Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο
 Κριός

Ο παιχνιδιάρικος εαυτός σας πήρε πάλι το τιμόνι. Το Σάββατο, η Αφροδίτη περνά από τον Λέοντα και τον ερωτικό, λαμπερό πέμπτο οίκο σας έως τις 21 Αυγούστου. Πυροδοτεί μια ερωτική αναγέννηση. Τα άγρια Κριάρια τραβούν πάντα τα βλέμματα, αλλά από αυτό το σαββατοκύριακο το πάτε ένα βήμα παραπέρα. Πιάστε συζήτηση με όποιον σας τραβά το ενδιαφέρον. Η σύνδεση μπορεί εξίσου εύκολα να εξελιχθεί σε δημιουργική συνεργασία ή σε καλοκαιρινό έρωτα ή ίσως και τα δύο.

Δεσμευμένοι; Αυτή η καρπερή περίοδος μπορεί να φέρει σχέδια γέννησης στο επίκεντρο. Μπορεί, εναλλακτικά, να κάνετε κάποιο άλλο σημαντικό βήμα, όπως να αρραβωνιαστείτε ή να κάνετε κάποια αρχή ως ζευγάρι. Με τη Σελήνη στους Διδύμους να επηρεάζει τον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας όλο το σαββατοκύριακο, το περιβάλλον είναι ιδανικό για συζητήσεις σχετικά με οτιδήποτε. Μόνο μην ξεχνάτε ότι ο Ερμής δεν τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του που προκαλεί παρεμβολές μέχρι τις 31 Ιουλίου. (Σχεδόν φτάσατε, Κριοί!) Αν θέλετε να προσεγγίσετε ένα ευαίσθητο θέμα, κάντε το με ειλικρίνεια αλλά και διακριτικότητα.

Ταύρος

Κοιμηθείτε μέχρι αργά αυτό το Σάββατο και δείτε ποιος είναι πρόθυμος να σας σερβίρει πλούσιο πρωινό στο κρεβάτι. Η κυβερνήτης σας, Αφροδίτη, βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σας, όπου θα σας περιβάλει σαν ζεστή αγκαλιά μέχρι τις 21 Αυγούστου. Ως στοργικοί Ταύροι, ζείτε για να δημιουργείτε ζεστό περιβάλλον που να μπορούν να απολαύσουν όλοι όσοι αγαπάτε. Αλλά ο Ερμής είναι ανάδρομος για μερικές ημέρες ακόμα, μέχρι τις 31 Ιουλίου. Όταν θα σας έρθει η έμπνευση αυτό το σαββατοκύριακο, ξεκινήστε τους πίνακες στο Pinterest.

Αλλά δεν χρειάζεται να περιμένετε μέχρι να είναι όλα ιδανικά για να φιλοξενήσετε τον εσωτερικό σας κύκλο. Καλέστε τους για φαγητό στον χώρο σας ή σχεδιάστε πικνίκ κάτω από τα αστέρια. Δεν βλάπτει το γεγονός ότι η Σελήνη είναι στους κοινωνικούς Διδύμους όλο το Σαββατοκύριακο. Η λίστα των επισκεπτών σας μπορεί να διογκωθεί γρήγορα, μαζί με τον προϋπολογισμό. Εάν τα λεφτά σας είναι αλλού δεσμευμένα, ζητήστε από τους καλεσμένους να φέρουν φαγητά ή ποτά.

 Δίδυμοι

Το Σάββατο, η μαγευτική Αφροδίτη περνά στον Λέοντα και στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας μέχρι τις 21 Αυγούστου. Απελευθερώνει την κοινωνικότητά σας από την αιχμαλωσία. Με τον πλανήτη της γοητείας και του ρομαντισμού στη γωνιά σας, οι δυνάμεις πειθούς σας μπορεί να σπάσουν τα ρεκόρ. Χρησιμοποιήστε αυτό το θείο δώρο για να στρατολογήσετε εθελοντές για μία φιλανθρωπική εκδήλωση, να βρείτε τραπέζι σε ένα μαγαζί που είναι πάντα γεμάτο ή να πείσετε τους φίλους σας να βγουν τυφλά ραντεβού.

Δημιουργικά, οι επόμενες εβδομάδες μπορεί να είναι σαν την αναγέννηση. Οπότε μην γεμίσετε τόσο πολύ το κοινωνικό σας πρόγραμμα που δεν έχετε χρόνο για τη μούσα. Μπορεί να εμφανιστεί με κάποιες καινοτόμες ιδέες με τη βοήθεια της Σελήνη στους Διδύμους. Αφήστε ελευθερία για το σαββατοκύριακο όταν κάνετε τα σχέδια σας. Ίσως θελήσετε να φύγετε ανά πάσα στιγμή για να συναντήσετε ένα δημιουργικό συνεργάτη σας για ποτό ή να φέρετε μαζί έναν νέο φίλο στα εγκαίνια μιας έκθεσης που θα είναι γεμάτη από άτομα με επιρροή.

Καρκίνος

Έχετε πάρει φωτιά, Καρκίνοι και το χρυσό σας άγγιγμα μπορεί σύντομα να φέρει αφθονία στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Αυτό το Σάββατο, η προσανατολισμένη στην ποιότητα Αφροδίτη αφήνει το ζώδιό σας (αναστεναγμός). Περνά, ωστόσο, στον Λέοντα και στον δεύτερο οίκο σας των οικονομικών και της πολυτέλειας μέχρι τις 21 Αυγούστου. Η σκληρή σας δουλειά θα αποδώσει σύντομα. Ή θα κινητοποιηθείτε να κοινωνικοποιηθείτε στρατηγικά και να ξαναγεμίσετε τη βάση επαφών σας με σημαντικά ονόματα. Φτιάξτε έναν προϋπολογισμό που να σας επιτρέπει να αποταμιεύετε αλλά και σας αφήνει μερικά χρήματα για να διακοσμήσετε το γραφείο σας.

Περιτριγυρίστε τον εαυτό σας με ομορφιά (η ζώνη μεγαλοφυΐας της Αφροδίτης) και η δουλειά σας θα γίνει πιο ελκυστική. Αλλά περιμένετε πριν κάνετε ψώνια, αν γίνεται, μέχρι να ορθοδρομήσει ο Ερμής στις 31 Ιουλίου. Επίσης, με τη Σελήνη στους Διδύμους και στον δωδέκατο οίκο σας του κλεισίματος ολόκληρο το σαββατοκύριακο, μπορεί να έχετε να τακτοποιήσετε πράγματα. Οργανώστε τα πάντα από αυτές τις παραγεμισμένες ντουλάπες σας μέχρι το γεμάτο πρόγραμμά σας. Εάν δεν σας προκαλεί χαρά, ευχαριστήστε το και πείτε του αντίο.

Λέων

Το σαββατοκύριακο ξεκινάει μαγευτικά, καθώς η Αφροδίτη περνά από τον Λέοντα για την ετήσια επίσκεψή της μέχρι τις 21 Αυγούστου. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου γοητείας, οι αναρτήσεις σας στο Instagram μπορεί να γεμίσουν like, να κερδίσετε ένα βραβείο για την τέχνη σας και να σας προσέχουν όπου κι αν μπαίνετε. Είναι η ιδανική περίοδος για να ξεκινήσετε θόρυβο. Η Σελήνη είναι στους Διδύμους και στη ζώνη δημοτικότητας σας όλο το σαββατοκύριακο. Θα μπορούσατε να τραβήξετε περισσότερους θαυμαστές από το αναμενόμενο. Πείτε στον κόσμο τι υποστηρίζετε και ετοιμαστείτε να δείξετε τον καλύτερο σας εαυτό για να κάνετε αυτό το όραμα πραγματικότητα.

Με τη λαμπερή Αφροδίτη στο τιμόνι, μπορεί να είστε έτοιμοι για ένα καλοκαιρινό μεικόβερ. Περιμένετε, ωστόσο, μέχρι να ορθοδρομήσει ο Ερμής στις 31 Ιουλίου πριν κάνετε κάτι μόνιμο. Εν τω μεταξύ, γιατί να μην παίξετε με τεχνητές αφέλειες ή να δημιουργήσετε έναν πίνακα στο Pinterest με τατουάζ που σας αρέσουν; Αυτή η φάση της Αφροδίτης μπορεί να ωφελήσει την ερωτική ζωή σας. Θα χρειάζεστε όμως μακρύτερο λουρί για να απολαύσετε όλη αυτή την προσοχή που παίρνετε.

Παρθένος

Η ζωή είναι σχεδόν όνειρο, Παρθένοι, καθώς η λαμπερή Αφροδίτη στον Λέοντα επηρεάζει τον δωδέκατο οίκο σας της φαντασίας μέχρι τις 21 Αυγούστου. Αλλά προτού πέσετε πολύ βαθιά μέσα στην λαγουδότρυπα, να ξέρετε το εξής: Υπάρχει η τάση να τα βλέπουμε όλα ρόδινα κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου της Αφροδίτης. Πριν ενεργοποιηθεί ο εσωτερικός σας συναγερμός, μπορεί να εμπλακείτε σε μια κατάσταση που μοιάζει με ταινία του Αρονόφσκι. Μείνετε σε εγρήγορση, Παρθένοι. Αν δεν πιάνετε ενέργεια αξιοπιστίας, απομακρυνθείτε. Ξεκινήστε να σχεδιάζετε μια γλυκιά απόδραση για το τέλος του καλοκαιριού.

Ιδανικά, περιμένετε λίγες μέρες έως ότου ο κυβερνήτης σας, Ερμής, ορθοδρομήσει στις 31 Ιουλίου. Προσπαθήσατε πολύ για να εξορκίσετε το πνεύμα ενός πρώην; Μπορεί να κρατάτε μερικές πληγές του παρελθόντος που πρέπει να αφήσετε πριν δοκιμάσετε ξανά. Με τη Σελήνη στους Διδύμους και στον δέκατο οίκο σας όλο το σαββατοκύριακο, βάλτε τα καλά σας και βγείτε. Βρείτε ένα κοκτέιλ πάρτι ή μια εκδήλωση γευσιγνωσίας και κάντε τα μαγικά σας! Σημαντική συμβουλή: Έχετε μαζί σας επαγγελματικές κάρτες.

Ζυγός

Ο χρόνος απομόνωσης μπορεί να είναι περιορισμένος από τώρα μέχρι και τις 21 Αυγούστου. Δεν θα παραπονεθείτε και ιδιαίτερα, βέβαια. Από το Σάββατο, θα είστε μέσα στα πάντα, καθώς η κυβερνήτης σας, ευγενική, λαμπερή Αφροδίτη, περνά από τον Λέοντα και τον ενδέκατο οίκο σας της κοινότητας. Και η Σελήνη είναι στους Διδύμους και στον παγκόσμιο ένατο οίκο σας όλο το σαββατοκύριακο. Κάντε το στόχο σας να διαφοροποιήσετε το κοινωνικό σας χαρτοφυλάκιο, ακόμα κι αν πρέπει να υπομείνετε κάποια αρχική αμηχανία.

Οι ομαδικές προσπάθειες θα δουν πρόοδο πριν τις 21 Αυγούστου, ειδικά όταν πρόκειται για δημιουργικά έργα. Παίξτε τον κοινωνικό διοργανωτή και τον οικοδεσπότη. Θα απολαύσετε να κάνετε προξενιά στους εκλεκτικούς φίλους σας για να δείτε με ποιους θα ταιριάξουν. Και ποτέ δεν ξέρετε: Η παρέα ενός φίλου σας μπορεί να αποδειχθεί ο μελλοντικός επιχειρηματικός σας συνεργάτης ή η αδελφή ψυχή σας. Και τα ψηφιακά ραντεβού μπορεί να φέρουν τύχη, ενώ η Αφροδίτη ταξιδεύει μέσα από την περιοχή τεχνολογίας σας. Δουλέψτε τις εφαρμογές!

Σκορπιός

Γεια σας, κοινωνικοί καταλύτες! Αυτό το Σάββατο, η μαγευτική Αφροδίτη περνά στον Λέοντα και στον δέκατο οίκο σας της φιλοδοξίας και της αναγνώρισης μέχρι τις 21 Αυγούστου. Και με τη μαγνητική Σελήνη στους Διδύμους όλο το σαββατοκύριακο, το όνομά σας μπορεί να βρίσκεται στην κάθε λίστα καλεσμένων στην πόλη. Βγείτε και βρεθείτε με τα άτομα που ξεκινούν τις μόδες. Αυτό μπορεί να έχει επικά αποτελέσματα για τη σταδιοδρομία σας. Τις επόμενες εβδομάδες, μην είστε ντροπαλοί όσον αφορά την αυτοπροβολή σας.

Προϊστάμενοι και συνάδελφοι θα βλέπουν τη λαμπρότητα στις ιδέες σας και θα σας δίνουν το πράσινο φως για να προχωρήσετε. Με την μοδάτη Αφροδίτη στην εικόνα, αναβαθμίστε την επαγγελματική σας γκαρνταρόμπα με μερικά κομμάτια-επένδυση. Έτσι θα δείξετε στους άλλους ότι έχουν να κάνουν με κάποιον που δεν θα συμβιβαστεί με οτιδήποτε λιγότερο από το καλύτερο. Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης αγάπης, μην εκπλαγείτε λοιπόν αν αισθανθείτε έλξη με κάποιον που γνωρίζετε μέσω της δουλειάς. Αν δεν επηρεάσει αρνητικά την καριέρα σας, εξερευνήστε το… αλλά αργά.

 Τοξότης

Πώς λέγεται το «Σ’ αγαπώ» στη σουηδική ή τα σουαχίλι; Η ερωτική Αφροδίτη περνά από τον Λέοντα και τον διεθνή ένατο οίκο σας το Σάββατο. Φέρνει ποικιλία επιλογών για ραντεβού μέχρι τις 21 Αυγούστου. Μια συναισθηματική συζήτηση με κάποιον από διαφορετικό πολιτισμό (ή ήπειρο) μπορεί να μετατραπεί σε έρωτα. Ήδη δεσμευμένοι; Κλείστε τις επόμενες κοινές σας διακοπές. Ερευνήστε αυτό το Σαββατοκύριακο και, στη συνέχεια, αγοράστε τα εισιτήρια μόλις ορθοδρομήσει ο Ερμής στις 31 Ιουλίου.

Με τη Σελήνη στους Διδύμους και στη ζώνη των σχέσεων σας όλο το σαββατοκύριακο, συμπεριλάβετε το ταίρι σας στη διαδικασία σχεδιασμού. Μπορεί να έχετε το πιο συναρπαστικό σχέδιο στον κόσμο. Ωστόσο, αν το άλλο σας μισό (ή BFF, συνεργάτης, κ.λπ.) αισθάνεται ότι τον αφήσατε εκτός, μπορεί να καταλήξετε να τσακώνεστε για να τους πείσετε να δουν την αξία της ιδέας σας.

Αιγόκερως

Πρώτη δουλειά για το σαββατοκύριακο: Φτιάξτε μια λίστα αναπαραγωγής με μπόλικο Marvin Gaye και Prince. Το Σάββατο, η Αφροδίτη περνά στον Λέοντα και στον όγδοο οίκο σας της ιερής οικειότητας και της σεξουαλικής θεραπείας μέχρι τις 21 Αυγούστου. Αφήστε τις τυπικότητας και αφήστε τον εαυτό σας να δείξει ευαισθησία. Θα εκπλαγείτε με τον τρόπο που ανταποκρίνονται οι άλλοι όταν ρίχνετε τις άμυνές σας και ανοίγεστε συναισθηματικά. Αν αυτό είναι πολύ για σας στη σχέση σας, αρχίστε με το να μοιράζεστε περισσότερα με τους στενούς φίλους σας. Έχουν στηριχτεί πάνω σας αρκετά, Αιγόκεροι και θα χαρούν να σας βοηθήσουν.

Εάν αισθάνεστε εκτός συντονισμού με το σώμα σας, η Σελήνη του σαββατοκύριακου στους Διδύμους σας προσφέρει την ευκαιρία να αλλάξετε τη ροή. Είτε κολυμπάτε είτε χορεύετε κάτω από τα αστέρια, κινηθείτε, Αιγόκεροι. Όσο πιο γρήγορα αισθάνεστε άνετα με το σώμα σας, τόσο πιο πρόθυμοι θα είστε να έρθετε σε επαφή με κάποιον άλλο.

 Υδροχόος

Πάρτε το επί δύο, Υδροχόοι. Η ερωτική Αφροδίτη ταξιδεύει στον Λέοντα και στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων από το Σάββατο μέχρι τις 21 Αυγούστου. Θα έχετε την έντονη επιθυμία να γίνετε ένα με κάποιον. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ενέργεια για να κλείσετε μια επιχειρηματική συμφωνία την Κυριακή ή να καλέσετε το καλοκαιρινό σας φλερτ σε ρομαντικό δείπνο. Σε σχέση; Είναι ιδανική στιγμή για να μιλήσετε για μελλοντικά σχέδια, στόχους σχέσεων και όλα τα πράγματα που μπορείτε να πετύχετε μαζί ως ζευγάρι.

Οι ελεύθεροι Υδροχόοι μπορεί να κάνουν μια τολμηρή βουτιά στην πισίνα των ραντεβού αυτό το σαββατοκύριακο. Η Σελήνη στους Διδύμους φωτίζει τον παθιασμένο, εστιασμένο στην ευχαρίστηση πέμπτο οίκο σας. Αλλά δεν χρειάζεστε ταίρι για να ευχαριστηθείτε τις διονυσιακές απολαύσεις. Φροντίστε τον εαυτό σας χωρίς ίχνος μετάνοιας. Θα δημιουργήσετε τις σωστές συνθήκες για να προσελκύσετε κάποιον που σας αντιμετωπίζει σαν το πολύτιμο πετράδι που είστε!

 Ιχθύες

Ορειβασία, τρέξιμο, πεζοπορία ή βόλτα, ό,τι κι αν επιλέξετε, βγείτε και απολαύστε την περιπέτεια αυτό το Σαββατοκύριακο, Ιχθύες. Η ακτινοβόλος Αφροδίτη ταξιδεύει στον Λέοντα και στον έκτο οίκο σας της ευεξίας. Η προσοχή σας στρέφεται στην υγεία σας μέχρι τις 21 Αυγούστου. Έχετε υπόψη ότι η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της απόλαυσης, έτσι αφήστε τη νοοτροπία χωρίς πόνο, δεν έχει κέρδος. Δοκιμάστε μαθήματα χορού, κολυμπήστε σε μια εξωτερική πισίνα ή πηγαίνετε σε μια συνάντηση δρομέων ή ποδηλατών: Θα δημιουργήσετε μερικές νέες συνδέσεις και ίσως να βρείτε ακόμη και τον έρωτα.

Κάντε ένα διάλειμμα από το προσκήνιο αυτό το σαββατοκύριακο, ωστόσο, για να χαλαρώσετε με τον εσωτερικό κύκλο σας. Με τη Σελήνη στους Διδύμους και στον συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας, στιγμές σύνδεσης απαιτούνται. Το φαγητό δημιουργεί τη διάθεση. Οργανώστε ένα ιδιωτικό δείπνο ή ένα οικογενειακό πικνίκ.