Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

 Κριός

Η συγχώρεση μπορεί να ακούγεται σαν κακή λέξη στα αυτιά σας, Κριοί. Σας αρέσει να έχετε την τελευταία λέξη και, ναι, το πάνω χέρι. Αλλά το Σάββατο βλέπετε πώς σας περιορίζει να κρατάτε κακία και την τοξική επιρροή που έχει ο θυμός στη ζωή σας. Αφήστε το, Κριάρια. Ακόμα κι αν το άτομο που σας έχει θυμώσει δεν έχει πει συγνώμη. Ίσως δεν μπορούν να ζήσουν με τις προσδοκίες που έχετε. Αν μη τι άλλο, είναι καιρός να σταματήσετε να αναμασάτε αυτή τη διαμάχη και να στραφείτε αλλού.

Την Κυριακή, νιώθετε βασιλιάδες. Προσέξτε όμως να μην το παρακάνετε με τον έλεγχο. Με τον αλχημικό Πλούτωνα να περνά από τη ζώνη της καριέρα σας, είστε αποφασισμένοι να αναδημιουργήσετε τον εαυτό σας σύμφωνα με την εικόνα που επιθυμείτε. Σήμερα όμως ο δραματικός νάνος πλανήτης σχηματίζει αντίθεση με την αρμονική Αφροδίτη στην προσωπική σας ζώνη. Μπορεί να πρέπει α κάνετε πίσω σε μια ακλόνητη απαίτηση ή να ετοιμαστείτε να συμβιβαστείτε πάνω σε αυτό που μέχρι χθες ήταν μη διαπραγματεύσιμο. Μην το δείτε σαν ήττα. Δείτε το ως μάθημα διπλωματίας.

Ταύρος

Το σάπιο μήλο χαλάει και τα υπόλοιπα. Ποιος λοιπόν ρίχνει το ηθικό στην ομάδα Ταύρος; Αυτό το Σάββατο πρέπει να τραβήξετε τον ταραχοποιό στην άκρη για ένα τετ-α-τετ. Αλλά πριν τον πετάξετε έξω από την παρέα, φτάστε στη ρίζα της δύσκολης συμπεριφοράς του. Ίσως νιώθουν ασήμαντοι ή παραγκωνισμένοι. Δείξτε συμπόνια στα παράπονά τους. Πείτε τους όμως ξεκάθαρα ότι αυτές οι παθητικοεπιθετικές ανοησίες τους πρέπει να σταματήσουν. Δεν μπορείτε να αφήσετε κανέναν να βάλει σε κίνδυνο την συλλογική αποστολή!

Επανεξετάστε τυχόν σχέδια να μείνετε σπίτι την Κυριακή. Η κυβερνήτης σας, κουλτουριάρα Αφροδίτη, φωτίζει τον τρίτο οίκο της επικοινωνίας σας και των τοπικών εκδηλώσεων. Μπλέκεται επίσης με τον επιτακτικό Πλούτωνα στον περιπετειώδη ένατο Οίκο σας. Λίγη διαδικτυακή έρευνα θα αποκαλύψει μια λάιβ συναυλία ή τα εγκαίνια κάποιου μαγαζιού. Ντυθείτε παιχνιδιάρικα και ετοιμαστείτε να πείτε ναι σε όλες τις προσκλήσεις!

Δίδυμοι

Μια σοβαρή συζήτηση μπορεί να πάει εξαιρετικά καλά το Σάββατο, Δίδυμοι. Ειδικά αν έχετε συναισθανθεί ένα υπόγειο ρεύμα ανταγωνισμού μέσα στη σχέση. Μήπως είστε εσείς που προκαλείτε αυτή τη δυναμική; Μάθετε τι μπορείτε να κάνετε διαφορετικά για να βελτιώσετε τη σύνδεσή σας. Καλύτερα να μάθετε τώρα ενώ μπορείτε ακόμα να το φτιάξετε!

Την Κυριακή, μείνετε ανοιχτοί σε ξαφνική έλξη που μπορεί να νιώσετε με ανθρώπους που δεν είναι ο τύπος σας! Η Αφροδίτη στον στοργικό Καρκίνο σχηματίζει μια γωνία 180 μοιρών με τον καυτό Πλούτωνα στον γοητευτικό όγδοο οίκο σας. Μαζί αποδεικνύουν τον κανόνα ότι τα αντίθετα έλκονται. Αλλά μην προσπαθήσετε να επιταχύνετε από το μηδέν στο εκατό σε πέντε δεύτερα! Εντάξει η γοητεία, αλλά αν θέλετε να διαρκέσει για πάνω από δώδεκα ώρες, προχωρήστε με στρατηγική. Δεσμευμένοι; Αν θέλετε την αμέριστη προσοχή του συντρόφου σας, πηγαίνετε σε μια ουδέτερη τοποθεσία. Περιπλανηθείτε και δείτε τι θα ανακαλύψετε μαζί. Μόλις νιώθετε και οι δύο χαλαροί και συνδεδεμένοι, θα είναι πιο ασφαλές να ανοιχτείτε για κάτι που φοβόσασταν να του πείτε.

 Καρκίνος

Μια αλλαγή περιβάλλοντος μπορεί να αναζωογονήσει την αίσθηση εντυπωσιασμού σας το Σάββατο. Δοκιμάστε μια διαφορετική διαδρομή στο δρομολόγιό σας. Μπορεί να ανακαλύψετε ένα υπέροχο σημείο για μπραντς, ένα κοινοτικό θέατρο ή ένα πάρκο που δεν έχετε παρατηρήσει ποτέ. Λαχταρούσατε να περάσετε χρόνο με έναν μακρινό φίλο ή συγγενή; Ακολουθήστε τη νοσταλγική ενέργεια και προγραμματίστε μια επίσκεψη. Εάν τα λεφτά είναι πολλά, μην διστάσετε. Κλείστε το, Καρκίνοι!

Με τη ρομαντική Αφροδίτη να φωτίζει το ζώδιό σας όλο το σαββατοκύριακο, σχεδόν δεν μπορείτε να κάνετε αρκετά για να αισθανθείτε ελκυστικοί, υγιείς και φροντισμένοι. Κλείστε μια περιποίηση προσώπου, ένα μασάζ και ένα ραντεβού στο κομμωτήριο. Κάντε ίσως κάτι λίγο πιο αντισυμβατικό για να τονίσετε το τολμηρό πνεύμα σας. Αλλά σημειώστε ότι την Κυριακή ο πλανήτης αγάπης συγκρούεται με τον αυταρχικό Πλούτωνα στον οίκο των σχέσεων σας. Ένα ρομαντικό ενδιαφέρον μπορεί να νιώθει ζήλια ή ανασφάλεια μπροστά σε όλη την προσοχή που προσελκύετε. Ανάλογα με το πώς σας κάνει αυτό να νιώθετε, είτε τους συγχωρείτε είτε τους κάνετε πέρα!

 Λέων

Η Σελήνη βουτάει στον ερωτικό όγδοο οίκο σας αυτό το Σάββατο. Σας συνταγογραφεί σεξουαλική θεραπεία. Το πρώτο βήμα: Κόψτε ταχύτητα! Είναι δύσκολο να βρείτε τη διάθεση όταν είστε αγχωμένοι και βιαστικοί. Επιπλέον, μπορεί να προσπεράσετε μια ενδιαφέρουσα προοπτική. Βάλτε λίγη αισθησιακή κίνηση στην μέρα σας. Κάντε γιόγκα το πρωί με το ηλιοβασίλεμα ή χορέψτε στο σαλόνια σας με ή και χωρίς ρούχα. Το να αισθάνεστε σε αρμονία με το δικό σας σώμα σάς δίνει τη διάθεση να το μοιραστείτε με κάποιον άλλο.

Η επινοητικότητά σας μπορεί να φτάσει κορυφή την Κυριακή, Λέοντες. Αλλά είναι κατάλληλη για όλα τα ακροατήρια; Η γκάμα που προκύπτει όταν αφήνετε τη φαντασία σας ελεύθερη είναι τρομερή, αλλά κάτω από τις όψεις της ημέρας, πρέπει να προσέξετε τις λεπτομέρειες. Με την Αφροδίτη στον συναισθηματικό Καρκίνο και τον οραματιστικό δωδέκατο οίκο σας, αξιοποιείτε μια άλλη διάσταση. Ωστόσο, μια αντίθεση με τον απαιτητικό Πλούτωνα στον τομέα της πρακτικότητας απαιτεί ρεαλισμό και πρέπει να ξέρει ότι κάτι είναι εφικτό. Σχεδιάστε το όσο καλύτερα μπορείτε, αλλά πείτε στους ότι είστε ακόμα σε κατάσταση έρευνας και ανάπτυξης.

Παρθένος

Ώρα για διόρθωση σχέσεων! Η συναισθηματική Σελήνη του Σαββάτου σας βοηθά να μετριάσετε την ένταση με κάποιον που αγαπάτε. Η σύνδεσή σας μοιάζει εκτός ισορροπίας για καιρό. Πρέπει, επομένως, να εξετάσετε τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις σας. Αντί να χωρίζετε τα πάντα 50/50, ίσως είναι καλύτερα να χωρίσετε τα καθήκοντα που αρέσουν στον καθένα. Για τα καθήκοντα που δεν απολαμβάνει κανείς απ’ τους δύο, αναλάβετε τα με τη σειρά ή, ακόμα καλύτερα, μεταθέστε τα σε τρίτους. Αξίζει την τιμή της ηρεμίας σας να νοικιάσετε υπηρεσίες ποτίσματος μια φορά τον μήνα, ας πούμε.

Οι κοινοί στόχοι υπερισχύουν των προσωπικών φιλοδοξιών την Κυριακή. Βεβαιωθείτε όμως ότι γνωρίζετε πού βρίσκεται η γραμμή σας στην άμμο, Παρθένοι. Το ζώδιό σας, που εστιάζει στην εξυπηρέτηση, χαίρεται να κάνει τη χάρη της ομάδας ή να καθαρίζει το χάος κάποιου άλλου. Όμως, καθώς η δεκτική Αφροδίτη στη ζώνη της κοινότητας σας συγκρούεται με τον αυταρχικό Πλούτωνα, το όραμά σας και κάποιου άλλου μπορεί να είναι εντελώς ασυγχρόνιστα. Σταματήστε πριν προχωρήσετε στη δράση. Σιγουρευτείτε ότι δεν διακινδυνεύετε το καλό σας όνομα για μια ύποπτη αποστολή.

Ζυγός

Ο πόνος είναι προαιρετικός, Ζυγοί. Σταματήστε να αγνοείτε τους μικρούς πόνους ή τα σκαμπανεβάσματα στην ενέργειά σας. Κλείστε ραντεβού με έναν γιατρό, βοτανολόγο ή βελονιστή. Το σώμα σας μπορεί να είναι απλά εκτός ισορροπίας και να χρειάζεται λίγη επαγγελματική προσαρμογή. Αισθάνεστε καλά; Εξερευνήστε μια εκφραστική άσκηση, όπως η γιόγκα με ψαλμωδία ή μια άσκηση που βασίζεται σε μάντρα. Η σύνδεση μεταξύ του νου και του σώματος είναι πραγματική, Ζυγοί. Αλλάξτε τις σκέψεις σας για να απελευθερώσετε το άγχος και θα αισθανθείτε τα οφέλη!

Μπορεί να περάσετε την Κυριακή δουλεύοντας πάνω σε ένα σημαντικό πρότζεκτ. Μπορεί όμως να αντιμετωπίσετε έναν χείμαρρο διακοπών αν δεν τους σταματήσετε στην πόρτα. Με την κυβερνήτη σας την αποτελεσματική Αφροδίτη, να περνά από τον οίκο της καριέρας σας, είστε σε δημιουργικό και παραγωγικό ρυθμό. Αλλά ένα σήμα κινδύνου από τον απαιτητικό Πλούτωνα στον οίκο του σπιτιού σας μπορεί να διασπάσει την προσοχή. Μην περιμένετε να ξεσπάσει πυρκαγιά για να σβήσετε τη φωτιά. Σκεφτείτε τι μπορεί να συμβεί από πριν και κάντε ό,τι μπορείτε για να το αποτρέψετε.

Σκορπιός

Ψάχνετε την αγάπη σε ένα απελπιστικό μέρος; Το Σάββατο αντισταθείτε στο δέλεαρ του δράματος. Η ένταση μιας απρόβλεπτης έλξης μπορεί να είναι συναρπαστική… στην αρχή. Αλλά μετά υπάρχει η συντριβή που ακολουθεί αναπόφευκτα. Βεβαιωθείτε ότι δεν επενδύετε όλο το χρόνο σας σε σχέσεις που δεν έχουν πραγματικό μέλλον. Και αν οι νέοι φίλοι δεν ανταποδίδουν όπως ελπίζατε, αναζητήστε νέους ανθρώπους. Εκείνους που έχουν χρόνο για σας! Δεσμευμένοι Σκορπιοί, μην ξεκινάτε καβγάδες για να φέρετε συγκινήσεις. Σχεδιάστε ένα περιπετειώδες ραντεβού αντ’ αυτού.

Η Κυριακή φέρνει μια ενδιαφέρουσα πρόκληση. Αυτό το άτομο που σας ενοχλούσε απερίγραπτα; Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτά που μπορεί να συμβολίζουν ή να προκαλούν το παρελθόν σας, Σκορπιοί. Η αντίθεση της διακριτικής Αφροδίτης με τον συγκυβερνήτη σας, μεταφυσικό Πλούτωνα, συμβαίνει στις ζώνες της σοφίας σας. Μπορεί να σας δώσει μερικές σημαντικές ενδείξεις για το τι θα μάθετε για τον εαυτό σας αν σταματήσετε να βλέπετε αυτό το άτομο ως εχθρό και αντιθέτως δείτε την αντανάκλαση της δικής σας σκιώδους πλευράς. Όλοι έχουμε πράγματα που θα προτιμούσαμε να μην αντιμετωπίσουμε. Το μήνυμα αυτού του ατόμου μπορεί να είναι «ο χρόνος τέλειωσε».

Τοξότης

Όχι κι άλλον καφέ, Τοξότες! Εάν η ενέργεια υστερεί το Σάββατο, μην συνεχίζετε να πιέζετε. Αυτό που χρειάζεστε είναι ένα πραγματικό διάλειμμα ή ίσως μια σιέστα. Ο εγκέφαλός σας λειτουργεί καλύτερα μετά από ελαφριά ανάπαυση νωρίς το απόγευμα. Αν δεν μπορείτε να ξαπλώσετε όλη την ημέρα, βγείτε να πάρετε λίγο φρέσκο ​​αέρα και ένα πλούσιο σε πρωτεΐνη μεσημεριανό, όπως σαλάτα με σολομό και αβοκάντο. Η τήρηση ενός ημερολογίου διατροφής σήμερα μπορεί να αποδειχθεί διαφωτιστική. Γράψτε τι τρώτε και παρακολουθήστε πώς αισθάνεστε μια ώρα αργότερα. Προσπαθήστε να εξαλείψετε ύποπτες ουσίες από τη διατροφή σας για μια εβδομάδα και να δείτε εάν βελτιώνεται η ζωτικότητά σας.

Την Κυριακή, μπορεί να μην θέλετε να σας πλησιάσει κανείς. Η ερωτική Αφροδίτη στον ερωτικό όγδοο οίκο σας σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα, τον άρχοντα των επικίνδυνων συνδέσμων. Μπορεί να είναι δύσκολο να αντισταθείτε σε μια αμφίβολη έλξη, αλλά κάντε τις εξής ερωτήσεις: Γιατί να το ρισκάρετε; Και γιατί να μην το ρισκάρετε; Έχετε ελεύθερη βούληση, Τοξότες, αλλά μην παρασυρθείτε. Μπορεί να είναι πολύ καυτή σχέση αυτή τη στιγμή, αλλά να το πιο σημαντικό ερώτημα: Πώς θα νιώσετε σε δύο μέρες εάν αυτός ο πνευματώδης εραστής χαθεί;

Αιγόκερως

Δεν παίρνετε αυτό που θέλετε από τους άλλους; Μην παίζετε το παιχνίδι των ευθυνών, Αιγόκεροι. Το Σάββατο, η Σελήνη στον οίκο της επικοινωνίας σας φωτίζει νέους τρόπους προσέγγισης της κατάστασης. Αυτό που λέτε και ο τρόπος που το λέτε επιστρέφει σε εσάς. Ίσως ήσασταν απότομοι ή υπερβολικά επίσημοι με έναν φίλο, κάτι που θα εξηγούσε την ψυχρή του ανταπόκριση. Εάν αναρωτιέστε τι συμβαίνει, ξεκινήστε με αυτή την ερώτηση: Έκανα κάτι που σε πρόσβαλλε; Η απάντηση μπορεί να σας δυσαρεστήσει, αλλά χαλαρώστε. Το αθώο λάθος σας μπορεί να διορθωθεί.

Κάτω από την συγχυστική αντίθεση της Κυριακής του πλανήτη της αγάπης, Αφροδίτη, και του αυταρχικού Πλούτωνα στους οίκους του εγώ και εμείς, μπορεί να ενεργήσετε υπερβολικά αυταρχικά με έναν αγαπημένο σας. Άουτσ! Μπορείτε να προχωρήσετε πολύ προς την κατεύθυνση της διατήρησης της ισορροπίας στις σχέσεις σας εάν δώσετε όσα παίρνετε. Και αν ο αγαπημένος σας αρνηθεί κάτι που του ζητήσατε, προσπαθήστε να μην το πάρετε προσωπικά. Έχουν δικαίωμα να έχουν τις προτιμήσεις τους!

Υδροχόος

Πιάνετε τον λογαριασμό για κάτι που θα έπρεπε να είναι κοινό; Ή ίσως αισθάνεσαι άβολα που ένας φίλος σας κερνάει πάντα και δεν μπορείτε οικονομικά να επιστρέψετε τη χάρη. Μήπως χρεώνετε λιγότερα σε έναν μακροχρόνιο πελάτη σας; Μην αφήνετε τέτοιες ανησυχίες να βράζουν στο πίσω μέρος του μυαλού σας. Δημιουργικές λύσεις περιμένουν το Σάββατο και πιθανώς μια αύξηση στο εισόδημά σας εάν πείτε την αλήθεια.

Την Κυριακή, όμως, μην μπείτε στον πειρασμό από τα πράγματα που δεν μπορείτε ή δεν θα έπρεπε να έχετε. Ναι, ο απαγορευμένος καρπός μπορεί να είναι πιο γλυκός, αλλά οι τύψεις που αισθάνεστε μετά δεν αξίζουν. Φυσικά, με την αισθησιακή Αφροδίτη να μπλέκει με τον σκιώδη Πλούτωνα στην υπόγεια ζώνη σας, η αντίσταση μπορεί να αποδειχθεί μάταιη. Ό,τι κι αν αποφασίσετε να κάνετε, αυτό που δεν πρέπει να διαπραγματευτείτε είναι τα ρίσκα όταν πρόκειται για την υγεία σας. Βάλτε προτεραιότητα την ασφάλεια ακόμη και αν παίζετε με λίγο φωτιά.

Ιχθύες

Νιώθετε κολλημένοι; Με τη συναισθηματική Σελήνη στους Ιχθύς, είστε έτοιμοι να προσπεράσετε αυτό το εμπόδιο. Αλλά πρώτα, πρέπει να αντιμετωπίσετε τα συναισθήματά σας. Αν και λέτε ότι φοβάστε την αποτυχία, μπορεί στην πραγματικότητα να σας αγχώνει η επιτυχία. Δεν είναι ασυνήθιστο. Με κάθε νίκη έρχονται ευθύνες και αυτό μπορεί να είναι τρομακτικό. Αλλά μην ξεχνάτε, Ιχθύες: Δεν είστε μόνοι σας. Νιώστε την υποστήριξη και θα περάσετε σε αυτή τη νέα φάση με ευκολία.

Την Κυριακή, ο χειριστικός Πλούτωνας στον ενδέκατο οίκο σας της συνεργασίας σχηματίζει αντίθεση με την φιλική Αφροδίτη. Δεν τραντάζετε εσείς το πλοίο συνήθως, αλλά αν κάποιος κατευθύνει την ομάδα σας σε λάθος κατεύθυνση, είναι καθήκον σας ως μέλος του πληρώματος να πείτε κάτι πριν είναι αργά. Μην ανησυχείτε για το τι θα σκεφτεί για σας αυτό το άτομο. Αν δεν νιώθετε άνετα να είστε η μόνη φωνή διαφωνίας, μιλήστε με τους συνεργάτες σας ιδιωτικά και δείτε ποιος άλλος νιώθει σαν κι εσάς. Η δύναμη είναι στους αριθμούς, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε τους!