Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Κριός 

Σήμερα, να περιμένεις το απρόσμενο στα ερωτικά σου. Δεν είναι όμως κάτι που πρέπει να σε τρομάζει.

Άνοιξε το μυαλό σου στις παθιασμένες δυνατότητες που προσφέρονται, επειδή ποτέ δεν ξέρεις ποια θα μπορούσε πραγματικά να σε συναρπάσει. Υπάρχει θετική ενέργεια που υπόσχεται να φέρει γλυκές ανταμοιβές. Εμπιστέψου τη λοιπόν!

Ταύρος

Ίσως πρέπει να πάρεις μια απόφαση που σχετίζεται με τα ερωτικά σου ή την προσωπική σου ζωή.

Αν είσαι ελεύθερη, μπορεί μια φευγαλέα συνάντηση μ’ ένα συγκεκριμένο άτομο να σου δώσει πολλά να εξετάσεις. Ίσως όμως χρειαστεί να αποφασίσεις αν η παθιασμένη πρόοδος θα έχει επιπτώσεις στην προσωπική σου ζωή ή σε άλλους τομείς της ζωής σου. Αν χρειάζεσαι χρόνο για να πάρεις τις σωστές αποφάσεις… τότε πάρε όσο χρόνο χρειάζεσαι.

Δίδυμοι

Ο πειρασμός να πέσεις με τα μούτρα σε μια ερωτική σχέση, είναι κάτι που χρειάζεται περισσότερη προσοχή ή σκέψη. Υπάρχουν πολλά περιθώρια για ανάπτυξη και βελτίωση των σχέσεων σου τώρα. Όμως αν εστιάσεις πολύ έντονα στη γραμμή τερματισμού και όχι στα ουσιαστικά βήματα που πρέπει να κάνεις, δεν θα αξιοποιήσεις στο έπακρο όλη τη σαφήνεια που εμφανίζεται.

Καρκίνος

Είτε το έκανες στο παρελθόν είτε πρόσφατα, τα προστατευτικά όρια που έχεις δημιουργήσει γύρω από την καρδιά σου, ίσως χρειαστεί να χαλαρώσουν. Φαίνεται ότι υπάρχει κάτι στο οποίο δεν θα μάθεις ποτέ την απάντηση, αν δεν κάνεις ένα έγκαιρο και ουσιαστικό βήμα. Όμως αυτό το βήμα, δεν χρειάζεται να είναι σοβαρό. Μια ρομαντικά φιλόδοξη αλλά παιχνιδιάρικη προσέγγιση, θα μπορούσε να αποκαλύψει ό, τι πρέπει να γνωρίζεις προσφέροντας και λίγη μαγεία στην όλη υπόθεση.

Λέων
Ένα λεπτό χρειάζεται, για να εντοπίσεις όλα όσα είναι σταθερά, ασφαλή και προβλέψιμα στον συναισθηματικό σου κόσμο. Αυτό σίγουρα θα είναι παρήγορο. Όμως εσύ ίσως εστιάσεις περισσότερο σε ό, τι είναι ασταθές στο δεσμό σου. Αυτό μάλλον είναι ένδειξη, πως παίρνεις λίγο πιο σοβαρά το μέλλον της ερωτικής σου ζωής. Προσπάθησε να μειώσεις την ένταση και να εξαλείψεις το άγχος σου για να μπορέσεις να κατανοήσεις, το παθιασμένο δυναμικό που προσφέρεται τώρα!

Παρθένος

Οι θεοί της αγάπης είναι πάντα πρόθυμοι να μας βοηθήσουν, όποτε και όπου είναι δυνατόν. Αλλά λειτουργούν με τη δική τους ατζέντα. Γι’ αυτό αν αισθάνεσαι πως οποιαδήποτε προσπάθεια καταβάλλεις στο όνομα της αγάπης, δεν φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα, αυτό μπορεί να συμβαίνει επειδή περιμένεις να συμβεί πολύ σύντομα. Μπορεί επίσης να σημαίνει, πως αγνοείς τη μαγεία που εκδηλώνεται κατά τη διαδικασία!

Ζυγός

Οι ρομαντικές ανακαλύψεις και οι σχέσεις που προσφέρονται, μπορούν να ενισχύσουν την καλή σου διάθεση. Ίσως χρειαστεί να ανοίξεις τα μάτια και το μυαλό σου για να τις λάβεις. Έχεις παράλληλα μια υπέροχη ευκαιρία να αντικαταστήσεις τις ξεπερασμένες συμπεριφορές και πεποιθήσεις σου, με κάτι πολύ πιο κατάλληλο. Επομένως, κάνε λίγο χώρο για τις προσωπικές ανακαλύψεις που καταφτάνουν…. γιατί θα τις χρειαστείς σύντομα.

Σκορπιός

Οι πιθανότητες είναι πως θα καλωσορίσεις την έντονη ενέργεια που διαπερνά τον συναισθηματικό σου κόσμο τώρα. Ίσως, να εσύ είσαι αυτή που τη δημιουργείς. Υπάρχουν όμως όρια στο πόσο καιρό μπορείτε με το ταίρι σου να διαχειριστείτε κάτι που δημιουργεί ένταση ή άγχος. Μην υποτιμάς την επιρροή που έχεις για να δημιουργήσεις μια πολύ πιο ανέμελη, υποστηρικτική και αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα τώρα.

Τοξότης

Η επιθυμία σου να μείνεις μόνη ή απομονωμένη, μπορεί να σε ανακουφίσει από προσωπική άποψη. Θα μπορούσε όμως να σε κάνει να φανείς απομακρυσμένη από κάποιον που θα εκτιμούσε να είσαστε πιο κοντά, σωματικά και συναισθηματικά. Μην θεωρήσεις πως η ανάγκη του, είναι μια προσπάθεια διαταραχής των ήρεμων σχεδίων σου. Επειδή το να είσαι εκεί για το ταίρι σου, έχει πιο σημαντικές κι εκτεταμένες συνέπειες.

Αιγόκερως

Θα συνειδητοποιήσεις, πως η αγάπη λειτουργεί απροσδόκητα κατά καιρούς. Για παράδειγμα, μπορεί να δημιουργήσεις μια αυστηρά δομημένη μέρα και να ανακαλύψεις πως ο εραστής σου ή κάτι που αφορά τη σχέση σου, σου αποσπάει την προσοχή! Όμως αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να σε αναστατώσει. Αν ας πούμε, κάτι που σχετίζεται με τη δουλειά διέκοπτε ένα ρομαντικό σχέδιο, πιθανότατα θα το αποδεχόσουν. Λοιπόν, άφησέ το να λειτουργήσει διαφορετικά!

Υδροχόος

Θα εκπλαγείς με το πώς ανεβάζει τη διάθεσή σου, η αποτελεσματικότητα και παραγωγικότητά σου σε τομείς εκτός της ερωτικής σου σφαίρας. Με τη σωστή στάση και προσέγγιση, μπορείς εύκολα να απομακρύνεις για σήμερα κάποιες εργασίες από τη λίστα υποχρεώσεων. Αν αυτό απελευθερώνει χρόνο, γιατί να μην τον διαθέσεις για ρομαντική ή σέξι διασκέδαση? Μερικές φορές, η καλύτερη ανταμοιβή για τον εαυτό σου, είναι να απολαύσεις αυτό που είναι αναμφίβολα…. η μεγαλύτερη απόλαυση της ζωής!

Ιχθύες

Οι διαφωνίες μπορεί μερικές φορές να είναι υγιείς. Διευρύνουν τις γραμμές επικοινωνίας λόγω του ότι λέγονται πράγματα που έπρεπε να ειπωθούν. Χρειάζονται όμως δύο για το ταγκό. Έτσι, αν εσύ με τον εραστή σου θέλετε να διατηρήσετε την ειρήνη ή μια άνετη ισορροπία στη σχέση σας, πρέπει να αποφύγετε αντιπαραθετικές συζητήσεις. Υπάρχει άφθονο δράμα που προσφέρεται τώρα. Όμως δεν νομίζω πως αυτό, είναι το είδος του δράματος που θα σε κάνει να νιώσεις άνετα.