Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Καλό μήνα σε όλες και όλους

Κριός 

Εστιάστε στις υποχρεώσεις σας, αγαπητοί Κριοί! Δεν πρέπει να επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σας αποσπάσει, επιλέξτε τρεις προτεραιότητες και ασχοληθείτε με αυτές. Κλείστε τις εφαρμογές στον υπολογιστή σας, σιγάστε τηλέφωνα και αρχίστε. Ο Ερμής στην Παρθένο και τον 6ο Οίκο σας της απόδοσης, ευθυγραμμίζεται με τον αλχημιστή Πλούτωνα από τη γωνιά της καριέρας. Αυτή η πλανητική σύμπνοια πυροδοτεί τις επαγγελματικές προοπτικές σας και οξύνει την προσοχή σας: Μην παραμερίζετε τις λεπτομέρειες, είναι σημαντικές και μπορεί να υποκρύπτουν ανέλπιστες ανταποδώσεις!

Ταύρος

Ποιες είναι οι πιο φιλόδοξες ιδέες σας, αγαπητοί Ταύροι; Ξεχάστε κάθε δισταγμό, τώρα μπορείτε να καταφέρετε θαύματα! Ο Ερμής στην Παρθένο και τη δημιουργική πτυχή σας, συμπράττει με τον Πλούτωνα από τον μυστικιστικό 8ο Οίκο σας. Έχετε άσους στο μανίκι σας, πρέπει να γνωστοποιήσετε τις ικανότητές σας και να κατακτήσετε το κοινό σας. Να είστε έτοιμοι να συγκεντρώσετε όλα τα μάτια πάνω σας, χωρίς να αποκλείεται και μια ρομαντική νότα… Αποδεχθείτε μια προκλητική πρόσκληση ή βγείτε και φλερτάρετε με κάθε «πρόθεση»!

Δίδυμοι

Μήπως κρύβετε όσα σας πονάνε, αγαπητοί Δίδυμοι; Τώρα τα συναισθήματα είναι έντονα, χάρη στην ευθυγράμμιση του Ερμή που σας κυβερνά με τον Πλούτωνα στις πιο ευαίσθητες πτυχές σας. Πάρτε βαθιές ανάσες για να χειριστείτε τη συγκυρία, μπείτε μέσα σας και κοιτάξτε κατάματα τις σημαντικές αλήθειες. Ως Δίδυμοι, φυσικά και θέλετε να μοιραστείτε όσα νιώθετε… Όμως αυτό το σκηνικό απαιτεί να τα μελετήσετε, χωρίς καλύψεις και χωρίς συζητήσεις. Η καταγραφή ή η επαφή με έναν ειδικό, θα κάνει πολύ πιο εύκολη τη διαδικασία!Σ

Καρκίνος

Μήπως μια σημαντική σχέση έχει φτάσει σε ένα σημείο αιχμής, αγαπητοί Καρκίνοι; Ο Ερμής στον 3ο Οίκο σας της έκφρασης, συναντά τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα στον τομέα σας των σχέσεων. Τώρα που βλέπετε τα σημάδια με διαύγεια, πάψτε να καταπνίγετε τα αισθήματά σας. Αν είστε αποφασισμένοι να φύγετε, κάντε τη συζήτηση χωρίς να έχετε κάτι να χάσετε. Ίσως η άλλη πλευρά να εκπλαγεί, θέλοντας τις ίδιες αλλαγές που χρειάζεστε κι εσείς!

Λέων

Απομακρύνετε κάθε περισπασμό και συγκεντρωθείτε, αγαπητοί Λέοντες! Αδράξτε αυτή την ευκαιρία για την ευημερία σας, την οργάνωση της στρατηγικής και του προϋπολογισμού σας. Ο δημιουργικός Ερμής και ο διεισδυτικός Πλούτωνας ευθυγραμμίζονται στους τομείς σας της δουλειάς και των χρημάτων. Κάθε ξεκαθάρισμα θα σας οδηγήσει σε μακροπρόθεσμες επιτυχίες, γι’ αυτό προσηλωθείτε στους στόχους και το κέρδος σας. Αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία, μπορείτε να επιβραβεύσετε τον εαυτό σας με ένα δωράκι ή ένα ποτό!

Παρθένος

Πειραματιστείτε με καινούργιες προσεγγίσεις στα θέματά σας, αγαπητοί Παρθένοι! Ο Ερμής που σας κυβερνά, βρίσκεται στα δικά σας εδάφη και συμπράττει με τον Πλούτωνα από τη δημιουργική ζώνη σας. Χωρίς στρατηγικές και παιχνίδια ισχύος στον εργασιακό χώρο, θα δείτε να λαμβάνετε την αναγνώριση που σας αξίζει. Συνεργάτες ή πελάτες μπορεί να προβάλουν αντιστάσεις, που θα κάμψετε και θα ανοίξετε πόρτες εκεί που δεν το περιμένατε. Αρκεί μόνο να ακουστούν και να γίνουν σεβαστές όλες οι απόψεις, ώστε κανείς να μην νιώθει παραμερισμένος!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, ίσως νιώθετε πιο εσωστρεφείς και λιγότερο ομαδικοί «παίκτες»… Ο Ερμή στον 12ο Οίκο σας του διαλογισμού, ευθυγραμμίζεται με τον αλχημιστή Πλούτωνα από τον 4ο Οίκο σας του σπιτιού και της οικογένειας. Τώρα μπορείτε να απαλλαγείτε από βάρη που κουβαλάτε για καιρό, αλλάζοντας τη δική σας οπτική. Αξίζει τον κόπο να θίξετε όσα σας πλήγωσαν, προκειμένου να επαναφέρετε την ισορροπία – απαραίτητο στοιχείο της ιδιοσυγκρασίας σας. Το αποτέλεσμα θα σας ανακουφίσει και θα περάσετε σε πιο αίσια πορεία!

Σκορπιός

Η συνεργασία θα σας φέρει νίκες, αγαπητοί Σκορπιοί! Μπορεί να προτιμάτε να εργάζεστε μόνοι, θεωρώντας ότι μόνο έτσι έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Αλλά υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην άποψη και των γεγονότων. Ο Ερμής στην κοινοτική ζώνη σας, σχηματίζει τρίγωνο στήριξης με τον Πλούτωνα της διερεύνησης στον οίκο σας των στενών κύκλων. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να εντοπίσετε το κατάλληλο άτομο για να σας βοηθήσει σε κάθε εγχείρημα. Αν παραμερίσετε τις πεποιθήσεις σας, αυτή η διαδικασία θα τις βελτιώσει!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, εργάζεστε σκληρά και θέλετε να απολαμβάνετε τα χρήματα που κερδίζετε… Αλλά ίσως να σας βοηθήσει μια διαφωτιστική εμπειρία που θα βιώσετε. Ο Ερμής στον επαγγελματικό 10ο Οίκο σας, συναντά τον κυριαρχικό Πλούτωνα στην οικονομική ζώνη σας. Είναι καιρός να καταμετρήσετε πόσα εισπράττετε κάθε μήνα και πόσα ξοδεύετε. Αν υπάρχει ανισορροπία, χρειάζεται να θέσετε διαφορετικά όρια. Αν θέλετε να απολαύσετε κάποιες πολυτέλειες, να είστε έτοιμοι να κάνετε και τις θυσίες που απαιτούνται!

Αιγόκερως

Υποστηρίξτε τα συμφέροντά σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Όσο κι αν είστε συνηθισμένοι να σιωπάτε, ενίοτε πρέπει να κάνετε άλματα αφού ελέγξετε πού πατάτε. Μια σύμπραξη του Ερμή στον τομέα σας των οραμάτων με τον διεισδυτικό Πλούτωνα από το ζώδιό σας, σας δίνει ώθηση να παλέψετε για τις απόψεις σας. Αυτό θα ανορθώσει την αυτοπεποίθησή σας, για να πάψετε να αναμένετε να αλλάξει ο κόσμος σας… Θα τον αλλάξετε εσείς με στρατηγικές κινήσεις!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, ίσως πρέπει να κινηθείτε πιο μυστικά για να πραγματώσετε μια σημαντική αποστολή! Μια σύμπραξη του Ερμή με τον αλχημιστή Πλούτωνα στις πιο διαισθητικές πτυχές σας, απαιτεί να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Μπορεί κάποιοι να πιέζουν για τα δικά τους συμφέροντα ή να μην συμπεριφέρονται συνεργατικά. Μιας και θα έχετε τη διαύγεια να κατανοείτε τι συμβαίνει, προτιμήστε να κινηθείτε διακριτικά. Ενόσω έχετε το κοινό συμφέρον κατά νου, όλα είναι αποδεκτά!

Ιχθύες

Η δημοτικότητά σας παίρνει την ανιούσα, αγαπητοί Ιχθύες! Ο Ερμής ευθυγραμμίζεται με τον μάγο Πλούτωνα, στις ζώνες σας των ανθρωπίνων σχέσεων. Αυτό το ακαταμάχητο σκηνικό σας καλεί να αδράξετε τη μέρα και να κάνετε προσεγγίσεις, προκειμένου να επιστρατεύσετε συμμάχους σε όλους τους τομείς. Αναβαθμίστε την εικόνα σας, βελτιώστε τα ηλεκτρονικά σας προφίλ, αναζητήστε τρόπους για την ευρύτερη προώθησή σας. Και με τον Ήλιο παρόντα στον τομέα σας των συμπράξεων, κάποια επαφή μπορεί να πάρει πιο ρομαντική πορεία!