Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός 

Παρότι η μέρα παρουσιάζει κάποια προβλήματα, γενικά η διάθεση είναι αισιόδοξη και θα μπορέσεις να γρήγορα να τα επιλύσεις. Ξεκινάς μια πιο ευχάριστη διαδρομή στη ζωή σου κι αυτό θα σε ανακουφίσει. Στα οικονομικά σου, υιοθέτησε μια προσεκτική προσέγγιση, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για την υπογραφή νέων συμφωνιών.

Ταύρος

Δεν είσαι καλά, εξαιτίας της συνεχούς πίεσης που δεχόσουν πρόσφατα. Δούλεψες πολύ σκληρά κι έχεις σχεδόν εξαντληθεί. Έχοντας φτάσει στα όριά σου, δεν έχεις διάθεση για πολλά… κι αυτό δεν είναι περίεργο! Είσαι ευερέθιστη και τσιτωμένη. Πρέπει όμως να κάνεις κάτι για αυτό. Φρόντισε καλύτερα τον εαυτό σου και ξεκουράσου λιγάκι. Αυτό θα σου επιτρέψει να καθαρίσεις το μυαλό σου.. και να κάνεις μια δυναμική επιστροφή!

Δίδυμοι

Είσαι καταβεβλημένη αυτή τη στιγμή, εξαιτίας των φόβων και των ανασφαλειών που επικρατούν για το μέλλον σου. Όμως δεν ωφελεί να απογοητεύεσαι και να εγκαταλείπεις τον εαυτό σου. Γιατί με τέτοιου είδους συμπεριφορά το μόνο που θα καταφέρεις, είναι να χάσεις τις ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο σου. Βρες λοιπόν τη δύναμη να σταθείς γερά στα πόδια σου και να αναλάβεις δράση για να εξασφαλίσεις ένα καλύτερο μέλλον… αντί να θρηνείς απλά τη μοίρα σου.

Καρκίνος

Έχεις μεγάλες φιλοδοξίες και όνειρα, αλλά εξίσου υψηλές ικανότητες. Αν θέλεις να πετύχεις τους στόχους σου, θα πρέπει να καταβάλεις το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων σου. Πάντα να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου, πως τίποτα δεν είναι εύκολο – ειδικά η επιτυχία – γι’ αυτό συνέχισε τον αγώνα και μην αποθαρρύνεσαι.

Λέων

Έχεις ένα αρκετά γεμάτο πρόγραμμα αυτή τη στιγμή που μονοπωλεί όλο τον χρόνο και την ενέργειά σου. Κάνε ένα διάλειμμα όμως από όλα αυτά σήμερα, ειδικά αν καταφέρεις να αναθέσεις το μεγαλύτερο μέρος της λίστας εργασιών σου. Ξεκουράσου και φρόντισε τον εαυτό σου, την εμφάνισή σου και την υγεία σου. Αυτό θα σε αναζωογονήσει και θα σου προσφέρει μεγαλύτερη αισιοδοξία για το μέλλον.

Παρθένος

Υπάρχει ένα αρνητικό κλίμα παντού γύρω σου. Πολλαπλές εξελίξεις, πιθανόν να σε δυσκολέψουν κάπως σήμερα. Αν δεν θέλεις να κάνεις τα πράγματα χειρότερα, προσπάθησε να κρατήσεις μια απόσταση από όλα αυτά. Μην τα αφήσεις να σε επηρεάσουν. Προστάτεψε τον εαυτό σου. Απομακρύνσου από δύσκολες συζητήσεις και θα βγεις αλώβητη, από όλη αυτή την κατάσταση.

Ζυγός

Νέες εξελίξεις έρχονται στο προσκήνιο σήμερα, που κλονίζουν το κατεστημένο και είναι όλες υπέρ σου. Μ’ αυτές τις αλλαγές, έρχονται ευκαιρίες να θέσεις σε κίνηση τα σχέδιά σας και να βελτιώσεις τη ζωή σου σε κάθε επίπεδο. Έχεις τους αγαπημένους σου δίπλα σου ό,τι κι αν αποφασίσεις να κάνεις. Είναι εδώ για να προσφέρουν τη βοήθειά και την υποστήριξή τους και να σε ενθαρρύνουν να συνεχίσεις.

Σκορπιός

Νιώθεις σιγουριά κι αισιοδοξία για κάθε σου κίνηση, όπως και για τις ικανότητές σου σήμερα. Αυτό σε βοηθά να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου. Ταυτόχρονα έχεις όλη τη βοήθεια και την υποστήριξη που χρειάζεσαι από τους ανθρώπους γύρω σου, ώστε να μην ανησυχείς για τίποτα. Όλα θα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο και θα μπορέσεις να σημειώσεις μερικές σημαντικές νίκες!

Τοξότης

Οι άλλοι μπορεί να αμφιβάλλουν έντονα για τις ιδέες και τα σχέδιά σου, αλλά είσαι τόσο σίγουρη για τον εαυτό σου και για την πορεία που χάραξες, που δεν μπορούν να πετύχουν ούτε γρατζουνιά στην πανοπλία σου. Αντί να σε επηρεάσουν αρνητικά, ενισχύουν την αποφασιστικότητά σου να τους δείξεις πόσο λάθος κάνουν. Αυτό σου δίνει έντονη χαρά και ικανοποίηση.

Αιγόκερως

Είσαι έτοιμη να αρχίσεις να τακτοποιείς τα πράγματα στο μυαλό σου, να αναθεωρείς τις απόψεις και τη στρατηγική σου. Νιώθεις πολύ πιο σίγουρη και αποφασιστική για το μέλλον. Αυτό σου επιτρέπει να κάνεις ορισμένες βελτιώσεις στη ζωή σου που σου εγγυώνται ένα καλύτερο μέλλον.

Υδροχόος

Θα έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις όλες τις υποθέσεις σου σήμερα – ειδικά κάποια θέματα με τα οποία είχες κολλήσει και σε εκνεύριζαν. Αυτό τελικά θα σου επιτρέψει να προχωρήσεις τα σχέδιά σου χωρίς περισπασμούς. Σήμερα μπορείς να βρεις την τέλεια στρατηγική που θα ακολουθήσεις για να πετύχεις τους στόχους σου.

Ιχθύες

Νιώθεις τόσο αναστατωμένη, απογοητευμένη και ανυπόμονη σήμερα, που διατρέχεις τον κίνδυνο να συμπεριφερθείς απερίσκεπτα και να κάνεις ανόητα λάθη. Μόλις ηρεμήσεις λίγο, θα συνειδητοποιήσεις ακριβώς τι έχεις κάνει. Θα νιώσεις επιτέλους έτοιμη να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς για να διορθώσεις την κατάσταση. Όλα θα πάνε καλά στο τέλος και θα αποφύγεις την καταστροφή, την τελευταία στιγμή.