Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός 
«Αντιστέκομαι στα πάντα, εκτός από τον πειρασμό»! Σας λέει κάτι αυτή η έκφραση, αγαπητοί Κριοί; Σίγουρα, εξαιτίας ενός διασπαστικού τετραγώνου ανάμεσα στη Σελήνη και τον επαναστάτη Ουρανό. Εκεί που ήσασταν βέβαιοι ότι είχατε καταλήξει σε όσους και όσα χρειάζεστε, ένα άτομο θα σας δείξει μια νέα οπτική των πραγμάτων. Γι’ αυτό να έχετε ανοικτό μυαλό και να απολαύσετε τη συναρπαστική ενέργεια του διαφορετικού. Μην διστάσετε να εκφράσετε την αντίθεσή σας σε όσους πρέπει, γιατί δεν χρειάζεστε την έγκριση κανενός!

Ταύρος

Καταρρίψτε την εικόνα ότι είστε προβλεπόμενοι, αγαπητοί Ταύροι! Υπό την επήρεια ενός προκλητικού τετραγώνου ανάμεσα στη Σελήνη και τον καινοτόμο Ουρανό, θα κάνετε πολλούς να τα χάσουν με τις απρόσμενες κινήσεις σας. Όμως η ιδιοσυγκρασία σας έχει την τάση να χάνει το ενδιαφέρον της πολύ σύντομα: Γι’ αυτό η όψη αυτή θα αποβεί προς όφελος όλων, μόνο αν αλλάξετε κάθε συνήθειά σας που έχει καταστεί ρουτίνα. Αλλάξτε τρόπο δουλειάς ή και ομάδα εργασίας αν είναι εφικτό. Η ενέργεια καινούργιων ανθρώπων θα αποδειχθεί εξαιρετικά αποδοτική για εσάς!

Δίδυμοι

Οι πράξεις μιλούν πιο ηχηρά από τις φλυαρίες, αγαπητοί Δίδυμοι! Αυτή την αρχή να επιστρατεύσετε, καθώς η Σελήνη από τον κοινωνικό σας τομέα συγκρούεται με τον απρόβλεπτο Ουρανό. Ίσως κάποια φιλικά σας άτομα δεν φάνηκαν συνεπή στις υποσχέσεις τους.Αποφασίστε αν θα τα συγχωρήσετε για τελευταία φορά αφού το συζητήσετε ή θα τα βγάλετε πλέον από τη ζωή σας. Εστιάστε στους ανθρώπους που τιμούν τον λόγο τους, ακόμα κι αν είναι λιγότερο συναρπαστικοί. Και μην πέσετε εσείς στην παγίδα των υπερβολικών αντιδράσεων. Είναι καλύτερα να αρνηθείτε εξ αρχής όσα δεν μπορείτε να χειριστείτε, παρά να απογοητεύσετε – ή να απογοητευθείτε – εκ των υστέρων!

Καρκίνος

Κρατήστε πιο σφικτά το πορτοφόλι σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Πρέπει να σκεφτείτε ό,τι αφορά τα χρήματά σας και πώς θα τα αξιοποιήσετε καλύτερα. Ένα ανήσυχο τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον παρορμητικό Ουρανό, μπορεί να σας βάλει σε πειρασμό για αχρείαστες σπατάλες. Χωρίς να πέσετε στην παγίδα της αυστηρής οικονομίας, χρειάζεστε μια ευρύτερη οπτική των δεδομένων σας. Αν δεν έχετε κεφάλαια να επενδύσετε, σκεφτείτε πώς θα αξιοποιήσετε εσάς τους ίδιους για ένα καλύτερο μέλλον. Κάθε επιδέξιο εγχείρημα μπορεί να σας επιφέρει περισσότερα κέρδη απ’ όσα φαντάζεστε, αν μεταξύ άλλων σας χαρίζει ασφάλεια και ικανοποίηση!

Λέων

Μια επαγγελματική ευκαιρία σας χτυπά την πόρτα… αλλά είναι πραγματική; Η Σελήνη από το ζώδιό σας συγκρούεται με τον επαναστάτη Ουρανό, όψη που ίσως σας φέρει σε αντιπαραθέσεις με ηγετικές φιγούρες! Ίσως νιώσετε ενθουσιώδεις με κάτι καινούργιο, χωρίς να το έχετε ερευνήσει όσο πρέπει. Δικαιούστε να χαρείτε – αλλά αφήστε λίγες μέρες περιθώριο για να συλλογιστείτε την μακροπρόθεσμη εικόνα. Ακόμα κι αν αυτή η πρόταση φαντάζει χρυσορυχείο, δεν πρέπει στην πορεία να απαιτεί να ξεπουλήσετε όσα με τόσο κόπο έχετε πετύχει!

Παρθένος

Τα συναισθήματα δεν αποτελούν γεγονότα, αγαπητοί Παρθένοι! Ένα ομιχλώδες τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον ευμετάβλητο Ουρανός, σας προειδοποιεί να μην εμπλακείτε σε καταναγκαστικές κοινωνικές ενασχολήσεις. Μην πιέσετε τον εαυτό σας για καμία συνάντηση, γιατί θα καταλήξετε να εκνευριστείτε και να ξεσπάσετε σε ανθρώπους που δεν φταίνε σε κάτι. Χωρίς δικαιολογίες, ακυρώστε όσα δεν σας ευχαριστούν και κινηθείτε αυτόνομα. Ίσως έτσι ανακαλύψετε δραστηριότητες που θα σας συναρπάσουν ή καινούργιες γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν!

Ζυγός

Διαφυλάξτε τα όρια των αντοχών σας, αγαπητοί Ζυγοί! Ορίστε το κοινωνικό σας πλαίσιο, για να μην βγουν εκτός ελέγχου τα σχέδιά σας. Η Σελήνη από τον Λέοντα και τον 11ο Οίκο σας των ομάδων, σχηματίζει ένα δόλιο τετράγωνο με τον αντιδραστικό Ουρανό. Αυτή η όψη δεν θα ωφελήσει το σκεπτικό «όσο περισσότερα τόσο το καλύτερο». Ελλοχεύει ο κίνδυνος να προκύψουν αναπάντεχα συγκρούσεις, γι’ αυτό προσέξτε τις απερίσκεπτες απαντήσεις. Ωστόσο, δεν θα επιλύσετε κάτι αν απλά απομακρυνθείτε από όσα σας ενοχλούν. Προτιμήστε να κινηθείτε με ψυχραιμία – αλλά μην κάψετε γέφυρες!

Σκορπιός

Τολμήστε μια πιο συνετή προσέγγιση των επαγγελματικών σας θεμάτων, αγαπητοί Σκορπιοί! Το ύπουλο τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον προτρεπτικό Ουρανό, μπορεί να βάλει εμπόδια στον δρόμο σας για την κορυφή. Αφήστε τους ανταγωνισμούς, αν θέλετε να αναλάβετε σημαντικά πόστα. Δεν χρειάζονται αντιπαραθέσεις με ανωτέρους, ούτε θα κερδίσετε κάτι αν υποτιμάτε τους άλλους υποψηφίους. Εσείς οφείλετε να αποδείξετε ότι μπορείτε να ανταποκριθείτε στα δύσκολα, αν θέλετε να αναδειχθείτε νικητές!

Τοξότης

Θέλετε να αναβιώσετε τη δημιουργικότητά σας, αγαπητοί Τοξότες; Καθαρίστε το «περιβάλλον» σας! Η Σελήνη από τον ασαφή 9ο Οίκο σας, συγκρούεται με τον ανατρεπτικό Ουρανό. Είναι καιρός να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις και χώρους. Προσέξτε μόνο να μην σας συνεπάρει η ορμή, σε σημείο που μαζί με τα άχρηστα να πετάξετε και πολύτιμα υλικά. Φροντίστε να δώσετε πρώτα στον εαυτό σας τη χαλάρωση που έχετε ανάγκη, απομακρυνθείτε από άτομα και συγκυρίες που σας πιέζουν. Πρέπει να αλλάξετε τη σειρά που κάνετε τα πράγματα, αν θέλετε να αποβάλετε από τη ζωή σας τα εμπόδια που σας μπλοκάρουν!

Αιγόκερως

Να είστε προετοιμασμένοι για μια δόση κυκλοθυμίας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ένα ύπουλο τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον προκλητικό Ουρανό, ενδέχεται να ταράξει την ψυχολογία σας. Επειδή θα είστε νευρικοί και ανυπόμονοι, συνειδητοποιήστε το από νωρίς και αντιμετωπίστε το με σύνεση. Παρατηρήστε ανθρώπους εν δράσει, συστήματα και πρακτικές, κάντε τις ερωτήσεις που πρέπει για να γεμίσετε κενά. Αν εστιάσετε στο να βρείτε τον ρυθμό σας, θα ξεπεράσετε αυτή την δυσχερή φάση και θα ανακτήσετε σύντομα την άρτια σκέψη σας!

Υδροχόος

Νιώθετε διχασμένοι για μια προσωπική σας σχέση, αγαπητοί Υδροχόοι. Γι’ αυτό ευθύνεται και μια δόλια όψη, ανάμεσα στη Σελήνη και τον απελευθερωτικό Ουρανό στη ζώνη σας των δεσμών. Ακόμα κι αν λατρεύετε το έτερό σας ήμισυ, υπάρχει ένα σημείο του που σας κάνει να θέλετε να τρέξετε μακριά του. Αν αναρωτιέστε, η απάντηση είναι ότι όντως γίνεστε πιο μελοδραματικοί απ’ όσο πρέπει. Μην επιλέξετε την αποχώρηση, μαζέψτε το κουράγιο σας και καθίστε να συζητήσετε. Καλύτερα να θέσετε ειλικρινά και ανοικτά όσα σας πιέζουν, αντί να τα χώνετε κάτω από το χαλί!

Ιχθύες

Παραδεχθείτε ότι διατηρείτε κάποιες γνωριμίες επειδή κάνουν πιο πικάντικη την καθημερινότητά σας, αγαπητοί Ιχθύες! Η πρόκληση έρχεται από ένα τετράγωνο έντασης, ανάμεσα στη Σελήνη και τον επαναστάτη Ουρανό. Όσο «διασκεδαστικά» κι αν είναι τα δράματα, δεν υπάρχει περίπτωση αυτά τα άτομα να σας προσφέρουν αφοσίωση και στήριξη: Σας δίνουν μόνο την αίσθηση ότι σας χρειάζονται. Κάποια στιγμή πρέπει να ωριμάσετε, γιατί αυτές οι ενασχολήσεις μόνο σπαταλούν χρόνο από το λαμπρό μέλλον σας!