Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός 

Μερικές φορές, οι άνθρωποι απαντούν σωστά σε μια ερώτηση. Όμως η αβεβαιότητα που νιώθουν, τους κάνει να υψώνουν τη φωνή τους, με αποτέλεσμα η απάντησή τους ν’ ακούγεται σαν ερώτηση. Όταν ακούμε κάποιον να το κάνει αυτό, αναρωτιόμαστε γιατί δεν αισθάνεται πιο σίγουρος για τις σωστές απαντήσεις που δίνει. Θα ωφεληθείς ιδιαίτερα, αν απαντήσεις με αυτοπεποίθηση σε κάποιον σήμερα. Μην αμφιβάλλεις για όσα η καρδιά σου θεωρεί σωστά.

Ταύρος

Κάτι στο οποίο πιστεύεις ολόψυχα, πιθανόν να είναι κατάλληλο και σωστό. Φαίνεται όμως πως και οι άλλοι δικαιούνται να έχουν τη γνώμη τους. Αυτός είναι ο λόγος που ένα συγκεκριμένο σενάριο δεν πρέπει να θεωρηθεί σαν μια υπόθεση που έκλεισε. Γιατί θα είναι προς το συμφέρον όλων σας. Κατανοείς ακριβώς την κατάσταση. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως η συμβολή των άλλων, δεν θα σου φανεί χρήσιμη ή πολύτιμη!

Δίδυμοι

Καθώς ο κυρίαρχος πλανήτης σου Ερμής ξύπνησε από έναν ύπνο τριών εβδομάδων και προχωράει μπροστά, θα έχεις διαύγεια σε περισσότερα από ένα επίπεδα. Μια περίοδος αξιολόγησης και αβεβαιότητας ολοκληρώνεται. Όμως αυτό θα σε κάνει να ανακαλύψεις πως οι προσδοκίες σου διαφέρουν σημαντικά από την πραγματικότητα. Ευτυχώς, όπως πρόκειται να δεις τελικά… αυτά είναι καλά νέα.

Καρκίνος

Συχνά ακούμε πόσο μας «τυφλώνουν» τα συναισθήματα. Παρόλο που τείνουν να μην επηρεάζουν την όρασή μας, σίγουρα δεν μας βοηθούν, όταν βλέπουμε κάτι από λάθος σκοπιά. Αυτό συχνά πηγάζει από το να ακούμε αυτό που θέλουμε να ακούσουμε ή να βλέπουμε αυτό που θέλουμε να δούμε. Η κατανόηση και η σαφήνεια που προσφέρονται τώρα, βασίζονται στο να διατηρείς την ψυχραιμία, την λογική και τη σύνεσή σου!

Λέων

Σε κάποιον τομέα της ζωής σου, είναι σημαντικό να ξεκινήσεις από την αρχή. Επειδή είναι ένα πολύ καλό σημείο για ένα νέο ξεκίνημα! Ένα συγκεκριμένο ζήτημα ενδέχεται να απαιτεί περαιτέρω έρευνα για να το λύσεις. Γι’ αυτό να είσαι διατεθειμένη να κοιτάξεις πέρα από το προφανές σ’ αυτό το θέμα. Ανακάλυψε τη ρίζα του προβλήματος στο παρελθόν. Πιθανότατα εκεί βρίσκεται η πραγματική λύση.

Παρθένος

Οι άνθρωποι όταν αντιμετωπίζουν προβλήματα, ψάχνουν πάντα για αποδιοπομπαίους τράγους. Ακόμη καλύτερα μάλιστα, όταν κάποιος που πρέπει να αναλάβει την ευθύνη για κάτι…. ανακαλύπτει πως κάποιος άλλος, την αναλαμβάνει πρόθυμα. Αυτό ακριβώς χρειάζεται…. για να απομακρυνθεί ο ένοχος. Πρόσεξε λοιπόν πώς ενεργείς τώρα. Μήπως κάποιος άλλος θα έπρεπε να αναλάβει την ευθύνη ή να είναι υπόλογος με κάποιο τρόπο?

Ζυγός

Επιθυμείς διακαώς να κάνεις ένα διάλειμμα από τη σκληρή προσπάθεια που καταβάλλεις. Πιθανότητα αυτό, να κάνει τη διαφορά. Όμως η αποφασιστικότητα που πρέπει να δείξεις μετά, για να επιστρέψεις στη «μάχη» μπορεί να προσφέρει την ενεργειακή έκρηξη που απαιτείται. Μπορεί να πιστεύεις πως δεν διαθέτεις την ενέργεια για να κάνεις αυτό που χρειάζεται τώρα. Όμως η καθυστέρησή του, δεν είναι πλέον επιλογή. Γι’ αυτό μέτρα μέχρι το δέκα, σφίξε τα δόντια σου… και βγες να πολεμήσεις!

Σκορπιός

Όταν πιστεύεις πως έχεις ερευνήσει και δοκιμάσει κάθε επιλογή χωρίς επιτυχία… σημαίνει πως υπάρχει πάντα μία που δεν δοκίμασες. Ωστόσο, τα προβλήματα προκύπτουν όταν νομίζεις πως έχεις. Είναι επίσης ενδιαφέρον το γεγονός, πως αυτό που δεν δοκίμασες φαίνεται πολύ απίθανο να έχει εντυπωσιακό αντίκτυπο. Όμως χρειάζεται να προσπαθήσεις ξανά για μια περιοχή του κόσμου σου. Μια πιο απλή επιλογή, ίσως αποδειχθεί η πιο αποτελεσματική.

Τοξότης

Από τις 20 Ιουνίου, ο κυρίαρχος πλανήτης σου Δίας, φάνηκε να γυρίζει προς τα πίσω. Φυσικά, οι πλανήτες δεν κινούνται προς τα πίσω, ειδικά ο μεγαλύτερος στο ηλιακό μας σύστημα. Αλλά η ψευδαίσθηση για την ανάδρομη κίνησή του, σου έδωσε χρόνο όχι μόνο να αντιμετωπίσεις ένα συγκεκριμένο θέμα, αλλά να προετοιμάσεις και μια νέα στρατηγική γι’ αυτό. Καθώς ο Δίας γυρίζει σε ορθή πορεία σήμερα, το ίδιο συμβαίνει και μ’ ένα σχέδιο… που μπορεί να ακολουθήσει μια πολύ πιο εμπνευσμένη και αποτελεσματική τροχιά.

Αιγόκερως

Αν και θα μπορούσες να γράψεις βιβλία σχετικά με την αυτοσυγκράτηση και την αυτοπειθαρχία, αυτό δεν σημαίνει ότι πάντα υπερισχύεις της προσπάθειας. Είσαι άνθρωπος και μπορεί να επικεντρώνεσαι υπερβολικά στο τι πρέπει να γίνει αντί με ορθή λογική, να κάνεις άλματα. Ευτυχώς, εκεί που τα ενεργειακά σου επίπεδα είχαν εξαντληθεί τελευταία, ένα νέο κύμα ενθουσιασμού και κινήτρων έρχεται στο δρόμο σου. Βρίσκεις ξανά την φόρμα σου!

Υδροχόος

Οι άνθρωποι δημιούργησαν το χρόνο και όλοι πιστεύουμε πως είναι κάτι σωστά μελετημένο, πριν ακόμα εμφανιστούν οι πρώτοι άνθρωποι. Παρόλο που τον δημιουργήσαμε όμως, τον παίρνουμε πολύ σοβαρά και του επιτρέπουμε να μας υπαγορεύει τι να κάνουμε και πότε να το κάνουμε. Ακούγεται κάπως χαζό να λέμε ότι ο χρόνος είναι με το μέρος μας… όταν ο χρόνος μας σ’ αυτόν τον πλανήτη είναι περιορισμένος! Κοίταξε όμως ειλικρινά, πού μπορείς να ενεργήσεις πιο γρήγορα σε καταστάσεις που επιβάλλεται να το κάνεις.

Ιχθύες

Συχνά εκνευρίζεσαι με κάτι που δεν αλλάζει. Ξέρεις τι θα ήθελες να συμβεί και ευχόσουν μια αόρατη δύναμη να σε βοηθήσει. Το να εύχεσαι όμως μια αλλαγή είναι ένα πράγμα. Το να κάνεις ένα σίγουρο ή τολμηρό βήμα για να την πετύχεις, είναι άλλο. Διατήρησε ζωντανό το όραμά σου, για όσα θέλεις να αλλάξεις. Συνέχισε να το κοιτάς.. καθώς κάνεις το κρίσιμο βήμα για να το πραγματοποιήσεις.