Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, κάντε το επιπλέον βήμα για την καριέρα σας ακόμα κι αν είναι Παρασκευή! Ο ευφυής Ερμής ανταλλάσσει φιλικά πυρά με τον καινοτόμο Ουρανό, στους τομείς σας της δουλειάς και των χρημάτων.

Γνωστοποιήστε κάθε ιδέα σας που μπορεί να επιφέρει περισσότερα χρήματα, στηριχτείτε στην έμπνευση και δημιουργήστε. Ωστόσο, μην αφήσετε αυτή την ορμή να επηρεάσει και το σαββατοκύριακό σας… Βρείτε τη σωστή ισορροπία μεταξύ δουλειάς και προσωπικής ζωής!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, η διάθεσή σας έχει πάρει την ανιούσα! Φροντίζει γι’ αυτό μια συνάντηση του κοινωνικού Ερμή στον ρομαντικό τομέα σας, με τον αυθόρμητο Ουρανού στο ζώδιό σας.

Μην περιοριστείτε στις συνήθεις επιλογές σας για εξόδους, καθετί καινούργιο θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας.

Μην βάλετε στην παρέα σας άτομα που χρειάζονται «φροντίδα»… Σπάνια νιώθετε εσείς τόσο ελεύθεροι, δεν πρέπει να το καταστείλετε ανησυχώντας για άλλους!

Δίδυμοι

Ακολουθήστε κάθε προτροπή της έμπνευσής σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Ο ευέλικτος Ερμής που σας κυβερνά, σχηματίζει ένα τρίγωνο ροής με τον συντονιστή Ουρανό. Μην λογοκρίνετε ό,τι προκύπτει, μόνο να το καταγράφετε… Αν μπορείτε να είστε σίγουροι για ένα πράγμα, είναι ότι τα οράματά σας θα είναι τόσο ιδιόρρυθμα όσο και συναρπαστικά. Το μόνο που πρέπει να φροντίσετε, είναι να μην παρασυρθείτε και αφήσετε εκκρεμείς τις σημαντικές σας υποχρεώσεις!

Καρκίνος

Η διάθεσή σας απαιτεί κοινωνικές δράσεις, αγαπητοί Καρκίνοι! Ο αυθόρμητος Ουρανός συμπράττει με τον φλύαρο Ερμή, στις πιο ανθρωποκεντρικές πτυχές του χάρτη σας. Επεξεργαστείτε όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις στην περιοχή σας – κι αν δεν βρίσκετε εισιτήρια, αναζητήστε τα στις επαφές των κοινωνικών σας δικτύων. Με την τύχη που σας συνοδεύει τώρα, μπορεί να βρεθείτε με ένα ελευθέρας ανά χείρας!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, δεν αποκλείεται να γίνετε αποδέκτες μιας ανέλπιστης γενναιοδωρίας! Αυτό υπονοεί μια σύμπραξη εύνοιας, ανάμεσα στον κοινωνικό Ερμή και τον ανθρωπιστή Ουρανό. Ίσως κάποιος να σας προσφέρει κάτι που λαχταρούσατε, ακόμα και μια σημαίνουσα επαφή για τα επαγγελματικά σας. Αν και κάτι θα προκύψει αιφνίδια, δεν βλάπτει να γνωστοποιήσετε στους κύκλους σας τι αναζητάτε… Και φροντίστε να είστε συνεπείς στις όποιες δικές σας υποχρεώσεις, για να μην χάσετε την ευκαιρία!

Παρθένος

Η δραστήρια πτυχή σας αφυπνίζεται, αγαπητοί Παρθένοι! Να ευχαριστήσετε ένα δυνατό κύμα ενέργειας, από τη συνάντηση του Ερμή με τον «ηλεκτροφόρο» Ουρανό. Αλλά αυτές οι δονήσεις θα αφορούν την ευημερία σας, γι’ αυτό βγείτε στη φύση και απολαύστε την καλοκαιρινή ατμόσφαιρα. Τα ταξίδια ευνοούνται επίσης, ακόμα κι αν πρόκειται για μια αυθόρμητη απόδραση. Αν μείνετε εντός των τειχών, συναντηθείτε με φίλους για μια βραδιά γύρω από τη φωτιά στην παραλία!

Ζυγός

Η ατμόσφαιρα γύρω σας αποκτά πιο συμπονετική χροιά, αγαπητοί Ζυγοί! Φροντίζει γι’ αυτό η αποδοτική σύμπραξη του Ερμή με τον μεταμορφωτικό Ουρανό. Είναι ιδανική στιγμή να θίξετε ένα ευαίσθητο θέμα, αρκεί να έχετε την πρόθεση να το επιλύσετε με δημιουργικές υποχωρήσεις. Αλλά μην προνοήσετε ακόμα και για να γράψετε όσα θα πείτε, αν θέλετε έναν ειλικρινή διάλογο… Ακολουθήστε τη στιγμή, ακούστε με ανοικτό μυαλό και καρδιά και ανταποκριθείτε αναλόγως!

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, μια ομαδική αγκαλιά μπορεί να έχει ανέλπιστα θετικά αποτελέσματα! Ένα τρίγωνο του κοινωνικού Ερμή με τον αυθόρμητο Ουρανό, συστήνει να μην τρέξετε να απομονωθείτε στο καβούκι σας μετά τη δουλειά. Κάθε επαφή μπορεί να εξελιχθεί σε ζωηρό διάλογο, ακόμα και σε μια ρομαντική προοπτική. Η συνάντηση αυτών των δύο «εφήμερων» πλανητών δεν μπορεί να εγγυηθεί τη διάρκεια κάθε προσέγγισης… Αλλά εσείς ανταλλάξτε στοιχεία και πορευτείτε ανάλογα με την εκάστοτε συγκυρία!

Τοξότης

Όλα φαίνεται να βρίσκουν επιτέλους τη θέση τους, αγαπητοί Τοξότες! Αυτό διαβεβαιώνει η σύμπραξη του λογικού Ερμή με τον καινοτόμο Ουρανό. Θα εντοπίσετε αίφνης τις οργανωτικές προοπτικές κάθε «χάους», ώστε να οδηγηθείτε σε αποδοτικές λύσεις. Αν κάποια πτυχή της ζωής σας έχει γίνει περίπλοκη, παραμερίστε τον αυτοσχεδιασμό και ζητήστε βοήθεια. Η συμβουλή ενός φίλου μπορεί να κάνει θαύματα!

Αιγόκερως

Κινηθείτε προς την κατεύθυνση του φλερτ όποτε θέλετε, αγαπητοί Αιγόκεροι! Μια συνάντηση δυνατοτήτων ανάμεσα στον κοινωνικό Ερμή και τον τολμηρό Ουρανό, προσδίδει αυτή την σπάνια διάθεση για την ιδιοσυγκρασία σας. Ακόμα κι αν περάσατε κάποιες εντάσεις τελευταία με άτομα του στενού σας κύκλου, τώρα μπορείτε να κάνετε πιο τρυφερές προσεγγίσεις. Στις νέες γνωριμίες μπορείτε να ανοιχτείτε λίγο περισσότερο… Όταν οι άλλοι βλέπουν την ευάλωτη πτυχή σας, γίνονται πιο πρόθυμοι να ανοίξουν και τη δική τους καρδιά!

Υδροχόος

Επανακτήστε τη δύναμή σας μέσω ειλικρινών επαφών, αγαπητοί Υδροχόοι! Έχετε τη στήριξη του διανοητικού Ουρανού που σας κυβερνά, που από τον 4ο Οίκο σας της ευαισθησίας συναντά τον Ερμή. Ακόμα και θέματα που δεν τολμούσατε να θίξετε μέχρι τώρα, γίνονται πιο προσιτά και διαχειρίσιμα. Μην κρύψετε τα συναισθήματά σας σε μια κίνηση αυτοπροστασίας… Ίσως αυτό να σας περιόριζε τόσο καιρό!

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, τα καλύτερα πράγματα στη ζωή δεν είναι «πράγματα»! Σας το θυμίζει μια σύμπραξη του κοινωνικού Ερμή με τον αυθόρμητο Ουρανό. Οι άνθρωποι θα γίνουν το πάθος σας, χάρη στη φόρτιση των πιο ρομαντικών και διαπροσωπικών πτυχών σας. Ακολουθήστε τη ροή των καταστάσεων, εκπλήξτε τους άλλους με μια πλευρά σας που δείχνετε σπάνια. Είστε τόσο πολυσχιδείς προσωπικότητες, που μπορείτε να ταιριάξετε οπουδήποτε!