή μπορεί να είστε εσείς ο αποδέκτης κάποιας απροσδόκητης γενναιοδωρίας. Σε αυτό θα συμβάλλει μια τυχερή συνάντηση του κοινωνικού Ερμή και του κοινοτικού Ουρανού. Ένας φίλος μπορεί να σας δώσει δωρεάν εισιτήρια, κάποιος να σας πει για μια δουλειά. Και αν βρείτε την ευκαιρία να το ανταποδώσετε, μην είστε τσιγκούνηδες. Ανταμοιβές μπορεί να έρθουν πριν τελειώσει το σαββατοκύριακο!

Παρθένος

Είναι δύσκολο να διαβάσετε τα αληθινά συναισθήματα κάποιου αυτό το Σάββατο. Μια όψη ανάμεσα στον εκφραστικό Ερμή και τον πληγωμένο θεραπευτή Χείρωνα, ίσως μπλοκάρει τις αισθήσεις σας. Σε μια σχέση που τώρα εκκολάπτεται, μπορεί να πιστεύετε ότι αρέσετε πολύ σε αυτό το άτομο. Αλλά δεν φαίνεται να αξιοποιεί μια τέλεια ευκαιρία – ή δεν είστε βέβαιοι αν πρέπει να προχωρήσετε ή να υποχωρήσετε. Η μυστηριώδης ένταση μπορεί να γίνει θερμότητα, αλλά το να πηγαίνετε από το ζεστό στο κρύο δεν βοηθάει. Τα ζευγάρια μπορούν να βρουν σεξουαλική θεραπεία με τολμηρές και στοργικές χειρονομίες. Απλώς επιλέξτε μια διαδρομή ασφαλείας!

Η Κυριακή φέρνει ένα ακόμα ισχυρό ρεύμα, καθώς ο Ερμής ενώνεται με τον ηλεκτρικό Ουρανό. Ωστόσο, η ροή της ενέργειας θα είναι ομαλή, γι’ αυτό μην ανησυχείτε για τις εναλλαγές της διάθεσης. Βγείτε στη φύση και απολαύστε τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού. Ταξιδιωτικά σχέδια ευλογούνται από αυτή τη διέλευση, ειδικά αν αφήσετε τον χάρτη και κάνετε μια αυθόρμητη παράκαμψη!

Ζυγός

Το Σάββατο δεν είναι η ιδανική μέρα για να προωθήσετε την ατζέντα σας σε μια συνεργασία. Ο λογικός Ερμή είναι στον δωδέκατο οίκο σας, ο πληγωμένος θεραπευτής Χείρωνας στη σφαίρα της σχέσης σας. Ένα τετράγωνό τους που προκαλεί σύγχυση, μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε ασυγχρόνιστοι. Επιπλέον, ο Χείρων ίσως βγάλει στην επιφάνεια έναν παιδικό φόβο εγκατάλειψης. Μην το ρίξετε πάνω στο άλλο (ανυποψίαστο) άτομο. Συζητήστε με έναν θεραπευτή ή έναν σοφό φίλο. Οριστικές απαντήσεις μπορεί να μην έρθουν αμέσως, αλλά το πιο χρήσιμο τώρα είναι η κάθαρση.

Το παρηγορητικό ρεύμα επανέρχεται σε ομαλότερη ροή την Κυριακή: Γι’ αυτό φροντίζει μια τυχερή ευθυγράμμιση του Ερμή και του μετασχηματιστικού Ουρανού. Μπορείτε να μιλήσετε για ένα ευαίσθητο θέμα, εφόσον η πρόθεσή σας είναι να το επιλύσετε δημιουργικά… Αλλά δεν θα είναι απόλυτα προβλέψιμη! Μην προετοιμάσετε λόγο γι’ αυτή τη συζήτηση. Χορέψτε στη στιγμή, Ζυγοί. Ακούτε με ανοιχτό μυαλό και καρδιά, βρείτε τις απαντήσεις σας εκείνη τη στιγμή.

 Σκορπιός

Μπορεί να μην είναι δυνατόν να απολαύσετε σκέψεις κάτω από τον μπλε ουρανό και να χειριστείτε δουλειές το Σάββατο, Σκορπιοί… Οπότε μην το πιέζετε! Εάν δεν έχετε προθεσμία, επιστρέψτε στον σχεδιασμό. Ο αναλυτικός Ερμής θα μάχεται ενάντια στον πληγωμένο θεραπευτή Χείρωνα: Η λίγη γνώση μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνη, αυτό που χρειάζεστε είναι να εξαντλήσετε τα δεδομένα. Γι’ αυτό ολοκληρώστε την έρευνα σας και τον έλεγχο των γεγονότων, πριν κάνετε την παρουσίασή σας.

Την Κυριακή, μια παρέα μπορεί να φέρει αναπάντεχα αποτελέσματα. Ο κοινωνικός Ερμής με τον αυθόρμητο Ουρανό στη ζώνη των σχέσεών σας, σχηματίζουν τρίγωνο: Οι χαλαρές συζητήσεις μπορεί να εξελιχθούν σε εμπνευσμένες, για δουλειά ή πολλά υποσχόμενες ερωτικές σπίθες. Είναι δύσκολο να μετρηθεί η μακροζωία της σύνδεσης, με αυτούς τους δύο εφήμερους πλανήτες στο τιμόνι. Ανταλλάξτε νούμερα και βρεθείτε την επόμενη εβδομάδα… Και αν χρειαστεί, ελάτε και δεύτερη φορά σε επαφή. Ο τροχός που κάνει θόρυβο χρειάζεται το λάδι!

Τοξότης

Συναγερμός μανίας με τον έλεγχο! Μπορεί να είναι δύσκολο να κρατήσετε τη μύτη σας έξω από τις δουλειές των άλλων το Σάββατο. Ο εκφραστικός Ερμής στον έκτο οίκο σας της οργάνωσης, συγκρούεται με τον πληγωμένο θεραπευτή Χείρωνα. Ίσως να μην γνωρίζετε καν γιατί αισθάνεστε τόσο ανυποχώρητοι, μπροστά στα λάθη ή τις ανθρώπινες ατέλειες. Κάντε ένα βήμα πίσω και κοιτάξτε τη μεγάλη εικόνα. Η πλευρά σας που θέλει την επιτυχία, δεν μπορεί να δεχτεί τίποτα λιγότερο από το τέλειο.

Αλλά για να φτάσετε αυτό το εγχείρημα στη γραμμή τερματισμού, πρέπει να ξέρετε ποιες μάχες να δώσετε και ποιες να αφήσετε. Με τη συνάντηση της Κυριακής ανάμεσα στον έξυπνο Ερμή και τον πρωτοποριακό Ουρανό, όλα μπαίνουν τελικά στη θέση τους. Ξαφνικά θα δείτε τις αρχές της οργάνωσης πίσω από το χάος και θα οδηγηθείτε στη λύση. Πού έχει γίνει η ζωή πολύ περίπλοκη; Σταματήστε να τα κάνετε όλα μόνοι και αναθέστε σε άλλους! Ζητήστε από φίλους να σας παραπέμψουν σε λογιστή ή καθαρίστρια. Η βοήθεια δεν πρέπει να είναι δύσκολο να βρεθεί!

Αιγόκερως

Μην καταφεύγετε στη χειραγώγηση για να πάρετε αυτό που θέλετε το Σάββατο. Ακόμα κι αν το κάνουν όλοι οι άλλοι, δεν είναι αυτός ο τρόπος, Αιγόκεροι. Μπορεί να είναι δύσκολο να δουλέψετε με ακεραιότητα: Θα φταίει η μπερδεμένη γωνία, μεταξύ του εκφραστικού Ερμή και του πληγωμένου θεραπευτή Χείρωνα. Χρησιμοποιήστε την έκτη σας αίσθηση, για να φύγετε όταν νιώθετε ότι οι άλλοι σας κοροϊδεύουν. Δεν έχετε χρόνο για μετάνοιες ή ενοχές. Εάν χρειάζεστε βοήθεια, βγείτε και ζητήστε τη. Κρατήστε την μπάρα ψηλά και οι άλλοι θα φτάσουν στο επίπεδό σας.

Η παιχνιδιάρικη σύνδεση της Κυριακής μεταξύ κοινωνικού Ερμή και του αντιδραστικού Ουρανού, σας βάζει σε εορταστική διάθεση. Βρείτε μια συναυλία στο πάρκο, ένα πάρτι με DJ ή ένα μπάρμπεκιου όπου δεν θα νοιαστεί κανείς αν φωνάζετε. Αυτή η σύνδεση θα σας χαλαρώσει και θα σας κάνει πιο ελεύθερους απ’ όσο συνήθως. Μην συγκρατείστε όταν νιώσετε την επιθυμία να φλερτάρετε!

Υδροχόος

Έκπληξη το Σάββατο, Υδροχόοι! Τα συναισθήματά σας μπορεί να σας παρασύρουν – αλλά ξέρετε πώς να τα ελέγξετε. Βγείτε από τον αυτόματο πιλότο και γίνετε οδηγοί, ελάτε σε επαφή με τα συναισθήματά σας. Αυτό απαιτεί ένα προκλητικό τετράγωνο, ανάμεσα στον αγγελιοφόρο Ερμή στον έντονο όγδοο οίκο σας και στον πληγωμένο θεραπευτή Χείρωνα: Πρέπει να προστατευθείτε από τις απαιτήσεις και τις μηχανορραφίες των άλλων. Μπορείτε να επανασυνδεθείτε με την εξουσία σας, αν μείνετε έξω από τον χαμό και ακούσετε την καρδιά σας: Είναι πολύ πιο έξυπνη από έναν τρίτο.

Αλλά αυτό αλλάζει την Κυριακή. Ο συγκυβερνήτης σας ο Ουρανός από τον ευαίσθητο τέταρτο οίκο σας, στέλνει μια θετική ακτίνα στον Ερμή. Θέματα που δεν μπορούσατε να συζητήσετε 24 ώρες πριν, ξαφνικά αυτά μπορεί να φέρουν τη νέμεσή σας πιο κοντά. Δεν υπάρχει λόγος να καλύπτετε τα ειλικρινή συναισθήματά σας με αυτοπροστατευτική μυστικότητα. Αυτό μπορεί να έκανε τα πράγματα τόσο περίεργα όλο αυτό το διάστημα!

Ιχθύες

Προσέξτε τα λεφτά σας αυτό το Σάββατο, Ιχθύες. Μπορεί να χάσετε την επαφή με τις αξίες σας και τον προϋπολογισμό σας. Αυτό υποδεικνύει η σύγκρουση του Ερμή στον έβδομο οίκο σας, με τον πληγωμένο θεραπευτή Χείρωνα στον οικονομικό τομέα σας. Είναι εύκολο να αφήσετε 20 ευρώ εδώ και άλλα 50 εκεί. Σύντομα έχετε χαλάσει το επόμενο ενοίκιό σας και… σε τι; Το να χαρίζετε στον εαυτό σας μικρές απολαύσεις πού και πού, κάνει τη ζωή διασκεδαστική. Αλλά αν προσπαθείτε να συμβαδίσετε με πιο καλοβαλμένους φίλους, τα λεφτά χάνονται μέσα από τα δάχτυλά σας. Κάντε πιο επιλεκτικές επιλογές!

Η ευχάριστη ευθυγράμμιση της Κυριακής ανάμεσα στον κοινωνικό Ερμή και τον αυθόρμητο Ουρανό, σας υπενθυμίζει ότι τα καλύτερα πράγματα στη ζωή δεν είναι πράγματα! Οι άνθρωποι θα είναι το πάθος σας, χάρη στους δύο πλανήτες στους πιο κοινωνικούς και ρομαντικούς οίκους σας. Αν θέλετε να βγείτε προς «αναζήτηση», μην τσιγκουνεύεστε το κοινωνικό νόμισμα. Γοητεύστε ένα ερωτικό ενδιαφέρον ή δεθείτε με έναν νέο φίλο, με το να μοιραστείτε μια πλευρά του εαυτού σας που σπάνια έρχεται στην επιφάνεια. Ο πολυδιάστατος χαρακτήρας σας είναι το δώρο σας, οπότε μην ανησυχείτε για το αν θα «ταιριάξετε».