Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Κριός 

Σταματήστε να κοιτάτε πώς ήταν τα πράγματα και σκεφτείτε πόσα έχετε αυτή τη στιγμή. Στη συνέχεια, σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε με το μέλλον σας. Ακόμα κι αν μια φάση της ζωής σας έχει τελειώσει, είναι καλύτερο να αρχίσετε να προχωράτε. Αδράξτε, λοιπόν, αυτή την ευκαιρία για να ξεκινήσετε από την αρχή. Έχετε τόσα πολλά να προσφέρετε, οπότε βγείτε έξω και αρχίστε να τα μοιράζεστε!

Ταύρος

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε ορισμένους τομείς της ζωής σας, ειδικά στα ερωτικά σας. Θα αναζητήσετε την περιπέτεια – όχι με τη φυσική έννοια ενός ταξιδιού, αλλά με τη μεταφυσική έννοια ενός ταξιδιού μέσα σας. Η σχέση σας παίρνει μια νέα προοπτική και νιώθετε ότι ένας εντελώς νέος κόσμος έχει ανοίξει μπροστά σας. Κανείς και τίποτα δεν θα σας φαίνεται το ίδιο από εδώ και πέρα.

Δίδυμοι

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας βοηθά να μεταμορφώσετε μια κατάσταση στην τρέχουσα σχέση σας που έχει διαρκέσει πάρα πολύ. Καλό θα ήταν να ξεκινήσετε κάποιου είδους συζήτηση ή ίσως να ζητήσετε συμβουλές από έναν ειδικό. Το να παραδεχτείτε ότι έχετε πρόβλημα και να είστε πρόθυμοι να το αντιμετωπίσετε είναι το πρώτο μεγάλο βήμα προς τα εμπρός.

Καρκίνος

Δεν υπάρχει καλύτερη μέρα για να κάνετε αλλαγές και για να είμαστε ειλικρινείς, η αλλαγή είναι το μόνο πράγμα για το οποίο μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Η ενέργεια της μέρας σας ωθεί προς τα εμπρός. Βρισκόσασταν εδώ και καιρό στα πρόθυρα μιας νέας σχέσης, αλλά μπορεί τώρα να αποφασίσετε να κάνετε το βήμα. Εμπρός λοιπόν! Τί περιμένετε;

Λέων

Μπορεί να αισθάνεστε σαν να ισορροπείτε στην άκρη ενός γκρεμού. Τα συναισθήματα είναι έντονα και μια κατάσταση τον/την σύντροφό σας είναι έτοιμη να εκραγεί. Καλό θα ήταν να αναλάβετε γρήγορα πρωτοβουλία πριν τα πράγματα ξεφύγουν από τον έλεγχο σας. Να είστε βέβαιοι ότι μπορείτε να ενεργήσετε με τέτοιο τρόπο ώστε να βελτιώσετε πραγματικά τη σχέση σας προς το καλύτερο. Στα ζώδια σημερα ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Παρθένος

Αν ψάχνετε για έναν κινηματογραφικό έρωτα, καλό θα ήταν να είστε υποψιασμένοι ότι μπορεί να μην ξεκινήσει με αυτόν τον τρόπο. Μπορεί αρχικά να αντιπαθήσετε ο ένας τον άλλον ή να εμπλακείτε σε μια έντονη συζήτηση που θα σας οδηγήσει στο χείλος της σύγκρουσης. Ωστόσο, εξίσου γρήγορα, μπορείτε να επανορθώσετε, και από εδώ και πέρα, η ιστορία γίνεται ενδιαφέρουσα.

Ζυγός

Συνήθως είστε πολύ ευγενικοί για να αναφέρετε ορισμένα προβλήματα σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Ωστόσο, τώρα νιώθετε πολύ πιο τολμηροί και ικανοί να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε προκύψει. Πρέπει να μιλήσετε, αλλά δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε σκηνή. Απλώς πείτε με ειλικρίνεια αυτό που θέλετε και αφήστε την συζήτηση να δώσει λύση στα προβλήματα σας.

Σκορπιός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να βγείτε έξω και να συναναστραφείτε με κόσμο. Χρησιμοποιήστε την νεοαποκτηθείσα τόλμη σας για να πάτε και να μιλήσετε σε εκείνο το άτομο που μέχρι τώρα θαυμάζετε μόνο από μακριά. Δεν χρειάζεται να είστε επιθετικοί, αλλά θα ωφεληθείτε αν πείτε τη γνώμη σας και είστε ειλικρινείς.

Τοξότης

Χρησιμοποιήστε τη θετική συναισθηματική ενέργεια της σημερινής μέρας για να τακτοποιήσετε μια κατάσταση που έχει προκύψει στην σχέση σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για μια ειλικρινή συζήτηση, κάτι που θα χρειαστεί για να απελευθερωθείτε από μερικά δύσκολα συναισθήματα. Αυτό θα ανοίξει το δρόμο προς την πραγματική συγχώρεση. 

Αιγόκερως

Υπάρχει ένα ανταγωνιστικό κλίμα ανάμεσα σε εσάς και τους φίλους σας για ένα συγκεκριμένο ξεχωριστό άτομο. Δεν μπορείτε να βγείτε όλοι μαζί του, επομένως μπορείτε να διοργανώσετε κάποιο είδος διαγωνισμού. Θα έχετε καλές πιθανότητες να κερδίσετε αν είστε διεκδικητικοί χωρίς να φανείτε θρασείς ή απελπισμένοι.

Υδροχόος

Αν και γενικά σας αρέσει να διατηρείτε μια ήσυχη και συγκρατημένη εικόνα, το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να σπάσετε το συνηθισμένο απροσπέλαστο προσωπείο. Εάν χρειάζεται να πείτε σε κάποιον/α σημαντικό/ή πώς νιώθετε για αυτόν/αυτήν, τότε κάντε το τώρα που έχετε αυτή την διεκδικητική διάθεση. Αλλά θα πρέπει να βιαστείτε – πριν το θάρρος εξαφανιστεί τόσο γρήγορα όσο ήρθε.

Ιχθύες

Μια μέρα σαν τη σημερινή, αισθάνεστε την επιθυμία να βγάλετε ραντεβού το ερωτικό σας ενδιαφέρον σε ένα συναρπαστικό μέρος και να κάνετε πράγματα για να εμπλουτίσετε την ερωτική σας ζωή. Μπορεί και οι δύο να θελήσετε να κάνετε κάτι ανταγωνιστικού χαρακτήρα ή να παρακολουθήσετε μια συναρπαστική ταινία. Ό,τι κι αν είναι, θα κάνει καλό και στους δυο σας και μπορεί να αναζωπυρώσει την σπίθα ανάμεσα σας.