Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Κριός 

Αξιοποιήστε την επικοινωνιακή σας δεινότητα, αγαπητοί Κριοί! Η Σελήνη θα ανοίξει τη μέρα στους Διδύμους, κάτι που ευνοεί την εξέλιξη των στόχων σας. Εστιάστε στις επαγγελματικές επαφές δια ζώσης ή ηλεκτρονικά και κινηθείτε γρήγορα, γιατί η ορμή σας θα μειωθεί κάπως αργότερα. Η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα αποζητάτε τη θαλπωρή του σπιτιού σας μετά από μια δραστήρια εβδομάδα. Μπορείτε να τονώσετε τη σχέση με τους αγαπημένους σας, με ένα δείπνο και ευχάριστη συζήτηση!

Ταύρος

Δώστε μία ακόμη ώθηση στις προσπάθειές σας, αγαπητοί Ταύροι! Μπορείτε να κλείσετε την εργασιακή εβδομάδα με θετικό πρόσημο, όσο η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και τον παραγωγικό τομέα σας. Διαθέστε χρόνο για τα οικονομικά και τον προϋπολογισμό σας για να ελευθερωθείτε από πιεστικές λεπτομέρειες. Αργότερα θα έχετε διάθεση επαφών με τους δικούς σας ανθρώπους, καθώς το φεγγάρι θα περάσει στον Καρκίνο. Μην πιεστείτε για κάποια βραδινή έξοδο, όσο πιο χαλαρά είναι τα σχέδιά σας τόσο καλύτερα θα περάσετε!

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, εκμεταλλευτείτε τις τελευταίες ώρες παρουσίας της Σελήνης στα εδάφη σας! Πρέπει να πορευτείτε δυναμικά προς την υλοποίηση των στόχων σας, χωρίς να επιτρέψετε σε κανέναν να αναχαιτίσει την πορεία σας. Θα σας ωφελήσει αν σιγάσετε τα τηλέφωνα και κλείσετε τις ηλεκτρονικές εφαρμογές που σας αποσπούν την προσοχή. Αυτή η πρακτική θα βοηθήσει να κλείσετε εκκρεμότητες και να οργανώσετε τα οικονομικά σας. Αργότερα, λίγη προσωπική περιποίηση και ένα όμορφο δείπνο θα ανταμείψουν όλη την καλή δουλειά σας!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, η άτακτη πλευρά σας έχει πάρει τα ηνία τις τελευταίες μέρες… Αλλά χρειάζονται και τα έντονα συναισθήματα, για να κατανοείτε καλύτερα τα πάθη σας! Αν δυσκολεύεστε να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις μέσα στην ομίχλη, ευθύνεται η Σελήνη στον 12ο Οίκο σας των περισπασμών. Όμως αργότερα θα περάσει στα δικά σας εδάφη και θα επαναφέρει τα ομαλά επίπεδα στην ενέργειά σας. Τώρα μπορείτε να αναπληρώσετε γρήγορα τον όποιο χαμένο χρόνο!

Λέων

Διαθέστε περισσότερο χρόνο στις επαγγελματικές και κοινωνικές σχέσεις σας, αγαπητοί Λέοντες! Τις ευνοεί η παρουσία της Σελήνης στον ευχάριστο και επικοινωνιακό τομέα σας. Αλλά δεν πρέπει να αμελήσετε τις υποχρεώσεις, που θα κινηθούν με ταχύτητα μέσα από ανταλλαγή απόψεων και καινοτόμων ιδεών. Αργότερα το φεγγάρι θα περάσει στο νωχελικό 12ο Οίκο σας, μειώνοντας αισθητά την ενέργειά σας. Περάστε χαλαρά τη βραδιά, ώστε να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας για το επερχόμενο σαββατοκύριακο!

Παρθένος

Μπορείτε να κατακτήσετε ό,τι κι αν στοχεύσετε, αγαπητοί Παρθένοι! Με αυτό το σκεπτικό θα αδράξετε τη μέρα από νωρίς, κάτι που θα βοηθήσει να τελειώσετε αρκετά γρήγορα. Έτσι, όταν η Σελήνη περάσει στον Καρκίνο, θα θυμηθείτε ότι υπάρχουν κι άλλα ενδιαφέροντα στη ζωή πέρα από τη δουλειά. Δεν σας αρέσει η μοναξιά της κορυφής, γι’ αυτό η τόνωση του συνεργατικού 11ου Οίκο σας βοηθά να επιλέξετε συνοδοιπόρους. Ελάτε σε επαφή με φίλους και ανταλλάξτε τα νέα σας και τα μελλοντικά σας σχέδια!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, προσέξτε τον τρόπο που εκφέρετε την «αλήθεια» σας! Καλή είναι η ειλικρίνεια, αρκεί να μην φέρνει κανέναν σε δύσκολη θέση. Προσπαθήστε να παίρνετε βαθιές ανάσες, πριν αντιδράσετε σε κάποιον που σας προκαλεί ή σας εκνευρίζει. Θα ωφεληθείτε περισσότερο αν διατηρήσετε την ακεραιότητα όλων και την αρμονία στην ατμόσφαιρα. Αργότερα που η Σελήνη περνά στον ηγετικό 10ο Οίκο σας των στόχων, μην εκπλαγείτε αν στραφείτε στην επίλυση των προβλημάτων. Έτσι θα περάσετε σε ένα παραγωγικό σαββατοκύριακο, χωρίς κανένα εμπόδιο να σας βαραίνει!

Σκορπιός

Πάρτε βαθιές ανάσες για να ηρεμήσετε, αγαπητοί Σκορπιοί! Μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας χαλάσει τη διάθεση με προκλητικές συμπεριφορές… Αν ξεσπάσετε σε άτομα που δεν φταίνε, μόνο θα διογκώσετε τον εκνευρισμό σας. Προτιμήστε συνειδητά να μην ενδώσετε και να μην εμπλακείτε σε κανένα δράμα. Αργότερα που η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο, θα αφυπνίσει τη ζώνη σας της περιπέτειας. Μια απόδραση για αλλαγή σκηνικού, θα κάνει θαύματα στη διάθεση και την ψυχολογία σας!

Τοξότης

Φαίνεται να σας προβληματίζει μια συγκεκριμένη σχέση, αγαπητοί Τοξότες! Πρέπει να διατηρήσετε μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα, μιας και δεν μπορείτε να ελέγξετε τη διάθεση των άλλων. Δεν θα βοηθήσει το χιούμορ τώρα, οι καταιγίδες ξεπερνιόνται πιο γρήγορα αν τις αντιμετωπίσετε… Τούτου λεχθέντος, δώστε χώρο και χρόνο στο άλλο άτομο να εκφραστεί. Αργότερα που η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο, θα φορτίσει τον 8ο Οίκο σας της οικειότητας. Θα σας είναι πιο εύκολο να συζητήσετε ακόμα και για δύσκολα συναισθήματα, διαδικασία που θα αποδειχθεί θεραπευτική!

Αιγόκερως

Ελέγξτε τις πηγές σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Πριν ξεσπάσετε σε κάποιον, διαβεβαιώστε ότι οι πληροφορίες σας είναι αξιόπιστες… Το συστήνει η Σελήνη στον αναλυτικό 6ο Οίκο σας, που απαιτεί ακεραιότητα. Ερευνήστε στο διαδίκτυο, μιλήστε με άτομα που εμπιστεύεστε. Αυτή η διαδικασία θα βοηθήσει και τις προοπτικές των πιθανών συνεργειών σας, καθώς θα προσδώσει διαύγεια στη σκέψη σας. Αργότερα που η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και τον 7ο Οίκο σας των συμφωνιών, θα είστε έτοιμοι να δεσμευτείτε!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, μην σας πτοήσουν οι ταχύτατοι ρυθμοί που θα ανοίξουν τη μέρα σας… Οφείλονται στην παρουσία της Σελήνης στους Διδύμους, που σας κάνει αεικίνητους με ηγετικές τάσεις. Αλλά οι παρορμήσεις σας θα μεταλλαχθούν σε υγιείς αναζητήσεις αργότερα. Το φεγγάρι θα περάσει στον Καρκίνο και τον 6ο Οίκο σας της ευημερίας για το σαββατοκύριακο. Προσέξτε περισσότερο τη διατροφή σας, κάντε έναν περίπατο για να καθαρίσει η σκέψη σας και κοιμηθείτε νωρίς!

Ιχθύες

Μήπως δεν θέλετε καν να σηκωθείτε από το κρεβάτι, αγαπητοί Ιχθύες; Επί αυτού ευθύνεται η Σελήνη στον οικιακό 4ο Οίκο σας, που σας κάνει κάπως νωχελικούς. Αλλά εσείς αντισταθείτε και ενεργοποιηθείτε, ώστε να κλείσετε τις εκκρεμότητες πριν το σαββατοκύριακο. Αργότερα που το φεγγάρι θα περάσει στον Καρκίνο και τον 5ο Οίκο σας της λάμψης, θα ξαναβρείτε και τη χαρά της ζωής… Ανοίγετε μπροστά σας ένα απολαυστικό διήμερο!