Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, στοχεύστε στο να βοηθήσετε και όχι στο να ευχαριστήσετε! Ένα τρίγωνο προσφοράς ανάμεσα στην τρυφερή Αφροδίτη και τον αλχημιστή Πλούτωνα, ηχεί το κάλεσμα του καθήκοντος. Αν ένας φίλος, συνάδελφος ή συγγενής χρειάζεται να μιλήσει, τείνετε ανιδιοτελώς τα αφτιά σας. Έχει σημασία να νιώσει κάποιος αυτή την προθυμία. Αν είστε αδέσμευτοι, το ρομάντζο μπορεί να ξεπροβάλλει από την πιο απρόβλεπτη γωνιά… Ακόμα και στον εργασιακό χώρο. Φυσικά θα προχωρήσετε με προσοχή αλλά μην αφήσετε την ευκαιρία χωρίς διερεύνηση!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, είπε κανείς ότι τα ετερώνυμα δεν έλκονται; Αντιθέτως, οι διαφορετικές δονήσεις είναι αυτές που δημιουργούν τις πιο εντυπωσιακές σπίθες! Είναι βέβαιο ότι μπορείτε να βρείτε κοινό έδαφος, χάρη στο μαγνητικό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα. Πρέπει να εξερευνήσετε την όποια αιφνίδια έλξη, για ένα άτομο από εντελώς διαφορετικό υπόβαθρο ή κύκλο. Παραμείνετε δεκτικοί σε ό,τι προκύψει, ακόμα κι ενώ κάνετε τις πιο συνηθισμένες δραστηριότητές σας!

Δίδυμοι

Χαλαρώστε την θωράκισή σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Δεν συνηθίζετε να δείχνετε την ευάλωτη πλευρά σας, γιατί προτιμάτε να αντιμετωπίζετε τα πάντα πιο χαρωπά. Όμως ένα σπάνιο τρίγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Πλούτωνα, θα κεντρίσει κάποιες ευαίσθητες διεργασίες. Αν προσφέρετε συμβουλές ή αποδεχθείτε στήριξη από ένα άτομο, θα δημιουργήσετε γέφυρες που θα επιφέρουν ειλικρινείς σχέσεις κάθε είδους. Αν είστε δεσμευμένοι, αρκεί λίγη επιπλέον ερωτική και αποκαλυπτική διάθεση για να τονώσετε την εμπιστοσύνη μεταξύ σας!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, είστε μόνο φίλοι ή περιέχει κι άλλα «προνόμια» μια στενή σχέση σας; Τα υπονοούμενα θα εκτοξεύονται από κάθε πλευρά, καθώς ο διεισδυτικός Πλούτωνας συμπράττει με τη ρομαντική Αφροδίτη. Φροντίστε να ακούσετε όσα λέει η διαίσθησή σας, ακόμα κι αν δεν είχατε σκεφτεί το εν λόγω άτομο… αλλιώς. Εξάλλου, η φιλία είναι το καλύτερο θεμέλιο για μια σχέση με οικειότητα. Αν τελειώνετε ο ένας τις προτάσεις του άλλου ή επικοινωνεί ακριβώς τη στιγμή που σκέφτεστε αυτό το άτομο, διερευνήστε το!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, υπάρχουν πολλές επιλογές για να βάλετε μια καλλιτεχνική νότα στους χώρους σας! Ακόμα και τα αποθηκευτικά κουτιά σας, μπορούν να γίνουν κομμάτι της διακόσμησης. Με την καλαίσθητη Αφροδίτη να συναντά τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα, η έμπνευσή σας παίρνει την ανιούσα. Οι αρχιτέκτονες του Μοντερνισμού υποστήριζαν ότι «η φόρμα ακολουθεί τη λειτουργικότητα»: Άρα αρχίστε καταγράφοντας τις πρακτικές σας ανάγκες – και μετά οργανώστε και διακοσμήστε τους χώρους σας παραγωγικά!

Παρθένος

Η κοινωνική σας διάθεση αναλαμβάνει τις εξελίξεις, αγαπητοί Παρθένοι! Μια σύμπραξη του Πλούτωνα με την Αφροδίτη, απαιτεί περισσότερες ουσιαστικές παρά επιφανειακές επαφές. Οι δικές σας προσεγγίσεις θα σας βάλουν πρώτους στη λίστα πολλών, αρκεί να γίνετε λίγο πιο δεκτικοί. Μπορεί ένας κρυφός θαυμαστής να εκφράσει το ενδιαφέρον του ή μια φιλία να πάρει πιο ρομαντική χροιά. Οι δεσμευμένοι θα βιώσουν απρόσμενα τρυφερές στιγμές, αν μοιραστούν μυστικά ή προβούν σε εξομολογήσεις!

Ζυγός

Ρίξτε τα τείχη σας, αγαπητοί Ζυγοί! Μια τρυφερή συνάντηση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, συστήνει να εκφραστείτε ακόμα κι αν ταράξετε κάποια ήρεμα νερά. Δεν υπάρχει λόγος να χαμογελάτε ή να παριστάνετε τους ήρεμους, αν κάτι βασανίζει την ψυχή σας. Πρέπει να πείτε την αλήθεια στα άτομα που αξίζουν την εμπιστοσύνη σας. Θα νιώσετε ανακούφιση, ενώ θα αποκτήσει διαύγεια και η συνολική εικόνα σας για τα πράγματα. Μπορείτε να βιώσετε αυτή την καθαρτική απελευθέρωση, αν απλώσετε εσείς το χέρι στη στήριξη που σας προσφέρεται!

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, οι φίλοι θα σας πουν αυτά που πρέπει να ακούσετε και όχι αυτά που θέλετε! Το πιστοποιεί το τρίγωνο ανάμεσα στη διπλωματική Αφροδίτη και τον προκλητικό Πλούτωνα που σας κυβερνά. Όλοι κερδίζουν περισσότερα με την ειλικρίνεια, παρά με τον σαρκασμό ή την κριτική. Έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τις όποιες ταραγμένες σχέσεις σας, ειδικά αν αφορούν παρεξηγήσεις ή μικροπράγματα που πήραν αχρείαστες διαστάσεις. Μπορείτε να χτίσετε γέφυρες, ακόμα και εκεί που μέχρι τώρα υπήρχαν μόνο τοίχοι!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, τα οικονομικά σας λαμβάνουν μια επιπλέον ώθηση! Φροντίζει γι’ αυτό η κερδοφόρα συνάντηση της γοητευτικής Αφροδίτης με τον «μεγιστάνα» Πλούτωνα. Αν σπάσετε τα στεγανά στις επαγγελματικές σας σκέψεις, σίγουρα θα βρείτε ευκαιρίες αύξησης των εσόδων σας. Με ποιους μπορείτε να έρθετε σε επαφή, δια ζώσης ή μέσω διαδικτύου; Αναζητήστε άτομα με κύρος και επιρροή και προσεγγίστε τα. Μιας και η ατμόσφαιρα ευνοεί και τα δυναμικά δίδυμα, ίσως να συνεργαστείτε με το ταίρι σας ή έναν καλό φίλο!

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, εστιάστε στις στρατηγικές επεκτάσεις! Στοχεύστε σε αυτά που θέλετε να πετύχετε, μην κάνετε τυχαίες κινήσεις. Η σύμπραξη του Πλούτωνα με την Αφροδίτη, απαιτεί να μην σπαταλάτε την ενέργεια και τα ταλέντα σας άνευ λόγου. Μπορείτε να μπείτε στις ομάδες των προνομιούχων, τώρα που τονώνεται η ζώνη της καριέρας σας. Αξιοποιήστε τις γνωριμίες σας για να διευρύνετε τον κύκλο σας, να σκέφτεστε διπλά πριν μιλήσετε και να ακούτε με προσοχή. Να θυμάστε ότι ο καλύτερος τρόπος για να προωθηθείτε, είναι να μην αυτοπεριορίζεστε!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, αν δεν μιλήσετε από καρδιάς να μην μιλήσετε καθόλου! Αυτό επιτάσσει μια συνάντηση της τρυφερής Αφροδίτης με τον σκιώδη Πλούτωνα, στις πιο οικείες πτυχές της ζωής σας. Θα είναι αδύνατον να κάνετε επιφανειακούς ή έστω κοινωνικούς διαλόγους. Τώρα πρέπει να ανοίξετε τα «φυλάκια» των μυστικών, για να κάνετε ουσιαστικούς ψυχικούς δεσμούς. Αν σκέφτεστε κατά πόσο οι άλλοι θα άντεχαν την ευαίσθητη πλευρά σας, ένας είναι ο τρόπος να το μάθετε: Να την δείξετε!

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, είναι πιθανό να σας στέλνει δονήσεις σαγήνης μια πλατωνική επαφή σας; Δεν το φαντάζεστε, είναι το αποτέλεσμα της σύμπραξης του γητευτή Πλούτωνα με την γοητευτική Αφροδίτη! Με τα όρια πιο δυσδιάκριτα, αρκεί ένα υπονοούμενο για να λάβετε το μήνυμα… Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οφείλετε και να ανταποκριθείτε. Μην κάνετε τώρα κάτι, που θα σας δυσκολέψει ή θα περιπλέξει σχέσεις στο μέλλον. Προσέξτε με τις κολακείες και μην απορρίψετε δελεαστικές προσεγγίσεις ακόμα και μέσω διαδικτύου!