Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Mην ενδώσεις σε αρνητικά συναισθήματα
Κριός 

Είσαι μπερδεμένη και αποδιοργανωμένη.. κι αυτό επιβαρύνει την ψυχολογία σου. Θα ήταν καλή ιδέα να πάρεις μια βαθιά ανάσα και να προσπαθήσεις να τακτοποιήσεις όσα έχεις στο μυαλό σου. Διατήρησε την ψυχραιμία σου… και με ηρεμία σκέψου τα πράγματα.

Ταύρος

Οι απρόβλεπτες εξελίξεις έχουν τη δυνατότητα να ανατρέψουν τον κόσμο σου. Προσπάθησε να μην ενδώσεις σε αρνητικά συναισθήματα καθώς έχεις εργαστεί σκληρά για να φτάσεις σε μια κατάσταση ισορροπίας. Παρηγορήσου με το γεγονός ότι ακολουθείς τη σωστή πορεία δράσης και μην δίνεις καμία σημασία στους αρνητές.

Δίδυμοι

Σήμερα είσαι γεμάτη ενέργεια και μαγνητισμό και η αύρα σου θα λάμψει θετικά. Σε ό,τι αφορά του στόχους σου επικεντρώσου στο να κινηθείς κάνοντας αργά αλλά σταθερά βήματα, αντί να αντιδράς σε όσα λένε οι άλλοι. Αν και τα συναισθήματά σου πρόκειται να δεχτούν μια αναγκαία ώθηση, μην τα αφήσεις να σε αποκόψουν από την πραγματικότητα. Οι γύρω σου σε υποστηρίζουν κι αυτό σου δίνει μεγάλη χαρά.

Καρκίνος

Σήμερα θα χρειαστεί να δείξεις ψυχραιμία στα θέματα που αντιμετωπίζεις. Μην πανικοβληθείς και προσπάθησε να επικεντρωθείς στη επίλυση των ζητημάτων που σε κουράζουν ψυχολογικά. Αν κινηθείς προγραμματισμένα και μεθοδικά, όλα θα πάνε καλά. Μην βιαστείς στη λήψη αποφάσεων καθώς μπορεί να κάνεις λάθος επιλογή – κάτι που θα είναι σχεδόν αδύνατο να διορθωθεί αργότερα.

Λέων

Σήμερα ο χρόνος και οι ενέργειές σου θα μονοπωλούνται από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Αυτό θα σε κουράσει κάποια στιγμή και θα αναρωτηθείς αν θα ήταν καλύτερα να χρησιμοποιήσεις το χρόνο σου στα δικά σου έργα. Ωστόσο, αυτή η ανησυχία είναι όλη στο μυαλό σου, καθώς είσαι περισσότερο από ικανή να βοηθήσεις τους άλλους, καθώς και να προωθήσεις τα δικά σου σχέδια.

Παρθένος

Θα νιώθεις ηρεμία και αισιοδοξία σήμερα. Τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν σύμφωνα με το σχέδιο και η ζωή κυλά ομαλά ως επί το πλείστο. Έχεις ότι χρειάζεται για να πετύχεις τους στόχους σου. Όμως πάνω απ’ όλα, έχεις την υποστήριξη και την ενθάρρυνση των πιο κοντινών και αγαπημένων σου προσώπων.

Ζυγός

Θα βρεθείς αντιμέτωπη με δύσκολες καταστάσεις σήμερα, που ανατρέπουν όλα σου τα σχέδια. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Διατήρησε την ενέργειά σου κάνε προσεκτικούς χειρισμούς.. και με μια έξυπνη στρατηγική θα σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Σήμερα μπορείς να κλείσεις την πόρτα στο παρελθόν οριστικά, φροντίζοντας για οποιαδήποτε εκκρεμότητα και κλείνοντας σημαντικά κενά στη ζωή σου. Μην είσαι πολύ δογματική στην κρίση σου. Να είσαι ανοιχτή στις απόψεις και τις συμβουλές, όσων σε ενδιαφέρουν.

Σκορπιός

Σήμερα έχεις μια πραγματική ευκαιρία να εστιάσεις σε ό,τι είναι πιο σημαντικό για σένα και να ξεκαθαρίσεις τι είναι αυτό που χρειάζεσαι. Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου! Θυμήσου πως είσαι η μόνη που ξέρει πραγματικά τι θέλει από τη ζωή. Να είσαι έτοιμη…. γιατί τα γεγονότα είναι σίγουρο ότι θα σε εκπλήξουν!

Τοξότης

Υπάρχουν πολλά θέματα που σε προβληματίζουν τελευταία και σε φθείρουν τόσο πολύ, που δεν σου μένει ενέργεια για κανέναν άλλον. Κατά συνέπεια, είναι αδύνατο να αφιερώσεις την προσοχή σου στα αγαπημένα σου πρόσωπα και σε όσα περνούν. Πρέπει να βρεις χρόνο για να αποσυμπιεστείς και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Μίλα για ό,τι σε ενοχλεί και συζήτησε ώριμα με κάποιον που εμπιστεύεσαι. Αυτό θα σε ανακουφίσει από ένα μέρος της πίεσης που νιώθεις εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα – και θα σου επιτρέψει να ξεκουραστείς.

Αιγόκερως

Οι σκέψεις και τα συναισθήματά σου, αλληλοσυγκρούονται σήμερα. Από τη μία, νιώθεις έμπνευση και έτοιμη να καταβάλεις προσπάθεια, από την άλλη νιώθεις μεγάλη πίεση, και πιστεύεις πως πρέπει να βιαστείς. Προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου και μην υπερβαίνεις τα όριά σου. Αποδέξου τα πράγματα όπως είναι. Αν προσπαθήσεις να πιέσεις για κάποιες αλλαγές, θα καταρρεύσεις.

Υδροχόος

Νιώθεις απόλυτα σίγουρη για τον εαυτό σου σήμερα και για τα πράγματα που επιθυμείς. Οι πλανήτες είναι στο πλευρό σου και θα σε βοηθήσουν να πετύχεις ό,τι έχεις στο μυαλό σου. Ωστόσο, προσπάθησε να μην ενεργείς βιαστικά. Επίσης, μην απομονώνεσαι απ’ τους ανθρώπους. Κανένας άνθωπος δεν είναι αυτάρκης.

Ιχθύες

Προσπάθησε να μην αντιδράς υπερβολικά στις καταστάσεις που αντιμετωπίζεις. Συμπεριφέρσου ώριμα και υπεύθυνα και θα συνειδητοποιήσεις πως κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του. Βρες λίγο χρόνο για να ηρεμήσεις. Θα σε βοηθήσει να οργανώσεις τη μέρα σου και να σκεφτείς αυτό που είναι σημαντικό για σένα. Θα σου δώσει την ηρεμία και την ησυχία που χρειάζεσαι, για να ρυθμίσεις όλες τις υποθέσεις σου.