Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός 

Είστε πανέτοιμοι να οικοδομήσετε την αυτοκρατορία σας, αγαπητοί Κριοί! Το σχέδιό σας για το 2021 λαμβάνει την έγκριση του σύμπαντος, με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και τον 10ο Οίκο σας των επιτυχιών. Οραματιστείτε τον εαυτό σας στην κορυφή, όποια κι αν είναι για εσάς… Αλλά όσο κι αν απολαμβάνετε τη δουλειά, δεν πρέπει να υποτιμάτε την αξία σας και να μην νοιάζεστε για τα έσοδα. Μήπως πρέπει να αυξήσετε τα κοστολόγια ή να διευρύνετε τις γνώσεις σας; Το χρήμα είναι το μέσο να πετύχετε, όλα εξαρτώνται από τον χειρισμό του: Για τις επόμενες δύο εβδομάδες εστιάστε στο να στήσετε την πιο αποδοτική στρατηγική σας!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, είστε άτομα της συνήθειας αλλά δεν πρέπει αυτή να σας περιορίζει! Η πρώτη Νέα Σελήνη της χρονιάς έρχεται από τον Αιγόκερω και τον 9ο Οίκο σας της επέκτασης. Είναι η στιγμή να καθορίσετε πόσο θέλετε να εξελιχθείτε κατά το 2021 – και σε ποιους τομείς. Αν λαχταράτε ένα νέο σπιτικό, το ταίρι της ζωής σας ή κάτι εξίσου σπουδαίο, ένας είναι ο κανόνας: Διευρύνετε την έρευνά σας προς κάθε κατεύθυνση, έξω από τα συνήθη μέρη!

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, ετοιμαστείτε να ανάψετε φωτιές! Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, φωταγωγεί τον 8ο Οίκο σας της γοητείας αλλά και τις ασφάλειας. Αυτή η ώθηση θα δράσει προς δύο κατευθύνσεις για εσάς. Η πρώτη θα αφυπνίσει τον μαγνητισμό σας για να βγάλετε – και να κάψετε – τις πυτζάμες και να ντυθείτε σαγηνευτικά… Όσο πιο όμορφοι δείχνετε, τόσο πιο όμορφα νιώθετε και έλκετε θαυμαστές. Η δεύτερη κατεύθυνσή σας αφορά τις επενδύσεις: Βρείτε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημά σας, μέσω μιας αύξησης ή ενός νέου εγχειρήματος. Το χρήμα φέρνει χρήμα, κάτι που θα συνειδητοποιήσετε μέχρι την αντίστοιχη Πανσέληνο σε έξι μήνες από τώρα!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, η αγάπη είναι ένας δρόμος διπλής κατεύθυνσης… Γι’ αυτό είναι εξαιρετικό να λαμβάνετε όσα προσφέρετε! Με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και τον Οίκο σας των δεσμεύσεων, αρχίστε να αναζητάτε τις σχέσεις με διάρκεια και ολοκλήρωση. Φυσικά αυτό απαιτεί να είστε δεκτικοί σε καινούργιους τύπους ανθρώπων, μιας και τα ετερώνυμα έλκονται. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, στοχεύστε στη «σύμπραξη». Δεν αποκλείεται να συνεργαστείτε και σε επαγγελματικό επίπεδο, όπου θα ενώσετε τις δυνάμεις σας!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, στραφείτε στα τονωτικά ροφήματα και ξετυλίξτε το χαλάκι της γιόγκα! Η προσωπική σας φροντίδα γίνεται προτεραιότητα, με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και τον Οίκο σας της υγιούς διαβίωσης. Είναι η ιδανική στιγμή για να φτιάξετε ένα νέο πρόγραμμα διατροφής και ευεξίας που θα το απολαμβάνετε. Πρέπει να ασκήστε σε τακτή βάση, ακόμα και μέσω διαδικτύου με έναν προπονητή ή μια ομάδα ενθάρρυνσης. Επιλογές με περισσότερα λαχανικά και πρωτεΐνες, θα κάνουν θαύματα στο σώμα και τη διάθεσή σας!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, σηκώστε την αυλαία! Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και τον 5ο Οίκο σας της επίδειξης, ανοίγει τον δρόμο για να λάμψετε στους επόμενους έξι μήνες. Για κάποιους, μπορεί να αφορά την ανανέωση των διαδικτυακών σελίδων και της γκαρνταρόμπας τους. Να κάνετε τολμηρές επιλογές, τόσο στα χρώματα όσο και στα μοτίβα. Αυτή η εξωστρέφεια θα τονώσει και το θάρρος σας στην ερωτική αρένα: Δεν αποκλείεται να μπείτε σε νέα σχέση, να εξελίξετε την υπάρχουσα ή και να αποκτήσετε απογόνους!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, ενδώστε στην παρόρμηση να ανανεώσετε τους χώρους σας! Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω αφυπνίζει το ένστικτό σας της θαλπωρής, μέσα από τον 4ο Οίκο σας του σπιτιού. Μετά από μια δύσκολη χρονιά, έχετε ανάγκη να φέρετε και το περιβάλλον σας κοντά στη δική σας νέα εκδοχή. Αν σκέφτεστε να μετακομίσετε, ενημερώστε τις διαδικτυακές σας επαφές για να σας κάνουν προτάσεις. Δεν αποκλείεται να βρείτε την ιδανική επιλογή πριν λήξει ο μήνας. Η συμβουλή των άστρων είναι να κάνετε τις επισκέψεις σας στις υποψηφιότητες μέρα και βράδυ, για να νιώσετε ασφαλείς!

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, έχετε ανάγκη επαφής με τον κοινότητά σας! Την ενεργοποιεί η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και τον 3ο Οίκο σας της τοπικής δράσης. Η στιγμή είναι ιδανική για να μάθετε όσα τεκταίνονται στην περιφέρειά σας, δια ζώσης ή μέσω διαδικτύου. Υποστηρίξτε τα τοπικά καταστήματα, προσφερθείτε να βοηθήσετε ηλικιωμένους ή παιδιά που χρειάζονται ενίσχυση ή μαθήματα. Αυτό το νέο φεγγάρι αφορά και τις μετακινήσεις, άρα δεν αποκλείεται να αποκτήσετε νέο μεταφορικό μέσο!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, το ότι το χρήμα μπορεί να αλλάξει τα πάντα δεν είναι αρνητική θέση! Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω κεντρίζει τον 2ο Οίκο σας των οικονομικών. Τώρα πρέπει να μελετάτε τα ψιλά γράμματα σε κάθε συνδιαλλαγή, ώστε να είστε βέβαιοι ότι δεν υπάρχουν αχρείαστες ή υπερβολικές χρεώσεις. Αν θέλετε να αυξήσετε το εισόδημά σας, αξιοποιήστε αυτή την ώθηση: Στείλτε περισσότερα βιογραφικά, ενημερώστε τις επαφές σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η συγκυρία ευνοεί κάθε επαγγελματικό και επιχειρηματικό νέο εγχείρημα!

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, αυτή είναι η ιδανική στιγμή να θέσετε τους στόχους σας για το 2021! Η Νέα Σελήνη στα εδάφη σας διασφαλίζει ότι θα έχουν άμεση έναρξη και θα προχωρήσουν ταχύτατα. Μην έχετε κανέναν ενδοιασμό για να εστιάσετε στα ζητούμενά σας, να πάρετε ακόμα και υπολογισμένα ρίσκα. Για κάποιους είναι η ευκαιρία να ανανεώσουν άρδην τη ζωή τους και να αναζητήσουν νέα συναρπαστικά ενδιαφέροντα!

Υδροχόος

Ώρα να μειώσετε την ταχύτητά σας, αγαπητοί Υδροχόοι… Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω αναπαύεται στον 12ο Οίκο σας της ίασης! Όσο μακριά κι αν είναι η λίστα των υποχρεώσεών σας, παραμερίστε τη και κάντε ένα διάλειμμα. Είναι η στιγμή να αφυπνίσετε το πνεύμα σας, να λάβετε διαφωτίσεις και δημιουργικά ερεθίσματα. Ο διαλογισμός ή η γιόγκα θα κάνουν θαύματα στη διαίσθησή σας – ίσως και για κάποιες μεταβάσεις που πρέπει να κάνετε: Μπορεί να έχει λήξει η χρησιμότητα ενός τομέα της ζωής σας… Μην καθυστερείτε την εξέλιξή σας, ακόμα κι αν αυτή η απώλεια σας στενοχωρεί αρχικά!

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, πόσο καιρό έχετε να επιθεωρήσετε τις στενές σας σχέσεις; Το σύμπαν σας καλεί να κάνετε το απαραίτητο ξεκαθάρισμα, με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και τον τομέα σας των συνεργασιών. Όσοι είναι γύρω σας, διαμορφώνουν τη ζωή και τις δράσεις σας. Αν υπάρχουν ενεργειακά «βαμπίρ» και άσπονδοι φίλοι, αυτή είναι η στιγμή να απομακρυνθούν. Οι ομαδικές δράσεις με τους σωστούς συμμάχους, είναι αυτές που θα σας φέρουν ευμάρεια μέσα στο 2021!