Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός

Πρακτική μαγεία; Ναι, παρακαλώ. Η Αφροδίτη και ο κινητήριος Άρης κάνουν μια γλυκιά σύνοδο στην Παρθένο αυτό το Σάββατο. Αυτή η ενέργεια θα παραμείνει καθ’ όλη τη διάρκεια του σαββατοκύριακου. Βάλτε μερική ευχαρίστηση στις ρουτίνες σας. Σταματήστε για να απολαύσετε τη στιγμή καθώς κινείστε μέσα στην ημέρα σας. Εφαρμόστε αυτή την αισθητική, στην υγιεινή διατροφή και την άσκηση. Σχεδιάστε τα γεύματά σας σαν το ουράνιο τόξο (μοβ λάχανο, πορτοκαλί κουνουπίδι κ.λπ.). Περπατήστε ή κάντε ποδήλατο στη φύση, αντί να κάνετε διάδρομο στο γυμναστήριο. Τα ζευγάρια θα έρθουν πιο κοντά, με σχέδια για το πώς θα χτίσουν ένα ασφαλές μέλλον μαζί: Ίσως κάνουν βήματα όπως το άνοιγμα κοινού λογαριασμού αποταμίευσης για τις διακοπές των ονείρων τους ή για ένα σπίτι. Ελεύθεροι; Μπορεί να γνωρίσετε κάποιον στο γυμναστήριο ή κάνοντας απλώς το καθημερινό σας πρόγραμμα.

Την Κυριακή στρέψτε την προσοχή σας στους πραγματικούς φίλους σας. Ποιος έχει μείνει στο περιθώριο πρόσφατα; Δεν θέλετε να αποξενώσετε μια τόσο ισχυρή πηγή υποστήριξης. Κεράστε τους δείπνο ή μιλήστε στο Skype για να επανεκκινήσετε τον δεσμό σας.

Ταύρος

Φέρτε το πάθος! Αυτό το Σάββατο, ο σέξι Άρης ενώνεται με την κυβερνήτη σας τη ρομαντική Αφροδίτη στον πέμπτο οίκο σας. Μετάφραση: Είστε ακαταμάχητοι, Ταύροι. Αυτή θα μπορούσε να είναι μία από τις πιο καυτές ημέρες του 2019 για εσάς. Γι’ αυτό επωφεληθείτε από αυτή τη μαγνητική μαγεία. Εάν είστε σε σχέση, μοιραστείτε τις επιθυμίες σας ή σχεδιάστε μια σέξι βραδιά στο σπίτι. Ελεύθεροι; Κάτω από αυτούς τους τολμηρούς ουρανούς, μπορεί να είστε αυτοί που κάνουν τις πρώτες κινήσεις. Απλώς προσέξτε να μην κορτάρετε πολύ πιεστικά, καθώς μπορεί να γίνετε κάπως έντονοι.

Την Κυριακή δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε τη λίστα με τις αγγαρείες σας. Ξεκινήστε από νωρίς όμως. Αργά το απόγευμα, η Σελήνη περνά στον Καρκίνο και στον κοινωνικό σας τρίτο οίκο. Προσκαλέστε τους γείτονες για μπάρμπεκιου ή συναντήστε φίλους για θερινό σινεμά ή παράσταση. Μια χαλαρή νύχτα μπορεί να οδηγήσει σε ένα διασκεδαστικό φλερτ, έτσι φορέστε κάτι που θα ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας!

Δίδυμοι

Ευλογήστε τη φωλιά σας! Η καλλωπιστική και ενισχυτική σύνοδος Αφροδίτης – Άρη του Σαββάτου, αγγίζει το πιο συναισθηματικό και οικείο μέρος του χάρτη σας. Εάν το ντεκόρ σας θα ήθελε μια αναβάθμιση, αξιοποιήστε αυτή την αισθητική ενέργεια και μετατρέψτε την οικία σας σε αισθησιακό ιερό. Αυτή η μέρα θα μπορούσε επίσης να εμπνεύσει μια στιγμή σύνδεσης με μια γυναίκα στη ζωή σας. Έχετε απομακρυνθεί τον τελευταίο καιρό; Η συγχώρεση είναι πράγματι θεϊκή. Εάν χρειάζεται να φτιάξετε τα πράγματα, αυτή είναι η τέλεια στιγμή.

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σας το Σάββατο και το μεγαλύτερο μέρος της Κυριακής. Κάτω από αυτούς τους ουρανούς, η ενισχυμένη σας γοητεία σάς βοηθά να κερδίσετε τους άλλους. Μην περιμένετε άλλο για να αποκαλύψετε ένα τολμηρό σχέδιο στους φίλους σας. Έπειτα, κάντε τους να το δοκιμάσουν αυθόρμητα αυτό το σαββατοκύριακο! Απλώς επιστρέψτε στο γραφείο σας πριν το δείπνο της Κυριακής. Η δουλειά που παρατήσατε θέλει τώρα την προσοχή σας. Φτιάξτε ένα πιάτο και φροντίστε τη δουλειά σας.

 Καρκίνος

Μόνο φίλοι… ή κάτι περισσότερο; Η σπάνια και αρμονική σύνοδος Αφροδίτης – Άρη του Σαββάτου αναφλέγει την καλή ενέργεια στον πιο κοινωνικό σας τομέα. Θα μπορούσατε να γνωρίσετε κάποιον με ρομαντικές ή έστω φιλικές προοπτικές μέσω αμοιβαίων φίλων ή δικών σας χόμπι. Ακόμα κι αν ψάχνετε μόνο για μια ζεστή παρέα, ντυθείτε καλά και μιλήστε με τον κόσμο. Κάντε τους ερωτήσεις για τον εαυτό τους και για τα ενδιαφέροντά τους. Η περιέργειά σας θα μπορούσε να προκαλέσει σημαντικές συνέργειες. Με τη Σελήνη στον ονειρικό δωδέκατο οίκο σας για το μεγαλύτερο μέρος της Κυριακής, δεν θα είναι εύκολο να εστιάσετε ή να επιτύχετε οτιδήποτε απτό.

Αργά το απόγευμα, η Σελήνη περνά στον Καρκίνο για τις επόμενες δυόμισι ημέρες. Θα επανέλθετε σε πλήρη λειτουργία και στη συνέχεια θα αναπληρώσετε εύκολα τον χαμένο χρόνο. Μην αναγκάζετε τον εαυτό σας να είναι σούπερ παραγωγικός όμως. Αντ’ αυτού, τακτοποιείστε τις εκκρεμότητες και επικεντρωθείτε σε εργασίες που απαιτούν μια καλλιεργητική φροντίδα. Στη συνέχεια, παραγγείλετε πίτσα και χαλαρώστε με τουλάχιστον έναν από τους αγαπημένους φίλους σας.

Λέων

Η σταθερότητα είναι σέξι! Η σύνοδος του Σάββατο μεταξύ της Αφροδίτης και του Άρη, κάνει την ασφάλεια αφροδισιακή. Οι φευγαλέοι, ονειρεμένοι τύποι μπορεί να είναι συναρπαστικοί για όλες τις συζητήσεις από την ωμοφαγία μέχρι τον ακτιβισμό, αλλά ίσως είναι καλύτερο να τους κρατήσετε στη φιλική ζώνη. Αυτό δεν είναι το είδος του «πρότζεκτ» που χρειάζεστε στη ζωή σας αυτή τη στιγμή, Λέοντες. Αφήστε αυτό τον ονειρικό κοσμικό συνδυασμό να σας οδηγήσει σε μια πολυτελή τοποθεσία αντ’ αυτού. Όταν φτάσετε εκεί, μπορείτε να γυρίσετε το δωμάτιο φορώντας ένα από τα καλοκαιρινά στυλ σας.

Ήδη δεσμευμένοι; Το Σάββατο είναι ιδανικό για συζητήσεις μελλοντικού προγραμματισμού, ιδανικά πάνω από φαγητό και ένα ξεχωριστό μπουκάλι. Τοποθεσία, τοποθεσία! Με τη Σελήνη να είναι στους Διδύμους μέχρι αργά το απόγευμα της Κυριακής και οι ομαδικές περιπέτειες θα σας ευχαριστήσουν. Ενώ δεν θέλετε να αποκλείσετε κανέναν, αυτό μπορεί να περιπλέξει τα σχέδια. Μην αισθάνεστε άσχημα αν πρέπει να μικρύνετε τη λίστα προσκεκλημένων. Δώστε προτεραιότητα στη δική σας διασκέδαση αντί να παίζετε τον υπεύθυνο.

Παρθένος

Η αγάπη, η τύχη, η χάρη –όλα είναι δικά σας αυτό το Σάββατο. Η ρομαντική Αφροδίτη και ο Άρης συναντώνται στην Παρθένο. Γεμίστε κάθε χώρο που μπαίνετε με την προσωπικότητά σας, φέρτε μαζί σας την πιο φωτεινή και πιο αισιόδοξη στάση σας. Ακόμα κι αν μιλάτε για ένα δύσκολο θέμα ή φέρνετε ένα μήνυμα αλλαγής, μπορείτε να το πείτε με τέτοιο τρόπο ώστε να εμπνέει τους ανθρώπους να δουν νέες δυνατότητες. Σπίθες μπορεί να πετάξουν με ένα χαρισματικό άτομο. (Απλώς βεβαιωθείτε ότι η ενέργεια τους δεν επισκιάζει τη δική σας!)

Με τη Σελήνη στους Διδύμους να ενεργοποιεί τον τομέα της σταδιοδρομίας σας μέχρι αργά το απόγευμα της Κυριακής, μπορεί να είναι δύσκολο να πάρετε το μυαλό σας από τη δουλειά. Εάν πρέπει να σας γίνει εμμονή, εστιάστε στις πιο εμπνευσμένες πτυχές της εργασίας. Πηγαίνετε για καφέ με έναν μέντορα ή περάστε μερικές ώρες κάνοντας έρευνα πελατών. Βγάλτε όμως το κουστούμι αργά το απόγευμα της Κυριακής, όταν η Σελήνη περάσει στον Καρκίνο και ζητά χαλαρό χρόνο σύνδεσης!

Ζυγός

Η μαλακή πλευρά σας, μπορεί να είναι πιο μαλακή από το συνηθισμένο αυτό το Σάββατο. Αυτό χάρη στη σύνοδο των πλανητών της αγάπης Άρη και Αφροδίτη (κυβερνήτη σας) στον διαισθητικό δωδέκατο οίκο σας. Ακούγοντας απλώς τις ιστορίες των άλλων μπορεί να εξαπολυθούν τα δάκρυά σας, γι’ αυτό κρατάτε χαρτομάντιλα μαζί σας! Είναι καλή στιγμή για να συνδεθείτε σε βαθύ επίπεδο με τους κοντινότερους φίλους σας, καθώς η καρδιά σας θα είναι ανοιχτή και μπορεί να χρειαστείτε λίγη γυναικεία υποστήριξη. Μην φοβάστε να ανοιχτείτε: Η εμπιστοσύνη είναι το καλύτερο φάρμακο!

Προτού επιλέξετε μια λωρίδα την Κυριακή, οδηγείστε τον λιγότερο ταξιδεμένο δρόμο. Είναι πάντα έξυπνη ιδέα να ελέγχετε τις επιλογές σας πριν κάνετε την τελική επιλογή σας. Κρατήστε το GPS σας σε λειτουργία αυθορμητισμού, ενώ η Σελήνη παραμένει στον περιπετειώδη ένατο οίκο σας μέχρι αργά το απόγευμα. Η μέρα έχει να κάνει με την ανακάλυψη, όχι τον περιορισμό. Αργά το απόγευμα, θα έχετε μια ξεκάθαρη αίσθηση του τι πραγματικά σας συγκινεί. Ακόμα καλύτερα, θα έχετε κίνητρα να εστιάσετε στον μεγάλο στόχο που θα προκύψει. Πηγαίνετε στο κρεβάτι νωρίς. Θα είναι γεμάτη αυτή η εβδομάδα!

Σκορπιός

Σκληρή αγάπη; Μπορεί να μην μπορείτε να την δώσετε ακόμα κι αν προσπαθήσατε το Σάββατο, Σκορπιοί! Μια ονειρική σύνοδος του παθιασμένου Άρη και της συμπονετικής Αφροδίτης είναι πιο πιθανό να απελευθερώσει ένα παλιρροϊκό κύμα άνευ όρων αγάπη. Εάν τώρα γνωρίζετε κάποιον ή μια παρέα, αφήστε τη συναισθηματική πανοπλία στο σπίτι και πηγαίνετε γυμνοί. Μοιραστείτε ιδέες για δημιουργικές συνεργασίες και δείτε πού μπορεί να βρίσκονται συνέργειες. Εάν είστε ελεύθεροι –και θέλετε να αλλάξετε το στάτους– λάβετε υπόψη ότι η αληθινή αγάπη θα μπορούσε να ξεκινήσει με μια σταθερή φιλία.

Η πραγματικότητα μπορεί να είναι πιο παράξενη από τη φαντασία την Κυριακή. Αν είστε αποφασισμένοι όμως θα λύσετε αυτό το άλυτο μυστήριο. Το παιχνίδι του ντετέκτιβ θα μπορούσε να γίνει εμμονή το πρώτο μέρος της ημέρας, έτσι συνεχίστε και σκάβετε βαθύτερα. Αλλά αν βρεθείτε να κάνετε κύκλους μέχρι αργά το απόγευμα, αφήστε το. Το ύποπτο μυαλό σας θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε ένα σκοτεινό μονοπάτι, χωρίς να σας φέρει πιο κοντά στη λύση της υπόθεσης. Αλλάξτε το θέμα, εξερευνήστε μερικά νέα ενδιαφέροντα, φάτε με φίλους από έναν εντελώς διαφορετικό κύκλο. Όταν σταματήσετε να ψάχνετε, θα εμφανιστεί η απάντηση!

Τοξότης

Μην φοβάστε να μιλήσετε ειλικρινά για τη δουλειά ή τα λεφτά αυτό το Σάββατο, Τοξότες. Με τη γοητευτική Αφροδίτη και τον αποφασιστικό Άρη να ευθυγραμμίζονται στη ζώνη της καριέρας σας, θα έχετε τον κοσμικό άνεμο στα πανιά σας. Εάν πρέπει να στείλετε ένα προωθητικό μήνυμα ή να μιλήσετε ξανά με έναν πελάτη, απλώς μαζέψτε το θάρρος σας και κάντε το! Με την Αφροδίτη σε τόσο θετικό σημείο του χάρτη σας, θα έχετε τη δύναμη να γοητεύσετε τους πάντες. Και χάρη στη θέση του Άρη, θα είστε απολαυστικά τολμηροί. Όπου οι άλλοι βλέπουν εμπόδια, εσείς βλέπετε ευκαιρίες!

Η αφοσίωση κατατάσσεται ψηλά στη λίστα των κριτηρίων, αλλά την Κυριακή κόκκινες σημαίες κυματίζουν. Αυτό είναι απογοητευτικό, καθώς είχατε πολλές ελπίδες για το συγκεκριμένο άτομο. Αλλά τα «εγκλήματά» τους ήταν τόσο σημαντικά που πρέπει να τους ξεγράψετε; Αν έχετε δίλημμα, δοκιμάστε πρώτα να το συζητήσετε. Ίσως να μην ήσασταν ξεκάθαροι για την επιθυμία σας για αποκλειστικότητα ή για την κατεύθυνση στην οποία θέλετε να πάει η σχέση. Πάρτε το ρίσκο και γίνετε ευάλωτοι, ειδικά αυτό το βράδυ που η Σελήνη περνά στον οίκο της οικειότητάς σας. Όταν ανοίγετε το θησαυροφυλάκιο, οι άλλοι ανταποκρίνονται.

Αιγόκερως

Τι ψάχνετε, Αιγόκεροι; Όλες οι απαντήσεις που αναζητάτε είναι εκεί έξω! Αλλά αν ψάχνετε μόνο σε μια μικρή περιοχή, ίσως να μην τις βρείτε. Το Σάββατο, η ανοιχτόκαρδη Αφροδίτη συναντά τον ατρόμητο Άρη στον παγκόσμιο ένατο οίκο σας. Διευρύνετε το σκόπευτρό σας, επεκτείνετε τις παραμέτρους αναζήτησης, σκεφτείτε έξω τόσο έξω από τις γραμμές που δεν μπορείτε καν να τις δείτε πια! Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει κυριολεκτικά ταξίδια ή μεταφορικά –δηλαδή, αυτά που συμβαίνουν στη βιβλιοθήκη ή στο ψηφιακό σύμπαν.

Την Κυριακή, ωστόσο, μπορεί να είναι δύσκολο να δείτε πέρα από τις δικές σας ηθικές κρίσεις και να αποδεχθείτε την οπτική κάποιου άλλου. Εάν πιάσετε τον εαυτό σας να κάνει κήρυγμα, αφήστε το θέμα για τώρα. Διαφορετικά, μπορεί να αποξενώσετε κάποιον που πορεύεται σε διαφορετικό ρυθμό. Το πνεύμα συνεργασίας επιστρέφει αργά το απόγευμα, όταν η Σελήνη περνά στον Καρκίνο. Υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στην αγάπη και το μίσος. Το βράδυ της Κυριακής μπορεί να βρεθείτε αγκαλιά με τον ίδιο άνθρωπο που παλεύατε νωρίτερα σήμερα.

Υδροχόος

Αυτή η ομιλία που προβάρετε στο κεφάλι κατ’ επανάληψη; Λοιπόν, οι όψεις του Σαββάτου μπορεί τελικά να την βγάλουν από το μυαλό σας και να την περάσουν από το στόμα σας στον κόσμο! Είστε σπουδαίοι στο να το παίζετε χαλαροί, αλλά αν αναζητάτε οικειότητα, πρέπει να επιτρέψετε στον εαυτό σας να γίνει λίγο ευάλωτος. Τα καλά νέα είναι ότι σήμερα, καθώς οι κοσμικοί σύντροφοι, Αφροδίτη και Άρης, ευθυγραμμίζονται, θα αισθανθείτε υποστήριξη για να κάνετε αυτό το άλμα. Επιλέξτε το τέλειο σκηνικό, είτε πρόκειται για ένα ήσυχο γωνιακό καφενείο είτε για το δικό σας τραπέζι της κουζίνας.

Με τη Σελήνη να παραμένει στον παθιασμένο πέμπτο οίκο σας για το μεγαλύτερο μέρος της Κυριακής, μπορείτε να επιλέξετε ρομαντισμό αντί για ρεαλισμό. Απολαύστε αυτό το ονειρικό ξόρκι όσο διαρκεί. Η δημιουργική μεγαλοφυΐα δεν σας λείπει, οπότε χρησιμοποιήστε την ημέρα για να κάνετε πράγματα που θέλουν φαντασία. Ή χαθείτε για ένα σέξι μεσημεριανό υπνάκο με το αντικείμενο της αγάπης σας. Αργά το απόγευμα, η Σελήνη περνά στον Καρκίνο και στον έκτο οίκο σας της αποτελεσματικότητας, για δυόμισι ημέρες. Η πραγματικότητα φτάνει και σας βοηθά να τελειώσετε τις δουλειές πριν πέσετε στο κρεβάτι.

 Ιχθύες

Ενώ θέλετε να κάνετε μια καλή πρώτη εντύπωση το Σάββατο, θυμηθείτε ότι τα φαινόμενα απατούν. Η αγάπη είναι σίγουρα στην ατμόσφαιρα, καθώς ο Άρης βρίσκεται δίπλα στον πλανήτη της αγάπης –την σειρήνα Αφροδίτη– και στον οίκο των σχέσεων σας. Αλλά μήπως μένετε πίσω λόγω της εμμονή σας με την εμφάνισή σας και δεν έχετε αρκετή εμπιστοσύνη στην αξιαγάπητη ζωντάνια σας; Δείτε και μόνοι σας τι συμβαίνει όταν κάνετε επαφή με τα μάτια και εστιάζετε περισσότερο σε αυτό που λέτε από το ντύσιμό σας.

Ενώ είναι δύσκολο να βγάλετε τις παντόφλες την Κυριακή, προτιμήστε τα ψηλά σανδάλια σας (ή πάρτε τα στην τσάντα σας). Το περιπετειώδες κομμάτι της προσωπικότητάς σας επιστρέφει αργά το απόγευμα όταν η Σελήνη περνά στον Καρκίνο και τον παθιασμένο πέμπτο οίκο σας για δυόμισι μέρες. Ναι, ναι, ξέρουμε, αύριο δουλεύετε. Και λοιπόν; Ντυθείτε, χορέψτε, μείνετε έξω ως αργά σε ένα καυτό ραντεβού. Επιστρέψατεεε!