Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός

Κάντε πνευματικές διακοπές αυτό το Σάββατο, καθώς η Σελήνη και ο Ποσειδώνας συγχρονίζονται στον δωδέκατο οίκο σας της ξεκούρασης. Η γιόγκα, ο διαλογισμός ή ο ύπνος νωρίς τη νύχτα θα αναζωογονήσουν την κουρασμένη ψυχή σας. Αξιοποιείστε τα συναισθήματα και τη διαίσθησή σας, τα οποία θα είναι ιδιαίτερα ενεργοποιημένα από αυτή τη διέλευση. Καταγράψτε τις διαισθήσεις σας ή απλώς εξασκηθείτε στην ελεύθερη γραφή για να συνδεθείτε με τον πυρήνα σας. Μπορεί επίσης να δείτε έντονα όνειρα που να περιέχουν χρήσιμα μηνύματα και καθοδήγηση.

Από την Κυριακή, μπορείτε να ξυπνήσετε τον εαυτό σας και να πιάσετε δουλειά, Κριοί! Ο κοσμικός σας κυβερνήτης ο ενεργητικός Άρης περνά στον έκτο οίκο σας της παραγωγικότητας μέχρι τις 4 Οκτωβρίου. Αυτό σας σε λειτουργία υψηλής απόδοσης. Αυτός ο κύκλος των επτά εβδομάδων σας εμπνέει να δημιουργήσετε βιώσιμες ρουτίνες που θα σας κρατήσουν οργανωμένους. Καθώς ο έκτος Οίκος κυβερνά επίσης την υγεία, διοχετεύστε αυτή την έξαρση κινήτρων για να μεταχειριστείτε το σώμα σας σαν τον ναό που είναι. Θυμηθείτε, Κριάρια: Χρειάζονται μόνο τρεις εβδομάδες για να δημιουργηθεί μια νέα συνήθεια.

Ταύρος

Χαλαρώστε και ακολουθήσετε τη ροή! Η σύνδεση Σελήνης – Ποσειδώνα του Σαββάτου στη ζώνη της συνεργασίας σας σάς βοηθά να χαλαρώσετε σε ομαδικές συνθήκες. Ρίξτε τις άμυνές σας και γίνετε λιγότερο επίσημοι με τους άλλους. Θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε πιο συνδεδεμένοι με τους ανθρώπους στη ζωή σας αν τους ανοιχτείτε και θα ενισχύσετε την αίσθηση ασφάλειάς σας. Απλώς μην το παρακάνετε με τα πάρτι, καθώς ο ομιχλώδης Ποσειδώνας μπορεί να σας κάνει να ξεπεράσετε τα όριά σας.

Την Κυριακή, ο καυτός Άρης περνά στον εορταστικό πέμπτο οίκο σας μέχρι τις 4 Οκτωβρίου. Σας χαρίζει ασταμάτητα εορταστική διάθεση. Πάθος, ρομαντισμός και αίγλη! Βάλτε τα καλά σας και κοινωνικοποιηθείτε με στυλ. Οι ελεύθεροι Ταύροι μπορεί να κάνουν μια ενδιαφέρουσα γνωριμία ενώ είναι έξω. Ήδη δεσμευμένοι; Μπορεί να είστε έτοιμοι να πέσετε στο γόνατο ή να φέρετε ένα μωρό Ταυράκι στον κόσμο σας. Ο Άρης μπορεί να γίνει παρορμητικός, οπότε αν έχετε έστω και λίγες αμφιβολίες, καλύτερα να προχωρήσετε με προσοχή. Κρατηθείτε μέχρι να είστε 110% σίγουροι ότι είστε έτοιμοι να παραιτηθείτε από την ελευθερία σας.

Δίδυμοι

Τι θέλετε να κάνετε με τη ζωή σας; Κάτω από μαγνητική συνάντηση Σελήνης – Ποσειδώνα του Σαββάτου στη ζώνη του σχεδιασμού του μέλλοντος, περάστε λίγο χρόνο οραματιζόμενοι τις δυνατότητες. Φανταστείτε το μέλλον με όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες. Κάντε έναν πίνακα οράματος. Μπορεί να φαίνεται ανόητο, αλλά μελέτες δείχνουν ότι ο εγκέφαλος μας ανταποκρίνεται πραγματικά σε τέτοια πράγματα, όπως ακριβώς ανταποκρίνεται και σε αρνητικές ή περιοριστικές πεποιθήσεις. Άντε, λοιπόν, επιλέξτε τη δική σας περιπέτεια και αρχίστε να σχεδιάζετε τη ζωή που θέλετε να προσελκύσετε!

Την Κυριακή, ξεδιπλώστε το κοκκινο χαλί. Ο ενεργητικός Άρης περνά στον τέταρτο οίκο σας του σπιτιού για τις επόμενες επτά εβδομάδες. Γεμίζει τη φωλιά σας με ζωντανή δραστηριότητα. Βάλτε σεντόνια στον καναπέ σας, φουσκώστε το στρώμα αέρα και γεμίστε το ψυγείο. Το σπίτι σας μπορεί να γίνει το σπίτι μελών της οικογένειάς σας και παλιών φίλων που μένουν μακριά. Μπορεί επίσης να εμπνευστείτε να αλλάξτε τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Επειδή ο Άρης φέρνει αναταραχές, οι σχέσεις με γυναίκες συγγενείς και συγκατοίκους μπορεί να βιώσουν εντάσεις. Κρατήστε τη ψυχραιμία σας, Δίδυμοι και η σύγκρουση μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα και να έρθετε ακόμα πιο κοντά.

 Καρκίνος

Κάντε μεγάλα όνειρα, Καρκίνοι. Το Σάββατο, η Σελήνη και ο ευφάνταστος Ποσειδώνας συναντιούνται στον ένατο οίκο σας των εμπνευσμένων οραμάτων και της περιπέτεια. Μπορείτε να απολαύσετε διακοπές μόνο με τη φαντασία σας! Περιηγηθείτε σε ταξιδιωτικά ιστολόγια και εγγραφείτε για μια δυο ειδοποιήσεις εισιτηρίων. Το ταξίδι σας δεν χρειάζεται να περιλαμβάνει επιβίβαση σε αεροπλάνο, φυσικά. Έχετε διάθεση για μάθηση, γι’ αυτό ικανοποιείστε την περιέργειά σας. Πάρτε το ρίσκο και κάντε κάτι πέρα από τα συνηθισμένα σήμερα.

Την Κυριακή πετάξτε απ’ το κατάστρωμα τους ανιδιοτελείς ανθρώπους. Με τον Άρη να διέρχεται από τον τρίτο οίκο σας των φίλων μέχρι τις 4 Οκτωβρίου, ήρθε η ώρα να επανεξετάσετε τον εσωτερικό σας κύκλο, Καρκίνοι. Αναζητήστε νέους ανθρώπους που δεν φοβούνται να ανατρέψουν το στάτους κβο. Η παρέα με αυτούς που έχουν επιρροή μπορεί να σας παρακινήσει να αναπτυχθείτε προσωπικά και επαγγελματικά. Μπορεί ακόμη και να δημιουργήσετε μια εμπνευσμένη συνεργασία που θα σας βάλει στην ταχεία λωρίδα προς την επιτυχία. Καλώς το δυναμικό δίδυμο!

 Λέων

Συντονιστείτε με τα βαθύτερα συναισθήματά σας αυτό το Σάββατο, Λέοντες. Η διαίσθησή σας μπορεί να φτάσει σε σχεδόν ψυχικά επίπεδα και τα ένστικτά σας θα είναι σωστά. Μια ευθυγράμμιση Σελήνης – Ποσειδώνα στον καρμικό όγδοο οίκο σας φέρνει συμπτώσεις. Σκεφτείτε το σαν μια ώθηση από το σύμπαν στην οποία είστε συντονισμένοι. Εκεί που σκέφτεστε κάποιον, το τηλέφωνο ή το κουδούνι χτυπάει ή πέφτετε πάνω τους στον δρόμο. Μπορεί να μαγεία! Οραματιστείτε αυτό που θέλετε και παρακολουθήστε το να γίνεται πραγματικότητα!

Την Κυριακή, ο Άρης μπαίνει στην Παρθένο και στον δεύτερο οίκο σας των οικονομικών μέχρι τις 4 Οκτωβρίου. Όσον αφορά την αύξηση του υπολοίπου σας στην τράπεζα, βάλτε τον εαυτό σας στη θέση του οδηγού, Λέοντες. Είτε αγωνίζεστε για μια προαγωγή είτε αναζητάτε συμπληρωματικό εισόδημα, θέστε ξεκάθαρους οικονομικούς σας στόχους από την αρχή. Έχετε αφθονία αποφασιστικότητας για να εκδηλώσετε τους χρηματικούς σας στόχους τώρα, οπότε μην συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο. Προσοχή: Ο φλογερός πλανήτης μπορεί σας προκαλέσει άγχος, καθιστώντας την καταναλωτική θεραπεία εύκολη λύση. Κρατήστε τις κάρτες σας στο σπίτι και μην αγοράσετε τίποτα που να είναι σε τελική τιμή!

Παρθένος

Απαλύνετε τη στάση σας, Παρθένοι. Το Σάββατο η Σελήνη συναντά τον Ποσειδώνα στον οίκο των σχέσεων σας. Σας είναι πιο εύκολο να είστε συμπονετικοί με το ταίρι σας, έναν συνάδελφο ή έναν φίλο σας. Αντί να κρίνετε τους άλλους, βρείτε κοινό έδαφος ή τουλάχιστον λίγη συμπόνια. Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να συνδεθείτε με αυτά που περνούν, μπορείτε να τους δώσετε περιθώρια να είναι άνθρωποι. Δώστε και στον εαυτό σας την ίδια υπομονή και κατανόηση. Όλοι προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε!

Την Κυριακή, ο κινητήριος Άρη περνά στο ζώδιό σας μέχρι τις 4 Οκτωβρίου, γεμίζοντάς σας με μαγνητισμό. Καθώς ο ενεργητικός πλανήτης επισκέπτεται την Παρθένο μόνο μια φορά κάθε δύο χρόνια, θα θελήσετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό τον υπερενεργητικό κύκλο. Ανακατασκευάστε τη λίστα προτεραιοτήτων σας έτσι ώστε οι ανάγκες και οι φιλοδοξίες σας να βρίσκονται στην κορυφή. Ακόμη και ένα προσωπικό πρότζεκτ που σας παθιάζει θα μπορούσε να φέρει πλούσιες ανταμοιβές. Το σεξαπίλ σας φτάνει κορυφή τώρα, αλλά θέλετε να απολαύσετε την ελευθερία σας προς το παρόν. Αυτό δεν θα εμποδίσει τους άλλους απ’ το να προσπαθήσουν να σας κερδίσουν. Απολαύστε το!

Ζυγός

Η σύνοδος Σελήνης – Ποσειδώνα του Σαββάτου στον οίκο της ευημερίας σας σάς βοηθά να αισθάνεστε πιο συνδεδεμένοι με τις κινήσεις, τον ρυθμό και τις ανάγκες του σώματός σας. Μπορεί να εμπνευστείτε να κάνετε μια υγιή αλλαγή. Ενώ έχετε απολαύσει τις παρατυπίες σας, προτιμάτε έναν τρόπο ζωής που σας κρατάει λαμπερούς και έχει βαθύτερο νόημα πίσω του. Μια διατροφή, ας πούμε, βασισμένη σε φυτικά τρόφιμα ή μια εταιρία ένδυσης με ηθικό χαρακτήρα. Ένα κοινωνικό στοιχείο θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον επίσης. Κοιτάξτε για μαθήματα οργανικής μαγειρικής ή αναζητήστε ένα νέο στούντιο γιόγκα.

Την Κυριακή, ο κινητήριος Άρη περνά στον δωδέκατο οίκο σας των τερματισμών μέχρι τις 4 Οκτωβρίου. Σας εμπνέει να μετριάσετε μερικά πράγματα επικά. Απαλλάξτε τον χώρο σας από παραπανίσια πράγματα, από ρούχα που δεν φοράτε πλέον και από έπιπλα που συλλέγουν σκόνη και χρησιμοποιούνται ελάχιστα. Αυτός ο κύκλος των επτά εβδομάδων σας προτρέπει να καθαρίσετε τη ζωή σας από τοξικές επιρροές. Απαλλαγείτε επιτέλους από αυτή την κακή συνήθεια και κάντε μια νέα αρχή χωρίς αυτούς τους διπρόσωπους φίλους. Με όλο αυτό τον επιπλέον χώρο στον κόσμο σας, ριχτείτε σε ένα πρότζεκτ που σας παθιάζει ή σε μια δημιουργική προσπάθεια. Αφήστε την μούσα να σας οδηγήσει!

Σκορπιός

Τα καυτά αστέρια του Σαββάτου μπορεί να σας βάλουν σε βαθιά ρομαντική διάθεση. Η συναισθηματική Σελήνη και ο πλανήτης Ποσειδώνας συναντιούνται στους Ιχθείς και φωτίζουν τον πέμπτο οίκο σας του πάθους. Σχεδιάστε μια αισθησιακή νύχτα με το ταίρι σας ή, αν είστε ελεύθεροι, ντυθείτε όμορφα και παραδώστε στη σειρήνα μέσα σας τα ηνία. Καθώς ο πέμπτος Οίκος κυβερνά τη γονιμότητα, είναι πιθανή μια εγκυμοσύνη (ή νέα για εγκυμοσύνη) για μερικούς από σας. Αν και νιώθετε μαχητικοί, παίξτε το λίγο ντροπαλοί. Κάντε εξάσκηση μερικές νέες κινήσεις στον χορό της αποπλάνησης.

Την Κυριακή, ο Άρης περνά στον ενδέκατο οίκο σας της κοινότητας μέχρι τις 4 Οκτωβρίου. Σας πιέζει να ρίξετε τις άμυνές σας. Ακολουθήστε την επιθυμία σας να συμμετάσχετε σε μια ζωντανή ομαδική δραστηριότητα. Γίνετε επικεφαλής μια προσπάθειας να μαζέψετε χρήματα, γραφτείτε σε αθλητικούς αγώνες, ξεκινήστε ένα κίνημα για κάτι που σας ενδιαφέρει. Προειδοποίηση: Οι άνθρωποι που λατρεύετε μπορούν να σας επηρεάσουν πολύ. Η αγάπη και το μίσος είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, Σκορπιοί. Ποιον μπορείτε να αποδεχθείτε στον κόσμο σας άνευ όρων; Εκείνοι που θα περάσουν τη δοκιμή σας μπορεί να καταλήξουν να είναι φίλοι σας για πάντα.

Τοξότης

Νιώθετε ότι η φωλιά σας είναι ευλογία… ή άγχος; Φέρτε ηρεμία στο παλάτι σας, Τοξότες. Αυτό το Σάββατο, η Σελήνη και ο συμπονετικός Ποσειδώνας συναντιούνται στους Ιχθείς, στη ζώνη του σπιτιού και της οικογένειάς σας. Απολαύστε ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους σας, ειδικά με μια γυναίκα συγγενή. Ακόμα κι αν κάνετε απλώς ένα τηλεφώνημα, ο χρόνος που περνάτε μαζί θα απαλύνει την ψυχή σας. Ίσως να εμπνευστείτε να μαλακώσετε τη διακόσμηση στο σπίτι σας, να προσθέσετε πνευματικές ή μπόχο πινελιές: έναν πολυέλαιο, έναν βίντατζ θησαυρό, μαξιλάρια με σχέδια. Μικρές αλλαγές θα προσθέσουν περισσότερο αισθησιασμό στον χώρο σας.

Την Κυριακή, ο Άρης σας στέλνει σε μια μονόδρομη πορεία προς την επιτυχία. Περνά μέσα από τον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας για τις επόμενες επτά εβδομάδες. Προειδοποίηση: Ο φλογερός πλανήτης επιβραβεύει τη δράση, οπότε μην περιμένετε μια αποκλειστική VIP πρόσκληση να εμφανιστεί μαγικά στα εισερχόμενά σας, Τοξότες. Έχετε την κοσμική έγκριση να προωθήσετε τον εαυτό σας χωρίς ντροπή. Βεβαιωθείτε ότι όσοι έχουν σημασία στον τομέα σας γνωρίζουν ακριβώς πώς συμβάλλετε. Δείξτε τον καλύτερο εαυτό σας παρουσιάζοντας το μοναδικό μίγμα φινέτσας και πρωτοτυπίας σας. Θα τους κερδίσετε από το Γεια.

Αιγόκερως

Ψυχική σύνδεση; Η Σελήνη και ο δεκτικός Ποσειδώνας ενώνουν τις δυνάμεις τους στον οίκο της επικοινωνίας σας αυτό το Σάββατο και σας κατά λάθος σάς κάνουν να διαβάζετε μυαλά. Αν έχετε την διαισθητική προτροπή να καλέσετε ή να στείλετε μήνυμα σε κάποιον, κάντε το. Μια συζήτηση θα εμπλουτίσει τον δεσμό σας με έναν φίλο ή αδελφό. Προσπαθήστε να είστε πιο προσιτοί με συναδέλφους, γείτονες και γνωστούς. Ανοιχτείτε και ξεπεράστε τις τυπικότητες. Είναι όμορφο να επικοινωνείτε από την καρδιά σας και να γνωρίζετε τους άλλους σε βαθύτερο επίπεδο.

Νευρικοί; Μπορεί να είστε αυτή την Κυριακή. Με τον ενεργητικό Άρη να περνά από τον επεκτατικό όγδοο οίκο σας μέχρι τις 4 Οκτωβρίου. Το να κάθεστε πίσω από ένα γραφείο όλη μέρα θα είναι σκέτο βασανιστήριο. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον κύκλο των επτά εβδομάδων για να θέσετε μία από τις επιχειρηματικές σας ιδέες σε κίνηση. Αναζητήστε κάτι ανεξάρτητο ή ταξιδέψτε τόσο για επαγγελματικούς λόγους όσο και για λόγους αναψυχής. Θα αισθανθείτε μια ισχυρή έλξη προς ανθρώπους από άλλες χώρες ή υπόβαθρα. Οι διαπολιτισμικές συνεργασίες όλων των ειδών ευδοκιμούν από τώρα μέχρι τις 4 Οκτωβρίου. Οι ελεύθεροι Αιγόκεροι, να ξεσκοκίνετε την παγκόσμια γλώσσα της αγάπης σας. Σε σχέση; Αρχίστε να σχεδιάζετε μια επική περιπέτεια για δύο.

 Υδροχόος

Η διαισθητική Σελήνη και ο πνευματικός Ποσειδώνας συναντιούνται στον τομέα των χρημάτων σας το Σάββατο. Θέλετε περισσότερη ευημερία ή ευτυχία στη δουλειά; Ξεκινήστε με λίγο δημιουργικό οραματισμό. Παρόλο που μπορεί να είναι δύσκολο να χαλαρώσετε το λογικό μυαλό σας, σκεφτείτε τι σας έχει χαρίσει ποτέ ο σκεπτικισμός εκτός από πικρία και κακή διάθεση; Αφήστε τον εαυτό σας να κάνει τη μεγάλη ερώτηση: Τι θέλω πραγματικά; Ξεχάστε το πώς θα «πρέπει» να ανταποκριθείτε και συντονιστείτε στις επιθυμίες σας. Κάτω από αυτά τα αστέρια, είστε μαγνήτες εκδήλωσης επιθυμιών. Ζητήστε, πιστέψτε, λάβετε!

Την Κυριακή, ο Άρης ανεβάζει τη θερμοκρασία, καθώς περνά στον ερωτικό όγδοο οίκο σας μέχρι τις 4 Οκτωβρίου. Η γοητεία σας θα είναι μεθυστική και θα προσελκύσει μια μεγάλη γκάμα προοπτικών και συμπαικτών. Με τον φλογερό πλανήτη στο τιμόνι, μπορεί να σας ελκύουν οι επαναστάτες κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Αλλά προχωρήστε προσεκτικά, Υδροχόοι. Μια βόλτα στην άγρια ​​πλευρά μπορεί να σας οδηγήσει σε έδαφος θανατηφόρου έλξης. Έχετε κρίση όταν επιλέγετε τα φλερτ σας και ίσως ακόμη και να ανακαλύψετε μια αγάπη που διαρκεί μια ζωή.

Ιχθύες

Στηρίξτε τα πιστεύω σας! Η Σελήνη και ο Ποσειδώνας (ο συγκυβερνήτης σας) συναντιούνται στους Ιχθείς αυτό το Σάββατο. Κάνουν τη στιγμή ιδανική για να εκφραστείτε. Μπορεί να μην είναι εύκολο να πείτε την άποψή σας, αλλά είναι πολύ πιο ικανοποιητικό από το να κρύβετε το φως σας. Έχετε πολλά να μοιραστείτε με τον κόσμο, οπότε μην ανησυχείτε για το αν θα το κάνετε με τον «παραδοσιακό» τρόπο. Όσο περισσότερο προσθέτετε τη δική σας ιδιόμορφη σφραγίδα στα πράγματα, τόσο πιο ενθουσιώδεις θα είναι οι αντιδράσεις των άλλων.

Την Κυριακή ο φλογερός Άρης περνά στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων μέχρι τις 4 Οκτωβρίου. Η αναζήτησή σας για τον ένα ή τη μία μπορεί επιτέλους να αποφέρει καρπούς. Με αυτόν τον προσανατολισμένο στη δράση πλανήτη στο τιμόνι, τα αποτελέσματα που θέλετε δεν πρόκειται να έρθουν όσο κάθεστε και περιμένετε παθητικά κάποιον ξεχωριστό να φανεί. Ξεκινήστε κόβοντας δεσμούς με όσους κρατάτε μόνο για παιχνίδια και δημιουργήστε χώρο για πιο ειλικρινείς προοπτικές που μοιράζονται την επιθυμία σας να κάνετε μια σχέση. Ήδη δεσμευμένοι; Προετοιμαστείτε για μερικά σοβαρά κοινά βήματα, από εκκλησίες μέχρι παιδιά.