Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός

Γεια σας, γκουρού της κινητοποίησης! Αυτό το Σάββατο η αισιοδοξία είναι το καλύτερο χαρακτηριστικό σας, χάρη στη Σελήνη στον Τοξότη και στον ένατο Οίκο σας που σχηματίζει ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον καταφερτζή Άρη. Εάν υπάρχει βήμα γύρω σας, το εκμεταλλεύεστε. Εξαπλώνετε τον ενθουσιασμό σας σαν να είναι νεραϊδόσκονη. Η ικανότητά σας, για την οποία φημίζεστε, να κάνετε δυνατές εκκινήσεις είναι σε πλήρη επίδειξη, ειδικά όταν σπρώχνετε τη δική σας ατζέντα. Έχει διπλό όφελος για σας η δυνατή δράση: Τα συμφέροντά σας αποκτούν ώθηση και οι ορίζοντές σας διευρύνονται απεριόριστα.

Την Κυριακή, πυρπολήστε την εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών και αρχίστε να μαθαίνετε φράσεις. Οι μακρινοί προορισμοί σας καλούν από τότε που ο τυχερός Δίας πέρασε στον Τοξότη και στη ζώνη των ταξιδιών σας στις 8 Νοέμβριου. Αλλά ο πλανήτης είναι ανάδρομος από τις 10 Απριλίου, σταματώντας τα σχέδια να εξερευνήσετε μια νέα γωνιά του κόσμου ή να επεκτείνετε την επιχείρησή σας. Σήμερα ο Δίας ξυπνάει από τον μεγάλο ύπνο του και ενεργοποιεί ξανά την ανάγκη σας περιπλάνηση. Κλείστε ένα ταξίδι, κατά προτίμηση ένα που θα κάνετε ενώ ο Δίας βρίσκεται στον ένατο οίκο σας μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου και βάλτε τα σχέδιά σας για την οικοδόμηση μιας επιχειρηματικής αυτοκρατορίας σε κίνηση. Πριν τελειώσει ο χρόνος, κάντε τουλάχιστον ένα γιγαντιαίο άλμα!

 Ταύρος

Χειροκρότημα για τη μακροπρόθεσμη σταθερότητα! Το Σάββατο η Σελήνη στον Τοξότη και στον όγδοο οίκο σας του κοινού πλούτου σχηματίζει ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον ενεργητικό Άρη στον Λέοντα. Σας δίνει μια επιπλέον ώθηση για να πάρετε έξυπνες οικονομικές αποφάσεις. Ίσως να βιώσετε μια διαισθητική ώθηση που θα σας βοηθήσει να κάνετε μια έξυπνη επένδυση ή να πέσετε πάνω σε μια δυνητικά κερδοφόρα συμφωνία που αφορά επενδύσεις ακινήτων. Τα σημάδια μπορεί να αφθονούν, δίνοντας στη μέρα μια μυστικιστική αύρα. Θυμηθείτε ότι η αφθονία και η ευημερία έχουν ενεργητική προέλευση. Με άλλα λόγια, πρέπει να αισθάνεστε πλούσιοι για να γίνετε πλούσιοι. Αυτή είναι η συνταγή για να έλξετε χρήματα.

Με τον ανάδρομο Δία να περνά από τον σαγηνευτικό όγδοο οίκο σας από τις 10 Απριλίου, η ένταση του τραγουδιού σας ως σειρήνα μπορεί να είχε μειωθεί. Αλλά δεν έχει εξαφανιστεί! Και αν χτυπήσετε μια κακή νότα με κάποιον, έτσι είναι η ζωή. Σήμερα, ο Δίας αλλάζει πορεία και αποκαθιστά την ερωτική σας κατάσταση και σας κάνει απλώς ακαταμάχητους. Η κοσμική επιρροή του πλανήτη μπορεί να φέρει θαυμαστές από όλες τις γωνιές του κόσμου και από πολιτιστικά υπόβαθρα από τώρα μέχρι και τις 2 Δεκεμβρίου. Δεσμευμένοι ήδη; Φύγετε για απολαυστικές διακοπές για δύο ή για το κυνήγι ενός οράματος που θα αναζωογονήσει τον ανώτερο εαυτό σας και θα σας κάνει καλύτερο ταίρι στην πορεία.

 Δίδυμοι

Ας το κάνουμε, Δίδυμοι. Έχετε διάθεση για ζευγάρωμα αυτό το Σάββατο. Η Σελήνη στον Τοξότη και στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων σχηματίζει ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον ενεργοποιητή Άρη. Είστε πολύ πιο αποτελεσματικοί όταν δουλεύετε μαζί με κάποιον για ένα όραμα που θα αλλάξει τον κόσμο. Οι ιδέες σας μπορούν να ανθίσουν όταν έχετε κάποιον να ακούσει τη δική σας πλευρά. Αλλά μην ψάχνετε κάποιον που θα συμφωνεί μόνο μαζί σας. Ψάξτε συνεργάτες που θα σας βοηθήσουν να δείτε τη ζωή με φακούς ευρείας γωνίας. Το μέλλον μιας συγκεκριμένης σχέσης γίνεται πιο λαμπερό όσο περνά η ώρα και μπορεί να δείτε μια στροφή τις επόμενες ημέρες. Ευχαριστείστε τον τολμηρό Δία γι’ αυτό.

Την Κυριακή, ο χαρούμενος πλανήτης τελειώνει τον τετράμηνο ανάδρομο κύκλο του και προχωρά στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Αν διστάζατε να δεσμευτείτε, τώρα είστε έτοιμοι να αφήσετε στην άκρη την προσοχή και να πάρετε το ρίσκο. Το δύο είναι ο μαγικός σας αριθμός από τώρα και μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου, τόσο στον έρωτα όσο και στα οικονομικά. Πριν τελειώσει η χρονιά, μπορεί να παντρευτείτε ή να κλείσετε μια πολύ κερδοφόρα επαγγελματική συμφωνία.

Καρκίνος

Είστε έτοιμοι για ανανέωση; Η εφαρμογή υγειών συνηθειών θα είναι εύκολη κάτω από το τρίγωνο που ενισχύει τη ζωτικότητα του Σαββάτου μεταξύ της Σελήνης και του Άρη. Όταν τα πάντα πάνε στραβά, η γείωση του σώματος είναι ένα από τα λίγα πράγματα πάνω στα οποία έχετε έλεγχο, Καρκίνοι. Γιατί λοιπόν να μην αντιμετωπίσετε τη φυσική σας μορφή σαν το ναό που είναι; Συναντήστε φίλους για γιόγκα ή για πεζοπορία και στη συνέχεια μαγειρέψτε ένα πλούσιο γεύμα μαζί χρησιμοποιώντας φρέσκα υλικά.

Οι πλανήτες κάνουν πρόποση με πράσινο χυμό στην υγεία σας την Κυριακή. Τότε ο Δίας ξυπνά από ένα τετράμηνο υπνάκο και φέρνει ένα νέο κύμα αγάπης για το σώμα. Αν έχετε ξεφύγει, μην χάνετε χρόνο να γκρινιάζετε για τα παγωτά που φάγατε και την άσκηση που δεν κάνατε. Ο Δίας μένει σε αυτό το μέρος του χάρτη σας μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου, προσφέροντας την ευκαιρία να μπείτε σε φόρμα ξανά. Σταματήστε να αγνοείτε αυτούς τους επίμονους πόνους. Κλείστε μασάζ και ραντεβού με γιατρούς. Ο πόνος είναι προαιρετικός!

Λέων

Οι Λέοντες έχουν πάρει φωτιά! Το Σάββατο, η Σελήνη στον Τοξότη και στον εκφραστικό πέμπτο οίκο σας σχηματίζει ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον Άρη στο ζώδιό σας και εμπνέει αυτοπεποίθηση. Σε θέματα καρδιάς, κάντε μια τολμηρή κίνηση. Αν χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα, κάντε τη συζήτηση. Αυτές οι συναισθηματικές κουβέντες θα βαθύνουν τον δεσμό σας, ακόμα κι αν αρχικά τσακωθείτε. Ή ίσως να πάρετε το ρίσκο σε μια πιθανώς καυτή σύνδεση. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: Δεν είστε ντροπαλοί. Προχωρήστε με τόλμη και ξεκινήσετε τη δράση.

Την Κυριακή, ο Δίας ξυπνά από ένα τετράμηνο υπνάκο στον πέμπτο οίκο σας της φήμης, της αίγλης και του ρομαντισμού. Εάν ήσασταν χαμένοι από τις 10 Απριλίου, σύντομα θα βρεθείτε και πάλι στο προσκήνιο. Αγκαλιάστε τη φήμη σας και αφήστε τον Δία να σας βοηθήσει να φτιάξετε ένα μεγαλύτερο όνομα για τον εαυτό σας πριν τις 2 Δεκεμβρίου. Μια ρομαντική αναγέννηση είναι επίσης στα αστέρια. Αυτή μπορεί να περιλαμβάνει έναν έρωτα στις διακοπές, μια διαπολιτισμική σύνδεση ή μια επανένωση με έναν εραστή που ζει σε άλλον ταχυδρομικό κώδικα. Δεσμευμένοι ήδη; Κάντε πραγματικότητα τις φαντασιώσεις σας για δυναμικά ζευγάρια με παθιασμένο χρόνο παιχνιδιού και κοινή συμμετοχή σε σημαντικά θέματα.

Παρθένος

Αναζητητές καταφυγίου, ενωθείτε. Εάν εμπνευστείτε να τακτοποιήσετε τη φωλιά σας το Σάββατο, το οφείλετε σε μια ζεστή γωνία μεταξύ της Σελήνης και του Άρη. Είτε καθαρίσετε την ντουλάπα σας είτε αρχίσετε να ψάχνετε για σπίτι, τα αστέρια υποστηρίζουν την πραγματική δράση. Η πολύτιμη ενέργειά σας μπορεί επίσης να στραφεί προς την ενίσχυση των πιο αγαπημένων σας δεσμών. Δείξτε την αγάπη σας μέσα από ένα σπιτικό φαγητό γεύμα ή μια μικρή αλλά προσεγμένη χειρονομία. Παίρνετε τόσα όσα δίνετε δείχνοντας την αγάπη σας, γι’ αυτό απολαύστε το!

Την Κυριακή, ο Δίας ξυπνάει από ένα τετράμηνο ανάδρομο κύκλο στον τομέα του σπιτιού σας. Αν είχατε γίνει ερημίτες από τις 10 Απριλίου, δεν θα αποτελούσε έκπληξη. Αλλά ξεκινώντας από την Κυριακή, μπορείτε σύντομα να καλωσορίζετε επισκέπτες, να φιλοξενείτε γεύματα και πάρτι ή να κάνετε εκδρομές για να επισκεφτείτε οικογένειες και παλιούς φίλους. Ο Δίας κυβερνάει τα ταξίδια και κάποιοι Παρθένοι μπορεί ακόμη και να αγοράσουν ένα σπίτι σε νέο ταχυδρομικό κώδικα ως αποτέλεσμα των εμπνευσμένων ταξιδιών σας. Ο Δίας επιστρέφει σε αυτό το μέρος του χάρτη σας μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου. Είναι η καλύτερη στιγμή για την αγορά ακινήτων, την ανακαίνιση του σπιτιού σας ή την εξοικονόμηση μέσω προσεκτικών επενδύσεων.

Ζυγός

Έχετε ιστορίες να πείτε; Θα είστε οι αφηγητές αυτό το Σάββατο, καθώς η Σελήνη και ο Άρης συνεργάζονται στα πιο εκφραστικά μέρη του χάρτη σας. Επωφεληθείτε από αυτή τη ζωντανή, διανοητική ημέρα προγραμματίζοντας μια συνάντηση για ανταλλαγή ιδεών ή συναντώντας έναν συνάδελφο. Ένα ακροατήριο για να εκφράσετε τη μεγαλοφυΐα σας θα σας κάνει καλό. Είναι ιδανική περίοδος για διδασκαλία και για παρουσιάσεις. Προγραμματίστε συναντήσεις ή γράψτε μια ανάρτηση που προκαλεί σκέψη. Ψάξτε για συγγενικά πνεύματα σήμερα. Είναι πιο πιθανό να λάβετε υποστηριζόμενη, κατευθυνόμενη δράση όταν δουλεύετε σε συνεννόηση με μια ψυχή που σας συμπληρώνει.

Περισσότερες αποδείξεις για το ότι η δύναμη είναι στους αριθμούς, έρχονται την Κυριακή. Ο Δίας ξυπνά από ένα τετράμηνο ανάδρομο κύκλος μέσω του Τοξότη και του συνεταιριστικού, επικοινωνιακού τρίτο οίκου σας. Κάποιος με δυναμικό σχέσης μπορεί να κάνει μπροστά: Έτοιμος να συνεργαστεί μαζί σας σε μια κοινή επιχείρηση ή να αναδυθεί ξανά αφού είχε χαθεί μετά τις 10 Απριλίου. Κάντε πρώτα μια δοκιμή. Δεν χρειάζεται να δεσμευτείτε για πάντα, αλλά μπορείτε να δοκιμάσετε τα νερά με ένα μικρό έργο. Αυτό θα σας επιτρέψει να μάθετε τις ιδιοτροπίες σας και να δείτε τις δυνάμεις σας. Η τοπική σκηνή φωτίζεται επίσης με δυνατότητες. Με τον επιχειρηματικό Δία στην εικόνα, είναι ιδανική στιγμή να κάνετε κάτι στον δικό σας ταχυδρομικό κώδικα ή να ξεκινήσετε μια μικρή επιχείρηση από την άνεση του σπιτιού σας.

Σκορπιός

Αφήστε το χρήμα να ρέει! Το Σάββατο, η Σελήνη στον δεύτερο οίκο σας τη σταθερότητας σχηματίζει ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον Άρη, ανανεώνοντας τον ζήλο σας για ένα επαγγελματικό έργο. Ο χρόνος είναι επίσης χρήμα, οπότε αρχίστε από εκεί. Υπάρχουν δραστηριότητες ή ευθύνες που μπορείτε να αναθέσετε σε άλλους ώστε να εστιάσετε αποκλειστικά στα βασικά; Εξετάστε την καθημερινή σας ρουτίνα κάνοντας μικρές αλλαγές που θα κάνουν μεγάλη διαφορά στην πορεία. Το μάντρα σας; Πίσω στα βασικά. Την Κυριακή, ο τυχερός Δίας προχωρά μπροστά στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος, τερματίζοντας τον τετράμηνο ανάδρομο κύκλο του. Φέρνει την ευκαιρία για μεγαλύτερα κέρδη από τώρα και μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου.

Ίσως ήταν δύσκολο να εκπληρώσετε το επαγγελματικό σας δυναμικό από τις 10 Απριλίου λόγω των εμποδίων που προκάλεσε αυτός ο ανάδρομος. Ωστόσο, οι επιβραδύνσεις σας έδωσαν την ευκαιρία να επανεξετάσετε την πορεία της καριέρας σας. Μετά από σήμερα, είναι ασφαλές να αναλάβετε μεγαλύτερα ρίσκα. Να ζητήσετε αύξηση, να υποβάλετε αίτηση για μια νέα θέση στην εταιρεία ή να καλέσετε υπεύθυνους προσλήψεων για να σας δείτε τι υπάρχει. Κάτω από την αυτόνομη επιρροή του Δία, ορισμένοι Σκορπιός μπορεί να προτιμήσουν να γίνουν ελεύθεροι επαγγελματίες ή να αναλάβουν θέσεις ανεξάρτητων συνεργατών για τους επόμενους τέσσερις μήνες.

Τοξότης

Απλά το κάνετε, Τοξότες. Σήμερα, η Σελήνη στον Τοξότη και τον πρώτο οίκο σας του εαυτού σχηματίζει ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον καταφερτζή Άρη στον Λέοντα, εμπνέοντας την αυτοπεποίθησή σας. Σκεφτείτε τι θέλετε περισσότερο για τον εαυτό σας. (Σημείωση: Δεν είναι αυτό που θέλει η οικογένειά σας, οι συνεργάτες και οι φίλοι σας.) Μόλις εντοπίσετε τις επιθυμίες σας, αρχίστε να μιλάτε. Οι θαυμαστές αφθονούν και μπορεί να τραβήξετε την προσοχή κάποιου σημαντικού προσώπου που θα θέλει να υποστηρίξει την ατομική σας αποστολή. Έχετε το μικρόφωνο, γι’ αυτό θαμπώστε τους!

Την Κυριακή συνεχίστε να ανοίγετε τη ζώνη άνεσής σας. Ο κοσμικός σας προστάτης ο τυχερός Δίας, διευρύνει τους ορίζοντές σας από τότε που μπήκε στο ζώδιό σας τον περασμένο Νοέμβριο. Τόσο πολύ μάλιστα, που μπορεί να τρομάξατε τον εαυτό σας και τους άλλους με τις τόσες πολλές αλλαγές. Από τις 10 Απριλίου η αναδρομή του σας έκανε να σταματήσετε, να σταθεροποιήσετε και να επεξεργαστείτε αυτή τη γρήγορη επιτάχυνση. Σήμερα ο Δίας συνεχίζει την κίνηση προς τα εμπρός και θα πιέσει για πρόοδο, ενώ θα βρίσκεται στον Τοξότη μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου. Κάντε αυτά τα επικά άλματα, αυτά που νιώθατε ότι ήταν πολύ επικίνδυνα νωρίτερα φέτος. Ίσως να μην υπάρχει δίχτυ ασφαλείας, αλλά έχετε πίστη στο σύμπαν να φυλάει τα νώτα σας.

Αιγόκερως

Ώρα να αφεθείτε; Η συνάντηση Σελήνης – Άρη του Σαββάτου, σας βοηθά να σπάσετε υποσυνείδητα εμπόδια ή παλιά τραύματα που απλώς δεν φεύγουν. Μην σπαταλήσετε ούτε μια νύχτα ακόμα κλαίγοντας για περιστάσεις που είναι πέρα ​​από τον έλεγχό σας. Έχετε τελειώσει και ήρθε η ώρα να τα αφήσετε πίσω σας, Αιγόκεροι. Αυτό το σαββατοκύριακο θα έχετε όσα κίνητρα θέλετε, για να προσπεράσετε μια οδυνηρή κατάσταση μια για πάντα. Ω, γλυκιά ανακούφιση.

Την Κυριακή μπορείτε επίσης να κάνετε την επούλωση προτεραιότητα, καθώς ο Δίας ξυπνά από έναν τετράμηνο ανάδρομο κύκλο στον ανανεωτικό δωδέκατο οίκο σας. Αυτό θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε έναν θεραπευτή που θα σας αλλάξει τη ζωή ή σε ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης σώματος. Ο στόχος είναι να απελευθερωθείτε από τα φορτία που σέρνετε. Μπορεί επίσης να συναντήσετε έναν μέντορα – άγγελο που θα σας καθοδηγήσει σε αυτό το πνευματικό ταξίδι. Πριν από τις 2 Δεκεμβρίου, πάρτε όση άδεια χρειάζεστε! Δεν θα ξεκουραστείτε και πολύ μετά τις 2 Δεκεμβρίου, όταν ο Δίας μπει στον Αιγόκερω. Αυτή η ουράνια επιστροφή στο σπίτι, θα σας επαναφέρει σε κατάσταση δράσης και θα σας στείλει σε μια νέα φιλόδοξη πορεία.

Υδροχόος

Συγκεντρώστε τα στρατεύματα, Υδροχόοι! Είστε σε ομαδική διάθεση, χάρη στο τρίγωνο Σελήνης – Άρη του Σαββάτου στο πιο κοινωνικό και κοινοτικό μέρος του χάρτη σας. Ίσως μια σπινθηροβόλα συζήτηση να σας ωθήσει να αναλάβετε δράση για κάτι που αγαπάτε. Ή ίσως μια συνεδρία ανταλλαγής ιδεών να σας ωθήσει να μοιραστείτε ένα σημαντικό μήνυμα διαδικτυακά μέσω μιας ανάρτησης στο μπλογκ σας ή στα κοινωνικά μέσα. Όποια και αν είναι η μέθοδος σας, σας ενδιαφέρει να αξιοποιήσετε τις συλλογικές ανησυχίες και να ενεργήσετε από κοινού. Ο μόνος τρόπος για να φτάσετε μακριά είναι μαζί με άλλους. Αλλά με ποιον; Οι παλιοί φίλοι σας στάθηκαν βράχοι τους τελευταίους τέσσερις μήνες, χάρη στην ανάδρομη διαδρομή του Δία μέσω του ενδέκατου οίκου σας της συντροφικότητας.

Ενώ η νοσταλγία αυτών των επανασυνδέσεων έχει σίγουρα ενισχυθεί, τώρα είναι ώρα να επεκτείνετε και πάλι τους κοινωνικούς σας ορίζοντες. Την Κυριακή, καθώς ο Δίας προχωρά μπροστά στον Τοξότη για άλλους τέσσερις μήνες, θα σας ιντριγκάρουν άγνωστοι που μοιράζονται τα νεότερα ενδιαφέροντά σας. Εξερευνήστε νέα μέρη, ακόμη και αν νιώθετε σαν ψάρι έξω απ’ το νερό στην αρχή. Μπορεί να είχατε συνδεθεί με μια καταπληκτική παρέα το περασμένο έτος, αλλά να χάσατε επαφή στις αρχές Απριλίου. Ξαναβρείτε τον ρόλο σας ως μέλος της ομάδας (ή της μπάντας!) και κάντε σχέδια για φεστιβάλ, ημέρες στην παραλία και ίσως για ομαδικές διακοπές πριν από τις 2 Δεκεμβρίου.

Ιχθύες

Θρίαμβος στην καριέρα σας; Οι επαγγελματικές προοπτικές είναι λαμπρές αυτό το Σάββατο. Η Σελήνη στον Τοξότη και στον δέκατο οίκο σας της φιλοδοξίας σχηματίζει ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον καταφερτζή Άρη. Όχι μόνο έχετε ξεκάθαρο σχέδιο για την μακροπρόθεσμη επιτυχία σας (είτε πρόκειται για αύξηση, για νέα δουλειά ή προαγωγή), αλλά μπορείτε να σηκώσετε τα μανίκια σας και να δουλέψετε σκληρά το Σαββατοκύριακο. Έχετε καλύψει και τα μικρά και τα μεγάλα, Ιχθύες. Έτσι, μπορεί να είναι ώρα να αποφασίσετε: Ποιο είναι το πρώτο και πιο έξυπνο βήμα που μπορείτε να κάνετε, για να κάνετε πραγματικότητα τα πιο τρελά σας όνειρα για την καριέρα σας;

Από τότε που ο περπατημένος επεκτατικός Δίας μπήκε στη ζώνη της επιτυχίας σας στις 8 Νοεμβρίου, είστε πρόθυμοι να πάρετε ρίσκα στο όνομα της επαγγελματικής ικανοποίησης. Ωστόσο, μπορεί να κόπηκε η ταχύτητα του φιλόδοξου ρυθμού σας από τις αρχές του Απριλίου. Τότε ο τολμηρός πλανήτης ξεκίνησε τον ανάδρομο κύκλο του. Την Κυριακή, καθώς ο Δίας διορθώνει την πορεία του, μπορείτε να πάρετε και πάλι τα ηνία των αποστολών που είχαν καθυστερήσει. Ξεκινήστε να εφαρμόζετε τη σοφία που αποκτήσατε κατά τη διάρκεια αυτών των τεσσάρων μηνών. Τα ρίσκα είναι ασφαλή, αρκεί να είναι μελετημένα. Η επιτυχία ποτέ δεν είναι εγγυημένη, αλλά αν ξέρετε ότι η εμπειρία θα σας μεγαλώσει, κάντε το άλμα ενώ ο Δίας σας ευλογεί με οικονομικές κινήσεις μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου.