Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, θα μείνετε ή θα φύγετε; Ίσως σας κάνει πιεστικούς ένα τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη στον τομέα σας των συμπράξεων, με τον κυριαρχικό Πλούτωνα στον 10ο Οίκο σας των μακροπρόθεσμων στόχων. Αν έχετε αντικρουόμενα οράματα με έναν συνεργάτη, μην ρισκάρετε τώρα μια ολομέτωπη επίθεση που θα φέρει αντιρρήσεις… Η ατμόσφαιρα δεν ευνοεί τους συμβιβασμούς, γι’ αυτό αναβάλετε τη συζήτηση για μια άλλη μέρα

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, αγαπάτε πραγματικά τη δουλειά σας; Μια σύγκρουση του Πλούτωνα με τη Σελήνη, θα «διασυνδέσει» την ψυχή σας με την επαγγελματική κατεύθυνσή σας. Αν πιέζεστε συνεχώς για να διεκπεραιώσετε τη μακρά λίστα υποχρεώσεων, κάντε μια ανάπαυλα. Δεν χρειάζεται να αλλάξετε καριέρα, αρκεί να διερευνήσετε πώς μπορεί να γίνει πιο ικανοποιητική η τωρινή. Αν σκέφτεστε να πάρετε κάποιο ρίσκο, ίσως να σας εμποδίζει μια αντιδραστική φωνή στο κεφάλι σας… Είναι καιρός να πιστέψετε στις ιδέες και τον εαυτό σας, πάντα το πρώτο βήμα είναι το πιο δύσκολο!

Δίδυμοι

Προσέξτε μια κάπως αλαζονική τάση σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Ένα τετράγωνο του χειριστικού Πλούτωνα με τη Σελήνη στον τομέα σας του πάθους, χτυπά προειδοποιητικά: Δεν πρέπει να ξεπεράσετε τα όρια, ειδικά όπου εμπλέκονται συναισθήματα και άλλων ανθρώπων. Είναι εύκολο να εκμεταλλευτείτε την έλξη που νιώθει ένα άτομο για εσάς… Αλλά οι άνθρωποι δεν είναι «παιχνίδια». Ίσως κι εσείς να πέσετε θύματα κάποιου κόλακα, γι’ αυτό παραμείνετε σε επαγρύπνηση. Αποφύγετε με κάθε τρόπο τις συμπεριφορές ζήλιας ή κτητικότητας!

Καρκίνος

Προσέξτε την ανάγκη σας να ευχαριστείτε τους πάντες, αγαπητοί Καρκίνοι! Μια σύγκρουση της Σελήνη με τον ύπουλο Πλούτωνα, κεντρίζει τους τομείς σας της ευαισθησίας και των συμπράξεων. Αν νιώθετε να σας τραβούν προς πολλές κατευθύνσεις, η προσπάθεια να τους ικανοποιείτε όλους θα σας πιέσει και θα σας εξουθενώσει. Ίσως έρθετε σε σύγκρουση με έναν συγγενή, ανώτερο ή συνάδελφο που παρεμβαίνει στη ζωή και τις επιλογές σας. Αλλά αντί να αρχίσετε να παραπονιέστε, συνειδητοποιήστε μήπως προκαλείτε αυτές τις συμπεριφορές!

Λέων

Το μυαλό και το σώμα σας δεν είναι χωριστές οντότητες, αγαπητοί Λέοντες! Θα σας το υπογραμμίσει ένα τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα, στους τομείς σας της σύνεσης και της προσωπικής σας φροντίδας. Συνειδητοποιήστε πόση επίδραση έχει η πνευματική σας υγεία με τη σωματική. Δεν πρέπει να είστε τόσο επικριτικοί με τον εαυτό σας, αν θέλετε να μειώσετε το άγχος. Βγάλτε τον αρνητισμό από τη ζωή και το μυαλό σας και στραφείτε σε όσα πραγματικά σας ευχαριστούν!

Παρθένος

Η ιδιοσυγκρασία σας αποζητά πάντα τη σταθερότητα, αγαπητοί Παρθένοι… Γι’ αυτό είναι καιρός να πάψετε να επιφέρετε οι ίδιοι χάος στη ζωή σας! Μια διαφωτιστική σύγκρουση της Σελήνης με τον Πλούτωνα, θα αποκαλύψει πώς οι κινήσεις και οι επιλογές σας πυροδοτούν αχρείαστα δράματα. Αν μέσα σας λαχταράτε λίγη επιπλέον περιπέτεια, μπορείτε να φορτίσετε την αδρεναλίνη σας αντί να την σαμποτάρετε. Κάντε τη χάρη στον εαυτό σας και εγγραφείτε σε ένα μάθημα που σας ενδιαφέρει ή σε ένα νέο πρόγραμμα εξάσκησης!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, νιώθετε σαν να διχάζεστε ανάμεσα στην αυτονομία και τις βαθιές συνδέσεις! Γι’ αυτό ευθύνεται μια σύγκρουση της Σελήνης στον ανεξάρτητο 1ο Οίκο σας, με τον δραστικό Πλούτωνα στον ευαίσθητο και οικογενειακό τομέα σας. Κάποιοι δεσμοί σας ίσως να είναι περιοριστικοί, είτε να νιώθετε τύψεις που η πορεία σας δεν τυγχάνει της έγκρισης των άλλων. Σιγάστε αυτές τις εσώτερες φωνές και τιμήστε τις ανάγκες σας, η ζωή είναι μόνο δική σας. Είναι η στιγμή να κόψετε τον ομφάλιο λώρο κάποιων αλληλεξαρτήσεων… Δεν είναι δική σας ευθύνη να σώσετε ή να ενισχύσετε τους πάντες. Ζήστε όπως θέλετε και αφήστε και τους άλλους να κάνουν το ίδιο!

Σκορπιός

Μήπως κάποιοι έχουν απώτερα κίνητρα, αγαπητοί Σκορπιοί; Ένα ομιχλώδες τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα, κάνει την ατμόσφαιρα σαν παρτίδα σκάκι… Προσέξτε τους ελιγμούς σας και το πώς συμπεριφέρονται οι άλλοι απέναντί σας. Καταλήξτε στο πόσα πρέπει να αποκαλύπτετε, πάντα με ειλικρίνεια στις θέσεις και τα ερωτήματα που θέτετε!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, η σύγκριση του εαυτού σας με άλλους μόνο θα μειώσει την ταχύτητά σας! Αποφύγετε μια τέτοια τάση, που κεντρίζει μια σύγκρουση της Σελήνης με τον Πλούτωνα. Μην ενθαρρύνετε την ανασφάλειά σας κοιτώντας τι κάνουν οι άλλοι, συλλογιστείτε πόσο σκληρά έχετε δουλέψει και έχετε χτίσει πολλά. Μην μειώνετε την καινοτόμα σκέψη σας για να ταιριάξετε στον ρυθμό του περιβάλλοντος, καλύτερα να είστε οι πρωτοπόροι!

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, αποφύγετε τα απαιτητικά περιβάλλοντα! Θα σας οδηγήσει μια σύγκρουση της Σελήνης στον 10ο Οίκο σας της πειθαρχίας, με τον Πλούτωνα στα εδάφη σας. Δώστε στο πνεύμα και τη φαντασία σας χώρο, χωρίς να φτάσετε στο άλλο άκρο της αποστασιοποίησης… Αρκεί να μειώσετε κάποιες υποχρεώσεις, ώστε να έχετε ενέργεια για να διεκδικήσετε τα όνειρά σας. Είναι καλή εξάσκηση το να μελετάτε τις προοπτικές και τις επιλογές σας!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, νιώστε τον όποιο φόβο σας αλλά προχωρήστε! Ένα τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα θα σας θυμίσει ότι η απομάκρυνση από όσα σας ανησυχούν, απλά τα φορτίζει περισσότερο. Τώρα μπορείτε να διερευνήσετε ουσιαστικά τους τομείς που σας προκαλούν άγχος. Ίσως αποφεύγετε κάποιες πτυχές της ζωής σας ή κινείστε εκ του ασφαλούς. Μην μένετε στη λωρίδα μειωμένης ταχύτητας, ούτε να θυσιάζετε τα όνειρά σας. Μήπως σας αναχαιτίζει κάποια πικρία ή μια σχέση αλληλεξάρτησης; Να ξέρετε ότι η συγχώρεση μπορεί να σας απαλλάξει από πολλά βάρη!

Ιχθύες

Κλείστε την κάλπη συλλογής απόψεων, αγαπητοί Ιχθύες! Η ατμόσφαιρα θα σας κάνει να μετανιώσετε για τις πολλές γνώμες που ζητήσατε, τόσο για τα προσωπικά και τα οικονομικά σας όσο και για τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Πάρτε κάποια απόσταση από όλους τώρα, χωρίς να τους κάνετε να νιώσουν άσχημα… Θέλετε να παραμείνουν διαθέσιμοι για την επόμενη φορά που θα τους χρειαστείτε!