Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

 Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, ετοιμαστείτε για την επιστροφή του ρομαντισμού σας! Το εξισορροπητικό Τέταρτο της Σελήνης σχηματίζεται στον Λέοντα, φορτίζοντας τον 5ο Οίκο σας του πάθους και της ερωτικής ζωής. Μην αντισταθείτε στην παρόρμηση να κάνετε στιβαρές κινήσεις, αν η σχέση σας έχει βαλτώσει κάπως είτε απέχατε για λίγο από την αρένα των γνωριμιών. Γι’ αυτό ενδείκνυται να κάνετε μια έκπληξη στο ταίρι σας ή να ανανεώσετε τα προφίλ σας στις σχετικές ιστοσελίδες!

Ταύρος

Έχετε χάσει κάπως την ισορροπία σας, αγαπητοί Ταύροι; Το Τέταρτο της Σελήνης στον Λέοντα και τον 4ο Οίκο σας του σπιτικού, θα βοηθήσει να βρείτε ξανά το κέντρο σας. Παραμερίστε για λίγο τις πολλές υποχρεώσεις σας και κοιτάξτε τους χώρους σας με αγάπη… Είναι η στιγμή να τους γεμίσετε με θαλπωρή, μέσα από μια καθαριότητα και νέες διακοσμητικές πινελιές. Αν τελευταία είχατε κάποιες διαφωνίες με τους δικούς σας ανθρώπους, η συγκυρία βοηθά να έρθετε πιο κοντά. Απλώστε εσείς πρώτοι τον κλάδο ελαίας και όλα θα βρουν ξανά την αρμονία τους!

Δίδυμοι

Μήπως έχετε αφήσει κενά σε όσα θέλετε να πείτε, αγαπητοί Δίδυμοι; Το δραστικό Τέταρτο της Σελήνης στον Λέοντα και τον 3ο Οίκο σας της επικοινωνίας, θα βοηθήσει να τα γεμίσετε! Αν περιμένατε τη σωστή στιγμή για μια συγκεκριμένη συζήτηση, έχει φτάσει. Μην «λογοκρίνετε» τον εαυτό σας, θα έχετε αρκετή διαύγεια και ευγλωττία για να περάσετε τα μηνύματά σας. Αν ασχολείστε με τη γραφή, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να εκφραστείτε μέσα από αυτήν!

Καρκίνος

Οι πολλές υποχρεώσεις σας απαιτούν συνεχώς την προσοχή σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Ευτυχώς, το σταθεροποιητικό Τέταρτο της Σελήνης θα σας δώσει όλη την δραστικότητα που χρειάζεστε. Μέσα από τον 2ο Οίκο σας της εργασίας και των χρημάτων, συστήνει να επιθεωρήσετε τώρα και τον προϋπολογισμό σας. Χωρίστε τις πτυχές του σε μικρότερα κομμάτια, ώστε να γίνει πιο εύκολα διαχειρίσιμος. Δεν είναι απαραίτητο να τελειώσετε όλη τη δουλειά μεμιάς – αλλά είναι απαραίτητο να την αρχίσετε!

Λέων

Βάλτε το στίγμα σας, αγαπητοί Λέοντες! Το Τέταρτο της Σελήνης φωταγωγεί τον 1ο Οίκο σας του εαυτού, δίνοντας έμφαση σε ένα ατομικό σας εγχείρημα. Θα είναι εύκολο να λειτουργήσετε αυτόνομα, αρκεί να κινηθείτε προνοητικά αντί να περιμένετε να σας ανακαλύψουν οι κατάλληλοι: Διευθετήστε τις ανάλογες συναντήσεις, στείλτε ενημερωτικά δελτία και μηνύματα, ζητήστε συστατικές επιστολές. Δείχνοντας στο σύμπαν πόσο σοβαρό είναι το ζητούμενό σας, θα ανταμείψει τις προσπάθειές σας!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, το «ξεπερνώ» σημαίνει κυριολεκτικά ότι κλείνετε την πόρτα πίσω σας σε κάτι! Μήπως δυσκολεύεστε να απελευθερωθείτε από μια κατάσταση που δεν σας εξυπηρετεί πλέον; Το Τέταρτο της Σελήνης στον 12ο Οίκο σας των μεταβάσεων θα σας βοηθήσει. Αλλάξτε την καθημερινότητά σας, ώστε να ανοίξετε χώρο για καινούργιες προοπτικές. Μια συνεδρία με έναν ειδικό, είναι βέβαιο ότι θα σας παράσχει την επιπλέον στήριξη που χρειάζεστε. Η ατμόσφαιρα ενθαρρύνει την επούλωση, την απομάκρυνση από κάθε βαλτωμένη πικρία. Να θυμάστε ότι το να κρατάτε κακία, είναι σαν να πίνετε εσείς δηλητήριο και να περιμένετε ότι θα πεθάνει το άλλο εμπλεκόμενο άτομο!

Ζυγός

Ασχοληθείτε περισσότερο με όσα τεκταίνονται γύρω σας, αγαπητοί Ζυγοί! Με το Τέταρτο της Σελήνης στον συνεργατικό τομέα σας, ακόμα και κάτι ιδιόρρυθμο μπορεί να σας έλξει απροσδόκητα. Μιας και είστε άτομα της ομάδας, είναι καιρός να βγείτε από το παρασκήνιο και να μπείτε στο «παιχνίδι». Κάθε καινούργια προσέγγιση μπορεί να φέρει σημαντικές συνεργασίες, αρκεί να κινηθείτε στρατηγικά και να οικοδομήσετε αυτές τις σχέσεις!

Σκορπιός

Κάντε πιο δραστικά βήματα για την υλοποίηση των οραμάτων σας, αγαπητοί σκορπιοί! Το απαιτεί το Τέταρτο της Σελήνης στον επαγγελματικό 10ο Οίκο σας, που διέπεται από έμπνευση. Προβάλετε τα ταλέντα σας χωρίς ενδοιασμούς, είναι ζωτικής σημασίας να τονώσετε το κύρος σας. Τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σας έχουν προοπτικές να υλοποιηθούν, αρκεί να τολμήσετε να κάνετε τώρα το πρώτο βήμα για καινούργιες πορείες!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, ξεχάστε την επιλογή της ασφαλούς διαδρομής! Το Τέταρτο της Σελήνης φωταγωγεί τον 9ο Οίκο σας της επέκτασης, απαιτώντας να παρεκκλίνετε από όσα σας βολεύουν. Είναι καιρός να κάνετε ουσιαστικές κινήσεις πλέον, αρκετά επεξεργαστήκατε διανοητικά τις ιδέες σας. Αφουγκραστείτε τη ροή των πραγμάτων, προσεγγίστε άτομα που θαυμάζετε. Δώστε κίνηση στα όνειρά σας και το σύμπαν θα βοηθήσει να τα υλοποιήσετε

Αιγόκερως

Το χρήμα μιλά, αγαπητοί Αιγόκεροι! Το δραστικό Τέταρτο της Σελήνης στον 8ο Οίκο σας των κοινών εγχειρημάτων, εμπνέει για να αξιοποιήσετε περισσότερο τα έσοδά σας. Κάντε μια επαφή με έναν οικονομικό σύμβουλο, προκειμένου να αυξηθεί το όποιο κεφάλαιό σας μακροπρόθεσμα. Αν σκέφτεστε κάποια σύμπραξη, αυτή είναι η στιγμή να κάνετε τα ανάλογα βήματα. Ένας καλός σχεδιασμός θα βοηθήσει να πραγματώσετε ακόμα και την εκκίνηση μιας δικής σας δουλειάς!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, έφτασε η στιγμή της επισημοποίησης! Το Τέταρτο της Σελήνης στον Λέοντα και τον τομέα σας των σχέσεων, απαιτεί δράσης όσον αφορά ένα ιδιαίτερο άτομο. Μετρήσατε τα υπέρ και τα κατά των προοπτικών μιας γνωριμίας ή μιας επαγγελματικής σύμπραξης… Τώρα πρέπει να κάνετε τις δοκιμαστικές απόπειρες. Ξεκινήστε με έναν βραχυπρόθεσμο σχεδιασμό, για να δείτε πώς αποδίδετε από κοινού. Στη ρομαντική αρένα, καλείστε να περάσετε στο επόμενο επίπεδο: Ανοίξτε την «πόρτα» και δείτε αν το εν λόγω άτομο θα την περάσει!

Ιχθύες

Η Άνοιξη ευνοεί την κίνηση, αγαπητοί Ιχθύες… Σας το υπογραμμίζει το Τέταρτο της Σελήνης στον 6ο Οίκο σας της προσωπικής φροντίδας! Είναι καιρός να απλοποιήσετε διαδικασίες που θα κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητά σας. Κάντε μικρές αλλαγές στον τρόπο ζωής σας ώστε να τον βελτιώσετε: Να πίνετε περισσότερο νερό, να βάλετε την άσκηση στο πρόγραμμά σας. Όλα αρχίζουν με ένα πρώτο βήμα, που θα σας οδηγήσει στη γραμμή τερματισμού!