Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός

Μερικές μέρες, Κριοί, η επιτυχία βρίσκεται στις λεπτομέρειες αντί στη μεγάλη εικόνα. Κάτω από τη Σελήνη του Σαββάτου στην Παρθένο, επικεντρωθείτε στο βασικό επίπεδο, στα πάντα, από το πεντικιούρ σας μέχρι την παραγωγικότητά σας. Είστε πραγματικά τόσο σχολαστικοί και αποτελεσματικοί όσο θα μπορούσατε να είστε; Με τον Ποσειδώνα να σχηματίζει αντίθεση με τη Σελήνη στον δωδέκατο οίκο σας, οι άλλοι μπορεί να προσπαθήσουν να σας αποσπάσουν την προσοχή, οπότε μείνετε εστιασμένοι.

Μπορείτε ακόμα και να κλείσετε όλες τις ψηφιακές συσκευές σας για μια ώρα ή δύο… Έτσι θα σημειώσετε πρόοδο στη λίστα των υποχρεώσεών σας χωρίς να χρειάζεται να αντιμετωπίσετε τις κρίσεις ενός φίλου.
Την Κυριακή, θα έχετε περισσότερη υπομονή για τα ανόητα ανθρώπινα κόλπα, καθώς η Σελήνη περνά στον απαλό Ζυγό και ενεργοποιεί τον οίκο των σχέσεων σας. Τα εκνευριστικά χαρακτηριστικά κάποιου μπορεί ακόμα και να γίνουν αξιαγάπητα –ή τελείως ελκυστικά– πριν τελειώσει το σαββατοκύριακο. Ενδιαφέρεστε; Είστε διαθέσιμοι; Επιδιώξτε το!

Ταύρος

Μπορεί να νιώθετε σαν να περπατάτε κάτω από το νερό το Σάββατο. Η Σελήνη είναι στον παθιασμένο, εκφραστικό πέμπτο οίκο σας και σχηματίζει αντίθεση με τον ψυχικό Ποσειδώνα, τον πλανήτη της ψευδαίσθησης και της σύγχυσης στον ενδέκατο Οίκο σας των φίλων και των ομαδικών προσπαθειών. Τα ένστικτά σας μπορεί να μην είναι τα πιο έντονα, οπότε μην προσπαθήσετε να διαβάσετε τους άλλους, ειδικά εάν έχετε ελλιπείς πληροφορίες ή την ιστορία μόνο από τη μία πλευρά. Μπορεί να ντροπιαστείτε εάν αντιδράσετε χωρίς να ξέρετε όλα τα γεγονότα. Πριν μιλήσετε, πάρτε το Βουδιστικό μονοπάτι και αναρωτηθείτε: Είναι αλήθεια; Είναι αναγκαίο; Είναι καλό;

Τα αστέρια της Κυριακής στρέφουν την προσοχή σας σε θέματα της καθημερινότητας, όπως την τακτοποίηση του σπιτιού σας και την προετοιμασία για την πολυάσχολη εβδομάδα. Αλλά με τη Σελήνη στον καλλιτεχνικό Ζυγό, αυτές οι πραγματιστικές αποστολές μπορούν να γίνουν ευχάριστες. Γιατί να μην κρεμάσετε έναν νέο πίνακα στο καθιστικό σας και να ψωνίσετε μερικά πράγματα από μια πλούσια, υπαίθρια αγορά; Αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγηθεί από την ομορφιά.

Δίδυμοι

Ποια είναι αυτή η βασίλισσα του δράματος και πώς μπήκε μέσα στο κεφάλι σας; Αυτό το Σάββατο, τα συναισθήματά σας μπορεί να τριγυρνάνε με τον άνεμο, όπως το σπίτι της Ντόροθυ στο δρόμο προς το Όζ. Μπορείτε να το ρίξετε στην αντίθεση της συναισθηματικής Σελήνης στον τέταρτο οίκο σας και του Ποσειδώνα, του πλανήτη της ψευδαίσθησης και της σύγχυσης, στον δέκατο οίκο σας της σταδιοδρομίας και της κοινωνικής σας κατάστασης. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να χαρτογραφήσετε το δρόμο σας προς τη συνταξιοδότηση. Ο μακροπρόθεσμος προγραμματισμός για τα χρήματα και την καριέρα σας μπορεί να σας οδηγήσει σε πλήρη, και περιττό, τρόμο για το μέλλον σας.

Αφήστε το για σήμερα και παραδοθείτε. Πουθενά σαν στο σπίτι, προγραμματίστε λοιπόν το βράδυ του Σαββάτου να μείνετε μέσα, ίσως με σπιτικό φαγητό και μια παλιά ταινία! Την Κυριακή, η Σελήνη περνά στον Ζυγό και στον γιορταστικό πέμπτο οίκο σας. Βάζει λίγη καθυστερημένη διασκέδαση στο σαββατοκύριακό σας. Περιπλανηθείτε σε μια υπαίθρια αγορά ή ανακαλύψτε ποιες (δωρεάν) πολιτιστικές δραστηριότητες συμβαίνουν στα κοντινά πάρκα. Θα είστε στο στοιχείο σας ρέοντας και φλερτάροντας με αγνώστους και θα απολαύσετε μια ημέρα χωρίς πρόγραμμα.

Καρκίνος

Αυτό το Σάββατο η Σελήνη στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη της ψευδαίσθησης, στο ένατο οίκο σας. Με τον κυνισμό σας να λείπει, θα πιστεύετε το καλύτερο για όλους όσους συναντάτε. Αλλά μην πετάξετε ολόκληρη την κρίση σας από το παράθυρο. Αν κάτι μοιάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό, πιθανότατα δεν είναι. Ίσως να μην είναι η καλύτερη ημέρα για να υπογράψετε οτιδήποτε, ακόμα και ένα νέο συμβόλαιο τηλεφωνικής υπηρεσίας, μέχρι να είστε σίγουροι ότι καταλαβαίνετε όλους τους όρους.

Η Σελήνη κατευθύνεται στον Ζυγό την Κυριακή και στον τέταρτο οίκο σας του σπιτιού για δυόμισι μέρες. Καταργήστε την ενοχή, εάν πρέπει να ακυρώσετε σχέδια για καφέ και να μείνετε στο σπίτι για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Ή ίσως να θέλετε να πάτε στην παραλία μόνο με το αντηλιακό σας και το βιβλίο σας. Δώστε στον εαυτό σας το χώρο που χρειάζεται για να επαναφορτιστεί και κοινωνικοποιηθείτε μόνο από επιθυμία, όχι από υποχρέωση.

Λέων

Κρατήστε τις κάρτες σας κλειδωμένες αυτό το Σάββατο. Με τον Ποσειδώνα, που δεν πιστεύει στα όρια, να σχηματίζει αντίθεση με τη Σελήνη στον οικονομικό σας άξονα, μπορεί να θέλετε να ξοδέψετε σαν να είστε πλούσιοι. Αυτοί οι πλανήτες μπορεί να ροδίζουν την εικόνα, οπότε σιγουρευτείτε ότι θέλετε αυτό το υπέροχο ζευγάρι σανδάλια πριν επενδύσετε τρεις μισθούς. Κρατήστε χρήματα για κάτι πιο χρήσιμο ή για ένα δώρο γενεθλίων για τον εαυτό σας που θα σας φέρει χαρά για περισσότερες από μία εποχές.

Με τη Σελήνη της Κυριακής στον κοινωνικό Ζυγό, μετά βίας θα έχετε σηκωθεί απ’ το κρεβάτι πριν αρχίσει να χτυπάει το τηλέφωνό σας. Είναι αναπόφευκτο να πιστεύετε ότι αν δεν πάτε κάπου μπορεί να χάσετε κάτι, αλλά μπορείτε να περιορίσετε τον φόβο αυτό οργανώνοντας μια ομαδική συγκέντρωση. Κρατήστε την απλή: Ένα πικνίκ στο πάρκο ή ένα χαλαρό απόγευμα σε έναν κήπο και με όλους να έρχονται όπως και όταν μπορούν. Μπόνους: Σπίθες μπορεί να δημιουργηθούν με τον καλεσμένο ενός φίλου σας ή μπορεί να ανακαλύψετε μια συναρπαστική επιχειρηματική συνέργεια με κάποιον που θα γνωρίσετε σήμερα.

Παρθένος

Αφήστε τον εαυτό σας να γίνει βασίλισσα για μια μέρα αυτό το Σάββατο: Η Σελήνη στην Παρθένο φωτίζει το πρώτο οίκο σας του εαυτού. Νιώθετε ότι το μόνο που κάνετε, είναι να συμβάλετε στις δουλειές των άλλων ενώ παραμελείτε τα δικά σας; Σήμερα είναι η μέρα για να ξαναγράψετε τη λίστα προτεραιοτήτων σας και να πιάσετε δουλειά. Μπορεί να χρειαστεί να διπλασιάσετε την εστίασή σας, καθώς ο Ποσειδώνας θαμπώνει τον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Στέλνει ανθρώπους για να σας αποσπάσουν την προσοχή από τη δουλειά που έχετε να κάνετε.

Προσέχετε τις προσφορές για «βοήθεια» και λάβετε υπόψη τη συμβουλή της Όπρα, που είπε: «Να σκέφτεσαι σαν βασίλισσα. Μια βασίλισσα δεν φοβάται να αποτύχει. Η αποτυχία είναι ένας ακόμα σταθμός προς το μεγαλείο.» Την Κυριακή, το μυαλό σας θα είναι στα χρήματα, καθώς η Σελήνη στον Ζυγό περνά από τον δεύτερο οίκο σας. Δεν υπάρχει ποτέ έλλειψη τρόπων για να χαλάσετε τα λεφτά που έχετε βγάλει, αλλά επενδύετε έξυπνα; Επειδή κάτι έχει έκπτωση δεν σημαίνει ότι ανήκει στην ντουλάπα σας. Εξοικονομήστε για κάτι που θέλετε πραγματικά, αντί να παρασύρεστε από παρορμήσεις.

Ζυγός

Η Σελήνη στην Παρθένο ατενίζει τον δωδέκατο οίκο σας του υποσυνείδητου και της διαίσθησής σας αυτό το Σάββατο. Μπορεί να έχετε διάθεση να μένετε με τις πυτζάμες σας όλη μέρα και να κάνετε τις δουλειές που όλο αναβάλλετε. Ο Ποσειδώνας στον έκτο οίκο σας της υπηρεσίας και της εργασίας σας μπορεί να έχει άλλα σχέδια, ωστόσο. Ετοιμαστείτε λοιπόν για δράματα που μπορεί να το κάνουν σχεδόν αδύνατο να συγκεντρωθείτε. Κάντε ένα βήμα πίσω και αξιολογήστε την κατάσταση. Αξίζει τον χρόνο και την ενέργεια σας να εμπλακείτε; Εάν η απάντηση είναι όχι, απομακρυνθείτε.

Δεν θα το μετανιώσετε την Κυριακή, όταν η Σελήνη περάσει στον Ζυγό για δυόμισι ημέρες και επαναφέρει τις προτεραιότητές σας. Ώρα να φορέσετε πρώτα τη δική σας μάσκα οξυγόνου, ώστε να μπορέσετε μετά να είστε εκεί για να υποστηρίξετε και τους άλλους. Τι θα χρειαστεί για να ξαναγεμίσετε τις δεξαμενές σας: ένα μασάζ, ένα πεντικιούρ, μια μέρα διαβάσματος σε μια ξαπλώστρα δίπλα στην πισίνα; Δώστε στον εαυτό σας αυτό το δώρο και ξέρετε ότι είναι επίσης ένα δώρο για τους ανθρώπους στον κόσμο σας.

Σκορπιός

Τόσοι πολλοί άνθρωποι, τόσο λίγος χρόνος; Με τη Σελήνη στην Παρθένο και στον ενδέκατο οίκο σας των ομάδων αυτό το Σάββατο, δεν χρειάζεται να γίνετε χίλια κομμάτια για να απολαύσετε αυτά που αγαπάτε. Οργανώστε μια ομαδική συγκέντρωση και κατευθύνετε τους φίλους σε έναν μόνο προορισμό. Να είστε προετοιμασμένοι γιατί οι «μεγάλες προσωπικότητες» του κύκλου σας θα παλεύουν για την προσοχή. Ας το κάνουν, Σκορπιοί.

Η μάχη για το επίκεντρο δεν αξίζει τον κόπο και θα δημιουργήσετε περισσότερη ίντριγκα με την ατμόσφαιρα μυστηρίου. Την Κυριακή, κρατήστε τα σχέδια χαλαρά και ρέοντα ή μην κάνετε καθόλου! Καθώς η Σελήνη περνά στον Ζυγό και τον δωδέκατο οίκο σας της θεραπείας, περάστε τη μέρα κάνοντας κάτι που θα σας αποκαταστήσει. Αναβάλλετε συγκεντρώσεις εάν δεν αισθάνεστε κοινωνικοί. Θα εκπλαγείτε από τον αντίκτυπο που μπορεί να έχουν λίγες ώρες μοναξιάς στη διάθεσή σας.

 Τοξότης

Εάν νιώθετε ότι δουλεύετε πολύ σκληρά και κάνετε λίγη πρόοδο, η ανακούφιση μπορεί να έρθει το Σάββατο. Η Σελήνη θα βρεθεί στην παραγωγική Παρθένο και τον δέκατο οίκο σας της εργασίας και της σταδιοδρομίας. Απολαύστε την ανακάλυψη, αλλά μην αφήσετε την προσοχή να αποσπαστεί. Ο θολός Ποσειδώνας φέρνει δράμα στον τέταρτο οίκο σας της οικογενειακής και του σπιτιού. Αφήνοντας τον εαυτό σας να απορροφηθεί από την οικογενειακή εχθρότητα θα αποσπαστείτε από τα σημαντικά καθήκοντα που ξεκινήσατε επιτέλους να τακτοποιείτε.

Την Κυριακή, μια συνεργατική προσέγγιση σάς βοηθά να προχωρήσετε ακόμα περισσότερο. Υπάρχει τρόπος να συμπεριλάβετε τον εσωτερικό σας κύκλο στις προσπάθειές σας; Οι στενοί φίλοι ή ένας ενδιαφερόμενος συγγενής μπορεί να συγκινηθούν από μια πρόσκληση για να συμμετάσχουν στο τελευταίο σας έργο. Μην ανησυχείτε για το ότι τους επιβαρύνετε, Τοξότες. Αυτό απέχει κατά πολύ από την αλήθεια!

 Αιγόκερως

Τα γεγονότα είναι γεγονότα, αλλά δεν χρειάζεται πάντα να δηλώνονται δυνατά. Κάντε τις παρατηρήσεις σας, Αιγόκεροι, αλλά διατηρήστε το δικαίωμα να παραμείνετε σιωπηλοί. Το Σάββατο, ο εξαιρετικά ευαίσθητος Ποσειδώνας αντιτίθεται στη Σελήνη στον εκφραστικό ένατο οίκο σας. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να πείτε σε κάποιον φίλο σας τι πιστεύετε πραγματικά για το κούρεμά του ή να βάλετε τον εαυτό σας στη μέση δυο μελών της οικογένειας που τσακώνονται. Πριν μιλήσετε, σκεφτείτε τα δράματα που μπορεί να προκύψουν.

Θα καταλήξει να γίνει μια μεγάλη διάσπαση για την προσοχή σας; Έχετε αρκετές τέτοιες, έτσι επικεντρωθείτε στη δική σας ζωή και αποφύγετε τα μπλεξίματα. Την Κυριακή, δεν μπορείτε να ασχοληθείτε με τα προβλήματα των άλλων. Καθώς η Σελήνη περνάει στον Ζυγό και στον δέκατο οίκο σας, κοιτάξτε την προσεχή εβδομάδα και αφήστε την (όχι και τόσο) μυστική ανταγωνιστική πλευρά σας να βγει. Ρωτήστε τον εαυτό σας: Ποιες νίκες θα ήθελα να έχω πριν από την Τετάρτη; Έπειτα, πηγαίνετε βαθύτερα και αναρωτηθείτε: Πώς μπορώ να συμπεριλάβω και άλλους στη νίκη μου;

Υδροχόος

Αν κάτι αξίζει να το κάνατε, αξίζει να το κάνετε αργά, τουλάχιστον αυτό το Σάββατο. Ο σκοτεινός Ποσειδώνας θα βρίσκεται σε αντίθεση με τη Σελήνη στον μυστικοπαθή όγδοο οίκο σας. Ενώ συνήθως είστε ανοιχτό βιβλίο, δεν είναι ώρα να ανοίξετε όλα τα χαρτιά σας. Γίνετε λίγο πιο μυστηριώδεις, προκαλέστε ίντριγκα. Και αν κάποιος είναι ασαφής, περιμένετε πριν αρχίσετε να κάνετε ερωτήσεις. Η έλλειψη ενδιαφέροντός σας θα σας δώσει το πάνω χέρι.

Την Κυριακή, όταν η Σελήνη περάσει στον Ζυγό και στον ένατο οίκο σας της ειλικρίνειας, θα κάνετε στροφή 180 μοιρών. Δεν μπορείτε να μην ζείτε δυνατά και οι φίλοι σας θα απολαύσουν το πνεύμα σας. Αλλά αυτή η Σελήνη απαιτεί λίγη διπλωματία. Μην αφήσετε τα αστεία σας να χτυπήσουν κάτω από τη μέση, διαφορετικά μπορεί να ανακαλύψετε τι σημαίνει η υπερβολική ειλικρίνεια. Εάν σας ζητήσουν τη γνώμη σας (και δεν μπορείτε να πείτε κάτι ευγενικό), η καλύτερη απάντηση είναι: Εσύ τι πιστεύεις;

Ιχθύες

Εάν δεν ήταν απαραίτητο να σκεφτείτε τις επιθυμίες κάποιου άλλου, τι θα επιλέγατε για τον εαυτό σας; Περάστε χρόνο το Σάββατο επικεντρωμένοι στις επιθυμίες σας… Αυτές που μπορεί να έχουν θαφτεί κάτω από μερικές στρώσεις ενοχής ή ανησυχίας για το τι μπορεί να σκεφτούν οι γείτονες. Στη συνέχεια, ζητήστε μερικά πράγματα! Είναι απίθανο να ακούσετε «όχι» αυτό το Σάββατο. Ο κυβερνήτης σας ο γοητευτικός Ποσειδώνας ανταλλάσσει φιλικά πυρά με τη Σελήνη στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Από όλα τα ζώδια του κύκλου, οι γενναιόδωροι Ιχθύες μπορούν να γίνουν λίγο πιο απαιτητικοί με αυτούς που λατρεύουν.

Απλώς μην πάτε στο αντίθετο άκρο και τρελάνετε τους πάντες με τις απαιτήσεις σας. Την Κυριακή, η Σελήνη πάει στον Ζυγό και θα χρειαστεί να επαναπροσδιορίσετε το δούναι και λαβείν σε μια σημαντική σχέση. Μην κάνετε το λάθος να προσπαθείτε να χωρίσετε τα πάντα στη μέση. Αντ’ αυτού, ξεκαθαρίστε ποια είναι τα πλεονεκτήματα του καθενός. Στη συνέχεια, εξετάστε σοβαρά την εξωτερική ανάθεση ενός πράγματος που φαίνεται να είναι η πηγή πολλών τσακωμών.