Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Κριός 

Κάτι φαίνεται ότι χρειάζεται δομή. Ό, τι ήταν ασταθές ή χαοτικό μπορεί να χρειάζεται ή να απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή τώρα. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει μια φυσική εκκαθάριση του χώρου σου, ειδικά αν έχεις συλλέξει πολλά τυχαία αντικείμενα που είχες ξεχάσει πως σου ανήκαν. Μπορεί όμως να αναφέρεται σε ένα ψυχικό ή συναισθηματικό θέμα, για το οποίο θα κάνεις κάτι ουσιαστικό.

Ταύρος

Το σύμπαν φαίνεται πρόθυμο να σου υπενθυμίσει πως αν κάνεις αυτό που φοβάσαι, ο φόβος σου θα γίνει λιγότερο προβληματικός ή θα εξαφανιστεί εντελώς. Όμως η λέξη φόβος δεν πρέπει να παρερμηνευτεί. Πιθανόν είναι κάτι που έχεις καθυστερήσει να κάνεις, επειδή μπορεί να πίστευες πως δεν ήσουν ακόμη έτοιμη γι’ αυτό. Όχι όμως πια.

Δίδυμοι

Θα συνειδητοποιήσεις πως οι απόψεις, είναι σαν μέρη της ανατομίας μας. Όλοι έχουν τη δική τους! Όμως πριν λάβεις υπόψη σου τη γνώμη ή τη συμβουλή κάποιου, εκτίμησε το λόγο που σου την προσφέρει. Για παράδειγμα, μπορεί να νιώσεις πως κάποιος θέλει να εκφράσει τη σοφία του, μόνο επειδή χρειάζεται μια διέξοδο. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως το συγκεκριμένο άτομο δεν έχει να πει κάτι, που είναι προς το συμφέρον σου να ακούσεις.

Καρκίνος

Το σύμπαν μπορεί να βοηθήσει σε θέματα που αφορούν την αυτογνωσία και την έκφραση του εαυτού σου τώρα. Αυτή είναι μια δύναμη που δεν πρέπει να υποτιμήσεις. Η πλευρά σου σ’ αυτή τη συμφωνία, περιλαμβάνει τον απαραίτητο χρόνο για να εκφράσεις τον εαυτό σου και τις επιθυμίες σου, με σαφήνεια και αυθεντικότητα. Αν καθαρίσεις τον αέρα πριν ξεκινήσεις οποιοδήποτε άνοιγμα για να εξαλείψεις τυχόν μικτά σήματα, μην διστάσεις να το κάνεις. Χρειάζεσαι να σε προσέχει το κοινό σου.

Λέων

Μπορεί μια ιδέα να παίξει ρόλο σε μια νέα εισοδηματική τροχιά? Πολύ πιθανόν! Όμως, οι πληροφορίες μέσω συζητήσεων, επιστολών, email, ιστολογίου, μπορούν να είναι εξίσου χρήσιμες. Ένα κύμα έμπνευσης και ευγνωμοσύνης δουλεύουν υπέρ σου. Γι’ αυτό άνοιξε το μυαλό σου και σκέψου ξανά κάποιες ιδέες που είχες απορρίψει στο παρελθόν. Να είσαι πρόθυμη να αγκαλιάσεις και να προσαρμοστείς σε νέους τρόπους κέρδους. Είναι κάτι παραπάνω από εφικτό.

Παρθένος

Σαν ένα από τα δύο ζώδια με κυβερνήτη τον Ερμή, η πνευματική διέγερση και η σύνδεση είναι σημαντικά για σένα. Κι αυτό μπορεί να γίνει με τη συζήτηση. Υπάρχουν όμως κι άλλοι τρόποι που μπορείς να συνδεθείς μ’ ένα άτομο, με ομοϊδεάτες ή με να συνεργαστείς για την επίτευξη ενός κοινού στόχου τώρα. Γνωρίζοντας πως κάποιος βρίσκεται μαζί σου στην ίδια σελίδα, σημαίνει πως δεν μπορείτε να κάνετε λάθος και οι δύο!

Ζυγός

Κάνε 1000 δουλειές σωστά και κανείς δεν θα πει λέξη. Κάνε ένα λάθος…. και το λάθος σου γίνεται θέμα συζητήσεων που εξαπλώνεται σαν πυρκαγιά. Γιατί φαίνεται να λειτουργεί μόνο με έναν τρόπο? Λοιπόν, στην πραγματικότητα δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, όπως πιθανόν θα ανακαλύψεις. Εκεί που έδειξες υπακοή, πίστη και αποφασιστικότητα, θα έρθει ο έπαινος, η αναγνώριση και η ανταμοιβή!

Σκορπιός

Ήρθε η ώρα να απομακρυνθείς από ένα γνωστό πεδίο. Ρίσκαρε ή κάνε ένα βήμα προς μια άγνωστη περιοχή, υπαγορεύοντας τον ρυθμό. Μπορεί να σε οδηγήσει σε καινούργιες μεθόδους για να κάνεις κάτι… ή σε έναν νέο τρόπο ζωής! Αν ήσουν αποφασισμένη να επιμείνεις στο γνωστό και γνώριμο, τότε ήρθε η ώρα να το αφήσεις πίσω σου και να προχωρήσεις. Να ξέρεις πως ακόμα και μια μικρή αλλαγή, μπορεί να σε ωφελήσει πολύ!

Τοξότης

Έχεις την ικανότητα να στοχεύεις ψηλά. Μπορείς να θέσεις στον εαυτό σου φιλοδοξίες και προσδοκίες που σε πυροδοτούν… μόνο και μόνο επειδή θα κατοικούν πάντα στις σφαίρες της φαντασίας σου. Το όνειρο είναι καλό… είναι υγιές. Όμως μπορείς να ωφεληθείς κατά καιρούς, καθορίζοντας νέους στόχους… λίγο υψηλότερους από αυτούς που θέλεις να πετύχεις. Κι αυτό επειδή το χειρότερο σενάριο, σημαίνει ότι θα φτάσεις εκεί που θέλεις να είσαι. Αυτή η στρατηγική θα λειτουργήσει μια χαρά για σένα, τώρα.

Αιγόκερως

Είσαι φιλόδοξη έτσι και αλλιώς… και πιθανότατα δεν χρειάζεται να πυροδοτήσει την αποφασιστικότητά σου, κάποιος άλλος – τουλάχιστον τις περισσότερες φορές. Ωστόσο, το παρόν θα αποτελέσει εξαίρεση. Κάποιος μπορεί να πει τα σωστά λόγια και να πυροδοτήσει τη φαντασία σου με τρόπο που να επικεντρώσει τις προσπάθειές σου σε έναν συγκεκριμένο τομέα. Η ενθάρρυνση ενός αξιόπιστου ατόμου, θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που περίμενες να ακούσεις.

Υδροχόος

Ζήτησε και θα λάβεις φίλη μου! Αν νιώθεις πως η πρόοδος σε έναν συγκεκριμένο τομέα είναι πέρα από τον έλεγχό σου, τότε το να ζητήσεις βοήθεια όταν ξέρεις πως τη χρειάζεσαι, είναι η πιο σωστή κίνηση. Μπορεί να είσαι από τα άτομα που προτιμούν να κάνουν πολλά μόνη τους, γι’ αυτό και οι άλλοι δε θα σπεύσουν σε βοήθεια από την αρχή. Όμως περιβάλλεσαι από άτομα που έχουν κατανόηση και είναι υποστηρικτικά, για να τους ζητήσεις τη βοήθεια που έχεις ανάγκη τώρα.

Ιχθύες

Με όποιον τρόπο μπορείς τώρα, μοιράσου διασκεδαστικές εμπειρίες και αναμνήσεις. Είτε εμπλέκεις άλλους στα σχέδιά σου είτε συμφωνείς να συνοδεύσεις συγκεκριμένα άτομα σε μια περιπέτεια, η αλληλεπίδραση με μια επιλεγμένη στάση μπορεί να είναι το τέλειο τονωτικό αυτή τη στιγμή. Αν μάλιστα υπάρχει ένα άτομο που λαχταράς να αποδράσεις μαζί του σε έναν συγκεκριμένο προορισμό, τότε φτιάξε τα πλάνα σου… και εξέπληξε τον!