Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, προχωρήστε χωρίς να σας αποθαρρύνουν κάποιες πρόσφατες αναχαιτίσεις! Για αρκετό καιρό γλύφατε τις πληγές σας, τώρα πρέπει να μαζέψετε τα κομμάτια σας και να σημειώσετε πρόοδο. Δεν ακολουθούν τα πάντα στη ζωή το δικό σας πρόγραμμα… Γι’ αυτό αντί να προσπαθείτε να διορθώσετε το παρελθόν, στρέψτε το βλέμμα σας στο μέλλον. Ποιες ευκαιρίες μπορείτε να δημιουργήσετε για τον εαυτό σας; Αν χρειαστείτε στήριξη σε αυτή τη δύσκολη φάση, απευθυνθείτε σε έναν έμπιστο φίλο που πάντα τονώνει την ελπίδα σας!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, έχει φτάσει η στιγμή της εστίασης! Με την εξωστρεφή Αφροδίτη στον διαπροσωπικό τομέα σας, μπορεί να δελεαστείτε να παραμερίσετε τις υποχρεώσεις για χάρη της κοινωνικής σας ζωής. Αλλά κάτι τέτοιο θα επηρεάσει αρνητικά ένα σημαντικό εγχείρημα ή τα χρονοδιαγράμματά σας. Ευτυχώς, η παρουσία και του δομημένου Κρόνου στην ατμόσφαιρα θα σας δώσει τη δύναμη της θέλησης για να αντισταθείτε στους πειρασμούς. Προσηλωθείτε στα καθήκοντά σας, ακόμα κι αν οι αγαπημένοι σας εκφράσουν αρχικά παράπονα. Τελικά θα καταλάβουν ότι πρέπει να αποδώσετε τα αναμενόμενα!

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, μπορείτε να αντισταθείτε στα πάντα εκτός από τον πειρασμό! Γι’ αυτό ευθύνεται ένα περιοριστικό τετράγωνο του αυστηρού Κρόνου με την Αφροδίτη της πολυτέλειας, στους τομείς σας των ορίων και της ευημερίας. Δεν πρέπει να ενδώσετε παρορμητικά σε υπερβολικές δαπάνες ή στην ανατροπή ενός προγράμματος υγιούς διατροφής… Αξίζετε κάθε επιβράβευση, αρκεί να την έχετε «κερδίσει». Τούτου λεχθέντος , περιορίστε τα έξοδά σας από κάτι άλλο για να έχετε οικονομική άνεση. Διαθέστε έστω μισή ώρα σε μια εντατική εξάσκηση, για να κάψετε κάθε ανθυγιεινή επιλογή σας. Το κλειδί για όλα είναι η μετριοπάθεια!

Καρκίνος

Νιώθετε τα νεύρα σας να τεντώνονται, αγαπητοί Καρκίνοι… Και γι’ αυτό ευθύνεται ένα τετράγωνο του αμφισβητία Κρόνου στη ζώνη σας των μυστικών, με την Αφροδίτη. Αν κάτι δεν σας πείθει σε μια ομάδα, μην αφήσετε τις υποψίες να πάρουν τα ηνία. Φροντίστε να συλλέξετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία και μην πάρετε προσωπικά τις όποιες ιδιόρρυθμες δονήσεις. Η ειλικρινής προσέγγιση θα βοηθήσει να θέσετε τα ερωτήματα που θα βελτιώσουν την ατμόσφαιρα. Μπορεί οι απαντήσεις να σας εκπλήξουν ευχάριστα!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, αυτή είναι μια φάση που πρέπει να καταπνίξετε την υπερβολική περηφάνεια σας! Το πιο πιθανό είναι να μην μπορείτε να κάνετε έναν διάλογο, χωρίς να γίνετε πιο συναισθηματικοί. Η Αφροδίτη σχηματίζει ένα τετράγωνο δοκιμασίας με τον Κρόνο: Μια διπλωματική προσέγγιση προς ένα άτομο μπορεί να φαντάζει επίθεση σε ένα άλλο, κάτι που ίσως να σας φτάσει σε δάκρυα. Προτιμήστε να κινηθείτε αυτόνομα για λίγο, θα καταφέρετε να αποδώσετε χωρίς την πίεση να ανταποκριθείτε σε κάποια ομαδικά κριτήρια!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, πρέπει να απομακρυνθείτε λίγο από τις πολυπληθείς ομάδες! Αυτό επιτάσσει ένα περιοριστικό τετράγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Κρόνο. Αντί να επεξεργάζεστε την ομαδική δυναμική, προτιμήστε να κινηθείτε αυτόνομα και με τον δικό σας ρυθμό. Στις όποιες συναντήσεις σας μην επιδιώκετε να είστε οι «τέλειοι», κανείς δεν μπορεί να είναι. Περισσότερο θα εκτιμηθεί η προδιάθεσή σας για ειλικρίνεια, γι’ αυτό κάντε όσα ερωτήματα θα σας παράσχουν την απαραίτητη διαύγεια!

Ζυγός

Λίγη επιπλέον μετριοπάθεια θα αποδεχθεί πιο αποδοτική τώρα, αγαπητοί Ζυγοί! Ο αυστηρός Κρόνος στον 5ο Οίκο σας της φήμης, σχηματίζει τετράγωνο με την εύγλωττη Αφροδίτη στον προσγειωμένο 2ο Οίκο σας. Από τη μία πλευρά δεν πρέπει να το παρακάνετε με την προβολή των τελευταίων επιτευγμάτων σας… Αλλά ούτε θέλετε να μένετε στη σκιά όταν αξίζει να τα γνωστοποιήσετε. Μπορείτε να ισορροπήσετε το κλίμα, ζητώντας από φίλους να διαδώσουν τα πολλά σας ταλέντα και εγχειρήματα!

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, στραφείτε μέσα σας και αξιοποιήστε τη διαίσθησή σας! Η διπλωματική πτυχή σας μπορεί να αναδειχθεί, με την δίκαιη Αφροδίτη να φορτίζει τα εδάφη σας. Αλλά ένα αυστηρό τετράγωνό της με τον απαιτητικό Κρόνο, επιτάσσει να αποφύγετε τις όποιες εντάσεις. Όλοι θα είναι υπερβολικά ευερέθιστοι, γι’ αυτό να «ζυγίζετε» το κοινό πριν μιλήσετε. Μην αγγίξετε ευαίσθητα θέματα και αν άθελά σας θίξετε κάποιον, φροντίστε να απολογηθείτε αμέσως!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, μειώστε λίγο τις άμυνές σας! Αν και δεν νιώθετε άνετα να μοιράζεστε προσωπικά σας θέματα, τώρα θα σας ωφελήσει αυτού του τύπου η επικοινωνία. Μια επουλωτική ευθυγράμμιση του Κρόνου με την ακέραιη Αφροδίτη, ανοίγει μια νέα δίοδο εμπιστοσύνης. Είναι βέβαιο ότι θα νιώσετε καλύτερα αν μιλήσετε σε κάποιον για κάτι που σας απασχολεί… Και επιπλέον, αυτή η εκ βαθέων συζήτηση θα ενδυναμώσει τη σχέση σας!

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, μην αφήσετε να αιωρούνται δυσχερείς σκέψεις! Μπορεί να μετατραπούν σε δράμα για κάποιες κοινές δαπάνες, είτε τις κάνατε εσείς είτε τις επωμιστήκατε για κάποιον άλλον. Κάποιοι ίσως αποφεύγουν να δίνουν το μερίδιό τους σε έναν λογαριασμό, αυξάνοντας την μεταξύ σας ένταση. Τώρα μπορείτε να διορθώσετε τις ανισορροπίες, χάρη στην ευθυγράμμιση του αυστηρού Κρόνου με την Αφροδίτη στους τομείς σας των χρημάτων και της κοινωνικότητας. Δεν είναι ντροπή να ζητήσετε χρήματα που σας οφείλονται, χωρίς να ειπωθούν προσβολές ή κατηγορίες!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, προσέξτε τον τόνο της φωνής σας! Καλό είναι να παίρνετε τα ηνία και να γνωστοποιείτε τις επαγγελματικές σας απόπειρες, αρκεί να μην γίνεστε εγωκεντρικοί… Δεν ακούγεται ωραίο να συγχαίρετε συνεχώς τον εαυτό σας απροκάλυπτα, ειδικά υπό ένα τετράγωνο του αυστηρού Κρόνου με την Αφροδίτη στον τομέα σας της καριέρας. Αφήστε τους άλλους να ανακαλύψουν μόνοι τους τα επιτεύγματά σας και να εντυπωσιαστούν!

Ιχθύες

Φανείτε ευγενείς, αγαπητοί Ιχθύες! Μόνο η εποικοδομητική κριτική επιτρέπεται, υπό ένα δυσχερές τετράγωνο του απαιτητικού Κρόνου με την ευαίσθητη Αφροδίτη. Μην επιτρέψετε στην εστίασή σας να παραμερίσει την κοινωνική διακριτικότητα, σκεφτείτε πώς θα νιώσουν οι άλλοι από τα λεγόμενά σας. Καλή είναι η ειλικρίνεια αν κάτι θέλει βελτίωση, αρκεί να μην αναφέρετε τα αρνητικά στοιχεία των άλλων αντί για τα θετικά τους. Η ισορροπημένη προσέγγιση θα διατηρήσει υψηλό το φρόνημα, όλοι εργάζονται καλύτερα όταν νιώθουν ότι τους εκτιμούν!