Αστρολογία – Ζώδια: Με ανατροπές ξεκινά η νέα εβδομάδα

Αστρολογία – Ζώδια: Με ανατροπές ξεκινά η νέα εβδομάδα

Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, βιώσατε μια αρκετά χαοτική περίοδο τελευταία. Όμως η νέα εβδομάδα θα σας φέρει την ευκαιρία να ανασυνταχθείτε, προκειμένου να κάνετε βήματα προόδου. Η τονωμένη αισιοδοξία σας θα κάνει λιγότερο επίπονο το κάθε πρόβλημα που θα προκύπτει στο εξής. Αξιοποιήστε αυτή την αρμονική ατμόσφαιρα για να βάλετε σε νέα τροχιά όλα τα σχέδιά σας!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, μπαίνετε στην καινούργια εβδομάδα με ήρεμη και υποστηρικτική ατμόσφαιρα! Αρχίστε να οργανώνετε καλύτερα τις υποχρεώσεις σας, για να τις διεκπεραιώνετε χωρίς πίεση και άγχος. Διαθέτετε όλα τα φόντα για να σημειώσετε πρόοδο, δεν έχετε τίποτα να φοβάστε. Με μελετημένα και σταθερά βήματα θα εντοπίσετε πού κρίνατε λάθος πρόσωπα και πράγματα, για να μπορέσετε να αναθεωρήσετε και τη στάση σας!

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, αξιοποιήστε το αίσιο πλανητικό κλίμα στην είσοδο της νέας εβδομάδας! Είναι η ιδανική στιγμή να υπάρξει κατανόηση με τα άτομα του περιβάλλοντός σας, ώστε να αναγνωριστούν οι ιδέες και τα ταλέντα σας. Έχετε τη δυναμική να συλλέξετε περισσότερους συμμάχους και να αντλήσετε ορμή, ακόμα κι αν δεν είστε έτοιμοι να περάσετε στην υλοποίηση όσων σκέπτεστε… Μόλις ολοκληρώσετε την έρευνα και κλείσετε τις όποιες εκκρεμότητες, θα αφήσετε πίσω το παρελθόν και θα περάσετε στο αίσιο μέλλον σας!

Καρκίνος

Η έναρξη της νέας εβδομάδας είναι η στιγμή να επαναφέρετε τη σταθερότητα στη ζωή σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Πρέπει να μελετήσετε τις πεποιθήσεις σας, γιατί μπορεί κάποιες να μην είναι πλέον λειτουργικές και τελικά να σας προκαλούν πίεση. Να ξέρετε ότι η βοήθεια και στήριξη από τα άτομα που εμπιστεύεστε, θα αποτελέσουν εφαλτήριο για να προχωρήσετε στο μέλλον!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, ας είστε προετοιμασμένοι για κάποιες ανατροπές με την είσοδο της καινούργιας εβδομάδας! Φαίνεται ότι κάποια μυστικά θα βγουν στην επιφάνεια και θα σας αναστατώσουν… Αλλά πρέπει να ξεπεράσετε γρήγορα το σοκ, προκειμένου να αλλάξετε τακτική. Μόνο υιοθετώντας μια πιο προσεκτική και ώριμη προσέγγιση στο εξής, θα κινδυνεύετε λιγότερο να απογοητευθείτε από τους άλλους στο μέλλον!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, μπορείτε να αναθαρρήσετε στην αρχή της νέας εβδομάδας! Εγχειρήματα και σχέδια που αντιμετώπιζαν εμπόδια και καθυστερήσεις, πλέον θα ανακτήσουν ταχύτητα. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να σχεδιάσετε το μέλλον, χωρίς φοβίες και δισταγμούς. Παράλληλα, δώστε περισσότερη σημασία στα οικογενειακά θέματα και θα καταλήξετε στις πιο εποικοδομητικές λύσεις τους. Η ζωή σας θα σημειώνει πλέον όλο και περισσότερη πρόοδο, γι’ αυτό παραμείνετε ρεαλιστές και συνετοί στα βήματά σας!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, έχετε θέσει πολύ ψηλά τον πήχη των απαιτήσεων από τον εαυτό σας! Γι’ αυτό η νέα εβδομάδα σας καλεί να εργαστείτε πολύ σκληρά, αν θέλετε να υλοποιήσετε όλα τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σας. Κάποια οικογενειακά θέματα φαίνεται να γίνονται πιο επίμονα και να απαιτούν όλη την ενέργειά σας για να διευθετηθούν. Αλλά όσο πιεσμένοι κι αν είστε, πρέπει να αφιερώνετε και χρόνο στον εαυτό σας. Πρέπει να κάνετε τακτά διαλείμματα για να ξεκουράζεστε και να αποφορτίζεστε!

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, η νέα εβδομάδα επαναφέρει τη γαλήνη και την αρμονία στην καθημερινότητά σας! Παραμερίζεται το χάος και η σύγχυση, εγκαθίσταται η ισορροπία και η ψυχραιμία. Αυτή είναι η ευκαιρία να κάνετε μια ανασκόπηση στη ζωή σας, για να καθορίσετε τη στάση σας σε όλους τους τομείς. Με περισσότερη οργάνωση και καθαρή σκέψη, σύντομα θα κατακτήσετε όσα στοχεύετε εδώ και καιρό!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, κάποια οικογενειακά θέματα θα απαιτήσουν επιπλέον χρόνο και ενέργεια στην αρχή της νέας εβδομάδας! Μόνο εστιάζοντας εκεί την προσοχή σας θα καταφέρετε να επιλύσετε τα προβλήματα. Μπορείτε να διαχειριστείτε τα πάντα, δεν έχετε λόγο να αποθαρρύνεστε με το πρώτο εμπόδιο!

Αιγόκερως

Ευχάριστες αλλαγές και εξελίξεις σας προσεγγίζουν στην αρχή της νέας εβδομάδας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Αν παραμείνετε ήρεμοι και εστιασμένοι, δεν θα δυσκολευτείτε να ανταπεξέλθετε στις επιπλέον υποχρεώσεις που θα τις συνοδεύσουν. Οργανωθείτε από νωρίς, διατηρήστε τον έλεγχο των αντιδράσεών σας και προσαρμοστείτε στις καινούργιες συνθήκες που διαμορφώνονται. Έτσι θα μπορέσετε γρήγορα να αποσυμπιεστείτε και να ανακουφιστείτε!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, πρέπει να διατηρήσετε την πίστη στον εαυτό σας και τις ικανότητές σας! Με την είσοδο της νέας εβδομάδας, τα άστρα σας προτρέπουν να πάρετε πρωτοβουλίες και να στρέψετε τη ζωή σας προς την κατεύθυνση που θέλετε. Όποια προβλήματα κι αν προκύψουν στην πορεία, μπορείτε πάντα να συμβουλεύεστε τους ανθρώπους που αγαπάτε. Ξέρετε ότι είναι αξιόπιστοι και θέλουν να αναδείξετε τον καλύτερο εαυτό σας!

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, κάποιες πτυχές της ζωής σας δεν σας ικανοποιούν. Αλλά στην αρχή της νέας εβδομάδας θα έχετε την τόλμη και την αποφασιστικότητα να κάνετε αλλαγές και να απαλλαγείτε από εμπόδια. Δεν πρέπει να σας αποθαρρύνουν οι δυσκολίες, γιατί το αποτέλεσμα θα αξίζει τον κόπο. Παράλληλα, φροντίστε να βελτιώσετε τη σχέση με τα άτομα του καθημερινού σας περιβάλλοντος… Όσο δευτερεύον θέμα κι αν φαντάζει, είναι ο παράγοντας που θα σας διατηρήσει ήρεμους και εστιασμένους!