Αστρολογία – Ζώδια: προβλέψεις για το πρώτο 15ήμερο Σεπτεμβρίου

Αστρολογία – Ζώδια: προβλέψεις για το πρώτο 15ήμερο Σεπτεμβρίου

Πρώτο 15μερο Σεπτεμβρίου ‘21 : Αρχή Φθινοπώρου, και η χαλαρή νοοτροπία αλλάζει σε όλον τον ζωδιακό κόσμο και μετουσιώνεται … σε διάθεση για πράξεις σε όλους τους τομείς.

Κριός:

Μπορείτε να μιλήσετε πια ανοιχτά και με όλη την αλήθεια σας , στο άτομο που αγαπάτε. Ήδη είναι και κάτι που το περιμένει και το θέλει, έτσι ώστε από κοινού να προγραμματίσετε, τα επόμενα κοινά σας βήματα. Σίγουρα και η άνοδος των εσόδων σας, θα βοηθήσει.                                                                                                                                  Τυχερές ημερομηνίες : 02 και 10 Σεπτεμβρίου

Ταύρος:

Αν έχετε μέσα σε αυτό το Καλοκαίρι καταλάβει, ότι η σχέση αυτή, μάλλον δεν ταιριάζει στα δικά σας δεδομένα, τότε μάλλον και από αρχής, του Φθινοπώρου θα πρέπει να μιλήσετε χωρίς να φοβάστε. Άλλωστε ήδη και η άλλη πλευρά, θα το έχει ήδη διαπιστώσει.
Τυχερές ημερομηνίες : 03 και 11 Σεπτεμβρίου

Δίδυμοι:

Η αγάπη για εσάς, δεν έχει όρια και κανόνες. Αυτό το διάστημα είστε μέσα σε έναν καταπληκτικό δεσμό, που σας έχει ανεβάσει στα ουράνια. Φυσικά, και πρέπει να πάτε βήμα – βήμα και να απολαύσετε όλα αυτά που ζείτε. Ασχοληθείτε και με τα επαγγελματικά σας, που έχουν μεγάλες απαιτήσεις.
Τυχερές ημερομηνίες : 01 και 09 Σεπτεμβρίου

Καρκίνος:

Εσείς λόγω του ότι έχετε περάσει πολλά και δύσκολα, στο ερωτικό σας παρελθόν, δεν μπορείτε έτσι εύκολα να εμπιστευτείτε και να πιστέψετε λόγια αγάπης. Ωστόσο, μόνο μέσα από το πέρασμα του χρόνου θα ξεκλειδώσετε και εσείς σε αυτόν που σας έχει πείσει. Τα άστρα είναι θετικά και για τον οικονομικό σας τομέα.
Τυχερές ημερομηνίες : 05 και 14 Σεπτεμβρίου

Λέων:

Μην πιστεύετε ότι σας λένε, μόνο και μόνο για να πάρουν από εσάς αυτό που θέλουν. Ο μήνας που θα ξεδιπλωθεί μπροστά σας, σίγουρα θα σας φέρει και πιο κοντά σε αλήθειες που μέχρι τώρα μάλλον αγνοούσατε. Αυτό θα έχει την ισχύ του, και για την ερωτική σας ζωή, και όλους αυτούς, που κατά καιρούς σας θέλουν για μόνιμο τους ταίρι.
Τυχερές ημερομηνίες : 03 και 12 Σεπτεμβρίου

Παρθένος:

Οι μέρες έχουν αναρίθμητες εκπλήξεις για τον ερωτικό σας τομέα, που έχει αυτό το Καλοκαίρι, πραγματικά ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ. Εσείς που ήδη έχετε κάνει τα πρώτα βήματα, σε μια επανασύνδεση ή μια νέα σχέση, να είστε προσεχτικοί, αυτή την φορά για το τι μπορείτε να δώσετε αλλά και τι τελικά απαιτείτε… να πάρετε.
Τυχερές ημερομηνίες : 06 και 07 Σεπτεμβρίου

Ζυγός:

Έχετε την Αφροδίτη επάνω σας, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι έχετε γεμίσει τις μπαταρίες σας, από τις περιπέτειες του Καλοκαιριού, και τώρα ξέρετε τι και ποιον τελικά να διαλέξετε. Από την νέα εβδομάδα, θα έχετε και κάποια οικονομικά ανοίγματα που σίγουρα θα βοηθήσουν και στην ισορροπία σας.
Τυχερές ημερομηνίες : 05 και 14 Σεπτεμβρίου

Σκορπιός:

Υπάρχουν πολλές και δύσκολες ακόμη καταστάσεις, μέσα στην ερωτική σας ζωή, που μόνο μέσα από τις δικές σας πρωτοβουλίες μπορούν να ξεπεραστούν. Οι θέσεις των εξωτερικών πλανητών, είναι βοηθητικές και για υποθέσεις οικονομικών, που είχαν μείνει στάσιμες και τώρα μπορείτε να τις ενεργοποιήσετε.
Τυχερές ημερομηνίες : 04 και 12 Σεπτεμβρίου

Τοξότης:

Οι μέρες έχουν αλλαγές, στην ερωτική ζωή του ζωδίου σας. Έχετε από την δική σας την μεριά ξεκαθαρίσει τι θέλετε από τον άνθρωπο σας, και τώρα τον έχετε αφήσει στον δικό σας χρόνο και με τον δικό του τρόπο, να σας δείξει τι ζητά. Τυχόν αντιπαλότητα με τους συναδέλφους θα είναι μόνο περαστική.
Τυχερές ημερομηνίες : 03 και 11 Σεπτεμβρίου

Αιγόκερως:

Τα αγαπημένα σας πρόσωπα, είναι κοντά στο να σας μιλήσουν πιο ανοιχτά, για την ερωτική επιλογή που έχετε κάνει, και μάλλον θεωρούν – πιστεύουν ότι δεν σας αρμόζει. Το καλό είναι ότι εσείς έχετε πλήρη γνώση των συνολικών καταστάσεων και από τις αρχές του μήνα, θα λάβετε τα μέτρα σας, προς όλες τις κατευθύνσεις.
Τυχερές ημερομηνίες : 05 και 08 Σεπτεμβρίου

Υδροχόος:

Το Καλοκαίρι σας, αποχαιρετά και σας κάνει να αισθάνεστε γεμάτοι, από υπέροχες αναμνήσεις που τώρα μπορείτε και να τις κινητοποιήσετε και ειδικά στον τομέα των αισθημάτων. Από τους χωρισμένους συντρόφους, οι πιο πολύ μέσα από την συζήτηση θα επανασυνδεθούν.
Τυχερές ημερομηνίες : 02 και 04 Σεπτεμβρίου

Ιχθείς:

Έχετε γεμίσει τις ενεργειακές σας μπαταρίες, και τώρα μπορείτε να εισέλθετε στον νέο μήνα, μέσα από δράσεις, που μπορούν να σας αλλάξουν την ζωή προς το πολύ καλύτερο. Αυτό θα τα δείτε και πιο ξεκάθαρα στα εργασιακά και τα ερωτικά σας θέματα, που θα τροποποιηθούν σύμφωνα με τα δεδομένα σας και τα θέλω σας.
Τυχερές ημερομηνίες : 07 και 14 Σεπτεμβρίου