Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Κριός 

Κινηθείτε πιο αντισυμβατικά απ’ όσο συνηθίζετε, αγαπητοί Κριοί! Ακολουθήστε κάθε παρόρμηση για να τονώσετε τη δημιουργικότητά σας. Αυτό ευνοεί ένα τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ουρανό, που σας προκαλεί να δοκιμάσετε νέα πεδία. Δεν αποκλείεται να αντλήσετε έμπνευση από μια πρόσφατη καινοτομία και να ανελιχθείτε στον τομέα σας!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, ένα ιδιαίτερο άτομο μπορεί να ανατρέψει τις προσωπικές σας επιλογές! Μια συνάντηση της Σελήνης με τον αεικίνητο Ουρανό, συστήνει να ανοίξετε περισσότερο το μυαλό σας. Μπορεί μια νέα φιλία ή ένα ερωτικό ενδιαφέρον να προκύψει ανέλπιστα, που θα αναγνωρίσετε μόνο αν παραμερίσετε κάθε κατεστημένη θέση σας… Να ξέρετε ότι ο σνομπισμός δεν επιτρέπει να διευρύνετε την οπτική σας!

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, είστε πάντα διαθέσιμοι για τους φίλους που σας χρειάζονται! Αλλά έχετε σκεφτεί ότι ίσως το παρακάνετε και οι δύο πλευρές με την αλληλοστήριξη; Ένα απελευθερωτικό τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ουρανό, φροντίζει για την αυτονομία σας. Όλοι θα ωφεληθείτε αν οξύνετε την ικανότητα να χειρίζεστε τις αναποδιές τις ζωής. Αντί να συζητάτε τα θέματά σας με τις ώρες, συστήστε ένα σχετικό βιβλίο ή έναν ειδικό… Και να κλείνετε σε τακτά διαστήματα τις ηλεκτρονικές σας συσκευές!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, μην σας παρασύρει το στοιχείο της έκπληξης σε κάθε νέα γνωριμία! Ειδικά όσον αφορά το ρομαντικό τομέα, δεν πρέπει να τοποθετείτε κανέναν σε βάθρο. Η προσδοκία της τελειότητας είναι τελικά η συνταγή της παραπλάνησης, γιατί όλοι οι άνθρωποι έχουν τις ατέλειές τους. Είναι καλύτερα να τις βλέπετε από νωρίς, για να αποφασίσετε αν ενδιαφέρεστε. Με άλλα λόγια, παραμείνετε ρεαλιστές!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, μόνο μέσω της γνώσης μπορείτε πραγματικά να αναβαθμίσετε τον εαυτό σας! Ένα τρίγωνο της Σελήνης με τον φουτουριστικό Ουρανό, συμβουλεύει να στηριχτείτε τώρα στην τεχνολογία. Πειραματιστείτε με καινούργιες εφαρμογές, αναζητήστε πηγές που σας ενδιαφέρουν, προσεγγίστε άτομα που ασχολούνται με τον τομέα σας. Ακόμα κι αν χρειαστείτε λίγη μελέτη, μακροπρόθεσμα θα ωφεληθείτε σε παραγωγικότητα και έσοδα!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, η πρακτική σας μαγεία κλέβει την παράσταση! Να είστε περήφανοι για την οργανωτική σας φύση, που ενισχύει τα θαυμάσια οράματά σας. Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας να συναντά τον καινοτόμο Ουρανό, μπορείτε να δείτε σύντομα αποτελέσματα… Το κλειδί είναι να είστε ξεκάθαροι για τον τελικό στόχο, αντί να αναμένετε ότι οι άλλοι θα σας ακολουθήσουν τυφλά. Όταν ξέρουν γιατί θέτετε μια συγκεκριμένη μέθοδο, θα κινητοποιηθούν να μετάσχουν!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, μήπως ο ζήλος για θεαματικά αποτελέσματα σας απομάκρυνε από την ομάδα; Αν και ποτέ δεν έχετε τέτοιες προθέσεις, κάποιοι μπορεί να νιώσουν παραγκωνισμένοι από τις φιλοδοξίες σας! Η Σελήνη στον 12ο Οίκο σας της συγχώρεσης συμπράττει με τον συνεργατικό Ουρανό, για να κάνετε επανενώσεις. Μια προσέγγιση και έκφραση της ευγνωμοσύνης σας για την στήριξη που λαμβάνετε, θα φέρει ξανά την αρμονία. Ακόμα και ένα μικρό δώρο μπορεί να κάνει θαύματα!

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, ετοιμαστείτε για εντατικές ανταλλαγές απόψεων! Μια συνάντηση της Σελήνης με τον καινοτόμο Ουρανό, θα γεννά συνεχώς καινούργιες ιδέες από όλη τη συνεργατική σας ομάδα. Αλλάξτε τακτική αν δεν ακούγατε ιδιαίτερα τις θέσεις νέων μελών ή φίλων… Και αν σκέφτεστε μήπως κάποιος αποκαλύψει τα εγχειρήματά σας, υπογράψτε ένα συμφωνητικό εχεμύθειας!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, λειτουργούν τα πάντα σαν καλολαδωμένη μηχανή; Αν όχι, μειώστε ταχύτητα και ανασυγκροτηθείτε! Η Σελήνη στην Παρθένο και τον τομέα σας της καριέρας, απαιτεί επιμέλεια για να φτάσετε στους στόχους σας. Και μια ώθησή της από τον ειδήμονα Ουρανό, θα κάνει την τεχνολογία σύμμαχό σας. Όσο διατηρείτε τον έλεγχο των κινήσεών σας, η ζωή σας θα γίνεται όλο και πιο εύκολη!

Αιγόκερως

Ετοιμαστείτε να προκαλέσετε τα κατεστημένα, αγαπητοί Αιγόκεροι! Μια απίστευτη ευκαιρία μπορεί να διαφαίνεται στον ορίζοντα, σπουδαιότερη από οτιδήποτε έχετε βιώσει μέχρι τώρα… Γι’ αυτό ανασυνταχθείτε και μην σας παρασύρει η πίεση. Αν στήσετε ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα, όλα είναι εφικτά. Ένα τρίγωνο στήριξης ανάμεσα στον Ουρανό και τη Σελήνη, θα φροντίσει να εντοπίσετε και τους κατάλληλους συνεργάτες. Ακόμα κι αν η διαδρομή δεν είναι απόλυτα ομαλή, στην ολοκλήρωση θα έχετε να γιορτάσετε κάτι επικό!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, ίσως να γίνετε υπερβολικά προστατευτικοί με τον προσωπικό χώρο και χρόνο σας! Γι’ αυτό ευθύνεται μια συνάντηση της Σελήνης με τον Ουρανό που σας κυβερνά. Αν δεν έχετε διάθεση για κοινωνικότητα, ακολουθήστε το συναίσθημά σας και θέστε τα όριά σας. Ακούστε την εσωτερική σας φωνή, πάρτε τις αποστάσεις σας και θα επιστρέψετε πιο γρήγορα στην ορμητική σας φύση!

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, συμπράξτε! Αν έχετε να χειριστείτε ένα ιδιόρρυθμο θέμα, η τύχη είναι με το μέρος σας: Ένα τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό, θα συνδυάσει τη διπλωματία με τη στρατηγική σας σκέψη. Ξεχάστε τους ενδοιασμούς, ανοίξτε όλα τα χαρτιά σας στο τραπέζι για να καταφέρετε τις αλλαγές που θέλετε… Και δεν αποκλείεται η άλλη πλευρά να αποζητά ακριβώς το ίδιο, είτε να έχει κάνει ήδη αυτή τη διαδρομή!