Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Kριός 

Αυτό που χρειάζεσαι τώρα, είναι να φροντίσεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου. Αναρωτήσου πώς θα αντιμετώπιζες τη σχέση σου, αν ένιωθες πιο σίγουρη. Η αρνητική ενέργεια μπορεί να παραμείνει – το ίδιο και μια επώδυνη ή ταραγμένη μνήμη. Είναι στο χέρι σου να δημιουργήσεις μια πιο εμπνευσμένη ρομαντική ατμόσφαιρα στο δεσμό σου. Έχεις μάλιστα την κοσμική υποστήριξη για να το κάνεις τώρα.

Tαύρος

Κάτι αναμοχλεύεται στην ερωτική σου ζωή τώρα, οπότε μην αποκλείεις το ενδεχόμενο μιας ρομαντικής περιπέτειας. Αν είσαι ελεύθερη, θα διαπιστώσεις ότι έχεις περισσότερες από μία παθιασμένες προοπτικές που αγωνίζονται για την προσοχή σου. Αν όμως είσαι σε σχέση, μπορεί να νιώσεις διχασμένη…. μεταξύ του να περνάς χρόνο με το ταίρι σου ή να αράζεις με τους φίλους σου. Υπενθύμισε στον εαυτό σου, πως τα ενδιαφέροντα άτομα είναι πάντα περιζήτητα!

Δίδυμοι

Θα αντιμετωπίσεις συναισθήματα που θα δυσκολευτείς να καταλάβεις. Τίποτα όμως δεν σε εμποδίζει να τα βάλεις σε τάξη. Ο συναισθηματικός σου κόσμος ή η σχέση σου μπορεί να απαιτεί πιο πρακτική εστίαση. Επιτρέποντας σ’ ένα ρομαντικό θέμα να απασχολήσει το μυαλό σου, σημαίνει πως ψάχνεις μια ευκαιρία για να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα. Προσπάθησε λοιπόν να επεκτείνεις το εύρος της προσοχής σου, όσο περισσότερο μπορείς!

Καρκίνος

Οι πιθανότητες είναι πως μπορείς να διακρίνεις ένα ρομαντικό έπαθλο ή μια ερωτική σχέση στον ορίζοντα. Είσαι όμως πρόθυμη να επενδύσεις την απαραίτητη προσπάθεια για να την αρπάξεις? Τα ερωτικά θέματα πιθανότατα θα απαιτήσουν επιπλέον δουλειά. Πότε όμως υποχώρησες μπροστά σε μία πρόκληση? Έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις την ερωτική ζωή που επιθυμούσες πάντα. Γι’ αυτό ανέλαβε τον έλεγχο με σιγουριά!

Λέων

Στην προσπάθειά σου να επιδιώξεις ή να αντιμετωπίσεις κάτι σόλο, θα συναντήσεις τον εραστή σου που θα κάνει συγκεκριμένα βήματα για να σε βοηθήσει. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι η καρδιά σου χρειάζεται λίγη περισσότερη φροντίδα, θα νιώσεις σιγουριά, γνωρίζοντας ότι δεν είσαι μόνη. Αν πιστεύεις πως ο εραστής σου μπορεί να εντοπίσει πως χρειάζεσαι βοήθεια χωρίς να πεις λέξη, πιθανότατα έχεις δίκιο.

Παρθένος

Μια συζήτηση ή μια ανταλλαγή με το αντικείμενο του πόθου σου θα μπορούσε εύκολα να οδηγηθεί σε μια ασυνήθιστη ή απογοητευτική πορεία αν υπάρχει συναισθηματική ένταση. Μπορεί να αντιμετωπίσεις ισχυρά συναισθήματα κι αυτά θα εκδηλωθούν είτε σαν θετική είτε σαν αρνητική ενέργεια. Να ξέρεις μόνο πως αυτό που δίνεις… αυτό παίρνεις.

Ζυγός

Αν η προσοχή και οι προσπάθειές σου τρέχουν σε πολλές κατευθύνσεις τελευταία, σίγουρα θα εκτιμήσεις κάποιον που καταλαβαίνει γιατί ο χρόνος σου είναι μοιρασμένος. Όμως αυτό το άτομο σίγουρα θα λάτρευε το γεγονός να του διέθετες λίγο χρόνο από το πολυάσχολο πρόγραμμά σου. Ακόμα κι αν το θέλεις κι εσύ… δες πώς μπορείς να το προωθήσεις!

Σκορπιός

Ευχάριστες και γλυκές εξελίξεις προσφέρονται αν είσαι διατεθειμένη ν’ ακούσεις τώρα. Ο εραστής σου μπορεί να θέλει να συζητήσει κάτι για το οποίο δεν ενδιαφέρεσαι ή δεν σε ενθουσιάζει. Όμως είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να γίνεις πιο ανοικτή στις καινούργιες ιδέες. Αν βέβαια σε βοηθάει το να επικεντρωθείς στο πόσο σε ενδιαφέρει το άτομο που μιλάει και όχι στο τι λέει… τότε κάνε αυτό!

Τοξότης

Οποιοσδήποτε λόγος υπάρχει για να εμπνευστείς ή να ενθουσιαστείς για κάτι που δημιουργείται ανάμεσα σε σένα κι ένα συγκεκριμένο άτομο, είναι σίγουρα δικαιολογημένος. Ωστόσο, ο ενθουσιασμός πρέπει να είναι αμφίπλευρος. Για να προχωρήσετε κάτι μεταξύ σας απαιτείται υπομονή, αμφίδρομοι συμβιβασμοί και προθυμία να ακούσει ο ένας τον άλλον. Να θυμάσαι πως δεν υπάρχει «εγώ» στη σχέση.

Αιγόκερως

Μια ειλικρινής εκτίμηση της ερωτικής σου ζωής ή της σχέσης σου, θα σου δείξει σημεία που δεν είχες επιλέξει παλαιότερα. Αν όμως κάτι υπολείπεται ρομαντικά ή οικεία, τότε να είσαι εξίσου ειλικρινής για όσα μπορείς να προσφέρεις ή να τουλάχιστον να προσπαθήσεις. Όσον αφορά τα θέματα της καρδιάς και της σάρκας, υπενθύμισε στον εαυτό σου, πως παίρνεις… ό, τι δίνεις!

Υδροχόος

Μπορεί να θαυμάζεις την περιέργεια κάποιου. Αν όμως ενδιαφέρεται πολύ για σένα, αυτό μπορεί να είναι περισσότερο ενοχλητικό, παρά ευπρόσδεκτο. Μπορεί να νιώθεις πως έχει μια κρυφή ατζέντα σχετικά με τις ερωτήσεις που θέτει ή τις πληροφορίες που προσπαθεί να σου εκμαιεύσει. Προσπάθησε να το παίξεις ψύχραιμη και να είσαι διακριτική. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει λάθος το ένστικτό σου… ειδικά τώρα.

Ιχθύες

Αν τα καθήκοντα και οι ευθύνες σε πνίγουν, προσπάθησε να διευκολύνεις την κατάσταση για τον εαυτό σου. Μπορείτε με τον εραστή σου να νιώσετε αναζωογονημένοι δείχνοντας στον κόσμο ότι τελικά ελέγχετε τι κάνετε και πότε. Αν με οποιονδήποτε τρόπο, ένα αυθόρμητο σχέδιο ή μια περιπέτεια θα είναι η διεγερτική επιδίωξη και για τους δύο σας τώρα.. τότε ξεκινήστε.