Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός 

Θα αντιληφθείς πως όσο περισσότερο προσπαθείς με το ταίρι σου να ισορροπήσετε από κοινού την επαγγελματική με την ερωτική σας ζωή, τόσο περισσότερη ανισορροπία δημιουργείται.  Ευτυχώς όμως, η μεταξύ σας σύγκρουση φαίνεται πως τελικά θα κινηθεί σ’ ένα ευχάριστο αποτέλεσμα…γιατί θα συνειδητοποιήσετε τα οφέλη της διαπραγμάτευσης. Επειδή όταν οι διαπραγματεύσεις γίνονται σωστά, κερδίζουν και οι δύο πλευρές.

Ταύρος

Όταν μια ανθυγιεινή εμμονή αποτελεί μέρος μιας σχέσης, η ανισορροπία δεν βρίσκεται μακριά. Όταν βλέπεις κάποιον μέσα από ροζ γυαλιά, το αποτέλεσμα είναι να τον βάλεις σ’ ένα βάθρο…που σπάνια είναι ακριβές ή χρήσιμο. Θα πρέπει να προσγειωθείς περισσότερο σε ό,τι αφορά τη σχέση σου. Και πρέπει να το κάνεις…. όσο συντομότερα μπορείς.

Δίδυμοι

Θα εστιάσεις περισσότερο σε ό,τι σε ενοχλεί παρά σε ό,τι σε κάνει να νιώθεις άνετα στο δεσμό σου. Μπορεί να πιστεύεις πως κάποια φαινομενικά σοβαρά θέματα απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή. Όμως ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, κοιτάζοντας τη λάθος μεριά του τηλεσκοπίου απομακρύνεις τους άλλους και ειδικά το ταίρι σου ή το άτομο που σε ενδιαφέρει. Άφησε τον συναισθηματικό σου κόσμο να γίνει το μόνο μέρος, όπου το άγχος παραμένει στο κατώφλι.

Καρκίνος

Οι διαφορές απόψεων μπορούν να είναι υγιείς, αρκεί να αντιμετωπίζονται και να διαχειρίζονται σωστά. Αν το αντικείμενο του πόθου σου έχει διαφορετική άποψη σε κάτι που εσύ θεωρείς απλό και ξεκάθαρο δεν σημαίνει πως είναι αποφασισμένος να σε ενοχλήσει ή να αποτρέψει τα σχέδιά σου. Αν καλοεξετάσεις τη γνώμη του, μπορεί να αποδειχτεί διαφωτιστική και χρήσιμη.

Λέων

Παρόλο που η προσοχή του εραστή σου μπορεί να σου φαίνεται ενοχλητική σε σημείο που σε πνίγει, είναι σημαντικό να αντιδράσεις με τον σωστό τρόπο. Μπορεί να είναι αποφασισμένος να κάνει τον κόσμο σου πιο άνετο ακόμη κι αν οι προσπάθειές του, σου φαίνονται υπερβολικές. Εκφράζοντας την άποψή σου με ευαισθησία, μπορεί να απολαύσεις τη λατρεία αλλά και το χώρο που χρειάζεσαι.

Παρθένος

Το άνοιγμα σε κάποιον δεν σημαίνει απαραίτητα πως του λες όλα όσα νιώθεις. Διατηρείς το δικαίωμα να κρατήσεις για τον εαυτό σου, οποιεσδήποτε πληροφορίες δεν νιώθεις άνετα να αποκαλύψεις. Ο εραστής σου μπορεί να προτιμά να απελευθερώσεις κάθε σκέψη, συναίσθημα και μυστικό. Αλλά δεν είσαι υποχρεωμένη να το κάνεις. Αν νιώσεις πως σε πιέζει, τότε μάλλον σκέφτεται περισσότερο τον εαυτό του κι όχι εσένα. Τόσο απλά!

Ζυγός

Μια ρύθμιση τύπου «δούναι και λαβείν» ανάμεσά σας θα λειτουργήσει υπέροχα στο δεσμό σας. Μπορεί να μοιάζει με το σενάριο « κράτα με να σε κρατώ ν’ ανεβούμε το βουνό» – κυριολεκτικά! Όμως απ’ ό,τι φαίνεται με το ταίρι σου βρίσκεστε στο ίδιο μήκος κύματος όσον αφορά την ενίσχυση της θετικότητας και της αισιοδοξίας του ενός προς τον άλλον. Μερικές φορές τέτοιου είδους συνδέσεις… είναι πραγματικά πολύ σέξι!

Σκορπιός

Ανησυχείς και αναρωτιέσαι τι συμβαίνει στην ερωτική σου ζωή ή ποιο θα είναι το παθιασμένο αποτέλεσμα των προσπαθειών σου. Η διαβεβαίωση, προέρχεται από την εύρεση απαντήσεων…. και οι απαντήσεις απαιτούν προνοητικότητα. Αν υπάρχει κάτι που πρέπει να γνωρίζεις, πάρε την πρωτοβουλία εδώ και τώρα για να ρωτήσεις, να διερευνήσεις ή να εξερευνήσεις.

Τοξότης

Αν η διαίσθησή σου λέει πως είναι απαραίτητη μια συζήτηση ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου…τότε εμπιστέψου την. Όμως να ξέρεις πως είναι εξίσου σημαντικό να μην προετοιμάσεις το λόγο σου ή να προβείς σε υπερβολές αναφορικά με όσα σκοπεύεις να πεις. Αν το μήνυμά σου είχε σκοπό να δημιουργήσει έκπληξη στο ταίρι σου….τότε θα μιλούσαμε για διαφορετικό σενάριο. Τώρα όμως…. είναι η ώρα να μιλήσεις με αυτοπεποίθηση!

Αιγόκερως

Ανεξάρτητα από το πώς συμπεριφέρεται το ταίρι σου, εσύ μπορείς να επιλέξεις τον τρόπο που θα αντιδράσεις. Αν αισθάνεσαι πως είχες ακολουθήσει λάθος συμπεριφορά τελευταία, τότε είναι κατανοητό να διατηρήσεις την ηρεμία και την ψυχραιμία σου για να τον ευχαριστήσεις. Δεν πρέπει να υποτιμάς την άμυνά σου…αλλά δε χρειάζεται να ενισχύεις την επιθετικότητά του.

Υδροχόος

Αν είσαι αποφασισμένη να δεις ρεαλιστικά την ερωτική σου ζωή, είναι πιθανό να νιώσεις σύντομα χαρούμενη που το έκανες. Όσο πιο γειωμένη είσαι στα ερωτικά σου, τόσο περισσότερο θα συνειδητοποιείς τα σταθερά θεμέλια που έχουν δημιουργηθεί στο δεσμό σου. Αυτό μπορεί να οφείλεται στην αυξημένη σου αυτοπεποίθηση. Αυτή τη στιγμή η παραμονή στην πραγματικότητα….. είναι η αποστολή σου.

Ιχθύες

Αν υπάρχει κάποια ανισορροπία στη σχέση σου, τότε η δημιουργία φραγμών από μεριάς σου το μόνο που θα καταφέρει είναι να προσθέσει επιπλέον βάρος! Για να αντιμετωπίσεις σωστά την κατάσταση, χρειάζεσαι βαθιά αποθέματα συμπόνιας και καλοσύνης. Παίξε το ρόλο σου ισχυροποιώντας περισσότερο τη δυναμική του δεσμού σου. Οτιδήποτε έντονο πρέπει να αξιοποιηθεί ανάλογα…για να σωθεί η κατάσταση!