Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις – Ώρα αφύπνισης

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις – Ώρα αφύπνισης

Κριός 

Στρέψτε την πυξίδα σας προς το χρήμα, αγαπητοί Κριοί! Φιλοξενήσατε για έξι μήνες τον Άρη που σας κυβερνά, στον 1ο Οίκο σας της ορμής. Αλλά πλέον θα μπορείτε να βάλετε σε εφαρμογή τις εμπνευσμένες ιδέες σας, χάρη στη μετάβασή του στον Ταύρο. Μέχρι τις 3 Μαρτίου ενεργοποιεί τον οικονομικό τομέα σας, για να κερδίσετε με αργά και σταθερά βήματα. Ενδείκνυται να πάρετε ρίσκα και πρωτοβουλίες, ακόμα κι αν απαιτούν λίγο επιπλέον κόπο. Μόλις πειστούν τα κατάλληλα άτομα για την αρτιότητα των προτάσεών σας, θα χρηματοδοτήσουν τα όνειρά σας!

Ταύρος

Ώρα αφύπνισης, αγαπητοί Ταύροι! Μετά από ένα κάπως νεφελώδες εξάμηνο, η κατεύθυνσή σας αποκτά και πάλι ευθύτητα. Ο πύρινος Άρης περνά στο ζώδιό σας και διεγείρει το πάθος και τον μαγνητικό ερωτισμό σας. Αδράξτε τη μέρα μέχρι τις 3 Μαρτίου, καθώς αυτή η ευκαιρία σας δίνεται μία φορά κάθε δύο χρόνια. Εκτός από την προσωπική σας ζωή, θα ενεργοποιηθούν και τα εγχειρήματα που επιδιώκετε. Αξιοποιήστε την κάθε ευκαιρία όσο το σίδερο είναι ζεστό, ακόμα κι αν θα είναι μια ατομική επιδίωξη!

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, είναι καιρός να ανατρέψετε τη ζωή σας! Ο αποφασιστικός Άρης περνά στον 12ο Οίκο σας των μεταβάσεων και είστε έτοιμοι να αποτοξινωθείτε και να χαλαρώσετε. Μέχρι τις 3 Μαρτίου καλείστε να απαλλαγείτε από καθετί που πιάνει μόνο χώρο στη ζωή σας: Από το ξεσκαρτάρισμα στους χώρους σας μέχρι την επούλωση παλιών πληγών, είναι η ευκαιρία να αρχίσετε τη νέα χρονιά από «καθαρή» βάση. Αν νιώσετε την ανάγκη να κάνετε αλλαγές και στον κύκλο των επαφών σας, να το κάνετε με ευγένεια και κατανόηση!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, αρχίστε να συγκροτείτε ξανά την ομάδα της καρδιάς σας! Ο υποκινητής Άρης κλείνει την εξάμηνη παραμονή του στον τομέα σας της καριέρας, περνώντας στον Ταύρο και τον συνεργατικό 11ο Οίκο σας. Μέχρι τις 3 Μαρτίου χρειάζεται να εργαστείτε με τρόπο και όχι με κόπο, για να διεκπεραιώνετε υποχρεώσεις και να προωθήσετε τα εγχειρήματά σας. Η φάση απαιτεί να κάνετε περισσότερες ανάπαυλες, για στοχευμένες επαφές δια ζώσης ή μέσω διαδικτύου. Αυτές θα σας φέρουν πιο κοντά στους στόχους σας, ενώ θα απολαμβάνετε και τη διαδρομή!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, βρίσκετε τον βηματισμό σας στη νέα χρονιά από τον «θρόνο» σας! Ο διεκδικητικός Άρης περνά στον Ταύρο και τον 10ο Οίκο σας των επιτυχιών, όπου θα διαμείνει μέχρι τις 3 Μαρτίου. Με τα ταλέντα σας φωταγωγημένα, ανοίγει ο δρόμος για να τα αναβαθμίσετε και να επενδύσετε σε αυτά. Αλλά μην κολακευτείτε από τις προτάσεις που θα σας γίνουν, μην αποδεχθείτε τίποτα που δεν σας ενθουσιάζει. Αν καταλάβετε λίγο επιπλέον κόπο και ανταποκριθείτε στις ευθύνες των μεγαλεπήβολων στόχων σας, η καριέρα σας θα εκτοξευτεί!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, σηκώστε το κεφάλι από την οθόνη και κοιτάξτε γύρω σας! Ο περιπετειώδης Άρης περνά στον Ταύρο και ενεργοποιεί το νομαδικό 9ο Οίκο σας μέχρι τις 3 Μαρτίου. Με διάθεση για εξερεύνηση, θα αποζητήσετε αυθόρμητες αποδράσεις προκειμένου να ανανεώσετε το σκηνικό σας. Ο δραστήριος πλανήτης αφυπνίζει τον αθλητή και τον φυσιολάτρη μέσα σας, γι’ αυτό θα είστε πιο δημιουργικοί στην εξέταση νέων πεδίων δράσης σας. Από μια παράλληλη καινούργια απασχόληση μέχρι την έκδοση των γραπτών σας, τολμήστε να κάνετε τα επόμενα βήματα

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, λένε ότι «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά»… Και μέχρι τις 3 Μαρτίου, εσείς θα είστε ό,τι πιο θερμό υπάρχει στην ατμόσφαιρα! Φροντίζει γι’ αυτό ο λάγνος Άρης, που περνά στον Ταύρο και ανορθώνει τον μαγνητισμό και τη γοητεία σας. Και σε αυτή την αναζήτηση του πάθους, εσείς προσθέτετε την προδιάθεση για διάρκεια… Γι’ αυτό είναι πιθανό να κάψετε πολλές καρδιές, καθώς αναζητάτε το ταίρι σας και όχι μια εφήμερη περιπέτεια. Παράλληλα, αυτή η περίοδος ευνοεί τα οικονομικά σας: Εντοπίστε τους κατάλληλους υψηλά ιστάμενους στόχους που θα γεμίσουν το πορτοφόλι σας!

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, παθιαστείτε με την επιτυχία! Ο αποδοτικός Άρης θα διαμένει στον Ταύρο και τον τομέα σας των συμπράξεων μέχρι τις 3 Μαρτίου. Τα δύο μυαλά αποδίδουν καλύτερα από ένα, αρκεί να διατηρείτε την απαιτούμενη ψυχραιμία και επιμέλεια. Το ίδιο σκεπτικό πρέπει να υιοθετήσετε και στις προσωπικές σας σχέσεις, για να μην προκύψουν προβλήματα από το ανεξέλεγκτο πάθος σας… Μην περιμένετε ότι θα είναι όλοι έτοιμοι ή σε θέση να κάνουν τα άλματα που θα προτείνετε!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, είναι καιρός να ισορροπήσετε τις πολυτελείς διαθέσεις σας με τη λογική! Ο δυναμικός Άρης περνά στον Ταύρο και τον 8ο Οίκο σας της δουλειάς και της ευημερία, όπου θα διαμείνει μέχρι τις 3 Μαρτίου. Είστε πλέον έτοιμοι να συστηματοποιήσετε και να οργανώσετε όλους τους τομείς της ζωής σας. Αλλά πριν περάσετε στην επιδίωξη των στόχων σας, πρέπει να «γεμίσετε» τις δεξαμενές σας: Προσέξτε τη διατροφή σας, εφοδιαστείτε με βιταμίνες, ασκηθείτε και επιθεωρήστε τον προϋπολογισμό σας. Το ζητούμενο δεν είναι απλά να εκκινήσετε τη διαδρομή σας, είναι να την διανύσετε με ζωτικότητα και αρτιότητα!

Αιγόκερως

Υποδεχθείτε τη νέα λάμψη σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Μπαίνετε πανηγυρικά στο 2021, με τον παθιασμένο Άρη να περνά στον Ταύρο και τον 5ο Οίκο σας του πάθους και της φήμης. Μέχρι τις 3 Μαρτίου θα αποζητάτε τα γνήσια συναισθήματα στον έρωτα… Γι’ αυτό να κοιτάτε κάθε ρομαντική προοπτική με ανοικτό μυαλό, χωρίς να σας παρασύρει η χημεία ή η εμφάνιση. Επειδή αυτή η φάση ευνοεί και την τεκνοποίηση, δεν πρέπει να πιέσετε καμία κατάσταση ούτε να θάψετε τις επιθυμίες σας!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, αναζητήστε τη θαλπωρή όπου ζεσταίνεται η καρδιά σας! Αυτό απαιτεί η μετάβαση του αεικίνητου Άρη στον Ταύρο και τον 4ο Οίκο σας του σπιτιού μέχρι τις 3 Μαρτίου. Οι πιέσεις και οι απαιτήσεις της οικογένειας, μπορεί να σας κάνουν να αποζητήσετε ένα ερημητήριο… Γι’ αυτό πρέπει να προσδιορίσετε εκ νέου τον χώρο και τον χρόνο σας, να έχετε την ιδιωτικότητά σας. Τα συναισθήματα θα είναι σαρωτικά σε αυτή τη φάση, άρα χρειάζεστε μια υγιή διέξοδο. Θα την βρείτε στις διαδικτυακές σας ομάδες στήριξης ή στους έμπιστους συμβούλους σας!

Ιχθύες

Η διάνοιά σας ανεβάζει ταχύτητα, αγαπητοί Ιχθύες! Ο τολμηρός Άρης περνά στον Ταύρο και την επικοινωνιακή ζώνη σας, όπου θα διαμείνει μέχρι τις 3 Μαρτίου. Η ευελιξία και η διαύγεια της σκέψης σας, μπορεί να επηρεάσει τις επαφές σας… Αξιοποιήστε αυτά τα όπλα για να υπερασπιστείτε τις θέσεις σας, αρκεί να μην το παρακάνετε και να κάψετε σημαίνουσες γέφυρες. Με τη δημιουργικότητά σας τονωμένη, προσέξτε να μην καταλήγουν οι διαδικτυακοί διάλογοι σε συγκρούσεις. Από την άλλη πλευρά, όσοι παραμείνουν στο πλάι σας θα είναι άνθρωποι που αξίζουν την εμπιστοσύνη σας!