Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, η ορμή σας αντικαθίσταται από την ευαισθησία! Είναι καλή στιγμή για να συνειδητοποιήσετε πώς αντιδρούν οι άλλοι, όταν τους απευθύνεστε τρυφερά αντί να διατάζετε. Με τη συναισθηματική Σελήνης στον 4ο Οίκο σας, ενδιαφέρεστε περισσότερο για το σπιτικό και τον στενό κύκλο σας. Ακόμα κι όταν είστε υποχρεωμένοι να ηγηθείτε καταστάσεων, να το κάνετε με ευγένεια και χαμηλούς τόνους. Αντί να καθοδηγείτε τους άλλους προς τις «σωστές» απαντήσεις, προτιμήστε να θέσετε ερωτήματα και να ζητάτε τη γνώμη τους!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, μην αναζητάτε απαντήσεις στα βιβλία ή το διαδίκτυο! Η διαισθητική Σελήνη ενεργοποιεί τον 3ο Οίκο σας της περιέργειας. Αυτό σημαίνει ότι το ένστικτο θα σας κατευθύνει, είτε αναρτάτε ένα κείμενο είτε θέλετε να προσεγγίσετε ένα άτομο. Μην ασχοληθείτε με την «μετάφραση» κάθε παρόρμησης, απλά συντονιστείτε μαζί της: Όχι μόνο θα είναι καινοτόμες οι σκέψεις σας, θα αντιληφθείτε και πράγματα που δεν φαντάζεστε… Όσο ποτέ στο παρελθόν!

Δίδυμοι

Μπορείτε να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Με τη συνετή Σελήνη στον 2ο Οίκο σας των χρημάτων, θα εμπνευστείτε να κάνετε πρακτικές αλλαγές. Αρχίστε από κοστοβόρες συνήθειες, όπως την ακύρωση συνδρομών που δεν χρησιμοποιείτε. Εντοπίστε και χειριστείτε υπερβολικές ή αχρείαστες χρεώσεις στους λογαριασμούς σας. Και μπορείτε να αυξήσετε το εισόδημά σας, αξιοποιώντας τα πολύπλευρα ταλέντα σας: Η παροχή συμβουλών είναι ένα φυσικό σας χάρισμα, το οποίο μπορείτε να αρχίσετε να χρεώνετε!

Καρκίνος

Βάλτε τον εαυτό σας σε προτεραιότητα, αγαπητοί Καρκίνοι! Η Σελήνη που σας κυβερνά, σας επισκέπτεται και φωταγωγεί την ευφυΐα σας. Η αιχμηρή σας αντίληψη θα «λαμβάνει» όσα υπάρχουν ανάμεσα στις γραμμές, ώστε να προστατεύσετε ευέλικτα το συναίσθημά σας. Αν αναρωτιέστε για το πόσα πρέπει να προσφέρετε ή να δείχνετε στους άλλους, κάντε μια παύση: Ακούστε τη διαίσθησή σας και κινηθείτε μέχρι εκεί που αισθάνεστε ασφαλείς!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, μην παρακάμπτετε ότι σας ενοχλεί! Μην νομίζετε ότι προστατεύετε τον εαυτό σας αν δεν εκφράζεστε… Γιατί όσα καταπνίγετε, κάποια στιγμή θα βγουν στην επιφάνεια με ορμή – που δεν θα μπορείτε να ελέγξετε. Η ευαίσθητη Σελήνη στον Καρκίνο, κεντρίζει τον 12ο Οίκο σας της εσωτερικότητας και της επούλωσης. Αν πείτε τις θέσεις σας ήρεμα και αμερόληπτα, έχετε πολλά να κερδίσετε… Και αν κάποιος δεν μπορεί να χειριστεί την αλήθεια σας, ίσως πρέπει να ξανασκεφτείτε τη σχέση σας μαζί του!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, παραμερίστε λίγο την εσωστρέφειά σας! Αυτό επιτάσσει η ευγενική Σελήνης στον Καρκίνο και τον 11ο Οίκο σας της ομαδικής δράσης. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να δουλεύετε ή να διασκεδάζετε μόνοι… Θα σας εκπλήξει ευχάριστα η ευκολία με την οποία θα κάνετε προσεγγίσεις, για επαγγελματικούς ή ψυχαγωγικούς λόγους. Ακόμα και μέσω διαδικτύου, αρκεί να είστε ειλικρινείς για να εντοπίσετε ομοϊδεάτες. Και κάθε νέα επαφή, θα είναι η αρχή για μια ευχάριστη και αποδοτική σχέση στο μέλλον!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, αναζητούσατε την κατάλληλη στιγμή για να κάνετε μια τολμηρή επαγγελματική κίνηση; Έφτασε! Η επιχειρηματική Σελήνη διασχίζει τον Καρκίνο και τον 10ο Οίκο σας της καριέρας. Τώρα οι φιλοδοξίες και η επικοινωνιακή σας δεινότητα, παίρνουν την ανιούσα. Μην σκέφτεστε αν θα φανείτε επιθετικοί ή θα κάνετε λανθασμένες κινήσεις. Είναι καλύτερο να πάρετε ρίσκα και να μην κυλήσουν όπως ελπίζατε, παρά να αναρωτιέστε για καιρό «τι θα γινόταν αν…»!

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, η αλήθεια πονάει… Αλλά πιο πολύ, πονάει το θάψιμό της μέσα σας! Με την ευαίσθητη Σελήνη στον Καρκίνο και τον 9ο Οίκο σας της ειλικρίνειας, πάψτε να βράζετε στο ζουμί σας. Αν σας προβληματίζει μήπως πληγώσετε κάποιο άτομο, μην βιαστείτε να στείλετε το μήνυμα «θέλω να μιλήσουμε». Συζήστε το θέμα σας με έναν αμερόληπτο φίλο ή έναν σύμβουλο. Έτσι θα βρείτε τον σωστό και διακριτικό τρόπο προσέγγισης, χωρίς να κάνετε αμυνόμενη την άλλη πλευρά!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, γιατί κρατάτε κάποια άτομα σε απόσταση; Η Σελήνη στον Καρκίνο και στον 8ο Οίκο σας της οικειότητας, θα βοηθήσει να αντιληφθείτε τους ενδόμυχους λόχους. Κάτι που ίσως θεωρείτε αυτοπροστασία, μπορεί να υποκρύπτει έναν βαθύτερο φόβο. Δεν εξυπηρετεί την εξέλιξή σας η αποφυγή, πρέπει να συντονιστείτε με το συναίσθημά σας και την αιτία… Το να γίνετε ευάλωτοι και να πάρετε το ρίσκο, ίσως είναι η έξυπνη κίνησή σας!

Αιγόκερως

Το «δύο» είναι ο τυχερός σας αριθμός αυτή την περίοδο, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η συνεργατική Σελήνη διασχίζει τον Καρκίνο και τον 7ο Οίκο σας των δυναμικών διδύμων. Και ενώ σας εξάπτει η σκέψη, ίσως αναρωτιέστε αν η άλλη πλευρά θα συμπράξει. Δεν θέλετε να επενδύσετε χρόνο και ενέργεια σε κάτι που δεν θα δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ωστόσο, είναι καιρός να δείτε και την άλλη πλευρά των πραγμάτων: Ίσως έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε, παρά να χάσετε!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, μην περιμένετε να φτάσετε στα όριά σας… Πάρτε χρόνο και χώρο για ξεκούραση και ανανέωση, νωρίτερα! Η Σελήνη στον Καρκίνο και τον 6ο Οίκο σας της ευημερίας, στέλνει ξεκάθαρη εντολή: Φροντίστε και τιμήστε τον εαυτό σας. Είστε τόσο δραστήριοι που εύκολα φτάνετε στην υπερβολή. Αλλά θα γίνετε πιο παραγωγικοί και ευέλικτοι, αν εντάξετε τακτά διαλείμματα στην καθημερινότητά σας!

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, εκφραστείτε και λάμψτε! Η Σελήνη στον Καρκίνο και τον 5ο Οίκο σας του φλερτ και της επίδειξης, αποτελεί την κοσμική σας άδεια γι’ αυτό. Δείξτε τον ενθουσιασμό σας, χωρίς να ξεπεράσετε τα ενδεδειγμένα όρια ή να πιέσετε κάποιο άτομο. Ασχοληθείτε με καθετί που προάγει τη δημιουργική και ρομαντική πτυχή σας. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι να μην παρασυρθείτε σε δράματα άλλων!