Αστρολογία – Ζώδια: Μην ενδώσετε στην επιμονή κανενός

Αστρολογία – Ζώδια: Μην ενδώσετε στην επιμονή κανενός

Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, φροντίστε να έχετε γύρω σας προσγειωμένους ανθρώπους αντί για κακούς ηθοποιούς! Αυτό απαιτεί μια αντίθεση των εκφραστικών Δία και Ερμή, στους τομείς σας των ομαδικών δράσεων και της ψυχαγωγίας. Δεν είστε υποχρεωμένοι να εντάξετε κάποιους στον κύκλο σας, είτε να συντονιστείτε εσείς με τους τρόπους τους.

Αντί να πιεστείτε σιωπηρά να αντέξετε τις συζητήσεις τους, καλύτερα να τους αποφύγετε παντελώς. Παράλληλα, φροντίστε να μην μονοπωλείτε εσείς τον χρόνο των υπολοίπων… Επιστρατεύστε την ευελιξία σας αντί να συγκρουστείτε πνευματικά!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, ακόμα και η δική σας συγκροτημένη ιδιοσυγκρασία μισεί να ακολουθεί κανόνες για χάρη του πρωτοκόλλου!

Αλλά κάποιες φορές υπάρχει μέθοδος, ακόμα κι εκεί που επικρατεί «τρέλα». Ίσως να μην γνωρίζετε κάποιους παράγοντες, άρα μια βιαστική κίνηση να γυρίσει εναντίον σας. Μια αντίθεση του επιδεικτικού Δία στην δημόσια πτυχή σας με τον φλύαρο Ερμή, υπονοεί ότι τα ευφυολογήματα μπορεί να σας κοστίσουν.

Για να προφυλάξετε το κύρος όλων, καλύτερα να είστε ταπεινοί και να έχετε όλα τα στοιχεία πριν εκτοξεύσετε κατηγορίες… Αποφύγετε να είστε προκλητικοί πίσω από κλειστές πόρτες!

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, μην δείτε ως απειλή την ισχυρογνωμοσύνη κάποιων… Ο καθένας δικαιούται να έχει τη γνώμη του, όπως έχετε κι εσείς τη δική σας! Μια σύγκρουση του Ερμή με τον Δία στις ζώνες σας της έκφρασης και της φιλοσοφίας, θα προκαλέσει κάποιους ζωηρούς διαλόγους. Αλλά όσο παραμένετε στην αλήθεια σας, τόσο πιο δυνατοί και προσγειωμένοι θα νιώθετε. Να θυμάστε ότι δεν είστε υποχρεωμένοι να μείνετε σε μια συζήτηση που ξεφεύγει από τα όρια!

Καρκίνος

Πατήστε φρένο για να βεβαιωθείτε ότι είστε στη σωστή πορεία, αγαπητοί Καρκίνοι! Με τον Ερμή στον αισθησιακό 2ο Οίκο σας, θα αποζητάτε καθετί ρομαντικό ή πολυτελές… Αλλά μια αντίθεσή του με τον αυθόρμητο Δία στον 8ο Οίκο σας των εντάσεων, αναχαιτίζει τον αυτοέλεγχό σας. Είναι πιθανό να θολώσουν οι γραμμές των ορίων σας, γι’ αυτό αναζητήστε τη συνολική εικόνα των πραγμάτων τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αν μια σύμπραξη έχει εύνοια, είναι βέβαιο ότι θα αντέξει τη δοκιμασία του χρόνου!

Λέων

Οι διαπροσωπικές δυναμικές μπορεί να γίνουν λίγο δόλιες, αγαπητοί Λέοντες! Χρεώστε το σε μια αντίθεση του Ερμή στα εδάφη σας, με τον μεγεθυντή Δία στη ζώνη σας των σχέσεων. Ίσως κάποιοι να μην έχουν όριο στις απαιτήσεις ή προσδοκίες τους, να ζητούν περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να δώσετε. Αλλά πριν τους κατηγορήσετε, αναρωτηθείτε πόσο πρόθυμοι έχετε φανεί εσείς να τους ικανοποιείτε. Διαθέτετε αρκετές αντοχές και «βασιλικούς» τρόπους για να γίνετε κατανοητοί… Είναι στο χέρι σας να υποδείξετε στους άλλους πώς θέλετε να σας φέρονται!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, αντιστέκεστε στα πάντα εκτός από τον πειρασμό; Αν προσπαθείτε να κόψετε μια κακή συνήθεια ή να υιοθετήσετε μια θετική, πρέπει εσείς να πειθαρχήσετε μέχρι να έχετε αποτελέσματα. Μια αντίθεση ανάμεσα στον ανεξέλεγκτο Δία και τον νευρωτικό Ερμή, απειλεί να παραμερίσει τη δύναμη της θέλησής σας. Το κλειδί είναι να εστιάσετε στον λόγο που θέλετε να κάνετε αυτή την αλλαγή, όχι στη διαδικασία. Μετά ορίστε και μια μικρή ανταμοιβή σας για κάθε βήμα που πραγματοποιείτε!

Ζυγός

Μην σας εκτρέψουν τα «νάζια» κάποιων, αγαπητοί Ζυγοί! Όσο διασκεδαστικά κι αν είναι, έχετε υποχρεώσεις που απαιτούν την αμέριστη προσοχή σας. Κάθε περισπασμός, θα απομυζήσει τον πολύτιμο χρόνο σας. Ωστόσο, πιο εύκολα λέγεται παρά γίνεται να αποφύγετε τα δράματα… Ο κοινωνικός Ερμής αντιτίθεται στον υπερβολικό Δία στον θεατρικό 5ο Οίκο σας. Ο ρομαντικός σας τομέας μπορεί να διέπεται από ένταση, γι’ αυτό διαχωρίστε τι έχει σημασία και τι όχι. Κυρίως, να είστε σε επαγρύπνηση για ναρκισσιστές που καραδοκούν για μια ευάλωτη στιγμή σας!

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, κάποιοι μπορεί να σας χαρακτηρίσουν ανοικτό βιβλίο… Αλλά τώρα προσέξτε μην το παρακάνετε με τις αποκαλύψεις! Ο φλύαρος Ερμής στον δημόσιο τομέα σας, γυρίζει την πλάτη στον ειλικρινή Δία. Ακόμα και στον στενό σας κύκλο, είναι καλό να κρατήσετε κάποια πράγματα για τον εαυτό σας. Πρέπει να είστε βέβαιοι ότι οι συνομιλητές σας είναι σε καλή φάση ακρόασης πριν τους μεταφέρετε ειδήσεις… Η κατάλληλη στιγμή είναι το παν!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, κάποιες στιγμές η αλήθεια αποτελεί δύσκολο στόχο! Με τον ορμητικό Ερμή σε αντίθεση με τον εκφραστικό Δία, μπορεί να ταλαιπωρηθείτε για να την εντοπίσετε. Ας είστε προετοιμασμένοι για αυτή τη διαδικασία, που μπορεί να αποδειχθεί και ανέφικτη… Αν αντέχετε, ακούστε τι θα πουν οι άλλοι και μετά αποφασίζετε τι θα κρατήσετε και τι όχι!

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και τα νούμερα πριν κλείσετε κάποιες συμφωνίες! Θέλετε να πιστέψετε όσα υπόσχονται οι άλλοι… Αλλά μια αντίθεση του επιδέξιου Ερμή με τον αισιόδοξο Δία, δείχνει ότι ενίοτε η εμπιστοσύνη είναι υπερεκτιμημένη. Ξέρετε τι λένε για όσα ακούγονται υπερβολικά καλά για να είναι αληθινά. Να έχετε τις κεραίες σας τεντωμένες για κάθε προειδοποιητικό σημάδι, αν κάποιοι σας πιέσουν ή βιάζονται πολύ. Αν κάτι αποτελεί πραγματική ευκαιρία, δεν θα εξαφανιστεί εν μία νυκτί!

Υδροχόος

Βάλτε φίλτρα, αγαπητοί Υδροχόοι! Ο εξωστρεφής Δίας συγκρούεται με τον εκφραστικό Ερμή, δελεάζοντάς σας να μοιραστείτε μυστικά με κάποιο άτομο που δεν γνωρίζετε καλά. Αν δεν θέλετε να ξυπνήσετε αύριο με τύψεις, αποφύγετε να είστε ανοικτό βιβλίο… Δείξτε μερικές σελίδες σας και να αναμένετε την ανταπόκριση της άλλης πλευράς. Έτσι δεν θα ρισκάρετε να πείτε πολλά και πολύ γρήγορα, διατηρώντας παράλληλα την ισορροπία σε αυτή την επαφή. Τα όρια επιτελούν έναν σκοπό, ακόμα και στις πλέον στενές σχέσεις!

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, το «όχι» αποτελεί πλήρη πρόταση! Μην ενδώσετε στην επιμονή κανενός, είναι καθήκον σας να αντισταθείτε. Την πρόκληση δημιουργεί μια αντίθεση του ενθουσιώδη Δία με τον προκλητικό Ερμή. Γι’ αυτό αναρωτηθείτε ποιος θα κερδίσει από τη δική σας συναίνεση, όπως και πόσα είστε εσείς διατεθειμένοι να χάσετε. Επιστρατεύστε τη δύναμη της θέλησής σας έναντι του συναισθηματικού βάρους του καθενός, απομακρυνθείτε αν αυτό χρειάζεται. Έτσι θα διατηρήσετε τουλάχιστον την ακεραιότητά σας!