Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιο ωροσκόπιο

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιο ωροσκόπιο

Κριός 

Διατηρήστε τη θαλπωρή και τη λάμψη των εορταστικών ημερών, αγαπητοί Κριοί! Η τελευταία Πανσέληνος της χρονιάς αναδύεται στον Καρκίνο και φωτίζει τον 4ο Οίκο σας του σπιτιού. Θα νιώσετε άνετα να διαχειριστείτε πιθανές τριβές με τους ανθρώπους που αγαπάτε, ώστε με ειλικρινείς συζητήσεις να μην μεταφερθούν στη νέα χρονιά. Αλλά επειδή όλοι θα είστε πιο συναισθηματικοί, αποφύγετε να θίξετε ευαίσθητα θέματα. Η ατμόσφαιρα ευνοεί λίγη επιπλέον φροντίδα και προς τον εαυτό σας, γι’ αυτό παραμερίστε τις αγγαρείες και χαλαρώστε με ένα τονωτικό ρόφημα!

Ταύρος

Δώστε περισσότερη σημασία στις φιλίες σας, αγαπητοί Ταύροι! Η Πανσέληνος στον Καρκίνο και τον κοινωνικό 3ο Οίκο σας, φωταγωγεί αυτούς τους ιδιαίτερους δεσμούς σας. Είναι η ιδανική στιγμή να δείξετε την εκτίμησή σας, στους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό σας αυτή τη δύσκολη χρονιά. Οι δικοί σας ήρωες μπορεί να είναι κάποιοι γείτονες, συνεργάτες ή διαδικτυακές επαφές σας. Μιας και ο 3ος Οίκος αφορά και την κοινότητα, ενισχύστε με όποιον τρόπο μπορείτε την τοπική σας αγορά!

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, απολαύστε τη δεύτερη Πανσέληνο αυτής της χρονιάς στον Καρκίνο και τον 2ο Οίκο σας της πολυτέλειας! Σας δίνει την άδεια λίγο πριν φύγει το 2020, να δώσετε έμφαση σε όσα λαχταράτε εσείς. Δικαιούστε να κάνετε δώρα στον εαυτό σας, αρκεί να μην παρασυρθείτε σε αχρείαστες υπερβολές. Επίσης, μπορεί αυτές οι αισθησιακές ακτίνες να σας εμπνεύσουν να μην βγείτε καθόλου από το σπίτι… Ειδικά αν είναι εκεί το λατρεμένο ταίρι σας!

Καρκίνος

Τι χρονιά ήταν κι αυτή για εσάς, αγαπητοί Καρκίνοι! Η δεύτερη Πανσέληνος στο ζώδιό σας για το 2020, ενεργοποιεί τον 1ο Οίκο σας της αυτοέκφρασης. Κοιτάξτε πίσω και θυμηθείτε: Τι σημαντικό συνέβη γύρω στις 10 Ιανουαρίου, κατά την πρώτη Πανσέληνο που ήταν και Έκλειψη Σελήνης; Και ποια πάθη σας διέγειραν οι δύο Νέες Σελήνες στο ζώδιό σας, στις 21 Ιουνίου και 20 Ιουλίου; Όσα σχέδια κινούσατε όλη τη χρονιά, τώρα φτάνουν σε θεαματικό φινάλε ή θα γίνουν ο ούριος άνεμος για να μπείτε στο 2021. Εστιάστε στον εαυτό σας και οραματιστείτε χωρίς κανέναν περιορισμό!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, αποχαιρετίστε ό,τι δεν έχει πλέον θέση στη ζωή σας! Αυτό επιτάσσει η δεύτερη Πανσέληνος στον Καρκίνο για αυτή τη χρονιά, λίγο πριν τη λήξη της: Αναδύεται στον 12ο Οίκο σας της απελευθέρωσης, των ολοκληρώσεων και της επούλωσης. Μπορεί ένα άτομο, μια σχέση ή μια πεποίθησή σας, να αναχαιτίζει την πρόοδό σας. Αφήστε αυτές τις ακτίνες να σας χαράξουν μια καινούργια και φωτεινή πορεία για το 2021. Νιώθετε τρυφερότητα και ευγνωμοσύνη για όσα συνέβησαν – αλλά μην ξανακοιτάξετε πίσω!

Παρθένος

Ποτέ δεν είναι αργά να αλλάξετε τα σχέδιά σας για τη νέα χρονιά, αγαπητοί Παρθένοι! Με τη δεύτερη για φέτος Πανσέληνο στον τρυφερό Καρκίνο, παίρνει ώθηση ο 11ος Οίκο σας της καινοτομίας. Δεν αποκλείεται να έχετε μια φαεινή ιδέα, για το πώς και πού και με ποιους θα γιορτάσετε την Πρωτοχρονιά. Και επειδή ο 11ος Οίκος αφορά και την τεχνολογία, είναι ιδανική στιγμή να την αξιοποιήσετε για να υποστηρίξετε το όραμά σας. Ανακαλύψτε πού θα παίζει σε ζωντανή μετάδοση ο αγαπημένος σας μουσικός παραγωγός ή οι ομάδες διαλογισμού που προτιμάτε!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, μπορείτε να χωρέσετε έναν ακόμη χορό θριάμβου πριν αποχαιρετίσετε το 2020! Το φροντίζει η δεύτερη για φέτος Πανσέληνος στον Καρκίνο και τον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών. Τι επιπλέον μπορείτε να χειριστείτε και να ολοκληρώσετε άμεσα; Μπορεί να είναι το βήμα για μια επικερδή ευκαιρία, που θα αξιοποιήσετε στην αρχή του 2021. Αν η λίστα σας περιέχει μόνο μακροπρόθεσμα σχέδια, ας ασχοληθείτε με ένα κομμάτι τους. Πάντως μείνετε σε επαγρύπνηση και συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο για να αυξάνετε τη δημοτικότητά σας!

Σκορπιός

Ποια σπουδαία όνειρά σας αχνοφαίνονταν στον ορίζοντα, αγαπητοί Σκορπιοί; Πλέον γίνονται απόλυτα διαυγή, χάρη στη δεύτερη Πανσέληνο της χρονιάς στον Καρκίνο και τον απεριόριστο 9ο Οίκο σας! Αρχίστε να ανασυντάσσετε τη λίστα προθέσεών σας για τη νέα χρονιά – ή να την διαμορφώνετε τώρα. Θα σας εκπλήξουν ευχάριστα οι ιδιαίτερες δυνατότητες πραγμάτωσης των διακοπών που λαχταράτε, ώστε να τονωθεί η διάθεσή σας. Και αν θέλετε να παραμείνετε κοντά στο σπίτι, ανταλλάξτε μεγαλεπήβολα σχέδια με τα άτομα του στενού σας κύκλου!

Τοξότης

Τα αισθήματα παίρνουν πρωταγωνιστικό ρόλο, αγαπητοί Τοξότες! Η Πανσέληνος στον Καρκίνο και τον ερωτικό 8ο Οίκο σας, θα καθηλώσει ένα ιδιαίτερο άτομο στο μυαλό σας… Και μπορεί να αλλάξετε το πρόγραμμά σας για να περάσετε χρόνο μαζί, δια ζώσης ή διαδικτυακά. Αν δεν θεωρείτε ότι υπάρχει ένα τέτοιο άτομο στη ζωή σας, κοιτάξτε καλύτερα: Κατά πάσα πιθανότητα, τις επόμενες δύο εβδομάδες θα βρεθεί στο δρόμο σας. Οι δεσμευμένοι θα κατασταλάξετε για το αν θέλετε να κάνετε το επόμενο βήμα ή να πάρετε χωριστούς δρόμους!

Αιγόκερως

Ώρα για αυθορμητισμό και ρομαντισμό, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η Πανσέληνος στον Καρκίνο φωτίζει τον τομέα σας των σχέσεων – και ζητά να τους διαθέσετε χρόνο. Είναι καιρός να περάσετε πιο ξέγνοιαστες στιγμές με τα αγαπημένα σας άτομα. Αν βρεθείτε σε εξωτερικό χώρο, μην ξεχάσετε τη μάσκα σας και ατομικά μπουκάλια για να γιορτάσετε. Παράλληλα, ίσως μια εφήμερη σχέση να γίνει μόνιμη ή να σας γίνει μια πρόταση γάμου. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να γνωρίσετε ένα άτομο με προοπτικές τις επόμενες δύο εβδομάδες!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, φάγατε και ήπιατε αρκετά τις εορταστικές μέρες που προηγήθηκαν; Τώρα καλείστε να αντισταθείτε στους πειρασμούς και να στραφείτε στην ευημερία σας! Θα βοηθήσει σε αυτό η δεύτερη Πανσέληνος της χρονιάς στον Καρκίνο και τον 6ο Οίκο σας της υγιούς διαβίωσης. Είναι η ιδανική στιγμή να συνειδητοποιήσετε ότι οι καταχρήσεις σας βλάπτουν, ώστε πραγματικά να απολαύσετε όσα επιλέξετε να γευτείτε. Και μπορείτε να βάλετε λίγη άσκηση στην καθημερινότητα, για να αποφύγετε τα αισθήματα ενοχής!

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, παραμερίστε για τώρα την πραγματιστική και υλική σας τάση! Η δεύτερη Πανσέληνος της χρονιάς στον Καρκίνο, κεντρίζει τον 5ο Οίκο σας του φλερτ και του ονειρικού ρομάντζου. Είναι η προσωπική σας πρόσκληση να ενδώσετε στη λάμψη, τόσο για την εμφάνισή σας όσο και για το πώς θα υποδεχθείτε τη νέα χρονιά. Μιας και τονώνεται επίσης η φήμη σας, αφήστε τα ταλέντα σας ελεύθερα να ενθουσιάσουν τα διαδικτυακά πλήθη. Αν είστε δεσμευμένοι, οργανώστε μια αισθησιακή βραδιά με το ταίρι σας… Ίσως να έπεται η εξέλιξη της σχέσης σας ή μια εγκυμοσύνη τις επόμενες δύο εβδομάδες!