Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, θεωρήστε ότι έχετε προειδοποιηθεί: Μια αιχμηρή γωνία ανάμεσα στην αντιδραστική Σελήνη και τον νευρικό Πλούτωνα, μπορεί να σας κάνει εξαιρετικά εριστικούς! Δεν αποκλείεται να κεντρίσετε εντάσεις στον εργασιακό χώρο, με αποτέλεσμα να δώσετε μια κακή εντύπωση.Γι’ αυτό αν νιώσετε κοντά στο να χάσετε τον έλεγχο, καλύτερα να κάνετε ένα διάλειμμα… Απομακρυνθείτε και αναζητήστε την πραγματική αιτία της αναστάτωσής σας!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, λένε ότι το μόνο που μπορεί να μας βλάψει είναι τα μυστικά μας! Μια γωνία έντασης ανάμεσα στη Σελήνη και τον Πλούτωνα, βουτά στα βάθη κάποιων άλυτων θεμάτων ή αναμνήσεών σας. Τώρα πρέπει να κοιτάξετε κατάματα το παρελθόν αλλά και τον ρόλο σας στη δυναμική κάποιων συγκεκριμένων σχέσεων. Ο Πλούτων μπορεί να ενισχύσει τις μεταμορφώσεις, άρα έχετε την ευκαιρία για μια ειλικρινή σχετική προσπάθεια προκειμένου να απαλλαγείτε από κάτι οδυνηρό. Όσο κι αν δεν είναι εύκολη η αλλαγή για τη σταθερή ιδιοσυγκρασία σας, πραγματικά αξίζει τον κόπο!

Δίδυμοι

Επιστρατεύστε τα φίλτρα σας σε όσα πείτε, αγαπητοί Δίδυμοι! Μια γωνία δοκιμασίας ανάμεσα στην ευαίσθητη Σελήνη και τον Πλούτωνα, φορτίζει τους τομείς σας της επικοινωνίας και των έντονων συναισθημάτων. Προσέξτε τους ανθρώπους που έχετε γύρω σας, καθώς τα συναισθήματα θα είναι έντονα… Ίσως να αναδυθούν ασυνείδητα κίνητρα, κάποιοι να «αντανακλούν» τις δικές τους ατέλειες στους άλλους. Να επιβεβαιώνετε την αξιοπιστία των πηγών σας πριν εκφράσετε οποιαδήποτε κατηγορία ή αντίδραση. Ακόμα καλύτερο θα είναι να απομακρυνθείτε από κάθε παγίδα και να εστιάσετε στον εορτασμό της περιόδου των γενεθλίων σας!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, είναι καιρός να δείξετε λίγη επιπλέον τρυφερότητα προς τον εαυτό σας! Συνήθως τον αμελείτε, ενώ διαθέτετε όλη την κατανόηση και συμπόνοια σας στους άλλους. Η Σελήνη που σας κυβερνά, σχηματίζει μια δύστροπη γωνία με τον ευέλικτο Πλούτωνα. Ίσως δυσκολευτείτε να αποδεχθείτε ότι χρειάζεστε περισσότερη αγάπη προς εσάς τους ίδιους, γι’ αυτό δεν πρέπει να σας παρασύρει κάποιος αρνητισμός. Αντί να σας θλίβουν όσα δεν έχετε καταφέρει ακόμη, εστιάστε σε όσα έχετε πετύχει και ανταμειφθείτε όπως σας αξίζει. Αντί να ζηλέψετε τους «αντιπάλους» σας, δείτε τους ως παράδειγμα προς μίμηση!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, δεν είναι θετικές όλες οι πληροφορίες που σας προσεγγίζουν! Μια γωνία ανάμεσα στον Πλούτωνα και τη Σελήνη στο ζώδιό σας, μπορεί να φέρει στο φως μυστικά που θα θέλατε να μην μάθετε… Είτε να δείτε για πρώτη φορά την άσχημη πλευρά του χαρακτήρα κάποιου. Αλλά άπαξ και ανοίξει ο ασκός του Αιόλου, δεν υπάρχει επιστροφή. Γι’ αυτό πρέπει να διαχειριστείτε στρατηγικά την όποια έκπληξη: Μπορεί το εν λόγω άτομο να είχε απλά μια δύσκολη στιγμή – ή αυτή να είναι η γνήσια προσωπικότητά του!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, ακολουθείτε τους κανόνες και θεωρείτε ότι το ίδιο κάνουν όλοι… Αλλά μπορεί να ανακαλύψετε ότι ένα κοντινό σας άτομο έχει προδώσει την εμπιστοσύνη σας! Με τη Σελήνη στον υποσυνείδητο 12ο Οίκο σας να συγκρούεται με τον σκιώδη Πλούτωνα, ίσως πρέπει να παραδεχθείτε ότι έχει απώτερα κίνητρα. Αλλά αντί να επιδιώξετε μια ομολογία, προτιμήστε να πάρετε αποστάσεις. Η άβολη ατμόσφαιρα μπορεί να οδηγήσει σε παραδοχή ή – ακόμα καλύτερα σε μια απολογία!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, αποφύγετε τις πολλές «οικειότητες» παρά την κοινωνική σας ιδιοσυγκρασία! Μια γωνία αποστασιοποίησης ανάμεσα στη Σελήνη και τον δύστροπο Πλούτωνα, μπορεί να προκαλέσει εντάσεις που θα σας βρουν απροετοίμαστους. Εξίσου πιθανό είναι να προβάλετε δικούς σας φόβους ή ανασφάλειες σε αθώους παριστάμενους. Σε κάθε περίπτωση, θα είναι πιο συνετό να πορευτείτε μόνοι προς το παρόν. Αν κάτι πάρει άβολη τροπή, μια απόδραση στη φύση μπορεί να είναι το κατάλληλο αντίδοτο!

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, ο προβληματισμός δεν έλυσε ποτέ κανένα πρόβλημα! Όσο κι αν ανησυχείτε για το μέλλον σας, πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι ακόμη και με περισπασμό της σκέψης σας. Μια έντονη γωνία της αντιδραστικής Σελήνης με τον συγκυβερνήτη σας τον Πλούτωνα, απαιτεί συγκρότηση. Δεν είναι εύκολο στην ελεγκτική φύση σας να παραδίνεται… Αλλά η αντίσταση θα κάνει περισσότερο κακό παρά καλό!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, η υπερβολική ανάλυση μπορεί να καταλήξει σε αποσύνθεση! Η Σελήνη στον φιλοσοφικό 9ο Οίκο σας, σχηματίζει μια άβολη γωνία με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα. Δεν αποκλείεται να θέλετε υπερβολικά διεισδυτικά ερωτήματα ή να διυλίζετε τη συμπεριφορά των άλλων. Προτιμήστε να αφήνετε και λίγο μυστήριο, αντί να κάνετε ψυχογράφημα στους ανθρώπους… Δεν υπάρχουν πάντα σαφείς απαντήσεις για όλα, καλύτερα να ακολουθείτε τη ροή των πραγμάτων!

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, μην εκπλαγείτε αν δεν μπορείτε να εστιάσετε στις υποχρεώσεις σας… Γι’ αυτό ευθύνεται μια ανάστατη γωνία του μεταμορφωτικού Πλούτωνα στο ζώδιό σας, με την ευαίσθητη Σελήνη. Αν υπάρξουν εξάρσεις ανασφάλειας, ανταγωνισμού ή ζήλιας, προσπαθήστε να μην αντιδράσετε. Μπορεί να υπάρχουν βαθύτερα αίτια που πρέπει να διαχειριστείτε – και ίσως όχι μόνοι… Στραφείτε σε ένα έμπιστο άτομο, όπως έναν φίλο ή έναν ειδικό!

Υδροχόος

Απαγορεύονται τα χτυπήματα κάτω από τη μέση, αγαπητοί Υδροχόοι! Είστε αρκούντως ακριβοδίκαιοι, ώστε να μην αναδύετε το παρελθόν σε μια φορτισμένη συζήτηση… Αλλά μια δόλια όψη της Σελήνης με τον πανούργο Πλούτωνα, μπορεί να μπείτε σε έναν τέτοιο πειρασμό. Παρά την δικαιολογία των ακραίων συναισθημάτων, οι πράξεις σας δεν θα συγχωρεθούν εύκολα. Ενδείκνυται να μιλάτε ειλικρινά, αρκεί να το κάνετε με ευγένεια και κατανόηση!

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, υπάρχει διαφορά ανάμεσα στη φροντίδα της υγείας σας και την εμμονή! Αυτή τη γραμμή ίσως θολώσει η αιχμηρή γωνία της Σελήνης με τον Πλούτωνα, που θα κεντρίσει την τελειομανία σας. Επειδή ενίοτε γίνεστε σκληροί κριτές του εαυτού σας, να θυμάστε ότι η απόρριψη κάνει περισσότερο κακό παρά καλό. Λίγος διαλογισμός ή έντονη εξάσκηση, μπορεί να αλλάξει την κακή σας διάθεση!