Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Κριός 

Επιθεωρήστε ρεαλιστικά τα οικονομικά σας, αγαπητοί Κριοί! Οι δυναμικές κυρίες του σύμπαντος Σελήνη και Αφροδίτη, σχηματίζουν αντίθεση στη ζώνη των χρημάτων σας. Όσο θετικό κι αν είναι να είστε αισιόδοξοι, κανέναν δεν πείραξε λίγη επιπλέον σύνεση. Σκεφτείτε καλά αν πραγματικά χρειάζεστε κάτι ή απλά το θέλετε. Επιστρατεύστε την πρακτική σας και αρχίστε να αποταμιεύετε για κάτι που λαχταράτε πολύ, είτε βρείτε τρόπο να έχετε περισσότερα έσοδα για να το αποκτήσετε!

Ταύρος

Θέλετε να είναι ξεκάθαρη η ατμόσφαιρα στις στενές σας σχέσεις, αγαπητοί Ταύροι… Αλλά μην εικάζετε ότι όλοι είναι συμβατοί με εσάς! Αν και μπορεί να το προκαλέσει αυτό η Σελήνη στο ζώδιό σας, μια αντίθεσή της με την Αφροδίτη της προσφοράς αναταράσσει τον τομέα σας των δυναμικών διδύμων. Μην προσπαθήσετε να πιέσετε κανέναν να δεχθεί τις απόψεις ή τις ιδέες σας. Οφείλετε να ακούσετε και τη δική τους πλευρά, ακόμα κι αν δεν σας αρέσει!

Δίδυμοι

Η σύγχυση της ατμόσφαιρας εντείνεται με τη δική σας «αφηρημένη» ιδιοσυγκρασία, αγαπητοί Δίδυμοι! Αλλά μια δυναμική αντίθεση ανάμεσα στη Σελήνη και την Αφροδίτη, θα σας δείξει ότι ίσως το παρακάνετε με κάποιες προσδοκίες σας. Η σύγκρουση στους τομείς των ονείρων και των λεπτομερειών, πιστοποιεί γιατί σας είναι δύσκολο να εστιάσετε. Μην βιάζεστε να κρίνετε πρόσωπα και καταστάσεις, δεν αποκλείεται να εκπλαγείτε ευχάριστα με το αποτέλεσμα. Και κάποιες ιδέες που θα έχετε τώρα, ίσως να είναι πολλά υποσχόμενες στο άμεσο μέλλον!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, αποφύγετε την «ψιλοκουβέντα» και εστιάστε στις προτεραιότητες σας! Μια σύγκρουση της Σελήνης με την τρυφερή Αφροδίτη, φορτίζει τους τομείς σας της ψυχαγωγία και της δημιουργικότητας. Ίσως η αντίστασή σας στις παρέες να είναι μειωμένη… Αλλά ακόμα κι έτσι μπορείτε να καταφέρετε πολλά, αν επιστρατεύσετε τους κατάλληλους ανθρώπους για μια ανταλλαγή ιδεών. Λύστε τώρα τα προβλήματα και περνάτε ευχάριστες ώρες μετά τη δουλειά!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, διαχωρίστε τους τομείς της οικογένειας και της δουλειάς! Οι εντυπωσιακές Σελήνη και Αφροδίτη στον προσωπικό – επαγγελματικό άξονά σας, έχουν τη δυναμική να περιπλέξουν τα πράγματα… Γι’ αυτό φροντίστε να είστε ισορροπημένοι στο πόσο χρόνο και ενέργεια διαθέτετε για το καθετί. Ρεαλιστικά μιλώντας, ποτέ δεν πρόκειται να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Μόνο η δική σας προσπάθεια θα βοηθήσει να ανταπεξέλθετε!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, μην εκπλαγείτε αν οραματιστείτε τώρα το επόμενο μεγάλο εγχείρημά σας! Θα βοηθήσει σε αυτό μια μεγαλοπρεπής αντίθεση ανάμεσα στις ρομαντικές Σελήνη και Αφροδίτη, στους τομείς σας του μυαλού και της διαφώτισης. Είναι η ιδανική στιγμή να αφήσετε το πνεύμα σας ελεύθερο… Χωρίς να σημαίνει να πάτε στο άλλο άκρο, θεωρώντας ότι όλες οι ιδέες σας είναι εφικτές εύκολα. Ονειρευτείτε τώρα αλλά περιμένετε μέχρι αύριο για να τις περάσετε όλες από το φίλτρο του ρεαλισμού!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, λαχταράτε χρήματα και πολυτέλειες και ένα ωραίο σπίτι; Καλά κάνετε, αρκεί να μην τα αποζητάτε για να γεμίζετε άλλου είδους «κενά» μέσα σας! Η Σελήνη της επιθυμίας και η Αφροδίτη των αξιών, αντιτίθενται στον άξονά σας της ασφάλειας και ίσως σας προσφέρουν μια επιφοίτηση: Δεν αποκλείεται να αλλάξει η οπτική σας για όσα καθοδηγούν τις επιθυμίες σας. Τα κέρδη και οι επενδύσεις είναι θετικοί στόχοι… Αλλά το πραγματικό μάθημα για εσάς, είναι να κατανοήσετε τα αισθήματά σας όταν/αν δεν είστε τόσο πετυχημένοι!

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, είναι εύκολο τώρα να δείτε τους τομείς που δεν αποδίδετε όσο πρέπει ή θα θέλατε! Βοηθά σε αυτό η αντίθεση των ρομαντικών Σελήνης και Αφροδίτης, που λειτουργεί σαν καθρέφτης στον άξονα του εαυτού σας και των άλλων. Τα έντονα συναισθήματα είναι αναπόφευκτα, όταν συνειδητοποιήσετε ότι σας ενοχλούν στους δικούς σας ανθρώπους τα στοιχεία που διέπουν κι εσάς. Ψάξτε μέσα σας, εντοπίστε τις αλήθειες σας και μετά κάντε έναν ειλικρινή διάλογο!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, ο διάβολος και το μεγαλείο κρύβονται στις λεπτομέρειες! Γι’ αυτό αποφύγετε τον πειρασμό της ασάφειας και εμείνετε στα γεγονότα. Ακόμα κι αν δεν είναι σέξι ή ενδιαφέρουσα αυτή η τακτική, είναι αυτό που χρειάζονται οι άλλοι για να διαμορφώσουν άποψη. Δεν μπορείτε να κερδίζετε τους πάντες – ούτε θα έπρεπε να προσπαθήσετε. Η ακεραιότητα και διαύγεια είναι αυτή που θα σας χαρίσει ισόβιους θαυμαστές, υποστηρικτές και πελάτες. Μια αντίθεση ανάμεσα στη Σελήνη και την Αφροδίτη, απαιτεί να κινηθείτε με το ίδιο σκεπτικό και στην προσωπική σας ζωή!

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, η γραμμή ανάμεσα στη φιλία και το ρομάντζο γίνεται ιδιαίτερα ασαφής! Ευθύνεται γι’ αυτό η ευθυγράμμιση αντίθεσης των ρομαντικών Σελήνης και Αφροδίτης στον ανάλογο άξονά σας. Δεν αποκλείεται να δείτε μια πλατωνική σχέση σας υπό ένα πιο σέξι πρίσμα, χωρίς να έχετε ενδοιασμούς για τα ζητούμενά σας. Το ερώτημα είναι αν είστε και οι δύο πλευρές διαθετημένες να ερευνήσετε αυτό το ενδιαφέρον… Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά, άπαξ και ξεπεράσετε τα φιλικά όρια!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, προσθέστε την προσωπική σας πινελιά στο εργασιακό περιβάλλον… Ακόμα κι αν δουλεύετε από το σπίτι! Οι ρομαντικές Σελήνη και Αφροδίτη θα βρεθούν σε αντίθεση στον άξονά σας μεταξύ δουλειάς και σπιτικού. Είναι σημαντικό τώρα να νιώθετε άνετους και αποδοτικούς αυτούς τους χώρους σας. Απαλλαγείτε από κάθε είδους ακαταστασία, καθαρίστε και αρχίστε τις προσθήκες: Λίγα φρέσκα λουλούδια, αγαπημένοι πίνακες και άλλα σχετικά θα διατηρήσουν την παραγωγική σας διάθεση!

Ιχθύες

Μην περιορίζετε την ειλικρίνειά σας, αγαπητοί Ιχθύες! Η αλήθεια μπορεί αν γίνει «κινούμενος στόχος, καθώς η Σελήνη και η Αφροδίτη θα βρεθούν σε αντίθεση στους τομείς σας της επικοινωνίας και των ανακαλύψεων. Μην το παρακάνετε με τις αποκαλύψεις, ακόμα κι αν είστε σε έναν απόλυτα έμπιστο κύκλο… Αυτή η περίοδος βρίθει από ψευδείς ειδήσεις και αμφίβολες πληροφορίες. Γι’ αυτό ασχοληθείτε με όσα ενδιαφέρουν εσάς, χωρίς να αναμένετε και από τους άλλους να δείξουν το ίδιο πάθος!

Check Also

Αστρολογία – Ήλιος στον Υδροχόο: Μία νέα εποχή γεμάτη «ηλεκτρισμό»

Αστρολογία – Ήλιος στον Υδροχόο: Μία νέα εποχή γεμάτη «ηλεκτρισμό» Μια νέα εποχή : Πλησιάζουμε …

Αστρολογία: Πανσέληνος του Λύκου – Ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Πανσέληνος του Λύκου – Ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια Η Πανσέληνος του Λύκου θα …