Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός 

Θα ασχοληθείτε με τις υποχρεώσεις σας ή θα ονειροπολήσετε, αγαπητοί Κριοί; Ο διανοητικός Ερμής στην Παρθένο και τον 6ο Οίκο σας της τάξης, ευνοεί να ασχοληθείτε με λεπτομέρειες… Αλλά πριν επιδοθείτε σε αυτές, θα σας προσεγγίσουν πολλοί περισπασμοί.

Γι’ αυτό ευθύνεται μια αντίθεση του Ερμή με τον νεφελώδη Ποσειδώνα στον νωχελικό 12ο Οίκο σας. Σπάστε την εργασιακή ρουτίνα με ένα αυθόρμητο χορευτική ή μια ανανεωτική επιβράβευση, όπως ένα κομμωτήριο ή άλλη περιποίησή σας. Μην σας παρασύρει κάποιος να τακτοποιήσετε δικές του εκκρεμότητες, πρώτα ασχοληθείτε με τα δικά σας θέματα! Στα ζώδια σημερα ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Ταύρος

Ίσως η στιγμή δεν είναι καλή για να σχολιάσετε όσα μπορεί να δείτε, αγαπητοί Ταύροι!

Ο πνευματικός Ερμής στον 5ο Οίκο σας του πάθους και της έκφρασης, γυρίζει την πλάτη στον νεφελώδη Ποσειδώνα στον ομαδικό τομέα σας. Οι παρεμβάσεις μπορεί να επιφέρουν επιπλέον σύγχυση, ειδικά επειδή η όψη δημιουργεί ψευδαισθήσεις…

Περιορίστε τις αντιδράσεις σας σε κοινωνικό επίπεδο, μην εικάζετε ότι ένα δικό σας άτομο είναι σε δύσκολη θέση. Αντί να βιαστείτε να «βοηθήσετε» την όποια κατάσταση, καλύτερα να περιμένετε!

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, προσπαθήστε να αναβάλετε τις όποιες σημαντικές αποφάσεις κληθείτε να πάρετε! Ο συνετός Ερμής που σας κυβερνά, βρίσκεται στην Παρθένο και τον διαισθητικό 4ο Οίκο σας. Αν το συναίσθημά σας είναι σε έξαρση, θα είναι επίσης ευμετάβλητο. Γι’ αυτό ευθύνεται μια αντίθεση του Ερμή, με τον νεφελώδη Ποσειδώνα στον τομέα σας της καριέρας και των μακροπρόθεσμων σχεδίων. Μπορεί να χάσετε τη ρεαλιστική εικόνα για το μέλλον σας ή να σας μπερδέψουν οι απόψεις τρίτων. Μην ενδώσετε στην προσωρινή έλλειψη διαύγειας, μειώστε ταχύτητα και ασχοληθείτε με την περιποίησή σας για τώρα!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, τα λόγια είναι δωρεάν αλλά μπορεί να σας «στοιχίσουν»! Ο φλύαρος Ερμής στην επικοινωνιακή ζώνη σας, σχηματίζει αντίθεση με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα στον αισιόδοξο 9ο Οίκο σας. Προτιμήστε να σκέφτεστε περισσότερο, να επιβεβαιώνετε τα στοιχεία ακόμα και σε όσα λένε οι άλλοι. Προσέξτε να μην σας ξεφύγουν πράγματα που δεν θα μπορείτε να πάρετε πίσω, όπως και να μην σας παρασύρουν κόλακες!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, μην αναρωτιέστε αν κάτι αποτελεί επένδυση ή οικονομική παγίδα! Μια αντίθεση του ασαφούς Ποσειδώνα με τον παρορμητικό Ερμή, φορτίζει τον άξονα των χρημάτων σας… Και το πιο πιθανό είναι να μην σκέφτεστε όσο καθαρά θα έπρεπε. Ακόμα κι αν έχετε οικονομική άνεση, η σπατάλη σε απερίσκεπτες αγορές μπορεί να αδειάσει το ταμείο σας. Προτιμήστε να κάνετε έρευνα και μάθετε την πολιτική επιστροφών για κάθε συνδιαλλαγή σας!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, ο συνετός Ερμής σας τοποθετεί σε πρώτη θέση μέσα από τα εδάφη σας… Επιτέλους! Αδημονείτε να ασχοληθείτε με ένα προσωπικό εγχείρημα που συνεχώς αναβάλατε. Μόνο προσέξτε να μην σας παρασύρει κάτι που γυαλίζει: Ο σαγηνευτικός Ποσειδώνας στην διαπροσωπική πτυχή σας, γυρίζει την πλάτη στον Ερμή και δυσκολεύει την εστίαση. Επειδή ο χρόνος είναι αμείλικτος, μην τον σπαταλάτε – ακόμα κι αν πρόκειται για το πιο δελεαστικό πλάσμα. Μπορείτε να κάνετε κοινά σχέδια για αργότερα, αφού ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας!

Ζυγός

Μειώστε ταχύτητα για να ανταπεξέλθετε, αγαπητοί Ζυγοί! Ο ευφυής Ερμής στον θολό 12ο Οίκο σας, θα βρεθεί σε αντίθεση με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα στον 6ο Οίκο σας της προσφοράς. Κάθε προσπάθεια να χαλαρώσετε μπορεί να διακοπεί, από ενοχές ή κρίσεις και πλασματικά χρονικά όρια. Να θυμάστε ότι το «όχι» είναι πλήρης πρόταση, μην διστάσετε να μην χρησιμοποιήσετε σε κάθε περίσταση!

Σκορπιός

Η εύρεση προσωπικού χρόνου μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη, αγαπητοί Σκορπιοί! Ο φλύαρος Ερμής στον 11ο Οίκο σας της ομαδικότητας κεντρίζει την προθυμία σας… Αλλά θα βρεθεί σε αντίθεση με τον ασαφή Ποσειδώνα στον 5ο Οίκο σας των υπερβολών. Από παντού θα λαμβάνετε συμβουλές ή σχολιασμούς, άτομα θα αποζητούν την προσοχή σας. Αποφύγετε να δώσετε σημασία και μην προθυμοποιηθείτε να γίνετε μεσάζοντες σε αντιδικίες φίλων!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, είστε πανέτοιμοι να δώσετε κίνηση στους μεγαλεπήβολους στόχους σας! Με τον ευφυή Ερμή στον φιλόδοξο 10ο Οίκο σας μπορεί και να σημειώνατε σημαντική πρόοδο… Αλλά θα βρεθεί σε μια αιχμηρή αντίθεση με τον Ποσειδώνα των «τύψεων», στη ζώνη σας του σπιτιού και της οικογένειας. Εντάσεις προσωπικού επιπέδου μπορεί να σας στρέψουν προς διαφορετικές κατευθύνσεις, να υπάρξουν παρεκκλίσεις από απαιτήσεις συγγενών ή γειτόνων. Σκεφτείτε το διπλά πριν απαντήσετε σε μια κλήση, έχετε την επιλογή να στείλετε ένα μήνυμα δηλώνοντας ότι θα μιλήσετε αργότερα!

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, η αλήθεια απελευθερώνει όταν οι άλλοι δεν παρερμηνεύουν τα λεγόμενά σας! Όσο ξεκάθαρα κι αν μιλήσετε, θα δυσκολευτείτε να γίνετε κατανοητοί, εξαιτίας μιας αντίθεσης του επικοινωνιακού Ερμή με τον νεφελώδη Ποσειδώνα. Όλες οι πλευρές θα έχουν την τάση να παίρνουν τα πάντα προσωπικά, να το σκέφτεστε για να μην πληγώσετε έναν φίλο ή συνάδελφο. Μειώστε τον ρυθμό σας και διαθέστε χρόνο για να εξηγηθείτε διεξοδικά!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, μην σας πιέσει κανείς να γνωστοποιήσετε κάτι αν δεν είστε εσείς έτοιμοι! Ο εκφραστικός Ερμής στον εχέμυθο 8ο Οίκο σας, σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα των ψευδαισθήσεων. Χωρίς να γίνετε απρόσιτοι, αφήστε μόνο κάποιες νύξεις όπου και σε όποιους πρέπει. Και αν κάποιοι άλλοι φαντάζουν ασαφείς, ίσως δεν νιώθουν ακόμα άνετα να πουν την ιστορία τους!

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, οι διαπροσωπικές σας επαφές βρίσκονται σε έξαρση… Δέχονται την επιρροή του ευφραδή Ερμή, από την Παρθένο και τον τομέα σας των σχέσεων. Όμως μια αντίθεσή του με τον ασαφή Ποσειδώνα, μπορεί να σας απομακρύνει ή να σας στρέψει στον εαυτό σας. Καλύτερα να μην ασχοληθείτε με πολλά τώρα, να πάρετε χρόνο για να χαλαρώσετε. Ακόμα και 15 λεπτά ηρεμίας είναι καλύτερα από το τίποτα, για την ιδιοσυγκρασία σας που ρουφά σαν σφουγγάρι την ενέργεια των άλλων!