Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, ορμάτε στη νέα εβδομάδα γεμάτοι αυτοπεποίθηση! Τώρα μπορείτε να δείτε όλα τα θέματά σας με πιο αίσια οπτική, ώστε να κινηθείτε με τη θετική δυναμική των καταστάσεων. Θα δείτε ότι με ψυχραιμία και λογική μπορείτε να βελτιώσετε τις παρούσες συνθήκες και να ξεπεράσετε όποιες προκλήσεις σας προσεγγίσουν!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, είστε σε σωστή πορεία για να φτάσετε τους στόχους που έχετε θέσει από την αρχή της νέας εβδομάδας! Η επιτυχία σας είναι βέβαιη ακόμα και σε αυτούς τους ανταγωνιστικούς καιρούς… Γι’ αυτό πρέπει να προσέχετε τα άτομα που λένε ότι θα σας βοηθήσουν, γιατί ίσως να επιδιώκουν μόνο να σας σαμποτάρουν. Μην δώσετε σε κανέναν την ευκαιρία να εμπλακεί στα σχέδιά σας και να θα σας βγάλει εκτός πορείας. Μείνετε πιστοί στα ιδανικά σας και όλα θα πάνε πολύ καλά!

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, η νέα εβδομάδα σας φέρνει κάποιες πρόσθετες πιέσεις! Γι’ αυτό ευθύνονται κάποια θέματα που προέκυψαν στο οικογενειακό περιβάλλον και σας καταβάλουν. Διαφωνίες με άτομα εντός σπιτιού μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις, που θα σας δυσκολέψουν να επανέλθετε σε ισορροπία. Εσείς πρέπει να επικοινωνήσετε τις απόψεις σας με ειλικρίνεια και σαφήνεια, ώστε να δείξετε και στους άλλους τη στάση που πρέπει να υιοθετήσουν!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, η είσοδος της νέας εβδομάδας ευνοεί τα ρίσκα και τις δυναμικές κινήσεις! Όσο δύσκολο κι αν μπορεί να φαντάζει αρχικά να φτάσετε τους στόχους σας, σύντομα θα δείτε ότι έχετε κερδίσει πολλά από τις τωρινές σας δράσεις. Την ίδια σταθερότητα να κρατήσετε και στις προσωπικές σας σχέσεις, αν δεν θέλετε να βρεθείτε μπλεγμένοι σε μικροπρέπειες!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, οι πιέσεις που έχετε βιώσει τελευταία θα αρχίσουν να καταπονούν τα όριά σας στην αρχή αυτής της εβδομάδας… Μπορεί να νιώσετε να χάνετε την αρτιότητα της σκέψης σας αλλά και των σωματικών αντοχών. Αυτό που χρειάζεστε τώρα, είναι να αποτραβηχτείτε απ’ όλους και όλα για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Μην διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια από τους ανθρώπους που εμπιστεύεστε και ξέρετε πόσο σας αγαπούν!

Παρθένος

Θέστε υπό έλεγχο την υπερβολική ευαισθησία σας με την είσοδο της νέας εβδομάδας, αγαπητοί Παρθένοι! Ξέρετε ότι με τέτοια ψυχολογία θολώνει η οπτική σας και μπορεί να κάνετε λάθη. Τα άστρα σας ωθούν να πιέσετε λίγο ακόμη τα όριά σας, να μην αφήσετε να σας κατακλύσουν οι όποιες αμφιβολίες και ανασφάλειες. Για να μην σας παρασύρουν οι συγκυρίες, προτιμήστε να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα από τις πολλές υποχρεώσεις… Θα επιστρέψετε δριμύτεροι μόλις πατήσετε και πάλι γερά στα πόδια σας!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, κάποιες γνωστές προβληματικές καταστάσεις βγαίνουν ξανά στην επιφάνεια στην αρχή της καινούργιας εβδομάδας! Επειδή γνωρίζετε καλά περί τίνος πρόκειται, επιλέξτε συνειδητά να παραμείνετε ψύχραιμοι για να καταφέρετε να ανταπεξέλθετε. Με τα άστρα στο πλευρό σας, σύντομα θα μπορέσετε να εξομαλύνετε και πάλι την ατμόσφαιρα στο περιβάλλον σας!

Σκορπιός

Η αρχή της νέας εβδομάδας απαιτεί μια γενικότερη ενδοσκόπηση, αγαπητοί Σκορπιοί! Κάντε μια ανάπαυλα στην καθημερινότητά σας, προκειμένου να επιστρέψετε σε ισορροπία και να οργανώσετε τις επόμενες κινήσεις σας. Θα βοηθούσε την ψυχολογία σας λίγη επιπλέον περιποίηση της εμφάνισής σας, να ασχοληθείτε με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και θα νιώσετε πιο χαλαροί και ανανεωμένοι!

Τοξότης

Με αναπτερωμένη αυτοπεποίθηση μπαίνετε στην καινούργια εβδομάδα, αγαπητοί Τοξότες! Αυτή θα βοηθήσει να δείτε με θετική οπτική τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, όπως και τις καταστάσεις που έχετε να χειριστείτε. Να ξέρετε ότι τα άστρα είναι στο πλευρό σας για να υλοποιήσετε όλα όσα βάλετε στο μυαλό σας!

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, η νέα εβδομάδα σας γεμίζει επαναστατική διάθεση! Τώρα πρέπει να κάνετε εκείνες τις σημαντικές αλλαγές στη ζωή και το περιβάλλον σας, που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σας. Πολλά θα αρχίσουν να κυλούν πλέον χωρίς δυσκολίες και εμπόδια. Παραμείνετε σε επαγρύπνηση και θα πραγματώσετε τους περισσότερους από τους στόχους σας!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, τα σχέδιά σας θα πάρουν σάρκα και οστά από την αρχή της καινούργιας εβδομάδας! Έχετε καθαρίσει το μυαλό σας κάθε αμφιβολία, φόβο και ανασφάλεια. Προχωρήστε με αυτή την ανανεωμένη διάθεση και τολμήστε να κάνετε πιο φιλόδοξα όνειρα. Παραμείνετε αισιόδοξοι ακόμα και μπροστά στα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν, ώστε να τα στρέψετε προς όφελός σας!

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, προσέξτε μια τάση σας προς την εσωστρέφεια στην αρχή της νέας εβδομάδας… Μπορεί να ευθύνεται για κάποια συναισθήματα απογοήτευσης με τα άτομα του περιβάλλοντός σας! Η πλειοψηφία των προβλημάτων σας είναι μόνο στη φαντασία σας, επειδή αυθυποβάλλεστε ότι δεν υπάρχει ουσία σε τίποτα. Έτσι υποσυνείδητα αποφεύγετε να καταβάλετε τον κόπο που χρειάζεται για να σημειώσετε πρόοδο. Μόνο αν αλλάξετε σκεπτικό και θεώρηση των πραγμάτων θα καταφέρετε να βγείτε από αυτό το σκοτάδι που σας έχει εγκλωβίσει!