Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις – Κρίσιμη στιγμή

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις – Κρίσιμη στιγμή

Κριός 

Είναι μια κρίσιμη στιγμή για πολλούς τομείς της ζωής σου. Όμως αφού ξέρεις ακριβώς τι θέλεις… πάρε τα απαραίτητα μέτρα. Ωστόσο δείξε ιδιαίτερη προσοχή… γιατί κάθε βήμα που κάνεις θα έχει άμεση σχέση με το μέλλον σου. Όσον αφορά τα οικονομικά σου, καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να βρεις νέες πηγές εσόδων.

Ταύρος

Τα άστρα σήμερα ευνοούν την επικοινωνία με τους γύρω σου και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Θα μπορέσεις να επανασυνδεθείς με κάποια άτομα που είχες απομακρυνθεί, αλλά εξακολουθείς να αγαπάς και να σέβεσαι. Και μπορείς επίσης να κάνεις νέες φιλίες που θα κάνουν την καθημερινότητά σου πιο ευχάριστη.

Δίδυμοι

Ήρθε η στιγμή να σταματήσεις να προσποιείσαι πως όλα είναι ρόδινα στη ζωή σου και να αντικρίσεις την αλήθεια κατάματα. Αναγνωρίζεις ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι καλύτερα. Ήρθε λοιπόν η ώρα να κάνεις κάτι γι’ αυτό. Στο χέρι σου είναι να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να αλλάξεις τη ζωή σου. Μην αμφισβητείς τον εαυτό σου και μην αφήνεις τις αμφιβολίες να υπονομεύουν τις προσπάθειές σου. Θα ανακαλύψεις πως αυτός είναι ο τρόπος, για να πετύχεις γαλήνη και ευτυχία.

Καρκίνος

Σήμερα είσαι δραστήρια και ανυπομονείς να πετύχεις τους στόχους σου. Αυτό που θέλεις, είναι να κάνεις μια δυνατή επιστροφή… να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου και να φτιάξεις κάτι από αυτήν. Ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις και δεν φοβάσαι να το κυνηγήσεις, επειδή είσαι γεμάτη αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Είσαι αισιόδοξη και ευχαριστημένη εδώ που βρίσκεσαι σήμερα. Αυτό θα σε κάνει πολύ δημοφιλή, επιτρέποντάς σου να γνωρίσεις νέα άτομα.

Λέων

Έχεις την τάση να είσαι λίγο πιο καταναλωτική από ό,τι πρέπει. Πρέπει όμως να περιορίσεις την τάση σου για ψώνια σήμερα. Γιατί δεν εστιάζεις στην αύξηση του εισοδήματός σου, ώστε να μπορείς να ζήσεις μια πιο άνετη ζωή; Από την άλλη, καλό θα είναι να περιορίσεις τις επιπολαιότητες και να εστιάσεις σε ό,τι είναι αληθινό στη ζωή σου.

Παρθένος

Νιώθεις πολύ εξωστρεφής σήμερα. Όχι μόνο δεν αντέχεις να μείνεις μέσα, αλλά έχεις έντονη επιθυμία να γνωρίσεις νέα άτομα και να επανασυνδεθείς με τους φίλους σου. Μπορεί να ξοδέψεις λίγο περισσότερα από όσα περίμενες απόψε… αλλά δεν έχει σημασία. Θα κάνεις στον εαυτό σου ένα δώρο, που άργησε να έρθει.

Ζυγός

Είναι επιτακτική ανάγκη να αφιερώσεις το χρόνο και την προσοχή σου στα πιο κοντινά και αγαπημένα σου πρόσωπα σήμερα. Η οικογένειά σου χρειάζεται πραγματικά τη βοήθειά σου και η παρουσία σου θα βοηθήσει να δεθείτε περισσότερο. Πρέπει να δώσεις το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων σου, για να βρεις τις λύσεις που απαιτεί η κατάσταση. Μην έχεις καμία αμφιβολία ότι βοηθώντας τα αγαπημένα σου πρόσωπα, διασφαλίζεις την ειρήνη και την αρμονία στο σπίτι, εξασφαλίζοντας με την σειρά σου, την ηρεμία σου. Αυτή είναι επίσης μια καλή μέρα για να ξεκινήσεις ανακαινίσεις στο σπίτι σου. Αυτό θα σε αναζωογονήσει και θα σε κάνει να νιώθεις πολύ πιο ανανεωμένη όταν βρίσκεσαι σπίτι σου.

Σκορπιός

Οι πλανήτες σε υποστηρίζουν σήμερα! Έχεις ανεβασμένη διάθεση και είσαι γεμάτη ελπίδες και όνειρα για το μέλλον. Είσαι επίσης απίστευτα δημοφιλής – είναι αυτά τα μεγάλα κέφια που λέγαμε – και αυτό σε διευκολύνει να προσελκύσεις άτομα για το σκοπό σου… καθώς και να γνωρίσεις πολλά νέα και συναρπαστικά άτομα. Έχεις την υποστήριξη του κοινωνικού σου κύκλου.

Τοξότης

Έχεις γεμάτο πρόγραμμα σήμερα και θα απορροφηθείς τόσο από τα πολλά καθήκοντα και τις ευθύνες… που μετά βίας θα καταφέρεις να σηκώσεις κεφάλι. Όμως χρειάζεται να πιέσεις τον εαυτό σου λίγο περισσότερο τώρα. Αυτό θα σου αφήσει περισσότερο χρόνο για να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις αργότερα. Το απόγευμα, θα έχεις την ευκαιρία να ξεκουραστείς και να εστιάσεις στον εαυτό σου και τις ανάγκες σου. Αφιέρωσε λίγο χρόνο για να ανανεώσεις την εμφάνισή σου! Αυτό σίγουρα θα σου φτιάξει τη διάθεση.

Αιγόκερως

Νιώθεις ανασφάλεια για ένα σωρό πράγματα αυτές τις μέρες κι αυτό σε κάνει να αμφιβάλλεις για την κρίση σου. Μην το κάνεις. Αν έχεις αμφιβολίες, ζήτα βοήθεια από το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερη, ζήτα τη συμβουλή του συνεργάτη ή του έμπιστου συναδέλφου σου. Θα σε βοηθήσουν να ανακτήσεις την χαμένη σου αυτοπεποίθηση και θα νιώσεις μεγαλύτερη σιγουριά για τις αποφάσεις σου. Είσαι εξαιρετικά κοινωνική σήμερα κι αυτό σε βοηθά να εξασφαλίσεις κάποιες επικερδείς επιχειρηματικές συμφωνίες.

Υδροχόος

Τα αστέρια ρίχνουν φως στο παρελθόν σου σήμερα… και σε θέματα που μπορεί να έχεις ξεχάσει. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι παλιές καταπιεσμένες επιθυμίες βγαίνουν στην επιφάνεια δίνοντάς σου την αίσθηση μιας δουλειάς που εκκρεμεί. Μπορεί όμως να σημαίνει πως συναντάς κάποιον ή κάτι που είχες ξεχάσει εντελώς. Φρόντισε να κάνεις το σωστό αυτή τη φορά. Ακολούθησε την επιθυμία της καρδιάς σου για να μπορέσεις να κλείσεις οριστικά αυτό το κεφάλαιο. Τα οικονομικά σου ευνοούνται ιδιαίτερα από τους πλανήτες σήμερα, γι’ αυτό επωφελήσου!

Ιχθύες

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις υποστηρίζονται από τα σημερινά αστέρια. Έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις τις υπάρχουσες σχέσεις, να αναζωπυρώσεις παλιές φιλίες και να κάνεις νέους φίλους. Μπορείς να διευρύνεις το κοινωνικό σου δίκτυο μέσω μερικών συναντήσεων που θα έχουν αρκετό ενδιαφέρον. Τα πράγματα γίνονται πιο ζωντανά… στο λεπτό!