Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, μην σπεύδετε να δίνετε εσείς τις απαντήσεις για όλα στις συμπράξεις σας! Όταν οι άλλοι δεν μπαίνουν στη διαδικασία να σκεφτούν, δεν αναπτύσσουν την κατανόηση των πραγμάτων. Αντ’ αυτού, επιλέξτε τη Σωκρατική μέθοδο επικοινωνίας: Να θέτετε ερωτήματα, προκειμένου να κεντρίζετε φιλοσοφικούς και εποικοδομητικούς διαλόγους. Γι’ αυτό αν νιώσετε μπλοκαρισμένοι, καλέστε τους έμπιστούς σας και ανταλλάξτε απόψεις. Θα σας εκπλήξει ευχάριστα αυτή η συζήτηση!

Ταύρος

Εστιάστε στις οργανωτικές σας ικανότητες, αγαπητοί Ταύροι! Μια αρμονική όψη ανάμεσα στον Ερμή και τη Σελήνη, προδιαγράφει μια εξαιρετικά παραγωγική μέρα. Είναι η ιδανική στιγμή για να δώσετε σχήμα σε ένα εγχείρημά σας ή να αρχίσετε να «διαρρέετε» το επόμενο που επεξεργάζεστε. Θα λάμψετε μέσα από τα ερωτήματα που θα σας τεθούν, γιατί θα απαντήσετε άρτια αποφεύγοντας καθετί περιττό. Αν οργανώσετε ανάλογα και τον προϋπολογισμό σας, θα ικανοποιήσετε ακόμα και κάποιες μικρές «πολυτελείς» διαθέσεις σας!

Δίδυμοι

Εκφραστείτε ελεύθερα, αγαπητοί Δίδυμοι! Η Σελήνη στο ζώδιό σας συναντά τον Ερμή στον Ζυγό και τον επιδεικτικό 5ο Οίκο σας. Είναι καιρός να κινηθείτε πιο ανέμελα, να χαλαρώσετε και να αναδείξετε τη δημιουργικότητά σας. Μην σκεφτείτε πόσα μπορείτε να αποκαλύψετε, είναι καλύτερα να το «παρακάνετε» παρά να μείνετε πίσω εξαιτίας αχρείαστων επιφυλάξεων. Θα δείτε να έλκετε περισσότερα άτομα απ’ όσα περιμένατε – χωρίς να αποκλείονται και κάποιες ιδιαίτερες προσεγγίσεις!

Καρκίνος

Η κατανόηση είναι το κλειδί για να πετύχετε συμφιλιώσεις, αγαπητοί Καρκίνοι! Αν έχετε κάποια αντιπαράθεση με έναν από τους αγαπημένους ανθρώπους, θα σας είναι πιο δύσκολο να κρατήσετε κακία από το να την ξεπεράσετε. Ωστόσο, είναι σημαντικό να τιμάτε τα όριά σας, ώστε καμία πλευρά να μην επιβάλλεται στην άλλη: Αν είστε πολύ κουρασμένοι για να εξυπηρετήσετε έναν φίλο, μην υποσχεθείτε ότι θα τα πείτε σε 15 λεπτά… Δεν θα τα καταφέρετε!

Λέων

Η διεύρυνση είναι η εντολή της ημέρας, αγαπητοί Λέοντες! Οι δύο αποτελούν παρέα, ενώ οι επτά ή δέκα θα σας φανούν απόλαυση – ειδικά αν περιλαμβάνουν και νέες γνωριμίες. Ένα τρίγωνο ροής ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ερμή, επιτάσσει να επικοινωνήσετε. Κινηθείτε ακόμα και προς άγνωστες περιοχές με άγνωστους ανθρώπους. Ο χρόνος που θα αφιερώσετε σε κάθε προσέγγιση, θα αποτελέσει συλλογή στοιχείων για όσα θα εξελίξετε αργότερα… Και πάρτε πολλές επαγγελματικές κάρτες μαζί σας!

Παρθένος

Μην υποτιμάτε καμία κίνηση και καμία επαφή, αγαπητοί Παρθένοι! Ακόμα και οι πιο μικρή χειρονομία ευγένειας και γενναιοδωρίας, έχει τη δυναμική να χτίσει την εμπιστοσύνη με όσους θέλετε στη ζωή σας μακροπρόθεσμα. Μην διστάσετε να δείξετε την ευάλωτη πλευρά σας… Η πίστη στην αξιοπιστία των άλλων, θα κάνει τη διαφορά στην καθημερινότητά σας. Έτσι θα είστε βέβαιοι ότι όταν χρειαστείτε κάποια επιπλέον βοήθεια, θα την έχετε!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, είστε από τις ιδιοσυγκρασίες που προτιμούν συνειδητά να βλέπουν τη θετική πλευρά των πραγμάτων… Αλλά ένα τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ερμή, σας καλεί να προτιμήσετε μια πιο ισορροπημένη οπτική! Όταν κάποιος σας προσεγγίζει με το πρόβλημά του, αξιολογήστε πρώτα τις αντοχές του: Ούτε εσείς μπορείτε να ξεπεράσετε εύκολα κάτι που σας πονάει. Καλύτερα να τον ωθήσετε να εκφραστεί. Και με την συμπονετική φύση σας, θα τον «παρασύρετε» στην πιο φωτεινή πλευρά της ζωής!

Σκορπιός

Η διαίσθησή σας παίρνει τα ηνία, αγαπητοί Σκορπιοί! Καθετί τετριμμένο μπορεί να σας κάνει να νιώσετε παγιδευμένοι, γιατί «φιμώνει» την εσωτερική σας φωνή. Γι’ αυτό σπάστε τα στεγανά και αποφύγετε όποιον θέλει να περιορίσει το ένστικτό σας. Έτσι θα εντοπίσετε όσα σας κρατούν πίσω ή δεν εξυπηρετούν πλέον τα συμφέροντά σας. Αυτή η διερεύνηση μπορεί να αλλάξει την πορεία καταστάσεων ή την προσωπική ζωή σας!

Τοξότης

Κανείς δεν μπορεί να είναι «το παν» για εσάς, αγαπητοί Τοξότες! Ακόμα κι αν νιώσετε κτητικοί, επιλέξτε τη διαδρομή της μικρότερης αντίστασης και παραμερίστε τα τείχη σας. Η όποια έντασή σας θα αρχίσει να καταλαγιάζει, αν περάστε χρόνο μιλώντας με άλλα άτομα. Μην επιλέγετε στρατηγικά τις λέξεις σας, μην επιδιώκετε επικοινωνιακά «τεχνάσματα». Θα σας βγει αυθόρμητα καθετί σωστό, αρκεί να υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας!

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, τα χρήματα δεν αγοράζουν την αγάπη αλλά μπορούν να κάνουν τη ζωή σας πιο άνετη! Ένα τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τη Σελήνη, θα αποτελέσει ώθηση για το πλάνο της αφθονίας σας. Φροντίστε να είστε σε επαγρύπνηση για να αξιοποιήσετε όλη αυτή την ενέργεια. Μην αμελήσετε να βάλετε προτεραιότητα στις υποχρεώσεις σας, ειδικά τις οικονομικές. Δεν θέλετε να χάσετε τον έλεγχο, επειδή θα σας συνεπάρει η ατμόσφαιρα

Υδροχόος

Κάντε ένα άλμα πίστης, αγαπητοί Υδροχόοι! Ένα τρίγωνο αισιοδοξίας ανάμεσα στον Ερμή και τη Σελήνη, θα αποτελέσει κίνητρο για την θετική οπτική σας. Είναι καιρός να επιλέξετε μια πιο περιπετειώδη διαδρομή στην καθημερινότητα, αντί να περιορίζεστε στην ασφάλεια του οικείου. Δεν αποκλείεται να αποκτήσετε κάποιους «μώλωπες» ενώ αναζητάτε τα νέα σας σύνορα… Αλλά θα νιώσετε πιο ευτυχισμένοι και ανανεωμένοι, μετά την προθυμία να τολμήσετε καινούργια πράγματα!

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, παραμερίστε κάθε είδους κουτσομπολιά και ανούσιους διαλόγους! Ένα τρίγωνο οικειότητας ανάμεσα στον Ερμή και τη Σελήνη, θα σας στρέψει σε πιο βαθιές και ουσιαστικές προσεγγίσεις. Επιλέξτε να περάσετε ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας ή φίλους. Μην αντιμετωπίζετε τους λιγότερο εκδηλωτικούς ανθρώπους σαν να είναι αόρατοι: Ρωτήστε τι τους απασχολεί, ζητήστε την άποψή τους για ένα δικό σας θέμα. Θα σας εκπλήξουν ευχάριστα οι εποικοδομητικές τους απαντήσεις!