Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις – «Η τόλμη κάνει θαύματα»

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις – «Η τόλμη κάνει θαύματα»
Κριός 

Εύχεστε να έβρεχε χρήματα, αγαπητοί Κριοί; Μπορεί να πραγματοποιηθεί η ευχή σας, χάρη σε μια σύμπραξη που συμβαίνει κάθε δύο χρόνια! Ο ορμητικός Άρης συναντά τον καινοτόμο Ουρανό στον Ταύρο και τον 2ο Οίκο σας των οικονομικών. Δεν αποκλείεται να λάβετε μια απρόσμενη προσφορά, που θα χρειαστεί όμως να διανύσετε εσείς τη μισή διαδρομή… Δράστε – ακόμα και απροσδόκητα, δίνοντας σημασία στις αντιδράσεις που θα υπάρξουν. Είναι λεπτή η γραμμή, ανάμεσα στις εποικοδομητικές ανατροπές και στο κέντρισμα αντιρρήσεων!

Ταύρος

Μην βιαστείτε να αλλάξετε όλο το σκηνικό της ζωής σας, αγαπητοί Ταύροι! Η παρόρμηση οφείλεται στην σπάνια σύμπραξη των ανατρεπτικών Άρη και Ουρανού στα δικά σας εδάφη, Η ένταση που θα σας διέπει, θα είναι σαν να βλέπετε το μέλλον σας σε βάθος 15ετίας. Θα θέλετε να φτάσετε εκεί άμεσα και η τόλμη μπορεί να κάνει θαύματα… Αλλά η υπερβολική ορμή μπορεί να σας τρομάξει και να σας εξαντλήσει γρήγορα. Καλύτερα να βάλετε προτεραιότητες στους τομείς σας και να κάνετε ένα βήμα την κάθε φορά. Έτσι θα σας μένει και χρόνος για να χαλαρώνετε ενδιάμεσα!

Δίδυμοι

Αποζητάτε μια γλυκιά απόδραση, αγαπητοί Δίδυμοι! Φαίνεται ότι η ανάγκη σας για απομόνωση είναι ιδιαίτερα έντονη. Και γι’ αυτό ευθύνεται η σύνοδος του παρορμητικού Άρη με τον επαναστάτη Ουρανό, στον 12ο Οίκο σας της επούλωσης. Θα θέλετε μόνο να κλείσετε πόρτες και παράθυρα για να αφήσετε τον κόσμο απ’ έξω. Αλλά θα τονωθείτε περισσότερο αν στραφείτε σε πρακτικές αποκατάστασης, όπως η γιόγκα και ο διαλογισμός ή η γραφή. Ακόμα και μέσα σε αυτή την ανάσταση ατμόσφαιρα, μπορείτε να καταλήξετε στην απόφαση για σημαντικές αλλαγές. Αγκαλιάστε τη συγκυρία, γιατί η ευτυχία σας χρειάζεται μόνο να της ανοίξετε χώρο στην πολυάσχολη ζωή σας!

Καρκίνος

Κάντε επαφές, αγαπητοί Καρκίνοι! Τις απαιτεί η σύμπραξη του δραστικού Άρη με τον επαναστάτη Ουρανό, στον Ταύρο και τον 11ο Οίκο σας των ομαδικών δράσεων. Η ανάγκη σας να συμπράξετε σε όλα τα επίπεδα θα έχει μια χροιά επείγοντος… Και μπορείτε να κάνετε απίστευτα και ευφυή άλματα σε ένα ομαδικό εγχείρημα. Το σημείο που πρέπει να προσέξετε σε αυτή την ατμόσφαιρα προόδου, είναι τα άτομα που θα προβάλλουν αντιστάσεις. Γι’ αυτό προτιμήστε να κάνετε ένα βήμα τη φορά – αλλά σε καμία περίπτωση μην οπισθοχωρήσετε!

Λέων

Πάρτε θέση στη γραμμή εκκίνησης, αγαπητοί Λέοντες! Ο διεκδικητικός Άρης και ο ανατρεπτικός Ουρανός, ευθυγραμμίζονται στον Ταύρο και τον 10ο Οίκο σας της επαγγελματικής αναγνώρισης. Σιγοκαίει μια φλόγα πίσω από όλες τις φιλοδοξίες σας, βλέπετε τις δυνατότητες και θέλετε να ακολουθήσετε τα όνειρά σας. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να ξεπεράσετε κάθε δυσχέρεια. Ίσως ένα άτομο ισχύος να σας προσφέρει μια ηγετική θέση, είτε να έχετε μια αναλαμπή για την μελλοντική διαδρομή σας. Γι’ αυτό όποια αντίσταση κι αν συναντήσετε, εσείς κάντε την ένταση δύναμη και θα αναδειχθείτε θριαμβευτές!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, σας κατακλύζει η λαχτάρα για μια αυθόρμητη περιπέτεια! Την κεντρίζει μια σύμπραξη του πολεμιστή Άρη με τον επαναστάτη Ουρανό, στον Ταύρο και τον 9ο Οίκο σας των διαπολιτισμικών επαφών. Είναι η στιγμή να ανοίξετε τα φτερά σας και να εξερευνήσετε τον τεράστιο κόσμο, τουλάχιστον να κάνετε πιο σημαντική την καθημερινότητά σας. Αρχίστε να σχεδιάζετε ένα μεγάλο ταξίδι, εγγραφείτε σε εργαστήρια που σας εμπνέουν ή βρείτε ένα νέο εγχείρημα. Μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σας παρεκκλίνει από τα όνειρά σας!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, φαίνεται ότι κάποια υπερβολική οικειότητα σας κάνει να νιώθετε εμφανώς άβολα! Ο λάγνος Άρης συναντά τον αυθόρμητο Ουρανό, γι’ αυτό μια απρόβλεπτη τροπή σε μια σχέση σας ταράζει. Λέτε ότι θέλετε όλο το πακέτο, με το τέλειο σπίτι και το καλύτερο σεξ και την αφοσίωση… Αλλά η προοπτική μιας τέτοιας ολοκληρωτικής σύμπραξης, επίσης σας φοβίζει και σας προκαλεί. Αρχίστε να εντοπίζετε τους φόβους σας γύρω από την ευάλωτη πλευρά σας, για να βρείτε μετά – και να κρατήσετε – την αγάπη που λαχταράτε!

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, μπορεί μια σχέση σας να έχει αιφνίδια και γρήγορη εξέλιξη! Αυτό υποδεικνύει μια σύνοδος του αποδοτικού Άρη με τον προοδευτικό Ουρανό, στον Ταύρο και τον 7ο Οίκο σας των διαπροσωπικών επαφών. Αν η σύμπραξη με έναν συνάδελφο ή το ταίρι σας έχει δυσκολίες, θα βιώσετε μια αναλαμπή που θα ξεπεράσει τα εμπόδια. Χρειάζεται μόνο να προσπαθήσετε περισσότερο, ώστε οι διάλογοί σας να είναι παραγωγικοί. Είναι αποδεκτό να διαφωνείτε και να ενίσταστε… Αλλά αντί να βαλτώνετε εκεί, στραφείτε στον στόχο των ζητουμένων σας!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, δώστε σημασία στις σωματικές ενδείξεις για βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης! Ο απαιτητικός Άρης ευθυγραμμίζεται με τον ταχύτατο Ουρανό, στον Ταύρο και τον 6ο Οίκο σας της υγείας και της ευημερίας. Αν έχετε συχνούς πονοκεφάλους, για παράδειγμα, το σώμα σας λέει να μειώσετε τους ρυθμούς σας. Η σοφία του υποδεικνύει να υιοθετήσετε πιο ευέλικτες καθημερινές συνήθειες. Μην αντιστέκεστε στη μείωση του καφέ που λέτε ότι σας ενεργοποιεί, του κρασιού που σας χαλαρώνει… Αν κάποια συμπτώματα επιμένουν παρά τις αλλαγές σας, να δείτε τον γιατρό σας!

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, όλα επιτρέπονται στον έρωτα και τον πόλεμο… Αλλά ίσως να μην βλέπετε διαφορά ανάμεσα στα δύο! Ο εύφλεκτος Άρης συμπράττει με τον σαρωτικό Ουρανό στον Ταύρο… Και ίσως δεν μπορείτε να καταπνίξετε τη δυσαρέσκειά σας με σημαντικά άτομα. Πρέπει να ηρεμήσετε, να μην κάψετε αυτές τις γέφυρες. Αν διαχειριστείτε δημιουργικό την ορμή σας, αυτές οι επαφές θα πάρουν ορθή κατεύθυνση. Με τονωμένη τη ζώνη σας της φήμης, τώρα μπορείτε να κάνετε ευρέως γνωστά τα όποια εγχειρήματά σας. Ακόμα κι αν δεν ακολουθήσετε τις «ασφαλείς» διαδρομές, το ζητούμενο είναι να μην κρύψετε τη λάμψη σας!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, δεν αποζητάτε την ασφάλεια με κάθε κόστος… Αφήστε τον άνεμο της αλλαγής να διαπεράσει τη ζωή σας! Το απαιτεί η σύμπραξη του δυναμικού Άρη με τον ανατρεπτικό Ουρανό, στον Ταύρο και τον 4ο Οίκο σας του σπιτιού και των θεμελίων. Μπορείτε να κάνετε τώρα μια πολυαναμενόμενη κίνηση, με αφορμή μια οικογενειακή περίσταση ή την προώθηση της καριέρας σας. Γιατί να μην αναδιαρθρώσετε τους χώρους σας, ώστε να εκφράζουν εσάς; Κάντε τις αλλαγές σας με θετική οπτική, απαλλαγμένοι από θέσεις και απόψεις που σας κρατούσαν πίσω. Άλλους θα τους φόβιζε η αποβολή παλιών συνηθειών – αλλά όχι εσάς!

Ιχθύες

Υποδεχθείτε κάποιες ανέλπιστες αναλαμπές, αγαπητοί Ιχθύες! Ο διεκδικητικός Άρης συναντά τον επαναστάτη Ουρανό στον Ταύρο και τον 3ο Οίκο σας της σκέψης. Πάρτε ένα καλό πρόγευμα και αποφύγετε την καφεΐνη, γιατί το μυαλό σας θα είναι ήδη σε έξαρση. Τα χέρια σας μπορεί να μην προλαβαίνουν να ακολουθούν τις ιδέες σας, γι’ αυτό βρείτε άλλους τρόπους να τις καταγράφετε: Μην σας διαφύγει κανένα πνευματικό διαμάντι. Τώρα μπορεί να σας σαμποτάρουν κάποιοι προσωπικοί φόβοι, αν δεν τους κοιτάξετε κατάματα!