Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Κριός 

Επιτέλους έβαλες τη ζωή σου σε σωστή πορεία, αφαιρώντας ερεθιστικούς παράγοντες και εμπόδια. Έχεις ωφεληθεί που βγήκες από το καβούκι σου και είσαι πιο ανοιχτή στις συνεργασίες σου με τους άλλους. Απέφυγε λογομαχίες και διαφωνίες σήμερα…και η διάθεσή σου θα είναι στα ύψη.

Ταύρος

Έχεις στα σκαριά, πολλά καινοτόμα και ριζοσπαστικά έργα, αλλά προς το παρόν πρέπει να κινηθείς βήμα-βήμα προχωρώντας αργά, αλλά σταθερά. Γενικά, τα πράγματα πάνε καλά και σύντομα θα έχεις την ευκαιρία να επανεξετάσεις τα θέματα που έχουν μεγαλύτερη σημασία για σένα. Κάνε μια ειλικρινή συζήτηση με όλους όσους ενδιαφέρονται για θέματα που εκκρεμούν και χρειάζονται άμεσες λύσεις.

Δίδυμοι

Είσαι έτοιμη να αναθεωρήσεις τα γεγονότα και ιδιαίτερα τη στάση σου απέναντι σε ορισμένα άτομα και καταστάσεις γύρω σου. Θα καταφέρεις να βάλεις τους ανθρώπους στη θέση τους, ειδικά αυτούς που σε υπονομεύουν τόσο καιρό και σου προκαλούν δυσκολίες. Διάφορες εκκρεμότητες που εμπόδιζαν την εξέλιξή σου… επιτέλους τις λαμβάνεις υπόψη.

Καρκίνος

Τα αστέρια δημιουργούν μια θετική ατμόσφαιρα γύρω σου σήμερα. Αυτή είναι η ευκαιρία σου για να τακτοποιήσεις όλες τις υποθέσεις σου και να προχωρήσεις στην εκπλήρωση των υποχρεώσεών σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να ξεκολλήσεις και τελικά να σημειώσεις σημαντική πρόοδο. Αυτή η μέρα φέρνει επίσης μερικές ενδιαφέρουσες συναντήσεις. Μην τις αγνοείς και μην τις θεωρείς δεδομένες γιατί μπορούν να αποδειχθούν πραγματικά ωφέλιμες στο μέλλον. Φαίνεσαι προβληματισμένη με διάφορα θέματα της ερωτικής σου ζωής. Ψάχνεις παντού για απαντήσεις… ενώ στην πραγματικότητα οι απαντήσεις που αναζητάς, βρίσκονται στη δική σου στάση και συμπεριφορά.

Λέων

Κάποιες παλιές εκκρεμότητες πρόκειται να κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους, αναγκάζοντάς σε να αντιμετωπίσεις την κατάσταση και να πάρεις μερικές γρήγορες και αποτελεσματικές αποφάσεις. Μόλις απαλλαγείς οριστικά από το παρελθόν, θα έχεις τη διάθεση για μια νέα αρχή, μακριά από τα συνηθισμένα άγχη και ανησυχίες. Μην αποσυρθείς από τον κοινωνικό σου κύκλο, γιατί αυτό θα προκαλέσει δραματική πτώση στη διάθεσή σου.

Παρθένος

Αξιοποίησε στο έπακρο τη θετική επιρροή των άστρων σήμερα για να αντιμετωπίσεις τυχόν παρεξηγήσεις και να ξεκαθαρίσεις πού βρίσκεσαι. Δεν είναι μέρα για να κάνεις νέα ξεκινήματα. Απέφυγε να ξεκινήσεις οποιαδήποτε νέα έργα ή να θέσεις σε κίνηση κάποιες ιδέες. Αντιμετωπίζεις ήδη πολλά αυτή τη στιγμή και θα πρέπει να φροντίσεις τις εκκρεμότητές σου, πριν ανοίξεις καινούργια μέτωπα.

Ζυγός

Αυτή η μέρα απαιτεί σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα από την πλευρά σου αν θέλεις να πετύχεις όλα όσα έχεις βάλει στόχο. Μέσα σε όλα αυτά, τα μέλη της οικογένειάς σου θα χρειαστούν σίγουρα τη βοήθειά σου και θα πρέπει να δείξεις τη δέουσα προσοχή στα αιτήματά τους. Ωστόσο, μην παραμελείς τις δικές σου ανάγκες και κυρίως την υγεία σου. Έχεις πολλά στο κεφάλι σου!

Σκορπιός

Οι πλανήτες είναι στο πλευρό σου σήμερα! Κάθε πτυχή της ζωής σου έχει τη δυνατότητα βελτίωσης κι αυτό σίγουρα θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου. Σκέψου μια στρατηγική και ακολούθησε την κατά γράμμα. Λάβε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σου… μόνο αφού τις έχεις εξετάσει λεπτομερώς. Ίσως έρθουν στο φως δυσάρεστες αλήθειες για άτομα από το άμεσο περιβάλλον σου, που τα εμπιστευόσουν παλιά… κι αυτό θα σε σοκάρει. Πρέπει να επιλέγεις τους ανθρώπους σου πιο προσεκτικά από τώρα και στο εξής… και να εμπιστεύεσαι μόνο λίγους.

Τοξότης

Ετοιμάσου για τόνωση του ηθικού σου σήμερα! Οι εκκρεμότητες επιτέλους διευθετούνται και τα προβλήματά σου αρχίζουν να διαλύονται. Ωστόσο, θα εξακολουθείς να αντιμετωπίζεις προβλήματα με τους άλλους γύρω σου, κυρίως λόγω κακής επικοινωνίας και πιθανών παρεξηγήσεων. Βεβαιώσου πως είσαι όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαρη μαζί τους, για να αποτρέψεις άσχημες καταστάσεις.

Αιγόκερως

Αρχίζεις να νιώθεις καλύτερα …και σήμερα η τελευταία ώθηση της τύχης θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις όλα εκείνα τα εμπόδια που σε κρατούσαν πίσω. Αντιμετωπίζεις πολλά προβλήματα στο σπίτι με τα μέλη της οικογένειάς σου και τελικά αυτά φαίνεται πως πρόκειται να εξαφανιστούν. Μην χώνεις τη μύτη σου εκεί που δεν σε σπέρνει… και μην ασχολείσαι με ό,τι δεν σε επηρεάζει άμεσα. Αν το κάνεις, θα χειροτερέψεις τα πράγματα και θα μπλέξεις.

Υδροχόος

Θα αντιμετωπίσεις πολλά εμπόδια στο δρόμο σου σήμερα, γι’ αυτό μην περιμένεις να σημειώσεις μεγάλη πρόοδο με τα πράγματα που είναι στο πρόγραμμά σου. Από την άλλη πλευρά, αυτή είναι η ευκαιρία σου να απαλλαγείς από οποιαδήποτε εκκρεμότητα, όπως και από παλαιότερα προβλήματα. Κάνε το και τότε θα μπορέσεις να προχωρήσεις. Προσπάθησε να ελέγχεις τις αντιδράσεις σου και μην αφήνεις τα νεύρα σου να σε επηρεάσουν, γιατί είναι βέβαιο πως μ’ αυτή τη στάση, τα πράγματα θα χειροτερέψουν.

Ιχθύες

Αυτή η μέρα θα έχει μεγάλες απαιτήσεις σε χρόνο και ενέργεια κι αυτό μπορεί να σε βγάλει εκτός πορείας. Προσπάθησε να παραμείνεις οργανωμένη και να λάβεις ήρεμες και λογικές αποφάσεις. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να λύσεις τυχόν προβλήματα που εμφανίζονται σήμερα, ακόμη κι αυτά που σε ανησυχούν εδώ και αρκετό καιρό.