Αστρολογία – Ζώδια: Οι πλανητικές όψεις θα λειτουργήσουν υπέρ σου

Αστρολογία – Ζώδια: Οι πλανητικές όψεις θα λειτουργήσουν υπέρ σου
Κριός 

Σήμερα, προσπάθησε να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις. Η θετική διάθεση ξέρεις πως αποτρέπει τα προβλήματα. Οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα λειτουργήσουν υπέρ σου γι’ αυτό εκμεταλλεύσου το! Τα οικονομικά σου είναι προς το παρόν λίγο περιορισμένα – καιρός να κλειδώσεις την πιστωτική σου κάρτα και να περιορίσεις τις αγορές σου.

Ταύρος

Ρομαντισμός είναι το όνομα της ημέρας! Θα αναθεωρήσεις τις απόψεις σου για ορισμένα άτομα και κάποιες καταστάσεις… όπως και τη στάση σου απέναντί τους. Νιώθεις δραστήρια, ευδιάθετη και γεμάτη όρεξη για νέες περιπέτειες! Στη δουλειά, καλό θα είναι να προετοιμαστείς για ξαφνικές και απροσδόκητες αλλαγές. Τα οικονομικά σου θα ωφεληθούν από μια οργανωμένη προσέγγιση κι ένα φρένο στις περιττές δαπάνες.

Δίδυμοι

Η υψηλή παραγωγικότητα και η μέγιστη αποτελεσματικότητα είναι το μότο της ημέρας. Με τον κατάλληλο χειρισμό, θα μπορέσεις να απαλλαγείς από παλιά ζητήματα που επηρεάζουν αρνητικά το οικογενειακό σου περιβάλλον. Φρόντισε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου απέναντι σε αγχωτικές και πιεστικές καταστάσεις. Κάνε ό, τι μπορείς για να παραμείνεις συγκεντρωμένη.

Καρκίνος

Για να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει, καλό είναι να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Προσπάθησε λοιπόν να αποστασιοποιηθείς νοητικά από τις συνήθεις φροντίδες και αγωνίες σου. Μόλις ξεκουραστείς θα μπορέσεις να επιστρέψεις και να εργαστείς πιο αποτελεσματικά. Προσπάθησε να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου και να ανταποκριθείς στις ανάγκες σου.

Λέων

Σήμερα θα είσαι γεμάτη ενέργεια και ζωντάνια κι αυτό θα σου δώσει την αίσθηση πως όποιο και αν είναι το όνειρο ή η φιλοδοξία σου, μπορείς να την πραγματοποιήσεις. Ωστόσο, για να πετύχεις πραγματικά, πρέπει να είσαι προσγειωμένη και να μην αναλάβεις πάρα πολλά, για να μην εξαντληθείς. Μην ξεχάσεις να αφιερώσεις λίγο χρόνο, στον εαυτό σου για να ξεκουραστείς. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να αξιοποιήσεις πλήρως τις δυνατότητές σου.

Παρθένος

Σήμερα επικρατεί μια τεταμένη ατμόσφαιρα γύρω σου και πιέζεσαι πολύ, λόγω υποχρεώσεων και ευθυνών που έχουν συσσωρευτεί και έχουν γίνει υπερβολικές. Μην χάνεσαι σε καταστάσεις που σε αγχώνουν. Προσπάθησε να βρεις ένα σχέδιο δράσης και να κινηθείς πρακτικά και συνετά από δω και στο εξής.

Ζυγός

Θα αντιμετωπίσεις ορισμένες δύσκολες καταστάσεις με την οικογένεια και τους φίλους σου σήμερα. Πρέπει να είσαι έτοιμη να χειριστείς οποιαδήποτε ένταση ή δυσάρεστη κατάσταση με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να αναθεωρήσεις τη στάση σου και τη στρατηγική σου. Έτσι θα μπορέσεις να παραμείνεις στην πορεία σου και να πραγματοποιήσεις τελικά τα όνειρά σου. Ξέρεις για τι είσαι ικανή. Εμπιστέψου λοιπόν τον εαυτό σου και θα πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου.

Σκορπιός

Τα προβλήματα και οι προκλήσεις των τελευταίων εβδομάδων σε έχουν φέρει κυριολεκτικά στα όριά σου. Ό,τι κι αν κάνεις, μην ανοίγεις νέα μέτωπα γιατί θα χάσεις εντελώς τον έλεγχο – για να μην αναφέρω ότι θα χάσεις τον εαυτό σου! Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις και μην αντιδράσεις σε καταστάσεις χωρίς να τις έχεις εξετάσει καλά. Κάνε ό,τι μπορείς για να απαλλαγείς από οποιαδήποτε εκκρεμότητα. Τότε θα είσαι έτοιμη να υιοθετήσεις νέους στόχους και να προχωρήσεις δυναμικά προς αυτούς.

Τοξότης

Νιώθεις σίγουρη σήμερα και απαλλαγμένη από αμφιβολίες και αναστολές που συνήθως σε κρατούν πίσω. Αξιοποίησε αυτή τη διάθεση στο έπακρο σήμερα! Το ηθικό σου είναι ακμαιότατο… επομένως γιατί να μην μοιραστείς αυτή τη χαρά με τους ανθρώπους που ήταν πάντα δίπλα σου και σε υποστήριζαν συνεχώς; Αποδέξου προσκλήσεις για να βγεις έξω με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να πάρεις μια ανάσα από τις καθημερινές σου φροντίδες. Αυτό ακριβώς χρειάζεσαι για να νιώσεις ανανεωμένη.

Αιγόκερως

Νιώθεις ταλαιπωρημένη – ακόμη και ηττημένη – από τις προβληματικές καταστάσεις που αντιμετωπίζεις τελευταία και σε επιβαρύνουν. Προσπάθησε να απαλλαγείς από την απαισιοδοξία που σ’ έχει κυριεύσει και κάνε ό,τι μπορείς για να βρεις εποικοδομητικές λύσεις. Ζήτησε βοήθεια από τα άτομα που εμπιστεύεσαι και ξέρεις πως θέλουν το καλό σου. Υποφέρεις από μεγάλη σύγχυση αυτή τη στιγμή, επηρεασμένη όπως είσαι από το χάος που υπάρχει γύρω σου. Με τη βοήθεια των άλλων όμως, θα μπορέσεις να βγάλεις τον εαυτό σου από την τρύπα που έσκαψες μόνη σου.

Υδροχόος

Νιώθεις εξαντλημένη από τα καθήκοντα και τις ευθύνες που επικρατούν σήμερα. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, διαφορετικά μπορεί να κάνεις λάθη από τα οποία δεν υπάρχει γυρισμός. Τα οικονομικά σου απαιτούν προσεκτικούς χειρισμούς κι έξυπνη στρατηγική σήμερα.

Ιχθύες

Τα αστέρια είναι ευνοϊκά σήμερα από κάθε άποψη και είσαι στην καλύτερη κατάσταση για να πετύχεις ό,τι ονειρεύεσαι. Σύντομα θα ανακαλύψεις πως μπορείς να κάνεις πολύ περισσότερα από όσα έκανες μέχρι τώρα. Ετοιμάσου να απογειωθεί η ζωή – και η αυτοπεποίθησή σου!