Αστρολογία – Ζώδια: Καλοκαίρι, αγάπη, χρήμα και τύχη

Αστρολογία – Ζώδια: Καλοκαίρι, αγάπη, χρήμα και τύχη

Καλοκαίρι, η  αγαπημένη σεζόν όλων είναι παρούσα! Όλα αλλάζουν μέσα από την διαρκή δράση του κάθε ζωδίου, που προσπαθεί να δώσει ένα διαφορετικό χρώμα στην ζωή του.

Οι αλλαγές που συντελούνται στον αστρολογικό ουρανό, θα δώσουν και τις μοιραίες ευκαιρίες, για οικονομική και αισθηματική σταθερότητα.

Κριός:

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Δεν έχετε πάρει ανάσα, αυτό το χρονικό διάστημα μέσα σε ερωτικές ιστορίες και περιπέτειες, που όμως ακόμη δεν σας έχουν φέρει κάτι καλό και αξιόλογο. Μέσα στον Ιούνιο, θα χρειαστεί να κάνετε και κάποια ταξίδια, που θα σας φέρουν σε επαφή με άτομα, που έχουν την ίδια φιλοσοφία με εσάς. Σίγουρα ένας νέος έρωτας, θα ανθίσει που θα γίνει μεγάλη αγάπη.

Αστρολογική εύνοια: 4/5

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Έχετε διώξει πολλά βάρη από πάνω σας, και τώρα απλά θέλετε να κρατήσετε αυτήν την καλή ισορροπία. Οι προσφορές για την δουλειά σας, θα είναι πολλές και εσείς θα πρέπει να επιλέξετε την καλύτερη. Μερικοί, που έχουν κάνει αιτήσεις – δρομολογήσει καταστάσεις για το παρελθόν, θα έχουν σύντομα νέα.

Οικονομική ροή: ***

Ταύρος:

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Το καλό με εσάς, είναι ότι ποτέ δεν απογοητεύεστε με τις λάθος καταστάσεις, αλλά αντιθέτως πάντα ψάχνετε να βρείτε τον τρόπο, για να είστε εσείς καλά, και οι άνθρωπο που αγαπάτε. Οι έρωτες και οι μεγάλες – αληθινές αγάπες, μέσα σε αυτόν τον πρώτο μήνα …θα καταφέρουν να βάλουν και τις στέρεες βάσεις για μια πιο σοβαρή δέσμευση.

Αστρολογική εύνοια: 4/5

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Οι μέρες έχουν μεγάλη σωματική και πνευματική κόπωση, αλλά από το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα και μετά, θα αρχίσει και η οικονομική ροή στην τσέπη σας. Όσοι αναζητούν κάτι νέο, κάτι διαφορετικό, θα το βρούν μέσα, από την βοήθεια φίλων και ατόμων εξουσίας.

Οικονομική ροή: **

Δίδυμοι:

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Εσείς με τον Ήλιο, πάνω στο ζωδιακό σας οίκο για λιγο ακόμη , θα καταφέρετε να λύσετε μεγάλα και σημαντικά προβλήματα μέσα σε σχέσεις και γάμους. Είσαστε σίγουροι πια για το τι θέλετε, και πως μπορείτε να το καταφέρετε. Αυτοί που είναι ελεύθεροι, θα έχουν πολιορκία από νέα άτομα …που όλο και κάποιο θα γοητεύσει την δύσκολη και άπιαστη καρδιά τους.

Αστρολογική εύνοια: 5/5

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Ευτυχώς είστε μέσα σε μια κατάσταση, που ελέγχετε πια τα έξοδα και τα έσοδα σας. Πολλές και οι νέες επαγγελματικές προτάσεις που θα σας γίνουν, και εσείς μπορείτε να επιλέξετε απλά την καλύτερη. Επίσης, μερικοί, πιθανόν και να πρέπει να κάνουν κάποια μεγάλο δρομολόγια, ίσως και στο εξωτερικό.

Οικονομική ροή: ***

Καρκίνος:

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Έχετε εδώ και καιρό σταματήσει, τις προσπάθειες για να φέρετε και πάλι κοντά σας, να επανασυνδεθείτε… με κάποιον που όμως ακόμη αγαπάτε. Δεν υπάρχει κανένα νόημα, να χτυπάτε πόρτες που ούτε καν τις ακούν. Το σήμα σας, το τι θέλετε το ξέρει πια η άλλη πλευρά και το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να περιμένετε, κάποια ανταπόκριση.

Αστρολογική εύνοια: 4/5

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Υπάρχουν αρκετές αλλαγές, μέσα στο χώρο της εργασίας σας, που θα πρέπει και εσείς να τις προσαρμόσετε στην καθημερινότητα σας. Μερικοί ίσως και να πρέπει να εναρμονιστούν με νέους συναδέλφους. Εσείς που θέλετε να κάνετε κάποιες άμεσες – νέες επενδύσεις αγορές, θα πρέπει να περιμένετε λίγο ακόμη.

Οικονομική ροή: ***

Λέων:

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η Αφροδίτη μέσα στον καλοκαιρι, θα περάσει πάνω στον πύρινο σας οίκο και αυτό είναι κάτι που θα σας βοηθήσει να πάρετε μεγάλες ανάσες, από ποικίλα προβλήματα, που είχαν μαζευτεί μέσα στον δεσμό σας. Οι διάλογοι θα είναι μόνιμοι και συνεχείς. Οι ελεύθεροι, ίσως και να βρουν μια ευκαιρία για επανένωση με κάποιον πρώην τους.

Αστρολογική εύνοια: 4/5

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Είστε από τα πιο συνειδητοποιημένα ζώδια πάνω στην εργασία τους. Αυτό από το πρώτο κιόλας 10ήμερο, θα έχετε χρήματα, που μπορούν να σας κλείσουν μια σειρά από παλιά και νεότερα προβλήματα. Επίσης, κάποιοι που θέλουν να επενδύσουν στην επιμόρφωση τους, θα το καταφέρουν εύκολα.

Οικονομική ροή:**

Παρθένος:

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής είναι μέσα στον οίκο του καρκίνου, όπου αυτό σίγουρα σας δίνει την ευχέρεια λόγου για να κλείσετε θέματα …που έχουν προκύψει μέσα στην σχέση σας, ή και ακόμη μέσα σε φιλικούς – οικογενειακούς δεσμούς. Αυτοί που μένουν μακριά ο ένας από τον άλλον, θα ειδωθούν και θα πάρουν αποφάσεις κοινές για το μέλλον.

Αστρολογική εύνοια: 5/5

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Πολλές και ποικίλες οι σκέψεις. που περνάνε από το μυαλό σας, για να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Τα άστρα θα σας βοηθήσουν μέχρι και τις 14/06 για να ακούσετε, να δείτε και να επιλέξετε ότι είναι πιο καλό για εσάς.

Οικονομική ροή: ***

Ζυγός:

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Είσαστε μέσα σε μεγάλες αμφιβολίες, για τον άνθρωπο σας. που δεν σας προσφέρει αυτά που θέλετε. Οι μέρες του Ιουνίου, θα δώσουν τις αφορμές για πιο σοβαρές και διεξοδικές συζητήσεις, που θα σας λύσουν απορίες σε κάθε επίπεδο. Μην πείτε μόνο αυτά που θέλει η άλλη πλευρά, να ακούσει.

Αστρολογική εύνοια: 4/5

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Δεν υπάρχουν άλλες καταστάσεις για να ανησυχείτε. Έχουν βρεθεί οι τρόποι, για να έχετε την οικονομική δυναμική, για να ξεφύγετε από όλα αυτά …που θέλετε να μην επιτρέψετε να σας ενοχλήσουν στον άμεσο μέλλον. Πολλά και αυτά που θα πρέπει πλέον να επενδύσετε πάνω σε εσάς και την επιμόρφωση σας.

Οικονομική ροή: ***

Σκορπιός:

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Δεν μιλάτε γενικά μόνο ειδικά. Ξέρετε τι θέλετε και που μπορείτε να το βρείτε …και αυτό δεν είναι από άλλο από το παρελθόν σας, που δεν το έχετε ξεπεράσει. Οι καταστάσεις μέσα στον μήνα, θα δώσουν τις ευκαιρίες για συναντήσεις και σοβαρούς διαλόγους …που θα εξάγουν και τα τελικά συμπεράσματα για όλες τις πλευρές.

Αστρολογική εύνοια: 4/5

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Δεν έχετε κάνει κάποιο λάθος, και υπάρχει αυτή η στατική οικονομική κατάσταση, στην ζωή σας, απλά οι συνθήκες δεν ήταν και οι καλύτερες. Από τα μέσα του Ιουνίου και μετά, θα έρθουν προτάσεις και άτομα ενδιαφέροντος πιο κοντά σας …και σίγουρα θα έχετε πιο σταθερή πορεία. Αυτήν την φορά μην κάνετε λάθη, όπως στο παρελθόν.

Οικονομική ροή: **

Τοξότης:

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Είσαστε σε μια πολλή ανεβασμένη διάθεση …και αυτό είναι πλέον ορατό, από τον άνθρωπο σας, που χαίρεται πραγματικά. Αυτό το Καλοκαίρι, το πρώτο χωρίς πλέον τον Κρόνο επάνω σας, θα καταφέρετε να φέρετε εις πέρας πολλά ζητήματα, και κάποιοι επιπροσθέτως από εσάς, θα παντρευτούν ή και μπορεί …να σκεφτούν και το βήμα, ενός απογόνου.

Αστρολογική εύνοια: 5/5

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Είσαστε μέσα σε όλα και ασταμάτητοι, σε ότι θέλετε να πετύχετε. Οι μέρες των Διδύμων …είναι ιδανικές για εσάς που επιθυμείτε να κάνετε κάτι νέο στην εργασία σας. Μερικοί, που αναμένουν κάποιες οικονομικές ειδήσεις – πώληση σπιτιού, θα καταφέρουν μέσα στην πρώτη εβδομάδα του μήνα, να κλείσουν και τις υποχρεώσεις τους.

Οικονομική ροή: ***

Αιγόκερως:

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Εσάς, που είστε ακόμη αδέσμευτοι ο νέος μήνας, σας παρουσιάζει ευχάριστες και ιδιαίτερες γνωριμίες, που όλο και κάποια θα σας φέρει πιο κοντά σαν ζευγάρι. Οι εν σχέση είναι και αυτοί, σε μια εξαιρετική ψυχολογία, και μάλλον είστε το ζώδιο, που θα κάνει φέτος νωρίς – νωρίς τις διακοπές με το ταίρι του.

Αστρολογική εύνοια: 4/5

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Είσαστε πολύ εργατικά ζώδια, και αυτό είναι η αλήθεια – η φήμη που κουβαλάτε όπου και να βρεθείτε. Οι καταστάσεις, που μέχρι τώρα σας δέσμευαν υποχωρούν, και σας ανοίγουν τα πεδία για να φέρετε καινούργια αποτελέσματα στην καθημερινότητα σας. Νέες θέσεις εργασίας θα ανοίξουν και για τους αναζητόντες ευκαιρίες.

Οικονομική ροή: **

Υδροχόος:

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Από τα πιο χαλαρά ζώδια, είστε και αυτό είναι και ευτυχώς κάτι που θα συνεχιστεί μέσα στον νέο μήνα. Υπάρχουν πλέον οι βάσεις και οι καλές προδιαγραφές, για όσους το έχουν σκεφτεί και βαθιά, για επίσημες δεσμεύσεις. Καλύτερα και πιο ερωτικά θα είναι τα πράματα στα ζευγάρια, που μάλλον έχουν τσακωθεί και δεν μιλούν αυτόν τον καιρό.

Αστρολογική εύνοια: 5/5

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Έχετε μπερδέψει τα πάντα, παρελθόν – τρίτα άτομα- συνεργάτες – αισθηματικά και καλείστε μέσα στον μήνα του Ιουνίου, να τα βάλετε για το καλό όλων, σε μια λογική σειρά. Σίγουρα υπάρχουν εξηγήσεις για όλο αυτό που περνάτε, αλλά με το πέρασμα του χρόνου έχετε και τα εργαλεία, για να κάνετε την καθημερινότητα σας πιο στρωτή.

Οικονομική ροή: ***

Ιχθείς:

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Εσείς οι περισσότεροι του ζωδίου, ζείτε μέσα σε πελάγη ευτυχίας και αγάπης. Έχετε καταφέρει να τακτοποιήσετε την ερωτική σας ζωή και τώρα απλά να σκέφτεστε, τι επόμενο βήμα …μπορεί να εδραιώσει καλύτερα την σχέση σας. Πολλά θα είναι και τα νέα ζευγάρια που θα προκύψουν στο δεύτερο 10ήμερο του μήνα…από τους εργένηδες.

Αστρολογική εύνοια: 4/5

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Εσείς σταματημό και μέτρο δεν έχετε. Ξέρετε να δουλεύετε και τα παράγετε το μέγιστο. Έτσι σε αυτούς τους καλούς και αμείωτους ρυθμούς θα εξελιχθεί και αυτός ο μήνας. Μερικοί που θέλουν να ξεκινήσουν μια νέα δραστηριότητα, θα πρέπει να το ψάξουν σε όλες τις διαστάσεις.

Οικονομική ροή: ***