Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός 

Εδώ και αρκετό καιρό, το μυαλό σου είναι στραμμένο στη διασκέδαση. Σε ενδιαφέρουν οι συγκεντρώσεις με φίλους ή γνωστούς που η παρέα τους σε χαλαρώνει και σε κάνει να νιώθεις χαρούμενη.Αυτή την παρόρμηση να αφιερώνεις χρόνο από την καθημερινότητα σου, θα πρέπει να τη λάβεις σοβαρά υπόψη, καθώς θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να αποσυμπιεστείς.

Ταύρος

Σκέφτεσαι υπερβολικά και αναλύεις γεγονότα και καταστάσεις για να καταλάβεις τι είναι τι ! Κι αυτό οφείλεται στην αβεβαιότητα και το άγχος που βιώνεις αυτή τη στιγμή. Θα ήταν καλύτερα όμως να σταματήσεις να κουράζεις το μυαλό σου και να αγχώνεσαι, γιατί η βελτίωση είναι στα χαρτιά, ξεκινώντας από τώρα! Η σκέψη σου καθαρίζει και μπορείς επιτέλους να δεις πού βρίσκεσαι. Μέχρι σήμερα το απόγευμα, μπορεί να λάβεις ευχάριστα νέα για ένα οικονομικό θέμα που σε προβληματίζει.

Δίδυμοι

Σήμερα θα σε απασχολήσει πολύ το ζήτημα των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Ταυτόχρονα θα προκύψουν νέες προοπτικές ανάπτυξης και θα θελήσεις να τις αξιοποιήσεις στο έπακρο. Το αποτέλεσμα αυτών των δύο παραγόντων θα σε κάνει να αναζητήσεις τη βοήθεια ανθρώπων στους οποίους βασίζεσαι και που γνωρίζεις ότι είναι πρόθυμοι να σε υποστηρίξουν. Το απόγευμα θα σου παρουσιαστεί η ευκαιρία να σημειώσεις πρόοδο σε ένα θέμα που μέχρι τώρα αναχαιτιζόταν με τον ένα και τον άλλο τρόπο. Το να σπάσεις το αδιέξοδο και να το μεταφέρεις στο επόμενο στάδιο, θα σε ικανοποιήσει πολύ.

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα θα είναι πολύ αγχωτική, καθώς έχεις πολλές υποχρεώσεις. Γι’ αυτό μην συγκρατείσαι. Ξεκίνησε αμέσως να δραστηριοποιείσαι για να έχεις μια καλή ευκαιρία να τα ολοκληρώσεις όλα. Οι πλανητικές όψεις θα σε βοηθήσουν πολύ να πετύχεις αυτό που πρέπει να κάνεις… εντός του καθορισμένου χρονικού πλαισίου. Καθώς η μέρα προχωράει, θα νιώθεις ολοένα και πιο αποφασιστική και δυναμική, με αποτέλεσμα τίποτα και κανείς να μην μπορεί να σε απομακρύνει από τον στόχο σου.

Λέων

Η μέρα είναι φανταστική… γεμάτη θετικές δονήσεις κι αισιοδοξία! Θα νιώσεις ένα ξέσπασμα ενέργειας, γι’ αυτό εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να εξερευνήσεις τη δημιουργική σου πλευρά. Αυτό που κάνεις τώρα σ’ αυτόν τον τομέα, μπορεί να έχει ενδιαφέρουσες προεκτάσεις πιο κάτω.

Παρθένος

Σπίτι και οικογενειακά θέματα θα μονοπωλήσουν την προσοχή σου σήμερα, παράλληλα με προβλήματα οικονομικής φύσης που σιγά σιγά βγαίνουν στην επιφάνεια. Μείνε συγκεντρωμένη… και θα είσαι σε θέση να τακτοποιήσεις τα πάντα και στα δύο μέτωπα. Θα δεις τη διάθεσή σου να βελτιώνεται όσο περνάει η μέρα. Θα διαπιστώσεις επίσης, ότι μπορείς να βρεις λύσεις σε τυχόν προβλήματα πιο εύκολα.

Ζυγός

Νιώθεις πολύ κοινωνική σήμερα και είσαι ενθουσιασμένη από το γεγονός ότι οι ιδέες σου βρίσκουν υποστήριξη στο περιβάλλον σου. Νιώθεις ζωηρή και πρόθυμη να προγραμματίσεις μικρές αποδράσεις που θα τονώσουν τη διάθεσή σου… ακόμα περισσότερο. Οι οικογενειακές υποθέσεις ευνοούνται από το απόγευμα και μετά… και θα μπορέσεις να βρεις εύκολα λύσεις σε τυχόν προβλήματα.

Σκορπιός

Τα οικονομικά σου είναι ένα επείγον θέμα κι ένα επώδυνο σημείο στη ζωή σου αυτή τη στιγμή. Γι’ αυτό θα πρέπει να είναι η αρχική σου προτεραιότητα αν θέλεις να βρεις λίγη ησυχία. Αυτή η μέρα είναι ιδανική για μια τέτοια προσπάθεια. Τα αστέρια είναι στο πλευρό σου – ειδικά σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου. Αργότερα μέσα στην ημέρα, θα βρεις την ευκαιρία να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς. Μια απρόσμενη πρόταση θα σε χαροποιήσει.

Τοξότης

Αισθάνεσαι ιδιαίτερα ευδιάθετη σήμερα. Όμως ενώ από τη μία είσαι γεμάτη ενέργεια και ζωντάνια… από την άλλη, φαίνεται να εκνευρίζεσαι εύκολα και να επηρεάζεσαι αδικαιολόγητα από τη συμπεριφορά των άλλων. Προσπάθησε να βρεις τις ισορροπίες σου. Ασχολήσου με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν και προσπάθησε να ελέγξεις την ψυχραιμία σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Αιγόκερως

Νιώθεις αρκετά εσωστρεφής σήμερα και δεν έχεις καμία διάθεση για σχεδόν τίποτα. Σύντομα όμως, θα ανακτήσεις την ενέργεια και τον δυναμισμό σου και θα βάλεις σε τάξη τη ζωή σου.. ακόμη μια φορά. Ωστόσο, αυτή είναι μια καλή μέρα και μπορεί να σου δοθεί μια φανταστική ευκαιρία στη δουλειά.

Υδροχόος

Νιώθεις την ανάγκη να βγεις έξω και να διασκεδάσεις με τους φίλους σου σήμερα. Όμως θα πρέπει να παραμείνεις ψύχραιμη, σε περίπτωση που προκύψουν ενοχλητικές συζητήσεις. Επιπλέον φρόντισε να μην επιμένεις πως έχεις δίκιο και όλοι οι άλλοι άδικο. Θα περάσεις πολύ καλύτερα αν αφήσεις τη συζήτηση να κυλήσει και αντισταθείς στην ανάγκη σου να πείσεις τους άλλους για τις απόψεις σου. Δώσε τους χρόνο.. και σύντομα θα συνειδητοποιήσεις ότι έχεις συμμάχους δίπλα σου! Ανθρώπους που είναι έτοιμοι να υποστηρίξουν τις ιδέες σου και να σε βοηθήσουν να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα.

Ιχθύες

Νιώθεις πολύ μπερδεμένη σήμερα και αμφιβάλλεις για κάθε σου κίνηση, ειδικά στη δουλειά. Αλλά ο ουρανός ανοίγει σήμερα και μπορείς επιτέλους να δεις τις καταστάσεις που βιώνεις, πιο καθαρά. Τα πράγματα ξεκαθαρίζουν κι αυτό σε κάνει να νιώσεις πιο σίγουρη για τις επιλογές σου. Αυτή η μέρα θα φέρει επίσης, θετικά νέα οικονομικής φύσης.