Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Κριός 

Οι σημαντικές σας σχέσεις γίνονται πρωταγωνιστές, αγαπητοί Κριοί! Μια αρμονική σύμπραξη του ρεαλιστή Κρίνου με τη Σελήνη, θα τις κάνει πιο στιβαρές ή θα σας φέρει πιο κοντά σε ένα ήδη αγαπημένο άτομο.

Και με το φεγγάρι στον Ζυγό της ισονομίας, είστε έτοιμοι να κάνετε περισσότερους συμβιβασμούς απ’ όσους συνήθως. Μόλις κατασταλάξετε στα πραγματικά σας ζητούμενα, εστιάστε στην οικοδόμηση αυτής της επαφής με ένα βήμα τη φορά!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, στρέψτε την ιδιόρρυθμη ενέργειά σας στην ευημερία και την εξάσκησή σας!

Η φροντίδα του εαυτού σας δεν θα αποτελεί πλέον πρόκληση, αν εντοπίσετε ποια σημεία θέλετε να βελτιώσετε ή ποιες συνήθειές σας θέλετε να αλλάξετε. Ωστόσο, μην πιεστείτε παρορμητικά σε αυτές τις κινήσεις…  Θα σας ωφελήσει περισσότερο μια αργή και σταθερή προσέγγιση, ώστε να είναι όλα διαχειρίσιμα και με διάρκεια!

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, ακόμα και οι πιο «σοβαρές» σχέσεις χρειάζονται την χαρωπή πτυχή τους! Η Σελήνης στον Ζυγό και τον 5ο Οίκο σας της ευθυμίας και του ρομάντζου, συναντά τον σταθεροποιητικό Κρόνο. Μπορείτε να κάνετε πιο ισχυρούς τους δεσμούς σας, επιστρατεύοντας τη φαντασία: Πάρτε εισιτήρια για μια εκδήλωση που δεν θέλει να χάσει το ταίρι σας, είτε κάντε από τώρα σχέδια για το σαββατοκύριακο… Έτσι θα έχετε κάτι κοινό να προσβλέπετε

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, μια ιδιαίτερη προδιάθεση θα σας ωθήσει να ξεφύγετε από τετριμμένες πρακτικές! Θα έρθετε πιο κοντά στους δικούς σας ανθρώπους, σε σημείο να εκπλαγείτε και οι ίδιοι. Η Σελήνη στον Ζυγό και τον ευαίσθητο 4ο Οίκο σας, συμπράττει με τον ειλικρινή Κρόνο στον τομέα σας της οικειότητας. Συνειδητοποιήστε ότι είστε έτοιμοι να μιλήσετε για όσα αναμένατε την «κατάλληλη» στιγμή – και κάντε το με ηρεμία και ευγένεια. Τώρα μπορείτε να διαχειριστείτε όσα σας δυσκόλευαν, γιατί δεν θέλετε να επιβληθείτε σε κανέναν!

Λέων

Η αυτοπεποίθησή σας απογειώνεται, αγαπητοί Λέοντες! Η Σελήνη στο Ζυγό και την επικοινωνιακή ζώνη σας, προκαλεί τον δομημένο Κρόνο στον τομέα σας των σχέσεων. Πείτε όσα πρέπει για να κερδίσετε συμμάχους, χωρίς να αποδεχθείτε αβλεπί την κάθε προσφορά που θα σας γίνει… Οι επαφές σας πρέπει να είναι ουσιαστικές και ειλικρινείς, τόσο με φίλους και συνεργάτες όσο και με το ταίρι σας. Μόνο φροντίστε να σκέφτεστε διπλά πριν μιλήσετε, για να μην ακουστείτε αυταρχικοί ή αλαζόνες!

Παρθένος

Ισορροπήστε τα οικονομικά σας, αγαπητοί Παρθένοι! Χάρη στην ευθυγράμμιση της ισορροπημένης Σελήνης στον Ζυγό με τον πειθαρχημένο Κρόνο, ενεργοποιείται ο άξονας των χρημάτων σας. Μια μικρή ατασθαλία στις δαπάνες σας δεν πειράζει, αρκεί να φτιάχνετε λίστα πριν πάτε για ψώνια και να μην παρασύρεστε από δελεαστικές «προσφορές». Κάντε μια μικρή έρευνα για ανταγωνιστικές τιμές ή θέστε έναν αποταμιευτικό στόχο για να αποκτήσετε το κάτι παραπάνω!

Ζυγός

Εξοικονομήστε χρόνο για ένα προσωπικό σας εγχείρημα, αγαπητοί Ζυγοί! Δεν έχει σημασία αν θα αφορά την καριέρα σας ή μια δημιουργική ενασχόληση… Η Σελήνη στα εδάφη σας, ευνοεί την απομάκρυνσή σας για λίγο από τις πιεστικές υποχρεώσεις. Η υποστηρικτική γωνία της με τον Κρόνο στον 5ο Οίκο σας της τέχνης και του ρομάντζου, θα σας κάνει πιο παθιασμένους για τα δικά σας οράματα. Να θυμάστε ότι όσο περισσότερη είναι η έμπνευσή σας, τόσο πιο παραγωγικοί θα είστε!

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, η ατμόσφαιρα επιτάσσει ξεκαθαρίσματα! Αν υπάρχουν παρεξηγήσεις με έναν φίλο ή συγγενή, αρκεί να είστε πρόθυμοι να ακούσετε και την άλλη πλευρά. Η Σελήνη είναι στον διπλωμάτη Ζυγό, που κατανοεί απόλυτα ότι πρέπει να υποχωρήσετε σε κάτι για να κερδίσετε περισσότερα μακροπρόθεσμα. Αν και σίγουρα δεν είναι η προσέγγιση που προτιμάτε, είναι βέβαιο ότι θα αποπνέει τη σοφία και σύνεση που χρειάζεται αυτή η συζήτηση!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, οι άνθρωποι είναι το μεγαλύτερο όπλο σας τώρα… Τόσο για το πορτοφόλι όσο και για την ψυχή σας! Μια σύγκρουση της Σελήνης με τον Κρόνο, φορτίζει τις πιο κοινωνικές και κοινοτικές πτυχές σας. Ο έμφυτος ενθουσιασμός σας θα έλξει τους άλλους για να μετάσχουν σε κάθε αποστολή ή εγχείρημά σας. Ακόμα και φίλοι από μακριά θα βοηθήσουν σε κάθε πληροφορία ή συμβουλή που χρειάζεστε!

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, θέστε όρια! Ακόμα και οι πιο αγαστές προθέσεις μπορεί να εξοκείλουν, αν δεν υπάρχουν υγιείς κανόνες. Θα θέλετε να κρατήσετε το επαγγελματικό επίπεδο στις εργασιακές επαφές σας, χάρη στη Σελήνη στον Ζυγό και τη ζώνη σας της καριέρας. Αλλά μια όψη της με τον αυστηρό Κρόνο που σας κυβερνά, σας θέτει σε πλεονεκτική θέση. Μην διστάσετε να τολμήσετε το κάτι παραπάνω, διαθέστε ποιοτικό χρόνο σε κάθε ποιοτικό εγχείρημά σας!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, ετοιμάζεστε να δοκιμάσετε ένα όραμα που σας ενθουσιάζει; Αν νιώθετε κάποια ανασφάλεια, πρέπει να ακούσετε την εσώτερη φωνή σας! Ο συνετός Κρόνος σχηματίζει τρίγωνο με τη Σελήνη στον 9ο Οίκο σας της επέκτασης, απαιτώντας αργά βήματα. Ζητήστε συμβουλές και πληροφορίες από άτομα που εμπιστεύεστε, σίγουρα θα κερδίσετε χρόνο και άσκοπα έξοδα!

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, είστε έτοιμοι να μοιραστείτε μυστικά; Ίσως να το ευνοεί μια γωνία στήριξης της Σελήνης με τον ακέραιο Κρόνο, αν υπάρχει ο παράγοντας της εμπιστοσύνης. Το ένστικτό σας είναι ενεργό, αξιοποιήστε το για να «ζυγίσετε» κάθε άτομο που δείχνει πρόθεση να μπει στη ζωή σας. Σε καμία περίπτωση μην αποκαλύψετε ευαίσθητες λεπτομέρειες, χωρίς να διεξάγετε την απαραίτητη έρευνα!