Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός 

Θα πρέπει να παραμείνεις σε εγρήγορση καθώς αυτό το διάστημα κυριαρχεί σύγχυση. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Το κλειδί για να τα καταφέρεις αυτή την περίοδο είναι να παραμείνεις ήρεμη και αντικειμενική και να ακολουθήσεις το μακροπρόθεσμο σχέδιό σου. Μην ανησυχείς – μπορείς να το κάνεις!

Ταύρος

Εκμεταλλεύσου τους εύθυμους αστρολογικούς ανέμους που πνέουν σήμερα και βάλε στόχο να περάσεις καλά. Η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και εκπέμπεις χαρά και αισιοδοξία σε όλους τους γύρω σου. Αν πρόκειται να λάβεις κάποιες αποφάσεις εξέτασέ τες λεπτομερώς και αφιέρωσε χρόνο για να καταλήξεις σ’ ένα συμπέρασμα. Μην βιάζεσαι.. και δώσε χρόνο στα πράγματα να εξελιχθούν. Είναι βέβαιο ότι θα τα καταφέρεις, αν δείξεις υπομονή και διαχειριστείς σωστά την κατάσταση.

Δίδυμοι

Θα πρέπει να διατηρήσεις τη συγκέντρωσή σου σήμερα και να έχεις ψυχραιμία αν θέλεις να επικρατήσεις. Μερικά από τα σχέδιά σου φαίνεται πως εκτροχιάζονται, χωρίς να αποδίδουν τα αποτελέσματα που θέλεις. Αυτός όμως δεν είναι λόγος για να νιώθεις απογοητευμένη από την κακή σου τύχη. Συνέχισε την προσπάθειά σου…κάνε υπομονή και σύντομα τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Μπορεί να ωφεληθείς αν εξετάσεις τι πήγε στραβά και μάθεις από τα λάθη σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να σχεδιάσεις καλύτερα την επόμενη κίνησή σου.

Καρκίνος

Σήμερα θα χρειαστεί να είσαι σε εγρήγορση για να μην αμελήσεις να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες για να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα όπως και όταν προκύψουν. Τα πράγματα θα είναι αρκετά αγχωτικά και μπορεί να πάρουν μια σουρεαλιστική τροπή, επομένως χρησιμοποίησε όλη τη διορατικότητα και τη διαίσθησή σου για να βρεις την καλύτερη πορεία δράσης. Θα χρειαστεί να πάρεις μια σειρά από γρήγορες αποφάσεις και να εργαστείς σκληρά για να ανταπεξέλθεις. Πίστεψε όμως στις δυνάμεις σου… γιατί μπορείς να τα καταφέρεις.

Λέων

Τα σύννεφα σηκώνονται και μπορείς επιτέλους να δεις τον ορίζοντα. Αυτό σου επιτρέπει να ολοκληρώσεις κάποιες εκκρεμότητες και να τακτοποιήσεις όλες τις υποθέσεις σου. Χρησιμοποίησε τη λογική, μείνε ψύχραιμη και είναι βέβαιο ότι θα τακτοποιήσεις τα πάντα έγκαιρα. Κράτησε αποστάσεις από τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου για ν’ αποφύγεις τυχόν εντάσεις και καυγάδες. Ακολούθησε την κρίση σου. Μπορείς φυσικά να ζητήσεις συμβουλές απ’ αυτούς που εμπιστεύεσαι, αλλά φρόντισε να εμπιστεύεσαι περισσότερο τη δική σου κρίση.

Παρθένος

Θα πρέπει να κρατήσεις χαμηλό προφίλ σήμερα, αν θέλεις ν’ αποφύγεις τυχόν παρεξηγήσεις. Η μέρα δεν είναι ευνοϊκή για συζητήσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Θα δημιουργηθούν μόνο εντάσεις και θα προκαλέσουν τριβές ανάμεσα σε σένα και τους άλλους. Προσπάθησε να αποστασιοποιηθείς. Μην πιέζεις τα πράγματα. Η αυτοπεποίθησή σου είναι υψηλή αυτή τη στιγμή, γι’ αυτό αξιοποίησέ τη στο έπακρο. Φρόντισε τον εαυτό σου και ασχολήσου με δραστηριότητες που σε διασκεδάζουν και σε κάνουν χαρούμενη.

Ζυγός

Έχεις δουλέψει σκληρά για να φτάσεις εδώ που είσαι σήμερα και τα πας καλά. Μην τα παρατάς λοιπόν! Αν συνεχίσεις με τον τρόπο που προχωράς, σύντομα θα πετύχεις όλα όσα επιθυμείς και θα λάβεις τις δίκαιες ανταμοιβές σου. Σύντομα θα δικαιωθείς για όλες τις προσπάθειές σου. Κάθισε λοιπόν αναπαυτικά κι απόλαυσε τους καρπούς των κόπων σου.

Σκορπιός

Θα δεχθείς μεγάλη πίεση σήμερα καθώς διάφορες καταστάσεις έρχονται στο φως που σε υποχρεώνουν να πάρεις μια απόφαση. Κράτα το κεφάλι σου ψηλά και μην αφήσεις τις σημερινές δυσκολίες να σε νικήσουν. Όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, δεν τα παρατάμε. Αν χειριστείς σωστά αυτήν την κατάσταση, θα ξέρεις σίγουρα ότι μπορείς να αντιμετωπίσεις σχεδόν τα πάντα και να νικήσεις. Υιοθέτησε μια έξυπνη στρατηγική, προχώρησε προσεκτικά και όλα θα εξελιχθούν σύμφωνα με το σχέδιο.

Τοξότης

Θα βρεις δημιουργικές λύσεις σε κάθε είδους προβλήματα σήμερα – είτε πρόκειται για θέματα που σε απασχολούν εδώ και αρκετό καιρό είτε για θέματα που έχουν προκύψει πρόσφατα. Έχοντας ξεπεράσει αυτά τα εμπόδια, θα είσαι έτοιμη να κάνεις τις αλλαγές που είναι απαραίτητες…. για ένα νέο ξεκίνημα. Οι πλανήτες είναι στο πλευρό σου και θα φροντίσουν να γευτείς τους καρπούς της επιτυχίας σου. Μη διστάσεις να μιλήσεις γι’ αυτό που έχεις στο μυαλό σου κι αν χρειαστεί ζήτα τη συμβουλή των έμπιστων φίλων σου.

Αιγόκερως

Πρέπει να βάλεις κάποιες προτεραιότητες στη ζωή σου. Με την κατάλληλη δράση, θα μπορέσεις να λύσεις τα περισσότερα προβλήματα που έχεις στο μυαλό σου. Το μόνο που πετυχαίνεις όταν αφήνεις τα προβλήματα να συσσωρεύονται, είναι να αισθάνεσαι απογοητευμένη. Εστίασε όλη σου την προσοχή στο να κάνεις ένα πράγματα τη φορά και θα δεις αρκετά σύντομα πως δεν χρειάζεται ν’ ανησυχείς. Μην ξεχνάς ότι το να είσαι ήρεμη είναι το πιο σημαντικό που μπορείς να κάνεις. Άφησε τη λογική να σε καθοδηγήσει για να μην μπεις σε μπελάδες και αργότερα το μετανιώσεις.

Υδροχόος

Βρίσκεις το χρόνο να αντιμετωπίσεις τυχόν προβλήματα σήμερα και να τακτοποιήσεις όλες τις υποθέσεις σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να είσαι πιο δεκτική με τα πράγματα. Ενήργησε χωρίς καθυστέρηση, λάβε αποφάσεις και λύσε οτιδήποτε προκύψει μέσα στην ημέρα. Οργανώσου σήμερα και μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια από τα κατάλληλα άτομα. Αυτό είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσει στην επιτυχία. Μην φοβάσαι να εμπιστευτείς τη γνώμη των άλλων και θα δεις ότι θα σε καθοδηγήσουν στις σωστές ενέργειες. Να περιμένεις ευχάριστες εκπλήξεις!

Ιχθύες

Οι πλανήτες είναι υπέρ σου σήμερα και σύντομα θα σε βοηθήσουν να δεις ξεκάθαρα την κατάστασή σου. Πάρε το χρόνο σου και κάνε κάποια σχέδια για το μέλλον. Προσπάθησε να οργανωθείς και να τηρήσεις ένα πρόγραμμα. Να είσαι ρεαλίστρια και θα αποφύγεις οποιοδήποτε λάθος ή σύγχυση. Τα οικονομικά σου δείχνουν πως είναι εκτός ελέγχου. Στο χέρι σου είναι να κάνεις κινήσεις για να επαναφέρεις την τάξη, ώστε να μη χαθείς σ’ έναν λαβύρινθο χρεών.