Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το πρώτο Σαββατοκυρίακο του 2021

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το πρώτο Σαββατοκυρίακο του 2021

 Κριός 

Αγκαλιάστε το παιδί που κρύβετε μέσα σας αυτό το Σαββατοκύριακο, Κριέ! Λίγος ελεύθερος χρόνος για διασκέδαση θα σας κάνει πολύ καλό. Η Σελήνη φτάνει στον Λέοντα και τον οίκο του ρομαντισμού και των απολαύσεών σας μέχρι το Σάββατο το βράδυ. Χρησιμοποιήστε αυτή την ημέρα για να κάνετε κάτι δημιουργικό ή διασκεδαστικό. Δοκιμάστε να αφιερωθείτε σε ένα έργο τέχνης ή να φτιάξετε ένα υγιεινό γλυκό. Επιβιβαστείτε στο τρένο της χαράς αυτό το διήμερο, καθώς η Σελήνη μετατοπίζεται στην ευαίσθητη Παρθένο το Σάββατο βράδυ και μένει εκεί για το υπόλοιπο Σαββατοκύριακο. Μην μένετε κολλημένοι στις παλίες και δοκιμασμένες συνταγές αυτή την Κυριακή.

Μπορεί η ασφάλεια του να ξέρεις τι να περιμένεις να είναι καθησυχαστική, όμως δεν κάνει τίποτα για τη δημιουργική σας πλευρά. Ένα αρμονικό τρίγωνο μεταξύ της Σελήνης και του Ουρανού, σάς δίνει το θάρρος να εξερευνήσετε κάποιες ασυνήθιστες ιδέες. Σκεφτείτε παρέα με τους ανοιχτόμυαλους φίλους σας ή ακόμα και τους φίλους σας μέσω διαδικτύου που εργάζονται σε ένα παρόμοιο πεδίο. Η νέα τεχνολογία μπορεί να σας δώσει τη δυνατότητα για κάτι καινούριο. Κάντε την έρευνά σας για τα πιο πρόσφατα gadget.

Ταύρος

Καθώς η Σελήνη κουλουριάζεται στον Λέοντα και τον τέταρτο οίκο της οικίας σας μέχρι το βράδυ του Σαββάτου, φορέστε άνετα ρούχα, πιείτε ένα ζεστό τσάι με βότανα, και φωλίαστε στο σπίτι. Αποφύγετε τις βαριές οικιακές εργασίες, ωστόσο, επειδή πιθανόν να σας εξαντλήσουν.

Βγείτε για έναν χαλαρό περίπατο – ιδανικά με κάποιον που σας κάνει να γελάτε ή σας ενδιαφέρει ερωτικά. Έρχονται ευχάριστες εκπλήξεις για την ερωτική σας ζωή. Το ενεργειακό τρίγωνο της Κυριακής ανάμεσα στη Σελήνη του ρομαντικού πέμπτου οίκου και του Ουρανού στο ζώδιό σας θα μπορούσε να φωτίσει προοπτικές που βρίσκονται πολύ έξω από τον «τύπο» σας. Εάν είστε μόνοι, μην απορρίπτετε άτομα που πιστεύετε ότι δεν σας κάνουν.

Απλά και μόνο επειδή δεν είστε εξοικειωμένοι με τους τρόπους τους, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να ταιριάξετε. Στην πραγματικότητα, αυτές οι διαφορές θα μπορούσαν πραγματικά να γεννήσουν μια σπίθα. Έχετε ήδη σχέση; Κάντε έκπληξη στον σύντροφό σας με ένα ξεχωριστό δείπνο που θα ετοιμάσετε για τους δυο σας.

Δίδυμοι

Απλώστε τα φτερά της κοινωνικής σας πεταλούδας, Δίδυμοι. Το Σαββατοκύριακο ξεκινά ένα μεγάλο πάρτι καθώς η Σελήνη φτάνει στον κοινωνικό και αυθόρμητο τρίτο οίκο σας μέχρι το Σάββατο το βράδυ. Αποφύγετε τις δουλειές και τα σχέδια που κανονίσατε από υποχρέωση. Αυτή τη στιγμή χρειάζεστε την ελευθερία να κάνετε αυτά που πραγματικά θέλετε. Καθώς ο ήλιος δύει αυτό το Σάββατο, η ατμόσφαιρα γίνεται πιο άνετη και οικεία καθώς η Σελήνη φτάνει στην Παρθένο και τον τέταρτο οικιακό οίκο σας. Φοβάστε ότι μπορεί να χάνετε όλη τη διασκέδαση;

Ετοιμάστε ένα νόστιμο και θρεπτικό γεύμα για τους φίλους σας ή κανονίστε μια βραδιά για ταινία. Την Κυριακή, έχετε την κοσμική άδεια για να αρνηθείτε ευγενικά τα σχέδια που δεν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εάν δεν αφιερώσετε χρόνο να ξεκουραστείτε και να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας τώρα, η νέα χρονιά θα σας βρεί εξαντλημένους.

Καρκίνος

Το πρώτο μέρος αυτού του Σαββατοκύριακου είναι ιδανικό για να παρακολουθήσετε τις λιγότερο ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες της ζωής. Το Σάββατο, η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα, ενεργοποιώντας τον παραγωγικό δεύτερο οίκο σας. Πληρώστε τους λογαριασμούς σας, οργανώστε την ντουλάπα σας και ολοκληρώστε κάθε εκκρεμή εργασία μέχρι το βράδυ, και στη συνέχεια ανταμείψτε τον εαυτό σας για όλες τις προσπάθειες που καταβάλλατε κανονίζοντας μια συνάντηση με τους φίλους σας. Οι διασυνδέσεις σας θα μπορούσαν να εμπλουτιστούν από τα πιο απίθανα μέρη αυτή την Κυριακή.

Είτε είναι διαδυκτιακές είτε πραγματικές, εάν αισθάνεστε συνέργεια με κάποιον νέο στη ζωή σας, δείτε πού οδηγεί αυτό! Όσον αφορά μια σοβαρή σχέση, ωστόσο, κάντε το βήμα βήμα. Το να γίνετε άμεσα κολλητοί με ανθρώπους σας έχει κάψει στο παρελθόν. Ναι, ίσως να σας εντυπωσιάζουν στην επιφάνεια, αλλά χρειάζεται χρόνος για να δείτε εάν υπάρχουν και άλλες διαρκές ιδιότητες όπως η πίστη και η συνέπεια.

Λέων

Είναι ώρα να λάμψετε αυτό το Σαββατοκύριακο, Λέων! Τουλάχιστον μέχρι το Σάββατο το βράδυ καθώς η Σελήνη ολοκληρώνει μια διήμερη επίσκεψη στο ζώδιό σας. Πετάξτε ελεύθερα μέχρι τότε, καθώς τα αστέρια σας ενθαρρύνουν να εκφραστείτε και να φλερτάρετε ακολουθώντας όποιες επιθυμίες σας θέλετε.

Απολαύστε τη ζεστή λάμψη του θαυμασμού και της προσοχής που λαμβάνετε από τους άλλους, ετοιμάστε ένα ξεχωριστό γέυμα και προγραμματίστε μια επίσκεψη σε ένα σαλόνι ομορφιάς. Το βράδυ, η Σελήνη θα εγκατασταθεί στην Παρθένο και τον δεύτερο οίκο σχετικό με την αναζήτηση σταθερότητας. Η διάθεσή σας ηρεμεί, γίνεται παραγωγική και ρεαλιστική για το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου.

Είστε έτοιμοι να ανέβετε το επόμενο σκαλοπάτι στη σκάλα; Το να προχωρήσετε με αυτοπεποίθηση μπορεί να επιταχύνει την εξέλιξή σας την Κυριακή. Προθυμοποιηθείτε να αναλάβετε έργα που επιδεικνύουν τις δεξιότητές σας στη διαχείριση των καταστάσεων. Να μιλάτε για τα επιτεύγματά σας και να μοιράζεστε τις απόψεις σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θα μπορούσαν να παρουσιαστούν αρκετές προσφορές, αλλά μην βιαστείτε να τις αποδεχτείτε. Με τον απρόβλεπτο Ουρανό να επηρεάζει την ημέρα, αυτές οι ευκαιρίες μπορεί να μην είναι τόσο σταθερές όσο φαίνονται.

Παρθένος

Νιώθετε σαν ένας κουρασμένος πολεμιστής αυτό το Σαββατοκύριακο, Παρθένε; Η Σελήνη φτάνει στον Λέοντα και τον ομιχλώδη δωδέκατο οίκο σας μέχρι το Σάββατο το βράδυ. Ήρθε η ώρα να πείτε όχι στους άλλους και να αναπληρώσετε τα πολύτιμα ενεργειακά σας αποθέματα. Αν και το ζώδιό σας λατρεύει να ολοκληρώνει εργασίες και να είναι παραγωγικό, χρειάζεστε φόρτιση στις μπαταρίες σας για να κάνετε οτιδήποτε.

Κοιμηθείτε καλά, κάντε κράτηση σε ένα σαλόνι ομορφιάς και φάτε ένα θρεπτικό γεύμα. Μέχρι το βράδυ του Σαββάτου, η Σελήνη μετακινείται στην Παρθένο και επανεκκινεί την ενέργειά σας για το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου. Θα επιστρέψετε στη δράση και θα ασχοληθείτε με κάποια σχέδια της τελευταίας στιγμής. Η Σελήνη της Κυριακής σχηματίζει ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον καινοτόμο Ουρανό, αναδεικνύοντας το περιπετειώδες πνεύμα σας.

Εάν αισθάνεστε άνετα με το να ταξιδεύετε μακριά από το σπίτι σας, οργανώστε ένα σύντομο ταξίδι με το αυτοκίνητο. Θέλετε να εστιάσετε περισσότερο στην καριέρα σας αυτό το Σαββατοκύριακο; Διοχετεύστε αυτήν την ενέργεια στη δουλειά σας, σκεπτόμενοι ένα έργο που μπορείτε να προωθήσετε όταν έρθει τη Δευτέρα.

Ζυγός 

Χωρέστε όση περισσότερη χαρά μπορείτε στο Σάββατο σας, Ζυγέ. Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και στον ενδέκατο κοινωνικό σας οίκο μέχρι το βράδυ. Είναι η τέλεια μέρα για να συναναστραφείτε με φίλους, όσο περισσότερο μπορείτε. Όμως η ομιλητική αυτή ενέργεια θα σιωπήσει σιγά σιγά και η άμαξα σας μπορεί να μετατραπεί σε κολοκύθα πριν τα μεσάνυχτα.

Η Σελήνη βυθίζεται στην Παρθένο και τον δωδέκατο οίκο της ανάρρωσής σας το βράδυ του Σαββάτου και θα μείνει εκεί για το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου. Σχεδιάστε μια ήρεμη βραδιά στο σπίτι κάνοντας κάτι χαλαρωτικό, το οποίο συμπεριλαμβάνει το να βάλετε όλες τις συσκευές σας στο αθόρυβο!

Την Κυριακή, ένα εναρμονιστικό τρίγωνο μεταξύ της συναισθηματικής Σελήνης και του Ουρανού που αλλάζει σημαντικά τα δεδομένα θα μπορούσε να φέρει μια ξεχωριστή σύνδεση στο επίκεντρο. Λαμβάνετε την υποστήριξη που χρειάζεστε από αυτή τη σχέση, ή υπάρχει χώρος για βελτίωση;

Χωρίς να κατηγορήσετε κανέναν συγκεκριμένα, μιλήστε για τρόπους με τους οποίους θα μπορούσατε να στηρίξετε καλύτερα ο ένας τον άλλο. Εκτός από το να πείτε οι ίδιοι κάποια δύσκολα πράγματα, μπορεί να ακούσετε κάποια πράγματα για εσάς που δεν θα είναι εύκολο να αποδεχτείτε. Μην το πάρετε προσωπικά!

Σκορπιός

Σαββατοκύριακο… ποιο σαββατοκύριακο; Με τη Σελήνη στον Λέοντα να πυροδοτεί τη ζώνη της καριέρας σας μέχρι το Σάββατο το βράδυ. Θα μπορούσατε να αγωνιστείτε για να ολοκληρώσετε όλες αυτές τις εργασίες που θέλετε να ολοκληρώσετε πρίν να μπούμε για τα καλά στο νέο έτος. Ωστόσο, μετριάστε την ανταγωνιστική σας πορεία.

Εάν το να τα ολοκληρώσετε δεν θα σας δώσει κάποιο προβάδισμα, ίσως να μπορούσατε να κρατήσετε μερικά από αυτά για αργότερα μέσα στον Ιανουάριο. Μόλις ολοκληρώσετε τη λίστα των υποχρεώσεών σας, αποσυνδεθείτε από το Snapchat και κλείστε το Messenger μέχρι να ολοκληρώσετε τις εργασίες της ημέρας.

Η Σελήνη μεταφέρεται στην Παρθένο το Σάββατο το βράδυ και έρχεται σε επαφή με τον αυθόρμητο Ουρανό την Κυριακή. Η εστίασή σας από τη δουλειά θα αλάξει πορεία καθώς χρειάζεται να αποσυμπιεστείτε. Οι ξέγνοιαστοι φίλοι σας μπορεί να σας πιέσουν να βρεθείτε σε μια συνάντηση, αλλά μην χάσετε το χρόνο σας αν δεν αξίζει τον κόπο. Δεδομένου ότι αυτό που πραγματικά χρειάζεστε είναι μια πνευματική διέγερση, μια ενδιαφέρουσα συνομιλία. Έστω και μέσω τηλεφώνου, ενώ περπατάτε σ’ένα πανέμορφο μονοπάτι μπορεί να είναι η τέλεια κοινωνική λύση.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον ένατο οίκο του ελεύθερου πνεύματός σας μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου, προετοιμάζοντας τη σκηνή για μια αυθόρμητη περιπέτεια. Πηγαίνετε μια βόλτα με το αυτοκίνητο με τελικό προορισμό ένα όμορφο μέρος ή κάντε έναν περίπατο στη φύση. Στο δρόμο της επιστροφής, παραλάβετε φαγητό από το αγαπημένο σας μαγαζί ή ένα τοπικό εστιατόριο που δεν είχατε δοκιμάσει πριν από την πανδημία. Η ατμόσφαιρα αλλάζει αργότερα καθώς η Σελήνη διασχίζει την Παρθένο, φέρνοντας τον ρεαλιστικό και φιλόδοξο δέκατο οίκο σας στο προσκήνιο για το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου.

Την Κυριακή, είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε κάποιες λεπτομέρειες και τελικά να τερματίσετε το άγχος αυτής της ημιτελούς εργασίας. Και αυτό χάρη σε ένα υποστηρικτικό τρίγωνο μεταξύ της Σελήνης και του καινοτόμου Ουρανού στον τομέα της απόδοσής σας.

Κάντε ένα ξεκαθάρισμα και οργανώστε ένα πράγμα κάθε φορά πριν ξεκινήσετε κάποιο άλλο. Αφού τελειοποιήσετε τους χώρους εργασίας του γραφείου και του σπιτιού σας, δείτε πού μπορείτε να ελαφρύνετε το πρόγραμμά σας. Μπορείτε ακόμη και να αναθέσετε σε κάποιον άλλο έναν πελάτη ή ένα έργο που δεν έχετε πρόθεση να ολοκληρώσετε οι ίδιοι.

Αιγόκερως

Ησυχία παρακαλώ! Η Σελήνη στον Λέοντα του Σαββάτου μπορεί να σας κάνει να αναζητήσετε την ιδιωτικότητά σας. Αναβάλλετε οποιαδήποτε σχέδια και δεσμευτείτε σε ένα έργο που απαιτεί την έντονη εστίασή σας, είτε για να ξεκαθαρίσετε μια ντουλάπα. Να ολοκληρώσετε την παρουσίαση μιας εργασίας ή να βυθιστείτε σε ένα μυθιστόρημα που ξεκινήσατε κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Αλλά μην πέσετε με τα μούτρα. Η Σελήνη μετακινείται στον ζωηρό ένατο οίκο σας το Σάββατο το απόγευμα, και σας βγάζει από το καβούκι σας. Μια βραδινή βόλτα κάτω από τα αστέρια ή μια ταινία ντοκιμαντέρ με έναν φίλο θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που θα σας ενθουσιάσει.

Μια μεγάλη εξέλιξη θα μπορούσε να προκύψει από το πουθενά την Κυριακή, καθώς ο Ουρανός δημιουργεί ένα τρίγωνο με τη Σελήνη. Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται σαν κάτι που έγινε πολύ γρήγορα, μην το απορρίψετε χωρίς μια πλήρη εξερεύνηση. Δεδομένου ότι ο ρομαντικός οίκος σας είναι ενεργός τώρα, κάποιος που δεν περιμένατε μπορεί να σας ζητήσει να βγείτε, ή θα μπορούσατε να έχετε ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης.

Υδροχόος

Αφιερώστε το Σάββατο στα αγαπημένα σας πρόσωπα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και τον έβδομο οίκο των συνεργασιών σας. Η απόλαυση της συντροφιάς των άλλων είναι αρκετή, γι ‘αυτό αντισταθείτε στην επιθυμία να αφιερώσετε όλη σας την προσοχή στις δουλειές σας, Υδροχόε. Και αν χρειάζεται επιγόντως να εργαστείτε πάνω σε κάτι αλλά ο σύντροφός σας δεν έχει όρεξη για δουλειά, αρκεί να είστε μαζί και ας μην ασχολείστε με τα ίδια πράγματα τώρα. Δεν είστε συχνά ο ευαίσθητος τύπος, αλλά αυτή η Κυριακή είναι διαφορετική. Με τη συναισθηματική Σελήνη να δέχεται ένα ισχυρό χτύπημα από τον ριζοσπαστικό Ουρανό (τον κυβερνήτη σας), η πιο ευαίσθητη πλευρά σας θα μπορούσε να φουσκώσει από το πουθενά. Μην το πολεμάτε.

Η αποκάλυψη της ευαισθησίας σας δεν είναι ένδειξη αδυναμίας, αντίθετα είναι ζωτικής σημασίας για την εδραίωση υγιών σχέσεων. Παρόλο που θέλετε να διατηρήσετε μια σαφή γραμμή μεταξύ των επαγγελματικών και προσωπικών σας θεμάτων. Αυτός ο κοσμικός συνδυασμός σας ενθαρρύνει να αρθεί αυτός ο περιορισμός. Μην φοβάστε να ανοιχτείτε σε έναν συνάδελφο – ειδικά κάποιον που και ο ίδιος σας εμπιστεύτηκε μερικές ευαίσθητες λεπτομέρειες στο παρελθόν.

 Ιχθύες

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε το Σαββατοκύριακο με ένα σχέδιο, καθώς η Σελήνη παραμένει στο Λέοντα. Στον επιμελή οίκο της υγείας και οργάνωσής σας μέχρι το Σάββατο το απόγευμα. Ήρθε η ώρα να εγγραφείτε επιτέλους σε αυτό το μάθημα προπόνησης ή να δοκιμάσετε ένα νέο πλάνο διατροφής. Ίσως έχετε αναβάλει κάποιες εποχιακές αλλαγές διακόσμησης ή μια γενική καθαριότητα μετά τις διακοπές. Απλά μην πέσετε με τα μούτρα στις εργασίες σας.

Όταν η Σελήνη μπαίνει στην Παρθένο και τον οίκο των σχέσεών σας το Σάββατο το βράδυ, θα είστε πιο χαρούμενοι με συντροφία ενός αγαπημένου σας. Το τρίγωνο της Κυριακής μεταξύ της ευαίσθητης Σελήνης στον οίκο των σχέσεών σας και του απρόβλεπτου Ουρανού στη γωνία των επικοινωνιών σας θα μπορούσε να έχει μερικές επιπτώσεις.

Ακόμα κι αν κάποιος σας εκφράσει τα συναισθήματά του τώρα, αντισταθείτε στην επιθυμία να ανταποκριθείτε άμεσα – ειδικά αν δεν ξέρειτε ακριβώς πώς αισθάνονται. Πείτε τους ότι είστε χαρούμενοι που εξέφρασαν αυτά που νιώθουν. Στη συνέχεια, πάρτε χρόνο για να τα επεξεργαστείτε όλα και επιστρέψτε σε αυτούς αύριο. Εάν δεν δώσετε στον εαυτό σας αυτό το απαραίτητο διάλειμμα, θα μπορούσαν να επηρεαστούν οι κοντινοί δεσμοί σας.