Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιο ωροσκόπιο

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιο ωροσκόπιο

Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, μπορείτε να γίνετε οι εμπνευστές για μια προσοδοφόρα αποστολή! Ο εκφραστικός Ήλιος στο ζώδιό σας, συναντά τον αποδοτικό Κρόνο. Κανείς δεν θα αντιδράσει, αν εκφράσετε τις θέσεις σας για βελτίωση των παρόντων δεδομένων. Ενόσω είστε προνοητικοί με καλή προδιάθεση, δεν θα χάσετε συμμάχους… Γι’ αυτό φροντίστε να είστε ακέραιοι, αποφύγετε κάθε χτύπημα κάτω από τη μέση: Να είστε το «πρόβατο», όχι ο λύκος!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, όσο ανεβαίνετε τόσο περισσότερη στήριξη χρειάζεστε! Μια παραγωγική όψη ανάμεσα στον αισιόδοξο Ήλιο και τον Κρόνο της δόμησης, διαβεβαιώνει ότι μπορείτε να φτάσετε τους στόχους σας πιο σύντομα απ’ όσο νομίζετε. Ένας μέντορας ή σύμβουλος μπορεί να σας υποδείξει το επόμενο σκαλοπάτι στην ιεραρχική κλίμακα. Όσο κι αν θέλετε να υποστηρίζετε τους άλλους, πρέπει να διατηρείτε τους συμμάχους στην πορεία σας. Ισορροπήστε τις ανάγκες των εγχειρημάτων σας και θα βρείτε τις πιο ευφυείς λύσεις!

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, το περιβάλλον σας είναι έτοιμο να ακούσει τις φαεινές σας ιδέες! Οι στρατηγικές συμμαχίες θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε κι άλλο τα φτερά σας, να εξερευνήσετε καινούργιες πτυχές του εαυτού σας. Μην απομονώνεστε στη ζώνη άνεσής σας, βγείτε και σπάστε τη ρουτίνα με αυθόρμητες αναζητήσεις. Η δική σας ιδιοσυγκρασία είναι σε συνεχή κίνηση, προκειμένου να ωριμάζει και να προοδεύει!

Καρκίνος

Αξιοποιήστε τα ηγετικά σας χαρίσματα, αγαπητοί Καρκίνοι! Ο Ήλιος ανορθώνει το κύρος σας, ενώ ο Κρόνος από τον διαισθητικό 8ο Οίκο σας ενισχύει το ένστικτό σας. Είστε εξαιρετικά γενναιόδωροι στο να μοιράζεστε τη δόξα… Αλλά αν κάποιος προσπαθήσει να παραγκωνίσει εσάς, δεν πρέπει να το επιτρέψετε. Υπερασπιστείτε τη θέση σας, ακόμα κι αν χρειαστεί να φανείτε σκληροί στην αντιπαράθεση. Θα σας ευχαριστήσουν όλοι, όταν περάσετε τη γραμμή τερματισμού και θριαμβεύσετε!

Λέων

Οι σχέσεις σας θα ευεργετηθούν από την ειλικρίνεια, αγαπητοί Λέοντες! Προσέξτε μόνο να μην μπερδέψετε τις θέσεις σας με την αλήθεια… Μπορεί αυτό που φαίνεται, να μην αντικατοπτρίζει πάντα την ουσία. Εξάλλου, ένα άτομο με εντελώς διαφορετική οπτική μπορεί να είναι πολύτιμος συνεργάτης στο μέλλον. Η προσέγγιση απαιτεί διαπραγματεύσεις και συμβιβασμούς. Καταλήξτε τι είστε διατεθειμένοι να δώσετε και μέχρι ποιου σημείου θα κάνετε υποχωρήσεις. Μετά περάστε στις συζητήσεις, με καθαρή σκέψη και χωρίς αντιπαλότητες!

Παρθένος

Δεν αρκούν οι εικασίες αυτή την περίοδο, αγαπητοί Παρθένοι! Μια σύμπραξη του αισιόδοξου Ήλιου με τον οργανωτικό Κρόνο, θα σας προσγειώσει στην πραγματικότητα. Χρειάζεστε μια πιο πρακτική δόμηση των επόμενων βημάτων, γι’ αυτό ενδείκνυται να κάνετε μια επισκόπηση στον προϋπολογισμό σας. Όταν θα ολοκληρώσετε την ενδελεχή έρευνα, θα ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο και παραπληροφόρηση. Έτσι θα μειώσετε το άγχος σας και θα αξιοποιήσετε καλύτερα τα δεδομένα σας!

Ζυγός

Αλλάξτε οπτική, αγαπητοί Ζυγοί! Μια λάγνα συνάντηση ανάμεσα στον χαρωπό Ήλιο και τον σταθερό Κρόνο, θα διευρύνει τις προοπτικές σας με διάρκεια… Και αυτό αφορά τόσο την επαγγελματική όσο και την προσωπική σας ζωή. Να κάνετε επαφές και συζητήσεις με άτομα που σας συστήνουν φίλοι, είτε σας προσέγγισαν μέσω των κοινωνικών δικτύων σας. Και οι δεσμευμένοι δεν πρέπει να τεμπελιάσετε: Οργανώστε μια έκπληξη για το ταίρι σας – κάθε πρωτοβουλία μπορεί να έχει ευχάριστη εξέλιξη… Ακόμα κι αν κουραστείτε λίγο παραπάνω τώρα, θα ξεκουραστείτε το σαββατοκύριακο!

Σκορπιός

Αφήστε την ελεγκτική σας πλευρά να πάρει τα ηνία, αγαπητοί Σκορπιοί! Μια παραγωγική όψη ανάμεσα στον αποδοτικό Ήλιο και τον οργανωτικό Κρόνο, θα αποτελέσει έμπνευση. Μπορείτε να πάρετε ακόμα και την πιο ανορθόδοξη διαδρομή, προκειμένου να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Μην διστάσετε να παραμερίσετε άτομα που δεν τηρούν τις υποσχέσεις τους ή τα χρονοδιαγράμματα. Η διαπραγματευτική σας δεινότητα θα αποτελέσει εργαλείο για να κερδίσετε περισσότερα!

Τοξότης

Είστε σε δημιουργικό οίστρο, αγαπητοί Τοξότες! Αξιοποιήστε τον για να προωθήστε τα όνειρά σας μέχρι τη γραμμή τερματισμού. Το σύμπαν σας καλεί να δείτε ρεαλιστικά τα δεδομένα της ζωής σας και να κάνετε ουσιαστικές αλλαγές. Δεν θα βοηθήσει σε κάτι μια πεισματική αδιαφορία, προς όσα ξέρετε ενδόμυχα ότι είναι αλήθεια. Να είστε δυνατοί, θαρραλέοι να παραμερίσετε τον εγωισμό σας. Θα σας βοηθήσουν πολύ και οι συνετές συμβουλές από τους ανθρώπους που σας αγαπούν!

Αιγόκερως

Πρέπει να λέτε και κάποια «όχι», αγαπητοί Αιγόκεροι! Έχει φτάσει η στιγμή που πρέπει να θέσετε πιο ουσιαστικά όρια. Αν κάποιοι σας φέρονται με αχαριστία ή εκμεταλλεύονται τη γενναιοδωρία σας, είναι καιρός να απομακρυνθούν από το περιβάλλον σας. Αν το ταίρι σας εξαρτάται υπερβολικά από εσάς, οφείλετε να του υποδείξετε να αναπτύξει την αυτάρκειά του. Διαθέστε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας, με μια βόλτα ή να ακούσετε μουσική και να χαλαρώσετε!

Υδροχόος

Πόσες σπουδαίες ιδέες έχετε από τα τέλη του 2020, αγαπητοί Υδροχόοι; Τώρα είναι η στιγμή να τους δώσετε σάρκα και οστά, να κάνετε τα επόμενα βήματα υλοποίησής τους! Ο εκφραστικός Ήλιος συμπράττει με τον σταθερό Κρόνο, ζητώντας να καταγράψετε τους στόχους σας. Θα σας βοηθήσει αρκετά να τους συζητήσετε με άτομα που έχουν ήδη διανύσει την ανάλογη διαδρομή. Ερευνήστε, ψάξτε όλες τις εναλλακτικές σας: Οι λύσεις υπάρχουν και θα σας ενθουσιάσει ο εντοπισμός τους!

Ιχθύες

Στρέψτε την προσοχή σας στην προσωπική σας ζωή, αγαπητοί Ιχθύες! Ο Ήλιος λαμβάνει μια υποστηρικτική ώθηση από τον δομημένο Κρόνο… Και αν οι χώροι σας δεν είναι κυριολεκτικά σε τάξη, θα δυσκολευτείτε να εστιάσετε και να είστε παραγωγικοί. Ακόμα και μια καθαριότητα στο σπίτι, μπορεί να αποδειχθεί δημιουργική. Αν δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε μόνοι, ζητήστε βοήθεια από φίλους ή ένα συνεργείο καθαρισμού!

Check Also

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια Κριός  Μετανιώνουμε συχνά γι’ αυτά που δεν κάναμε, …

Αστρολογία: Τέλος του ανάδρομου κρόνου – Πως θα επηρεάσει τα ζώδια

Αστρολογία: Τέλος του ανάδρομου κρόνου – Πως θα επηρεάσει τα ζώδια Το τέλος του ανάδρομου …