Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιο ερωτοσκόπιο

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιο ερωτοσκόπιο, Κυριακή, 8 Μαρτίου

Κριός

Τα πρόσφατα γεγονότα σας έδειξαν ότι υπάρχουν πολλά πράγματα για τα οποία πρέπει να θαυμάζετε το ταίρι σας. Γι’ αυτό μην το θεωρήσετε ποτέ ξανά δεδομένο! Κάποιες φορές, το μόνο που χρειάζεται είναι μια διαφορετική οπτική… Για να καταλάβετε ότι το άτομο που έχετε απέναντί σας, έχει πολλά πράγματα να σας δείξει ακόμη.

Ταύρος

Θα θέλατε λίγη ηρεμία και ησυχία – αλλά γύρω σας επικρατεί φασαρία και κινητικότητα. Το ταίρι σας μπορεί να είναι αυτό που δημιουργεί τον περισσότερο θόρυβο. Δείτε αν μπορείτε να ξεκλέψετε λίγο χρόνο για να μείνετε μόνοι σας.

Δίδυμοι

Η σχέση σας συνεχίζει να βελτιώνεται διαρκώς, χάρη στην αφοσίωση που δείχνετε στην εύρεση νέων τρόπων επικοινωνίας. Μόλις δείτε πόση πρόοδο έχετε κάνει, δεν θα θέλετε να διακινδυνέψετε να γυρίσετε στα παλιά.

Καρκίνος

Αισθάνεστε σαν να υπάρχουν εκατομμύρια επιλογές που πρέπει να κάνετε. Εσείς και το ταίρι σας πρέπει να τις φιλτράρετε, μέχρι να φτάσετε στην ουσία: Ναι ή όχι. Ακούστε προσεκτικά τι έχει να σας πει η καρδιά σας και κάντε την επόμενή σας κίνηση.

Λέων

Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα να κάνετε και τόσος λίγος χρόνος. Δεν είναι περίεργο που εσείς και το ταίρι σας αισθάνεστε εξουθενωμένοι. Είναι σημαντικό να βάζετε και αρκετά διαλείμματα στο πρόγραμμά σας. Αν δεν χαλαρώσετε τους ρυθμούς σας, θα εξαντληθείτε εντελώς.

Παρθένος

Δεν είναι υγιές να κρατάτε κρυφά τα συναισθήματά σας. Πείτε στο ταίρι σας αυτά που νιώθετε, ειδικά αν το αφορούν. Αν είστε ειλικρινείς και ανοιχτοί, θα μπορέσετε να κάνετε μια νέα αρχή στη σχέση σας.

Ζυγός

Το ταίρι σας μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τον εαυτό σας, αρκεί να το αφήσετε. Ένα σημαντικό κομμάτι μιας σχέσης, είναι να αφήνετε χώρο στον εαυτό σας και το ταίρι σας για να αναπνέετε και να εξελίσσεστε. Αυτά που θα συμβούν στη συνέχεια, θα σας εκπλήξουν και θα σας χαροποιήσουν.

Σκορπιός

Έχετε πολλά να πείτε όσον αφορά τη σχέση σας, αλλά έχετε τα κότσια να τα κάνετε πράξη; Δείξτε με πράξεις και όχι με λόγια αυτά που πιστεύετε. Το ταίρι σας περιμένει να δει τι θα κάνετε στη συνέχεια.

Τοξότης

Θυμάστε αυτή τη σημαντική, ειλικρινή συζήτηση που θέλατε να κάνετε με το ταίρι σας; Ίσως θα ήταν καλύτερα να την αναβάλλετε προς το παρόν. Τα άστρα είναι σε μια άστατη φάση τώρα. Υπάρχει περίπτωση να συμφωνήσετε σε κάτι που θα το μετανιώσετε πικρά αργότερα.

Αιγόκερως

Ο χρόνος είναι κάτι άσχετο σε μια σχέση – αν και στην αρχή δεν φαίνεται έτσι. Η αγάπη μπορεί να σας βοηθήσει να επιλύσετε μια σύγκρουση σε μερικά λεπτά, ενώ ο εγωισμός να κρατάει κακία για χρόνια. Να είστε ανοιχτοί σε νέους τρόπους επικοινωνίας.

Υδροχόος

Είναι ώρα εσείς και το ταίρι σας να προχωρήσετε τη σχέση σας, ακόμη και αν η σκέψη και μόνο της αλλαγής σας προκαλεί τρόμο. Αν μάθετε να το κάνετε ξανά και ξανά, θα μετατρέψετε το φόβο σε πίστη και την αναποφασιστικότητα σε δράση.

Ιχθύες

Εσείς καταλαβαίνετε αυτά που λέτε. Ισχύει το ίδιο και για το ταίρι σας; Πάρτε την άποψή του, προκειμένου να βεβαιωθείτε ότι κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος. Μπορεί να χρειαστεί περισσότερος χρόνος αλλά θα σας γλιτώσει από πολλούς μπελάδες στο μέλλον.